Eşime gıcık oldum

Bu arada, tamamen bilmediğimden soruyorum tesettürlü arkadaşlar cevaplarsa süper olur.
Eşiniz/yakınınız olmayan bir erkek saçınızı görürse ne oluyor tam olarak? Yani ne biliyim insanlık hali bu kazara olur, doktora muayene için bazen açmak gerekir vs... O durumlarda ne yapılması gerekiyor?

Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.

Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş. 🤦🏻‍♀️Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.

Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.

Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.
Zile basabilirdi aslinda.

Bu arada, tamamen bilmediğimden soruyorum tesettürlü arkadaşlar cevaplarsa süper olur.
Eşiniz/yakınınız olmayan bir erkek saçınızı görürse ne oluyor tam olarak? Yani ne biliyim insanlık hali bu kazara olur, doktora muayene için bazen açmak gerekir vs... O durumlarda ne yapılması gerekiyor?
Eşe zaten sıkıntı yok. Nikah düşen yabancı erkekler problem. Kişi zaruret dolayısı ile doktora falan görünebilir. Bişey olmaz. Tesettür emri güzel bir emirdir. Amaç aslında temelde Allah rızasını kazanmak. Burda çok ddetayli yazmak yasak. Ama istem dışı oluşan durumalrdan sorumlu değiliz

Abartmıssınız,basortülü arkadas milletin evinde don sütyen oturmuyodu herhlde,en fazla basortusunu cıkarmıstır.30 snde takıverirdi.
Adam aramıs msj atmıs,napsın daha fetva mı cıkarttırsın eve geliyorm diye?
Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.

Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş. 🤦🏻‍♀️Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.

Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?

Ay ne çok abartmissiniz . Eşinizin yerinde olsam ben patlarim yani . Aramış ve mesaj atmış bir zahmet arkadaşım kapalı dikkat et diye uyarsaydiniz. AA eve kapalı biri gelecek çok dikkat etmeliyim diye düşünmeyebilir. Birde eşarp kullanan insanlar genelde yanında yemeni taşır bir eve gittiklerinde takarlar. Arkadaşınız da öyle yapıverseydi

Neden kapıyı calmamis eşiniz ben onu anlamadım. Ben de tesettürlüyum, arkadaşımın evi diye rahat rahat takıldığim bir yerde pat diye kapı sesi duysam ben de afallarim. Kocasının beni yemesi(!) gerekmez. Tesettür ya hani, amaç örtülmesi gereken yerlerin görülmemesi falan.
40 dk sal baglama videosu cekmiyonuz herhlde milletin evinde?Max kac dk ortuyu takmak??

Eşiniz zile bassa güzel olurmuş evet ama öncesinde mesaj atmış, aramış siz açmamişsiniz. Gıcık olacak bir seyiniz kalmamış bence.

Bazı yorumlarda tuhaf cidden. Kadın kadına evde otururken neden başörtülü otursun arkadaşı? Sadece başörtülü değil üzerindeki uzun kollu kıyafeti de çıkarmış olabilir. Tedirgin olabilir anlık olarak gayet normal.

Zile basmak çok zor olmasa gerek
Aradığında duymadıgın için seni hep suçlu çıkartacak
Bidaha ki sefere uyaracaksın .
Tepki koyma şimdi boş yere
olan olmuş

Neden kapıyı calmamis eşiniz ben onu anlamadım. Ben de tesettürlüyum, arkadaşımın evi diye rahat rahat takıldığim bir yerde pat diye kapı sesi duysam ben de afallarim. Kocasının beni yemesi(!) gerekmez. Tesettür ya hani, amaç örtülmesi gereken yerlerin görülmemesi falan.
E o zaman yabancı bir evde yemeni takilabilir . Ben yabancı birine gittiğimde kendi evimde giyindigim gibi rahat giyinmem biri gelir falan diye. Ailemdeki kapalı kadinlar da yemeni takiyorlar kendi evlerinde olmayınca. Başkasının evinde rahat takinilmiyor tamamen

Ay bir de adam zile bassa konu sahibi yine gıcık olurdu. :KK53: Mesaja cevap vermemi beklemeden geldi diye yine adama bilenirdi. Arkadaşcağızı zili duyunca da tedirgin olurdu muhtemelen bir de. :KK51:

Kapalılıktan ziyade arkadaşımla evdeyken eşimin anahtarla kapıyı açıp girmesine kızarım.
Zile basmalı.
Sizi aramış sorun aslında sizde
Benim de arkadaşım olduğunda eşim uğrayacaksa beni arar kapıyı açar mısın diye ya da zile basar
Sizde evet aramış ama zile niye basmadı ki

Eşinizin de evi orası ayrıca sizi de aramış ama ulasamamış, arkadaşınız o hususta hassas ise dikkat etmeliydi nitekim o evde evli insanlar yaşıyor. Biraz mantık yürütün.

Kadın doktor tercih ediyorlar.
Nikah düşen hiçbir karşı cinse saç, beden uzvu vs göstermiyorlar.
Bilgim bu yönde benim.
Yalnız kadının kadına da namahrem bölgeleri var, bu konuda ne yapıyorlar bilmiyorum, merak ettim şimdi😂

21 yy’da şunu konuşmak da ne bileyim.

X