- 9 Ağustos 2021
- 15.040
- 51.150
Ben takmıyorum bu yüzden böyle bir hassasiyetim yok . Arkadaşınız koruyamiyabiliyor işte gördüğünüz gibi bunu göze almış oluyorsunuz ev sizin değilse ondan bahsediyorum bende . Yoksa banane ister çarşaf giyin ister bikiniyle oturun .Şu sıcakta siz takın yemeniyi , ben yakın arkadaşımın evinde t-shirt ile otururum bu kavurucu sıcakta şahsen. Bir zahmet arkadaş diye gittiysem mahremiyetimi onemsesin isterim.
Mesele karşı tarafın ne gördüğü, neyi farkettigi, ne düşündüğü değil ki bunu anlamıyor olamazsınız.Muhtemelen linçleneceğim ;
Esiniz emin olun arkadaşınızın saçını bile farketmemistir nedir bu tesetturlulerin girdiği tripler allah aşkına. Saniyelik göründü diye cehennemlik mi olacaklar ki o ortamda ne dedikodular dönmüştür bu daha günah
Eşim geldi diye eltim saçına minder koymuştu şimdi düşününce ne kadar saçmaladığını daha iyi anlıyorum
Sanki bi onlarda saç var...
Bence eşiniz gözlerinden asılsın nasıl bakar habersizce girdiği evin hanımının arkadaşına asfjfjfj
Kendi anormalliğinizi eşinizin anormalliği olarak nasıl anlatacaksınız merak ettimEvlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.
Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş.Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.
Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.
Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.
E bu sizin hatanız. Bakmayacağınız telefonu niye edinirsiniz? Bu anlar için lazım ya hani bu araçlar.Mesaj atmış aramış ama cevap vermedim ki. Yani cevap yazıp evet müsaitiniz gel demiş olsam, gelsin zaten ama cevap gelmeyince eve girmeyip cevabı beklemesi daha doğruydu.
En azindan ates yakip dumanla haber yollayabilirdiİyi de aramış ve mesaj atmış telefona bakmayan sizsiniz. Adamin cozulecek bir sorunu yok. Kendiniz telefonunuza bakarsanız bir daha aynı şey olmaz muhtemelen.
Arkadaşınızın hassasiyetini eşinize anlattınız mı önceden? Ayrıca eşiniz mesaj atıp aramış, evde durmaya değil 5 dakikalığına uğramış. Arkadaşınızı başı açık görmediyse sıkıntı yok bence. Bir dahakine hem eşinizi bilgilendirir hem de telefonunuzu gözü önünde tutarsınız.Evlendiğimden beri evime ilk kez gelecek olan bir arkadaşı davet ettim. Eşimin de işi vardı zaten o gün. Sonra eşimin işi iptal oldu ve dışarıda öyle takılırsın biz evde otururken demiştim.
Gelecek arkadaş başörtülü. Neyse arkadaşım geldi salonda oturuyoruz birden kapıdan anahtar sesi geldi, arkadaşım hemen toparlanmaya çalıştı ve şok oldu. Ben de acayip utandım açıkçası. Eşime de çok kızdım. Niye geliyorsun diye.
Eşimin de evden bir şey alması gerekmiş. Bana mesaj atmış ve aramış ama ben duymamıştım. Sonra o da gelmeye karar vermiş.Bir şey alıp çıktı 5 dakika içinde. bunu normal görüyor.
Kendisi daha seküler bir yerde yetişmiş ve başörtülü hiç tanıdığı olmamış o sebeple sanırım anlayamıyor bunu. Çok gıcık oldum. Henüz konuşmadım kendisiyle. Bunun normal olmadığını anlatmam lazım. Ama nasıl?
Tepkimi ölçülü koyabilmek için size danışmak istedim.
Arkadaşım da haklı olarak epey bozuldu.
Benim koca sıklıkla yapar.
Kızlarla balkondayızdır hop kocam girer ‘nabeer bana kahve yok mu?’ diye
Kapalı bir hanım varsa evde mesaj atarım anahtarla girme, zili çal ‘x hanım bizde’ diye.
Bence sizin düşüncesizliğiniz olmuş, adam ne bilsin yani?
Mahalleyi yaksa konu sahibi fark ederdi bence. Kocasına ben de o konuda çok kırgınımEn azindan ates yakip dumanla haber yollayabilirdi