Eşime gıcık oldum

Şu sıcakta başörtüyle mi oturmaliydi evde:)) elbette açar, kadın kadına olduğunda. Hem eşinin eve anahtarla girmesi doğru değil, zile basmaliydi, en kotu ihtimalle kapıyı tiklatabilirdi. Hem de konu sahibinin eşine arkadaşının tesettürlü olduğunu söylemesi gerekirdi.

Bence adamın tek suçu zile basmak yerine anahtarla açmak kapıyı. Geri kalan durumlarda aramış mesaj çekmiş adam. Gıcık olunacak bir durum yok konuşmanızı yaparken bunu göz önünde bulundurun derim
Anahtarla girmeye alışıksa onu o an hasbelkader yapmış olabilir. Benim eşim de zile basmaya alışık, dışardan geldiğimizde evde kimse olmamasına rağmen zile basıyor.

Esiniz aramis mesaj atmis duymayan sizsiniz
Zile basmayi da o akil edememis
Abartmaya gerek yok bence
Bi dahakine kapinin arkasina anahtar koyun kendi acamasin
kapiyi acinca direkt salon goruluyor mu ki bu kadar panik olundu?
Ayrica arkadasinizin yaninda of ya niye pat diye geliyor ki hayret birsey falan dediyseniz daha da negatif edersiniz ortami
ay adam aramis mesaj atmis duymamisim hata bende sende k.bakma canim deseydiniz bu kadar sorun olmazdi

Anlamadım burda normal olmayan ne var? Hem telefonu açmamışsınız, açsaydınız işte adam aramış. Başörtülü arkadaşlar da günde kaç kere örtüp açıyor. 1 kere fazladan örtmekle kolu kırılmaz. Ne siz ne arkadaşınız kraliçe Elizabet değil.

İyi de arkadaşınız size gelirken kapalı halde gelmedi mi zaten niye çıkardı ki evde

Eşinizin yetiştiği ortamı biliyorsunuz. Bilmeseniz bile her erkek kadının bu hassasiyetini düşünemeyebilir.

Ama adam düşünmüş sizi aramış mesaj atmış. Belki zile de basabilirmiş ama zile basmak alışkanlık işi. İstemsizce eli anahtarına gitmiştir. Eve keyfi de gelmemiş işi varmış girip çıkmış. Oturduğunuz odanın kapısını kapatabilirdiniz.

Eşinize siz durumu eksik anlattığınız için kusura bakma arkadaşın hassasiyetini sana söylemem lazımdı, bundan sonra arkadaşlarım olduğunu biliyorken telefona bakmasam da zile basarsan daha uygun olur diyin.

Adam muhtemelen sizin sohbetinizi, keyfinizi bozmamak için anahtarla girmiş, zaten 5 dk işini halledip çıkmış. Öncesinde de sizi hem aramış, hem mesaj atmış. Daha ne istiyordunuz anlamadım, güvercinle mi haber yollayacaktı?

Sıkıntı sizden kaynaklanıyor,seküler kocanızdan değil.
Arkadaşınız da iş üstünde basılmış gibi tepki vereceğine elalemin evinde daha tedbirli otursaymış.
Bir de neden bu kadar mağduriyet devşiriliyor ve herkes her şeyini insanlara göre ayarlamak zorunda kalıyor onu anlamadım; başörtüsünü alıp kafasına atması saniyelik olay, adamın kapıyı açmasından daha kısa sürede kafasına örtüsünü atabilir.

Adam da ya acil alması gereken eşyasını alır çıkardı ya ayıp olmasın diye başı önde bir merhaba deyip giderdi. Sohbet bölmemek için de anahtarla girmiş olabilir. Aceleyle unuttuğu bir eşyası için de zaten alel acele kapıyı açıp girmesi kadar normal bir şey yok. Ben olsam bundan rahatsız olan arkadaşımdan rahatsız olurdum, ne var yani adam evine de giremeyecek mi?

Ya herkes tuhaf ne bileyim. Başörtülü bir sürü tanıdığım var,evde jartiyerle oturmuyorlar,başörtüyü yanında tutuyor hepsi aynen dediğin gibi. Yabancı bir eve gelmişsin ,her yerden herkes de çıkabilir, bilemezsin, tesettür senin tesettürünse dikkatli olmak zorunda olan da sensin yani. Afallayacak şaşıracak ne var anlayamadım. Adam kendi evine geliyor neticede.

Mesaj atmış aramış ama cevap vermedim ki. Yani cevap yazıp evet müsaitiniz gel demiş olsam, gelsin zaten ama cevap gelmeyince eve girmeyip cevabı beklemesi daha doğruydu.

Mesaj atmış aramış ama cevap vermedim ki. Yani cevap yazıp evet müsaitiniz gel demiş olsam, gelsin zaten ama cevap gelmeyince eve girmeyip cevabı beklemesi daha doğruydu.
Adama başka sebepten gıcıksanız peşinen söyleyin de ona göre gömelim. Adamın suçu yok ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…