:) Ben de merak ettim valla.Bide adam eve ne almaya gelmis cok merak ettim ben
Zile basabilirdi aslinda.Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.
Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş.Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.
Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.
Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.
AhahahahBide adam eve ne almaya gelmis cok merak ettim ben
Eşe zaten sıkıntı yok. Nikah düşen yabancı erkekler problem. Kişi zaruret dolayısı ile doktora falan görünebilir. Bişey olmaz. Tesettür emri güzel bir emirdir. Amaç aslında temelde Allah rızasını kazanmak. Burda çok ddetayli yazmak yasak. Ama istem dışı oluşan durumalrdan sorumlu değilizBu arada, tamamen bilmediğimden soruyorum tesettürlü arkadaşlar cevaplarsa süper olur.
Eşiniz/yakınınız olmayan bir erkek saçınızı görürse ne oluyor tam olarak? Yani ne biliyim insanlık hali bu kazara olur, doktora muayene için bazen açmak gerekir vs... O durumlarda ne yapılması gerekiyor?
Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.
Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş.Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.
Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
40 dk sal baglama videosu cekmiyonuz herhlde milletin evinde?Max kac dk ortuyu takmak??Neden kapıyı calmamis eşiniz ben onu anlamadım. Ben de tesettürlüyum, arkadaşımın evi diye rahat rahat takıldığim bir yerde pat diye kapı sesi duysam ben de afallarim. Kocasının beni yemesi(!) gerekmez. Tesettür ya hani, amaç örtülmesi gereken yerlerin görülmemesi falan.
Zile basmak çok zor olmasa gerekEvlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
E o zaman yabancı bir evde yemeni takilabilir . Ben yabancı birine gittiğimde kendi evimde giyindigim gibi rahat giyinmem biri gelir falan diye. Ailemdeki kapalı kadinlar da yemeni takiyorlar kendi evlerinde olmayınca. Başkasının evinde rahat takinilmiyor tamamenNeden kapıyı calmamis eşiniz ben onu anlamadım. Ben de tesettürlüyum, arkadaşımın evi diye rahat rahat takıldığim bir yerde pat diye kapı sesi duysam ben de afallarim. Kocasının beni yemesi(!) gerekmez. Tesettür ya hani, amaç örtülmesi gereken yerlerin görülmemesi falan.
Evragi alsa adam 4 5 saat yoktu ortalarda halbukiAhahahaharabayı sanayiye götürecekmiş de bakim evrakı mı ne unutmuş.
Eşinizin de evi orası ayrıca sizi de aramış ama ulasamamış, arkadaşınız o hususta hassas ise dikkat etmeliydi nitekim o evde evli insanlar yaşıyor. Biraz mantık yürütün.Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Kadın doktor tercih ediyorlar.Bu arada, tamamen bilmediğimden soruyorum tesettürlü arkadaşlar cevaplarsa süper olur.
Eşiniz/yakınınız olmayan bir erkek saçınızı görürse ne oluyor tam olarak? Yani ne biliyim insanlık hali bu kazara olur, doktora muayene için bazen açmak gerekir vs... O durumlarda ne yapılması gerekiyor?
Bu arada, tamamen bilmediğimden soruyorum tesettürlü arkadaşlar cevaplarsa süper olur.