Eşime gıcık oldum

Şu sıcakta siz takın yemeniyi , ben yakın arkadaşımın evinde t-shirt ile otururum bu kavurucu sıcakta şahsen. Bir zahmet arkadaş diye gittiysem mahremiyetimi onemsesin isterim.
Ben takmıyorum bu yüzden böyle bir hassasiyetim yok . Arkadaşınız koruyamiyabiliyor işte gördüğünüz gibi bunu göze almış oluyorsunuz ev sizin değilse ondan bahsediyorum bende . Yoksa banane ister çarşaf giyin ister bikiniyle oturun .

Biz ailecek haremlik selamlığa dahi dikkat ederek yaşıyoruz ancak burda büyük hatayı sizde gördüm. Eşinizin tek hatası eve girmek için anahtar kullanması olabilir zili çalsa siz misafirinizin olduğu kapıyı örterdiniz eşiniz işini halledebilirdi o şekilde. Eşinize tepki göstereceğiniz bir durum yok burda, bir dahakine telefonunuzu yakınınızda sesini açık tutun

Muhtemelen linçleneceğim ;
Esiniz emin olun arkadaşınızın saçını bile farketmemistir nedir bu tesetturlulerin girdiği tripler allah aşkına. Saniyelik göründü diye cehennemlik mi olacaklar ki o ortamda ne dedikodular dönmüştür bu daha günah
Eşim geldi diye eltim saçına minder koymuştu şimdi düşününce ne kadar saçmaladığını daha iyi anlıyorum
Sanki bi onlarda saç var...
Bence eşiniz gözlerinden asılsın nasıl bakar habersizce girdiği evin hanımının arkadaşına asfjfjfj

Adam mesaj atmış, telefonla aramış ama duymamışsınız. Ne yapsın eve girmesi gerekiyormuş. En fazla kapıyı anahtarla açmak yerine zile basabilirdi. Bunu söyleyebilirsiniz ona ama gıcık olup da aranızda boş yere huzursuzluk çıkarmayın.

Mesele karşı tarafın ne gördüğü, neyi farkettigi, ne düşündüğü değil ki bunu anlamıyor olamazsınız.
Yorumunuz linclemeye bile değmez, rahat olun.

Bence sizin bu durumu anormal görme sebebiniz dışardaki insanlardan hemen utanıp mahçup olmanız. Yani arkadaşınızdan bahsediyorum. Dışardaki insanlara bu derece aşırı değer vermek normal bir davranış değil. Arkadaşınız değerliyse siz de değerlisiniz. Ve sizin de hata yapma hakkınız var. Ki ortada bir hata da yok. Dışardaki insanlara bu derece utanıp hayatı kendinize zehir etmeyin.Benim babam da böyleydi dışardaki insanların her istediğini yapmaya çalışır bize hayatı zehir ederdi. Cidden çekilmiyor böyle insanlar çünkü gereksiz yere bizi bunaltıyordu. Unutmayın o insansa değerliyse siz de en az onun kadar değerlisiniz.

Kendi anormalliğinizi eşinizin anormalliği olarak nasıl anlatacaksınız merak ettim

Arkadaşınızın hassasiyetini eşinize anlattınız mı önceden? Ayrıca eşiniz mesaj atıp aramış, evde durmaya değil 5 dakikalığına uğramış. Arkadaşınızı başı açık görmediyse sıkıntı yok bence. Bir dahakine hem eşinizi bilgilendirir hem de telefonunuzu gözü önünde tutarsınız.

Bence hepiniz sakin olun. Saçma sapan tepkiler vermeyin.

Eşiniz zili çalmalıydı ama erkekler biraz gerizekalı oldukları için bunu düşünememiş olmasına şaşırmamak lazım.

Abartılacak bi mesele yok ortada. Eşinize birşey demenize de gerek yok. Olan olmuş artık.

Bu benim eşim.

Eş kisisi qrkadasin kapali oldugunu biliyo muydu? Sizin cevrenizde cok var mi tesetturlu, alisik mi tesetturlulerle gorusmenize? Tahmin edebilir miydi onu anlamaya calisiyorum. Her evin duzeni, aliskanligi farkli.

Normal buluyor demişsiniz ama normal zaten. Aramış, yazmış siz duymamışsınız. İşi olduğunda kendi evine 5 dakika niye giremesin adam? Ha anahtarla girmek yerine zili çalsa daha iyi olurdu ama o da büyütülecek bir şey değil bence. Arkadaşınız bozulmakta haklı falan değil ayrıca. Benim de tesettürlü arkadaşlarım var evime de girip çıkmışlardır hiçbirinde de öcü gibi kocamdan kaçmazlar. Kimse de evde çırılçıplak oturmuyor nasılsa evde erkek yok diye. Kapı çalınca hırkasını, pardesüsü vs üstlerine geçirir kenardaki örtüyü hemen takarlar olur biter. Kaç saniye sürüyor bunları yapmak?

Son düzenleme:
Yahu adam 5 dk ligina eve girdi, kuşatma yapmadı ki..Telefonunuza baksaydınız sorun olmazdı ki yine de problem yok.Ev adamın kendi evi işini halledip çıkmış işte çok büyütmeye gerek yok.Esinize bı dk dersiniz arkadaşınız toparlanabilir bu kadar yani çok da şaapmamak lazım..

Arkadaşınız niye tedirgin oldu anlamadım? Bana da başörtülü arkadaşım geliyor eve biri girerken tedirgin olduklarını görmedim. Normal olmayan bir şey yok. Adam aramış mesaj atmış duyuramayınca eve gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…