Eşime gıcık oldum

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
523
751
Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.

Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş. Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.

Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.

Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.

Eşinizin suçu olduğunu düşünmedim. Aksine siz bu konuda ihmalkar davranmışsınız. Arayıp, mesaj atmış. Bakmamışsınız. Adamın da evi. Bozulacak bir durum da yok bence bunda.

Siz baya garipsiniz bence. Eşiniz normal. Basortulu gelen eve misafirlige gidince basini mi açiyor anlamadım. Ama salondaysaniz kapiyı çekerdiniz olur biterdi. Gerci esiniz zile basabilirdi ama onden aramis mesaj atmis . Yani abartacak bisey yok bence

Yalniz bu normal. Telefonu duysaydiniz hicbir sorun olmayacak bir meseleyi abartmissiniz.

A
dam seni aramış mesaj atmış daha ne yapacaktı.telefonu duysaydin şok olacak bir şey yok salonun kapısını çekersin olur biter uzatma kocanla durduk yere

Bizim eve de ilk kez kapalı bir arkadaşım geldi. Hiç aklıma gelmemişti eşimin bunu düşünemeyeceği.
Hani yetiştiği ortamı az çok tahmin edebiliyorum ama bunu da bilir sanmıştım.

Eşin kızın yanında oturup saatlerce sohbet etmemiş.
Bende başörtülüyüm ama mağaradan çıkmadık. Arkadaşımın eşi gelse selam verir, hal hatır eder gider.
Telefonuna baksaydın böyle birşeyde olmazdı.
Bence anormal olan sensin eşin değil.

Neden kapıyı calmamis eşiniz ben onu anlamadım. Ben de tesettürlüyum, arkadaşımın evi diye rahat rahat takıldığim bir yerde pat diye kapı sesi duysam ben de afallarim. Kocasının beni yemesi(!) gerekmez. Tesettür ya hani, amaç örtülmesi gereken yerlerin görülmemesi falan.

Bizim eve de ilk kez kapalı bir arkadaşım geldi. Hiç aklıma gelmemişti eşimin bunu düşünemeyeceği.
Hani yetiştiği ortamı az çok tahmin edebiliyorum ama bunu da bilir sanmıştım.
Valla eşimin ailesi muhafazakar, böyle şeyleri bilmeyen benim ama buna rağmen düşünemiyor.
Benim de sayılı böyle tanıdığım, eve girince hal tavrından anlıyorum.
Bir de eski yardımcılarımdan biri öyleydi, kocam gelince kendini çamaşır odasına sürgülü kapı ardına gizlenmişti sanki sapık, tövbe ya
O zaman bana ders oldu, hassasiyeti olan insanlar için bilgilendiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…