Eşime geri dönmeli miyim?

Düzelmez- aileni dinle. kocan sana kocalik yapmamis zaten. anlatiklarin dogruysa belki günde 1 saat gecirdin bu adamla. adam hergün anasinin evinde oturmus- yüzüne bakmamis. burda sevdigin 10 özelligini yazmaya kalksan elinde kalir zaten.
ailende sucsuz degil, 19 yasindaki kizi evlendirmeden önce düsünmeleri gerekirdi. zamaninda koyulacak taviri simdi koyuyorlar.

Ayrıca kendinize zarar vericek şeyler yapmayın . Boşancak olursunuz delil olarak kullanır.mahkeme açılınca bu peşinden koşan kocalar aslan kesiliyor..

ailenin sözünü dinle daha 22 yaşında kadınsın.huylu huyundan vazgeçmez.kafanı duvarlara vurursun sakın dönme o sosyopata.bırak ne hali varsa görsün sevgili ailesiyle.ilerde karşına sana yakışan biri çıkar.

Normalde ben, hele de çocuk varsa evliliği kurtarmak için uğraşmak gerektiğini düşünürüm.
Her problemde veya kişisel anlaşmazlıklarda boşanma taraftarı değilim.
Bununla birlikte size boşanın diyorum.
Neden derseniz?
Eşinizle, siz çok ayrı dünyaların insanısınız.
Geçici bir düzelme ve iyileşme yaşansa da bir müddet sonra,eşiniz, aslına rücu edecektir.
Dönerseniz sadece ayrılmanızı geciktirmiş olursunuz.

Bir dahakine cinnet gecirip ya sen adami pldurursun ya adam seni. Olan cocuga olur. Ayri da olsaniz evde hep mutsuz anne baba gormesinden iyidir

Ailen ne güzel arkandan duruyor eşleriniz yakın benim ailem de gel kızım deseler hayatta çekmem bu adami

Aileni dinle, eger ona dönerseniz gecici bi durum yasarsiniz sonra eski haline döner zaten 7sinde neyse 70sinde o cok istiyorsa barismak okadar pismansa aileni ikna etsinler

Aileniz haklı. Daha yaşınızda çok genç yeni bir hayat kurun.

Eve bıraktığı 5-10 liraları biriktirerek mi viski aldınız?
Hayır.. maddi konuda babam bana her zaman gizliden para verir, edimde son 2-3 aydir.. parami istiyorsun.. verirsem benimle ugrasmayacaksin dimi.. arayip sormayacak surekli kontrol etmeyeceksin.... al o zaman sana para diyordu.. tek derdim buymus gibi..............

Esiniz nereli

Eski eşimle 2 sene evlilikten sonra evleri ayırdım
ailesine cok baglı idi sanki ben eldim
hep ailesi aynı senın dediğin gibi planları hep onlarla idi
birgün görmeseler bu sefer kv arar taciz ederdi
bazen gezmeye gıderdık esımle gece 12 de eve gelırdık ılla sen eve gır ben bı annemlerı goreyım derdı o günü görmeden es asla gecmezdı
2 sene dolmusken ben kendıme aıt esyaları topladım bırıne verdım evı terk ettım ama mahkemeye verecek popom yoktu o ara kendımde
acı cektım 7 ay annemlerde kaldım
7 ay ne o benı aradı ne de ben onu
ne de aileler araşmadı

7 ay sonra eski eşim çok yalvardı, sözler verdi biz ailelerden gizli bulustuk
aşıklar gibiydik o ara yine
evımızde bulusuyorduk
allaha sukurler edıyordum hep
Neyse biz aileleri de ıkna ettık ve ben eskı evıme salak gibi geri döndüm
7 ay ayrılıktan sonra
bunları yasarken 26 yasında idim

eve döndüm 2-3 ay normal evliler gibi yasadık sonra yıne kavgalar ailesi o bu derken ben ıkı sene yıne anca dayandım ve adamdan bosandım

diyeceğim o ki; hiçbirsey değişmez
hayatına yazık edersin
senin hayata bakısınla eşinin bakısı farklı
komple farklısınız .

Yani neyi garip geliyor? Yalan soyluyo olamam degilmi? Bu yorumu baska bir konudada okumustum sizin dediginiz gibi.. ama esimin ailesi gercekten geri kafali.... kabile gibi yasarlar, dogru duzgun turkce konusamazlar, para para para diye kafayi yemisler. Hayatta tek dertleri para biriktirmek ve harcamamak... birde mangal yapip, cay icmek.. kendi islerini kendileri cozemeyecek kadarda cahiller, bir hastaneye gidip derdini bile anlatamazlar, bir gorumcem cocuguna deli raporu aldi devletten maas almak icin.. surekli belediye baskanlarindan, buyuk is adamalrindan durumum yok diye para ister.. gec konduda oturur ama 70 binlira falan nakit parasi var... daha benim yok?? Sonrada bu paralari tefeci gibi ihtiyaci olana vadeli verir faiziyle geri alir.. diger gorumcem ogullarina mendil sattirir, sonra gelen parayla övünür.. okuldanda almislar okutmuyorlar.. surekli saglik ocaklarindan, kizilaydan bedava kiyafet alir.. ve banada derler sen neden kendini acindirmiyorsun iki aglicaksin parayi kapacaksin...... beni bile hamileyken kiyafer istemeye gorurmeye calistilar.... dusunsene ailrm zengin ve gorgulu.. ben dilencilerin icinde.. utanc verici birsey.. asla ailesiyle bir topluma girilmez... giyinmeyide bilmezler romanlar gibiler dusun.... rengarenk sacma sapan ozensiz giyinirler... ama esim boyle seylere cok karsi asla ve katiyyen onlar givi iendini acindirip jimseden pqra istemez, ailesinden utaniyor.. ama napayim degistiremem boyleler diyor yinede hergun yanlarina gidiyor..........

Ailemde aynen senin soylediklerini soyluyor.. keske zamaninda seni vermeseydik cok pismaniz, o zaman yapamadigimizi simdi yapalim.diyorlar.. esimle 2 ayda tanisip sozlendik cok asiktik bende tozpembe gordum herseyi.. isine ailesine hicbiseyina bakmadim akilsiz gibi.. annem bastada isrememisti,nisanliyken farkedip nisani at demisti dinlemedim.. babamda evlenme diye israr etmedi.. ileride mutlu olamam ve kismetim cikti senin yuzunden evlenmedim diye suclamamdan korktu.....

Dikkat ettiyseniz konunuzdan bağımsız olduğunu ilk mesajımda söylemiştim. Eğer söylediğiniz gibiyse haliyle katlanılmaz bir aile.

bu ne biçim aile allah aşkına.
anneciğinin, babacığının kalbini kırmana, onları zor durumda bırakmana değmez.
eşin koysaydı mesafeyi, aile olabilseydi en başta.
aileni dinle.
ölümden dönmüşsün farkında mısın? ya o balkondan düşseydin de sana bir şey olsaydı? ne olacaktı yavrun? ne hale gelirdi ailen?

Anlattıklarınıza bakılırsa şimdi değilse bile yakın süreçte aileniz haklı çıkacak. Eşiniz de basbayağı onlar gibi hiç bir fark göremedim. Hala ailesinin ağzıyla konuşuyor. Kendi fikirleri yoksa ve sizi saçma sapan bir hayata zorlarsa hiç uğraşmayın. Bu ailesinden farklı gibi gözükenler özünde ailesinin dış kabı parlatılmışı oluyorlar.

Aileni dinle,seni sevseydi zaten bastan boyle yapmazdi ailen bir daha yuzune bakmaz egerki esinde yine aynilarini tekrarlarsa pismanliktan mahvolursun,o yuzden aileni dinle,esinin sagi sagi belli degil anlasilan.simdi burnu surttu biraz seni geri istiyor.akilli davran derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…