• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime Gelen İş Teklifi

Pembepatilikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
630
262
103
Merhaba arkadaşlar,
Eşim bir şirkette bölge sorumlusu olarak çalışıyor.
İstanbul a fuar amacıyla gittiler. Dün akşam fuar çıkışı yemek yerken patronları (erkek) eşim ve diğer bölge sorumlusu arkadaşına bir teklifle gelmiş .

''Sizleri artık takım elbise ile sürekli görmek istiyorum, firmamın yurt dışı satış sorumlusu siz olun istiyorum. Yabancı diliniz olmadığını biliyorum. Kurslarınızı ben karşılayacağım. Prim oranlarınız şuan kinden yüksek olacak aynı zamanda euro üzerinden olacak. 2 hafta türkiyede 1 hafta yurt dışında olacaksınız. Cihazı normal değerinden yükseğe x rakam sınırla satabilirsiniz . Benim önerdiğim ve sınırladığım rakam arasındaki fark da sizin olacak demiş. Bu fiyat farkı da 1000 Euro ya yakın bi rakam.
Şimdi maddi olarak çok tatmin edici.
Çocuğumuz yok.
Ailemede yakın oturuyorum
Çalışıyorum.
Zaten Sürekli Şehir içinde aynı şekilde 2 hafta yanımda ise 1 hafta şehir dışında .
Çok zor oluyor ayrı kalmak o başka boyutu işin lakin kafama yatan boyutu da şu ki dilini geliştirir
. Özgeçmişine ve kariyerine büyük bir adım olur .
En azından maddi olarak bir kaç sene toparlayıp birikim yapıp daha sonrasında ona göre bir iş de bakılabilir.

Beni aydınlatmanıza ihtiyacım var
Ben eşime güveniyorum asla gözüm arkada değil bunu da belirtiyorum.
Konu sadece işi kabul edip etmeme benim aklıma takılan nokta bu.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul a fuar amacıyla gittiler. Dün akşam fuar çıkışı yemek yerken patronları (erkek) eşim ve diğer bölge sorumlusu arkadaşına bir teklifle gelmiş .

''Sizleri artık takım elbise ile sürekli görmek istiyorum, firmamın yurt dışı satış sorumlusu siz olun istiyorum. Yabancı diliniz olmadığını biliyorum. Kurslarınızı ben karşılayacağım. Prim oranlarınız şuan kinden yüksek olacak aynı zamanda euro üzerinden olacak. 2 hafta türkiyede 1 hafta yurt dışında olacaksınız. Cihazı normal değerinden yükseğe x rakam sınırla satabilirsiniz . Benim önerdiğim ve sınırladığım rakam arasındaki fark da sizin olacak demiş. Bu fiyat farkı da 1000 Euro ya yakın bi rakam.
Çocuğumuz yok.
Ailemede yakın oturuyorum .
Zaten Sürekli Şehir içinde aynı şekilde 2 hafta yanımda ise 1 hafta şehir dışında .
Çok zor oluyor ayrı kalmak o başka boyutu işin lakin kafama yatan boyutu da şu ki dilini geliştirir
En azından maddi olarak bir kaç sene toparlayıp birikim yapıp daha sonrasında ona göre bir iş de bakılabilir.

Beni aydınlatmanıza ihtiyacım var . Zira bir arkadaşım yurt dışına giden erkekten herşey beklenir vari saçma bi cümlede bulundu .

İnsanlarda böyle genel bir kanı var ama benim düşündüğüm mesafe ; uzaklık evliliklere iyi gelmiyor
Bu arada siz çalışıyormusunuz yani o kendisini geliştirirken sizin evde oturup gündüz kuşağı izleyen kadın olma durumunuz var mı ? Varsa bu da evlilik için büyük bir sorun bence

Zira bir arkadaşım yurt dışına giden erkekten herşey beklenir vari saçma bi cümlede bulundu .

Niye yurt içinde kadın yok mu?
Eşiniz hem dil öğrenmiş olacak hem kariyerinde artısı olacak.Zaten normalde de yoğun çalışıyormuş,aileniz size yakın.Bence gayet gidilebilir :)

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar,

Çocuğumuz yok.
Ailemede yakın oturuyorum .

Beni aydınlatmanıza ihtiyacım var
Konu sadece işi kabul edip etmeme benim aklıma takılan nokta bu.
bir tanıdığımız mühendis, yurt dışı temsilcisi aynı şekilde, başta kendisi gidip geliyordu tek olarak, sonra başka başka ülkelerde 3-5 yıl yaşamak şartıyla ailesiyle göndermeye başladılar....bundan bir kaç sene önce 30.000 tl maaş alıyordu,
şimdi nekadar oldu bilmiyorum....şartları okadar mükemmel ki...mesela bu adamın erkek kardeşide mühendis, 10.00 tl maaş alıyordu yurt içinde çalışıp..aslında size vurmuş bir piyango bu..

Anlattığınıza göre düzeninizi bozacak bir durum yok. Ama sizde onunla beraber dil öğrenin bence. Teklif bu şartlarda oldukça mantıklı

Mis gibi teklif eger degisime aciksaniz.
Ustteki arkadasa katiliyorum esinizin vizyonu degisince siz de oldugunuz yerde saymayin.
Benim acimdan kisa sureli ayriliklar iliskiyi canli tutar, aile birligine koru korune inanmiyorum gun geliyor insanlar baska yollara cikiyorlar bu sebeple boyle kararlarda yanimda kalsin, ilerlemesin diye dusunmemeli.

Şu anki çalışma düzeni de şehir içi-şehir dışı şeklindeymiş. Düzeniniz dahi çok bozulmayacak. Çocuğunuz yokken eşiniz ve siz yeni görevine alışsın işte ne güzel. Siz araba kullanmayı bilmiyorsanız öğrenin. Sonra araba alırsınız kendinize de.. Yalnız kaldığınızda yaşayabileceğiniz sorunlarda araba sizi kurtarır. 2 hafta Türkiye’de 1 hafta yurtdışında olmak çok abes bir durum değil. Türkiye’de eşinden yıllar boyunca ayrı olan 4 gün a şehrinde 3gün b şehrinde yaşayan, evli, çocuklu akademisyen ve asker tanıdıklarım var.

İnsanlarda böyle genel bir kanı var ama benim düşündüğüm mesafe ; uzaklık evliliklere iyi gelmiyor
Bu arada siz çalışıyormusunuz yani o kendisini geliştirirken sizin evde oturup gündüz kuşağı izleyen kadın olma durumunuz var mı ? Varsa bu da evlilik için büyük bir sorun bence
çalışıyorum çalışmadan duramam kafayı yiyebilirim gerçekten.

Mis gibi teklif eger degisime aciksaniz.
Ustteki arkadasa katiliyorum esinizin vizyonu degisince siz de oldugunuz yerde saymayin.
Benim acimdan kisa sureli ayriliklar iliskiyi canli tutar, aile birligine koru korune inanmiyorum gun geliyor insanlar baska yollara cikiyorlar bu sebeple boyle kararlarda yanimda kalsin, ilerlemesin diye dusunmemeli.
Değişime açık gelişime açık bir bireyim. Eşimin biraz daha içe dönük bir yapısı var açıkçası. Bu sebepten daha tedirgin aslında ona kesinlikle kabul etmesi gerektiğini , yanında ve arkasında duracağımı ilettim .

Şu anki çalışma düzeni de şehir içi-şehir dışı şeklindeymiş. Düzeniniz dahi çok bozulmayacak. Çocuğunuz yokken eşiniz ve siz yeni görevine alışsın işte ne güzel. Siz araba kullanmayı bilmiyorsanız öğrenin. Sonra araba alırsınız kendinize de.. Yalnız kaldığınızda yaşayabileceğiniz sorunlarda araba sizi kurtarır. 2 hafta Türkiye’de 1 hafta yurtdışında olmak çok abes bir durum değil. Türkiye’de eşinden yıllar boyunca ayrı olan 4 gün a şehrinde 3gün b şehrinde yaşayan, evli, çocuklu akademisyen ve asker tanıdıklarım var.
ehliyete yazıldım alacağım inşallah ilk işimde bir araba almak olacak. Bu teklif bize gelmeden önce hedefim ehliyet ve araba olarak belirlemiştim. Bu iş sayesinde aslında çok daha hızlı bir ilerleme kaydetme şansımız olacak .

çalışıyorum çalışmadan duramam kafayı yiyebilirim gerçekten.

Çalışmanız çok güzel, siz de onunla birlikte dil öğrenin, daha fazla ortak alanlar yaratmaya çalışın
Şu an ki düzeninizde zaten belli sürede ayrılıklar yaşıyorsunuz, yurtdışının ortamı evet daha farklı ama ilişkiyi canlı tutmak elinizde, ben yurt dışına çıkan adam mutlaka dağıtır durumuna inanmıyorum, her erkek o kadar ucuz değil, sadece mesafenin evliliğe olan etkisini düşündüm konunuzu okurken, sizde aktif birisiniz bumesafeyi pek ala toparlayabilirsiniz, mutluluklar dilerim:KK66:

Niye yurt içinde kadın yok mu?
Eşiniz hem dil öğrenmiş olacak hem kariyerinde artısı olacak.Zaten normalde de yoğun çalışıyormuş,aileniz size yakın.Bence gayet gidilebilir :)

Hakkınızda hayırlısı olsun.
inanın aynı şeyi savunuyorum yapmak istedikten sonra yapacak olan her şekilde yolunu bulur. :)

Çalışmanız çok güzel, siz de onunla birlikte dil öğrenin, daha fazla ortak alanlar yaratmaya çalışın
Şu an ki düzeninizde zaten belli sürede ayrılıklar yaşıyorsunuz, yurtdışının ortamı evet daha farklı ama ilişkiyi canlı tutmak elinizde, ben yurt dışına çıkan adam mutlaka dağıtır durumuna inanmıyorum, her erkek o kadar ucuz değil, sadece mesafenin evliliğe olan etkisini düşündüm konunuzu okurken, sizde aktif birisiniz bumesafeyi pek ala toparlayabilirsiniz, mutluluklar dilerim:KK66:
Mesafeler şuana kadar hep evlilik hayatımızı daha fazla canlandırdı. Yaklaşık 2 senelik evliyiz. Bize iyi geldiğini gördüğüm için daha da fazla destekliyorum aslına bakarsanız . Çok teşekkür ederim :)

Ben olsam git derdim, zaten 1 hafta ayrı kalıyormuşsunuz e yine 1 hafta ayrı kalacaksınız. ha türkiye olmuş ha amerika ha rusya ne farkeder?

bir tanıdığımız mühendis, yurt dışı temsilcisi aynı şekilde, başta kendisi gidip geliyordu tek olarak, sonra başka başka ülkelerde 3-5 yıl yaşamak şartıyla ailesiyle göndermeye başladılar....bundan bir kaç sene önce 30.000 tl maaş alıyordu,
şimdi nekadar oldu bilmiyorum....şartları okadar mükemmel ki...mesela bu adamın erkek kardeşide mühendis, 10.00 tl maaş alıyordu yurt içinde çalışıp..aslında size vurmuş bir piyango bu..
Büyük bir şans ve bencil egosal bir adım atmak istemiyorum ben.
Eşim asgari ücretede çalıştı yeri geldi işsizde kaldı .
Önemli olan maddiyat hiç olmadı bizim evimizde .
Biz hep bu zorluklarda manevi güçlendik ve ben bu gücü çok derinden ilişkimizde hissediyorum .
Şimdi sizinde dediğiniz gibi insanın belkide başına bir kere gelecek bir piyango bu teklif . Sanırım daha da olumlu olmaya başladı düşüncelerim :)

Yurt dışı için mi bu söylediğiniz ?

Aslinda ben genel olarak boyle dusunuyorum.Esinden ayri kalan bir cok kisi var etrafimda.Kadinlar tabi cok guclu olmus cunku her ise kosturuyorlar ve yoruluyorlar.Cocuklarini sanki tek basina buyutuyor gibiler yipranmislar.

Yapan her yerde yapar haklisiniz.Benim esime de buna benzer tekliflerde bulunuyorlar.Ben de tam karar veremiyorum.Ama kadinlara sorunca para disinda bir artisi olmadigi gibi eksisi daha fazla.Birlikte gidebilirseniz bence daha guzel olur.

Back
X