Yoo normalde eşimi çok severim hiç bir problemimiz yok.Adama başka sebepten gıcıksanız peşinen söyleyin de ona göre gömelim. Adamın suçu yok ayol
Bugün bu harekete gıcık oldum. Bir de hiç bir şey olmamış ve her şey normalmiş gibi düşünmesine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo normalde eşimi çok severim hiç bir problemimiz yok.Adama başka sebepten gıcıksanız peşinen söyleyin de ona göre gömelim. Adamın suçu yok ayol
Yahu adamın kendi evi?Mesaj atmış aramış ama cevap vermedim ki. Yani cevap yazıp evet müsaitiniz gel demiş olsam, gelsin zaten ama cevap gelmeyince eve girmeyip cevabı beklemesi daha doğruydu.
Haklısınız yani ne münasebet bir kadın baş örtülüyse gece yatağa bile bonesiyle iğnesiyle girmeli. Ne demek evde başını açmakajskajjsİyi de arkadaşınız size gelirken kapalı halde gelmedi mi zaten niye çıkardı ki evde
Sapla samanı karıştırmayın dışarıda kapalı niye gezemesin? Evet konu sahibinin eşinde bir suç yok ama yazdığınız saçma. Tesettür başı ve boynu örtmek ve bu kısımları yabancı erkeğin görmemesi onun dışında dışarda gezemez diye birşey yok.disarida nasil geziyor bu arkadas acaba? Gerçekten merak ettiğim icin soruyorum.
Hic erkeklerle karsilasmadan falan mi? Ya da alisveris yaparken/manavda pazarda nasil işliyor bu isler?
Esiniz sizinle oturmaya değil, bir sey almaya gelmis abartiya gerek yok.
hep oyle mi gezmesi lazim canim, evde rahatken ve kadin kadina acmistir. O kadar heyecan yapmasına ve ev sahibini de strese sokmasina sasirdim, al soyle bi saril yine sakince halledilebilinirdi, bilemedimİyi de arkadaşınız size gelirken kapalı halde gelmedi mi zaten niye çıkardı ki evde
Biz mi tuhafız anlamadım. Benim de var tesettürlü arkadaşlarım, gelinimiz tesettürlü, çay kahve içerken örtüsünü oturduğu koltuğun kenarında tutuyor. Biri geldiğinde hemen atıyor kafasına, erkekler de zaten kadın sohbeti içinde kalmıyor, saniyelik merhaba verip çıkıyorlar. Yaz diye evde tuniğini de çıkarıyor, onu da yanında tutuyor. Hatta ben de biri gelir giymekle uğraşmasın diye ince müslin şal ayarladım. Eşime de böyle ultimatomlar vermiyorum, geldiğinde devlet meselesi olmuyor, arkadaşlarım bozulmuyor, sonra adamı eve nasıl girersin zile basmadan diye gıcık olup ne tepki versem diye düşünmüyorum. Bence uzatılacak bir şey yok. Adam o kadar aramış ve mesaj da atmış.Ya herkes tuhaf ne bileyim. Başörtülü bir sürü tanıdığım var,evde jartiyerle oturmuyorlar,başörtüyü yanında tutuyor hepsi aynen dediğin gibi. Yabancı bir eve gelmişsin ,her yerden herkes de çıkabilir, bilemezsin, tesettür senin tesettürünse dikkatli olmak zorunda olan da sensin yani. Afallayacak şaşıracak ne var anlayamadım. Adam kendi evine geliyor neticede.
eve erkek geldi diye oyle oldu anladim ben ya, başörtüsunu dusunemedim, o yuzden oyle yazdim. Kusura bakmayin.Sapla samanı karıştırmayın dışarıda kapalı niye gezemesin? Evet konu sahibinin eşinde bir suç yok ama yazdığınız saçma. Tesettür başı ve boynu örtmek ve bu kısımları yabancı erkeğin görmemesi onun dışında dışarda gezemez diye birşey yok.
Kadın gidene kadar görmeseydiniz mesajı, adam sizi 3-4 saat dışarıda mı bekleyecekti?Mesaj atmış aramış ama cevap vermedim ki. Yani cevap yazıp evet müsaitiniz gel demiş olsam, gelsin zaten ama cevap gelmeyince eve girmeyip cevabı beklemesi daha doğruydu.
İstemsiz şekilde güldüm, adam sanki tavandan dosdoğru salona düşmüş gibi bir tepkiBiz mi tuhafız anlamadım. Benim de var tesettürlü arkadaşlarım, gelinimiz tesettürlü, çay kahve içerken örtüsünü oturduğu koltuğun kenarında tutuyor. Biri geldiğinde hemen atıyor kafasına, erkekler de zaten kadın sohbeti içinde kalmıyor, saniyelik merhaba verip çıkıyorlar. Yaz diye evde tuniğini de çıkarıyor, onu da yanında tutuyor. Hatta ben de biri gelir giymekle uğraşmasın diye ince müslin şal ayarladım. Eşime de böyle ultimatomlar vermiyorum, geldiğinde devlet meselesi olmuyor, arkadaşlarım bozulmuyor, sonra adamı eve nasıl girersin zile basmadan diye gıcık olup ne tepki versem diye düşünmüyorum. Bence uzatılacak bir şey yok. Adam o kadar aramış ve mesaj da atmış.
Arkadaşınız da bunalmış olabili.Onunda tamamen açılması hata bone veya yemeni ile durabilirdi.5 10 dakika bunaldım diye başını açıp hemen yemeni taksaydi bunalnazdi eşiniz eve girene kadar başını örtmüş olurdu.Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.
Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş. Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.
Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.
Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.
Kocasi niye sizi yesin, ay ne biçim kafalar düşünceler bunlar ya,Neden kapıyı calmamis eşiniz ben onu anlamadım. Ben de tesettürlüyum, arkadaşımın evi diye rahat rahat takıldığim bir yerde pat diye kapı sesi duysam ben de afallarim. Kocasının beni yemesi(!) gerekmez. Tesettür ya hani, amaç örtülmesi gereken yerlerin görülmemesi falan.
Evet, bana tepki o kadar abartı geldi ki, sanki adam baskın yapmış ya da kadını yiyecekmiş, ortama tavandan düşmüş gibi bir tepkiİstemsiz şekilde güldüm, adam sanki tavandan dosdoğru salona düşmüş gibi bir tepki
Bide adam eve ne almaya gelmis cok merak ettim benKadın gidene kadar görmeseydiniz mesajı, adam sizi 3-4 saat dışarıda mı bekleyecekti?
Kadın uyarmış diye anladım benAnahtarla girmeye alışıksa onu o an hasbelkader yapmış olabilir. Benim eşim de zile basmaya alışık, dışardan geldiğimizde evde kimse olmamasına rağmen zile basıyor.