• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime Gelen İş Teklifi

Guvensizlikle alakali degil kesinlikle,
ben bu kadar sik evde olmamasini istemezdim esimin.

Yine de sizin normal duzeniniz boyleymis anladigim kadari ile,
o zaman tabi ki hem kendini gelistirecek hem de fazla kazanacak, hayir demek icin sebebiniz yok gibi gorunuyor.

Merhaba arkadaşlar,
Eşim bir şirkette bölge sorumlusu olarak çalışıyor.
İstanbul a fuar amacıyla gittiler. Dün akşam fuar çıkışı yemek yerken patronları (erkek) eşim ve diğer bölge sorumlusu arkadaşına bir teklifle gelmiş .

''Sizleri artık takım elbise ile sürekli görmek istiyorum, firmamın yurt dışı satış sorumlusu siz olun istiyorum. Yabancı diliniz olmadığını biliyorum. Kurslarınızı ben karşılayacağım. Prim oranlarınız şuan kinden yüksek olacak aynı zamanda euro üzerinden olacak. 2 hafta türkiyede 1 hafta yurt dışında olacaksınız. Cihazı normal değerinden yükseğe x rakam sınırla satabilirsiniz . Benim önerdiğim ve sınırladığım rakam arasındaki fark da sizin olacak demiş. Bu fiyat farkı da 1000 Euro ya yakın bi rakam.
Şimdi maddi olarak çok tatmin edici.
Çocuğumuz yok.
Ailemede yakın oturuyorum
Çalışıyorum.
Zaten Sürekli Şehir içinde aynı şekilde 2 hafta yanımda ise 1 hafta şehir dışında .
Çok zor oluyor ayrı kalmak o başka boyutu işin lakin kafama yatan boyutu da şu ki dilini geliştirir
. Özgeçmişine ve kariyerine büyük bir adım olur .
En azından maddi olarak bir kaç sene toparlayıp birikim yapıp daha sonrasında ona göre bir iş de bakılabilir.

Beni aydınlatmanıza ihtiyacım var
Ben eşime güveniyorum asla gözüm arkada değil bunu da belirtiyorum.
Konu sadece işi kabul edip etmeme benim aklıma takılan nokta bu.
Bence kabul etmesi çok mantıklı olur, güven sorununuz da yok, birlikte olduğunuz sürelerde de farklılık olmayacak gayet makul bir iş olur.

güzel bir fırsat da eşinize böyle bir şeyin niye teklif edildiğini merak ettim. -hint kumaşı mı bu adam dil kursunu şunu bunu karşılayacağım diye yol yapıyor dil bilen adam yok mu o pozisyona geçirilebilecek. eş belki bu duruma karşı çıkarsınız diye yol yapmış olabilir mi böyle. az fesat düşünüyorum fark ettim onu da kk burası türlü türlü hikaye okuyunca kimseden emin olamıyor insan

Teklif güzel ancak işin o başka kadın bilmem ne muhabbetini hiç düşünmeyin yapan her yerde yapar zaten güveniyorsunuz da. Bu çok büyük bir özveri istiyor siz yalnız kaldığınız sürede bu evliliğinize zarar vermez ise kabul etsin onun dışında aksi bir durumda herşey para değil diye düşünün... Patron firmaları garanti etmez hiçbirşeyi yarın hadi diyelim olmadı bu sefer üzüleceksiniz boşuna yalnız kaldım falan

güzel bir fırsat da eşinize böyle bir şeyin niye teklif edildiğini merak ettim. -hint kumaşı mı bu adam dil kursunu şunu bunu karşılayacağım diye yol yapıyor dil bilen adam yok mu o pozisyona geçirilebilecek. eş belki bu duruma karşı çıkarsınız diye yol yapmış olabilir mi böyle. az fesat düşünüyorum fark ettim onu da kk burası türlü türlü hikaye okuyunca kimseden emin olamıyor insan
2 kişi bölge sorumlusu olarak çalışıyorlar her ikisine de teklif edilmiş eşime özel Bi durum değil yani. Sanmıyorum yol yaptığını 🤔

Back
X