Eşime geri dönmeli miyim?

Peki merak etitm siz nasıl böyle bir ailenin içine girdiniz. Yani anlattığınıza bakılırsa kültürlü bir ailede büyümüşsünüz nasıl dilenci bir aileye karıştınız.

kendi düşen ağlamazmış , gidersen döneceğin bir ailen olmayacak iyi düşün.

Bak ne güzel ailen sana destek verıyor arkanda duruyor.Sakın aileni arkanı dönme .Sakın!Huylu huyundan vazgecmezzz.Duygusal yaklasma !

Aman Allahım burayı okuyunca şok oldum. Eşinizin ablasının çocuklarına dilencilik mi yaptırılıyor?

Bu zihniyet değişmez. Sizin zaten bu adamla evlenmeniz hataymış. Ayrı dünyaların insanısınız. Hadi ailesinden uzak, kopuk bir adam olsaydı bir nebze belki yürürdü evliliğiniz. Ama zihniyeti de aynı ailesiyle. Bu adam için ailenizi karşınıza almayın. Ailenizin kıymetini bilin. Emin olun bugün dönseniz, en fazla 6 aya eskiye döner.

Birde yazıldımı bilmiyorum ama para düşkünü olduklarını söylediğiniz için yazıyorum.Babanızın sizi mirastan çıkaracağı gibi birşey deseniz eşiniz peşinizden gelir mi hala merak ettim.

Sen ailenin dediğine bakma.
Her aile öyle söyler sonra kabul eder.
Bu ilk ayrılığınızmış, bir şans daha ister bu evlilik. Üstelik daha yaşlarınız da küçük sayılır. Çocuğunuzda var. Bir daha deneyin. Hiçbirşey kaybetmezsin.
Bir daha lütfen sorun ne olursa olsun; çoçuğunuz evdeyken alkol almayın!!

Bu da eski konunuz,bu baba mi size gizliden para veriyor? 2 sene once elinizdekileri almis,ustune sizin calismaniz
Karsiligi maas bile vermemis. Celiskilisiniz

ailenı karşına al ve konuş

gerçekten ona bir şans vermek istiyorum hayat boyu acabamı dememek için
siz olmadan yaşayamam ama ortada bir çocuk var
eğerki eski günlere geri dönerse bunun tekrarı olmayacak size söz veriyorum de ,
onların korkusu olmazsa eşin adam olmaz ,
ailenı silip atarsan eşin sana daha kötü davranır ayıya dayı der köprüyü geçene kadar ,

lütfen bana arkanızı dönmeyin sadece bir şans de

bakalım ne diyecekler

Babamla konustu,bir suru sozler verdi.. ama babam diyor inanmiyorum kizim simdi olmasa 1 sene sonra ozune donecek diyor.. hala kendini suclu gormuyor diyor.. bir insan iki olmaz diyor
Bu nokta çok önemli. Eşiniz kendini suçlu görmüyor mu?
Babanız bunu onda ne gördüğü için söylüyor?
Eşinizin değişeceğine dair verdiği sözler zaten hatanın kendinde olduğu farkındalığına dayanmıyor mu? Anlamadım.

O gece olanlari " esim cok icki ictigi icin oyle oldu, zaten alkol aldiginda kendini kaybediyor, ben bisey yapmamistim" diye aktardigi icin.. babam hala kendini hakli gordugunu soyluyor.. ben o kadarda kotu bisey yapmamistim ama artik ailemle samimi olmicam, kahveyede gitmicem.. esimi karimi hayatimin merkezi haline getircem demis.

Bu da eski konunuz,bu baba mi size gizliden para veriyor? 2 sene once elinizdekileri almis,ustune sizin calismaniz
Karsiligi maas bile vermemis. Celiskilisiniz
Evet bu konunun gundeme gelecegini konuyu acarken dusundum.. ama su an oyle degil, cocugum olinca isler tersine döndüm ailem hep yardimci oldu fazlasiyla verdiler bana.. hem manevi hemde maddi olarak... hicbir alacagimda kalmadi.. sanirim anlamis olacaklar sonradan akillarina dank etti.. oyle bir problemim yoktu artik

Peki oyle diyorsaniz.
Size tavsiyem esinize inanip da geri donmeyin,bosanin. Sonra tahsil hayatiniza devam edin. Liseyi bitirmediyseniz bitirin,universiteye devam edin,okuyun ve bir meslek sahibi olun, aileniz madem size destek,bunlari yapmazsaniz sonra cok pisman olursunuz.

En cok sasirdigim nokta boyle bir aile kizini nasil 18 yasinda evlendirdi? Ve de boyle bir ailenin kizi okumadi mi? Nasil oldu bu is sasirdim
Annem her ne kadar istemesede karsimda ayril diye durmadi.. babamda, ileride karsima iyi biri cikmaz evlenmem, yada mutsuz olurummm sonra sizin yuzunuzden evlenemedim kismetim cikmisti mani oldunuz derim diye bu sorumlulugu uzerine alamadi.. esimde cok iyi bir insana benzedigi icin verdiler.. tabii sonradan cok pisman oldular.. ben ise liseyi okudum.. unv. Gitmedim.. nasilsa babamin isi var ve onu devam ettiricem meslegimde var dedim gitmedim..

Tavsiyem universite okuyun o zaman. Bu size vizyon katar. Mesleginiz yok,isiniz var su anda sadece. Okuyun sonra caniniz ne is yapmak isterse yine onu yaparsinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…