Eşime geri dönmeli miyim?

Eşine bazı ön şartlar sun, mesela;

*Düğünde takılan takılarımı istiyorum
*Kendi üzerime tapulu ev ve kendime özel araba istiyorum
*Ailen ile hiçbir şekilde görüşmem, seninde görüşmeni kabul etmiyorum
*Bu şehirden taşınalım
*Vs.

"Artık eskisi gibi olmayacağım, pismanim" diyen ve karısını seven bir adam her şartı kabul eder.....

dönmeseniz bile nabzını ölçün, hatta sartlari babanız sıralasın....hem gercek niyetini öğrenirsiniz hemde ilerde "keşke dönseydim" diye bir pişmanlık olmaz..

Bir de soruyor musunuz? Görünen köy kılavuz istemez, can çıkar huy çıkmaz, huylu huyundan vazgeçmez daha birsürü atasözümüz var bu konuyla ilgili

Bu konu daha önce de yok muydu ya?
Birsürü evi olan cimri kp.
Ailesini tutan eş.
Eline para geçmeyen konu sahibi.
Ya aynı kişi ya da çok benziyor konular.

Bence içinizde tekrar deneyeniydim diye kalacak. Siz eşinizden belirli şeyleri şart koşun. Haftada bir ailye gidilecek, kendi işini kuracaksın... aklınıza ne gelirse . Kafeye gitmek istediğimizi bile söyleyin.

Aileniz bunları yaparsa ikna olur. Siz eşinize de ailenize de zaman verin.

Bu araca eşinizin ailenize kinlenmesini önleyin. Bizim de kızımız var biz de en az onlar kadar korumacı olurduk deyim ama konu açılırsa yoksa aklına sokmayın bence.

Kesinlikle geri dönmemelisiniz
Anne, baba sözü dinleyin lütfen.

Ailesini tutan eş.
Yok hayir ben daha once hic boyle bir konu acmadim... zaten googledan arastirdigimdada benim gibi bircok bayanin ayni seyi yasdigini okudum.

Yok hayir ben daha once hic boyle bir konu acmadim... zaten googledan arastirdigimdada benim gibi bircok bayanin ayni seyi yasdigini okudum.
Aileniz için Bu kadar değerli iseniz sizi affedeceklerdir. Evet huylu huyundan vazgeçmez diyoruz ama istisnalar olabilir. O eve gelmem demissiniz gidip evi değiştirmiş tek başına. Şartlarınızı koyun ortaya. Kendiniz için, çocuğunuz için bi şans verin bence. Aileniz dediginiz gibi kültürlü ise sizi eninde sonunda anlayacak ve yanınızda olacaklardır yine de.

Nerden dönersen kardır. Güvenilmez tekrardan. Eşin, babasının boyundurlugu altında çalışan ve ezilen her erkek gibi davranıyor. Özgür bir hayatı yok, belirli maaşı yok.. Aileye rest çekemez. Yaşın çok küçük, ailenin destegi varsa oku, kendin için çocukların için çabala ki geç olmasın.

Ailesini tutan eş.
Diğer kişi yeni evliydi ve çocuk yoktu...
Kadın-koca üniversite mezunuydular....
Ege yöresinden idi

Ay Allahım kibirlenmek gibi olmasında bu nasıl bir aile ? Kaç kurtul yahu bu rezillerden.

Varsa eşinde o kadar delikanlılık gelsin anneni babanı ikna etsin.
Donme eve
Sakın
Annenin babanin rızası olmadan dönme

anacığını dinle...küçük görmek gibi olmasın da siz anlattıkça ben utandım...dilenci hayatı yaşıyor bu insanlar...yazık çocuğuna,annene,babana... kendini düşünmüyorsan onları düşün...yerin dibine geçerdim herhalde dünürlerim böyle insanlar olsa....

Canım ben yerinde olsam şunu yapardım eğer seviyorsam tabi şans vermek istiyorsam eşime şunları söylerdim :

Madem çok barışmak istiyorsun beni değil ailemi ikna et onları razı edersen barisirim. Başka barismamin imkanı yok .

Aile bizden 20 yıl daha ilerisini gorurmus o yüzden büyük sözü kiymetlidir...

Bu insanlarla yaşadığınıza hayatmı diyosunuz.. kocanizın zaten asla değişiceğine inanmiyorum.. ne güzel aileniz size sahip cikiyor.. arada çocuk var diye şans verip sonra başa dönüceksiniz.. ondan sonra arkanizda ailenizde kalmicak sizinde yaşiniz geçicek ve cocugunuzda büyüyüp olan bitenden daha çok etkilenicek.. mantikli düşünün bence...

Katranı kaynatsan olur mu şeker cinsine tükürdüğüm cinsine çeker

Ay şaka gibi durumu olduğu halde çocuğa mendil sattırmak ne demek yaa !! Ay çok sinirlerim bozuldu o çocuklar oyun Yaşında sokaklarda soğukta gitmişiz kuşamsız rezillik çekiyor ve annesi bununla övünüyor mu ? ve aklı başında çocuğa rapor almak Allahım hayretler içindeyim yaaa para için çocukların hayatıyla oynuyor bunlar çocuğunun böyle bi sülale yapısında yetişmesine gönlün razı olur mu canım? Gerçekten zor bi durumdasın evet ama bence aileni dikkate almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…