Eşime gıcık oldum

E o zaman yabancı bir evde yemeni takilabilir . Ben yabancı birine gittiğimde kendi evimde giyindigim gibi rahat giyinmem biri gelir falan diye. Ailemdeki kapalı kadinlar da yemeni takiyorlar kendi evlerinde olmayınca. Başkasının evinde rahat takinilmiyor tamamen
Benim her gördüğüm kapalı, aşırı rahat takılıyor.
Ayakkabı gibi kapıdan girer girmez soyunup dökünme başlıyor.
El altında falan tutmuyorlar, gayet vestiyerde kapıdan çıkacakken alınacak şekilde.
Belki yaşam düzenlerinde kendileri eve gelen giden olmadığından ya da buna dikkat ettiğinden midir nedir, benim olamadığım bir rahatlıktalar.
Hatta hissettiğim şey, özellikle de kadın kadına güzel giyinip süslenmek istiyorlar.
O pardesüler altından neler çıkıyor😂
Tercih tabii, bana ne demi…

Konu sahibinin eşinden beklediği davranış.
IMG_20230722_174417.jpg

Kapalılıktan ziyade arkadaşımla evdeyken eşimin anahtarla kapıyı açıp girmesine kızarım.
Zile basmalı.
Sizi aramış sorun aslında sizde
Benim de arkadaşım olduğunda eşim uğrayacaksa beni arar kapıyı açar mısın diye ya da zile basar
Sizde evet aramış ama zile niye basmadı ki

Bu neden acaba? Kapalı olanlar baş örtüleri çıkarttıkları için sorun oluyormuş ama sizin neden sorun oluyor merak ettim. 😀
Farklı farklı kurallar varmiş 😄

Bu neden acaba? Kapalı olanlar baş örtüleri çıkarttıkları için sorun oluyormuş ama sizin neden sorun oluyor merak ettim. 😀
Farklı farklı kurallar varmiş 😄
Ay hayır eşim erkek olduğu içinde değil aslında 🤣 yani evde misafir var ne bileyim ben bi yere girerken kapıyı tıklatırım , kapıyı çalarım yapım böyle pat diye birinin gelmesi hiç hoşuma gitmiyor kapıyı çalmadan

Bizim eve de ilk kez kapalı bir arkadaşım geldi. Hiç aklıma gelmemişti eşimin bunu düşünemeyeceği.
Hani yetiştiği ortamı az çok tahmin edebiliyorum ama bunu da bilir sanmıştım.
Of be alaka ya odanın kapısını kapatsaydınız çok abartıyorsunuz adamın ne suçu var

Anlamadım burda normal olmayan ne var? Hem telefonu açmamışsınız, açsaydınız işte adam aramış. Başörtülü arkadaşlar da günde kaç kere örtüp açıyor. 1 kere fazladan örtmekle kolu kırılmaz. Ne siz ne arkadaşınız kraliçe Elizabet değil.
Adamda oo başı açık kadın var diye geçirmiştir eminim içinden 😂 ne olcak sanki ya

Ay hayır eşim erkek olduğu içinde değil aslında 🤣 yani evde misafir var ne bileyim ben bi yere girerken kapıyı tıklatırım , kapıyı çalarım yapım böyle pat diye birinin gelmesi hiç hoşuma gitmiyor kapıyı çalmadan
Kapidan girdigine emin miyiz acaba
Cunku direkt salona dalmis gibi davraniliyor konuda 😀
Screenshot_20230722_175101_Chrome.jpg

Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.

Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş. 🤦🏻‍♀️Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.

Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.

Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.
Evde birisi varken anahtarla girmek ayıp bence de

Haksızsınız sonuçta tlf cevap vermeyen sizsiniz
Adam bayıldığınızı filan düşünüp girmiş bile olabilir :kahve:

E o zaman yabancı bir evde yemeni takilabilir . Ben yabancı birine gittiğimde kendi evimde giyindigim gibi rahat giyinmem biri gelir falan diye. Ailemdeki kapalı kadinlar da yemeni takiyorlar kendi evlerinde olmayınca. Başkasının evinde rahat takinilmiyor tamamen
Şu sıcakta siz takın yemeniyi , ben yakın arkadaşımın evinde t-shirt ile otururum bu kavurucu sıcakta şahsen. Bir zahmet arkadaş diye gittiysem mahremiyetimi onemsesin isterim.

Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.

Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş. 🤦🏻‍♀️Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.

Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.

Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.
Konudan bağımsız herkes eşine gıcık olmuyor mu? 🙄😁 yani aşina olmadığını söylemişsiniz, sizin kaar hassasiyet göstermemesi normal, ki göstermye de çalışmış. Arkadaşınız bozuldu diye gıcık olduysanız kusura bakmayın da arkadaşınız da bi garip.

Benim her gördüğüm kapalı, aşırı rahat takılıyor.
Ayakkabı gibi kapıdan girer girmez soyunup dökünme başlıyor.
El altında falan tutmuyorlar, gayet vestiyerde kapıdan çıkacakken alınacak şekilde.
Belki yaşam düzenlerinde kendileri eve gelen giden olmadığından ya da buna dikkat ettiğinden midir nedir, benim olamadığım bir rahatlıktalar.
Hatta hissettiğim şey, özellikle de kadın kadına güzel giyinip süslenmek istiyorlar.
O pardesüler altından neler çıkıyor😂
Tercih tabii, bana ne demi…
Yani hassasiyeti olan insanlar ki annem , yengelerim ve eşimin ailesindekiler hep böyle dikkat ediyor . Benim çevrem böyle baskasinin evinde gidip suratlarını asmazlar neden ev sahibi geldi diye çok tuhaf geldi bana

X