Eşime çok sinirliyim.

İmkanınız olurmu bilmem ama düzenli yüzen biriyim, adet sancılarım neredeyse sıfır uzun zamandır. Yürüyüş ile bu kadar azaldığını görmedim ama yüzmek mucizevi etki gösteriyor bence. Hastanelik olmadım daha önce hiç ama ağrı eşiğim düşük olduğundan muhakkak ilaç alırdım. Gece kıvranırdım. Şimdi çok çok hafif oluyor. Her ay çekilir dert değil umarım siz de bir çözüm bulursunuz :/

Tam bunu yazmaya gelmiştim ki siz zaten başlamışsınız ilaca.
Doğum kontrol hapları azaltıyor regl ağrısını, ama evet cinsel isteği de azaltıyor. Çok etkili bir doğum kontrol yöntemi, aksiyon sıfır, risk sıfır :KK70:

Ya evet ama ben nedense garip şekilde guvenemiyorum :KK70: eşim de korunmayı kabul etmezse içim rahat etmiyor. Yani saati saatine aldığım halde sanki korumayacak gibi hissediyorum:KK70: ağrı ve hormonlar için kullanıyorum şimdilik ilerisi ne olur hiç bilmiyorum.sivilce de hala çıkıyor, bu da çare olmadi maalesef.
Çikolata kistinizmi war
Yok hayır. Geçmiş yıllarda yumurtalık kistlerim vardı, pko dendi ama şimdi yokmuş.

Ya evet ama ben nedense garip şekilde guvenemiyorum :KK70: eşim de korunmayı kabul etmezse içim rahat etmiyor. Yani saati saatine aldığım halde sanki korumayacak gibi hissediyorum:KK70: ağrı ve hormonlar için kullanıyorum şimdilik ilerisi ne olur hiç bilmiyorum.sivilce de hala çıkıyor, bu da çare olmadi maalesef.

Yok hayır. Geçmiş yıllarda yumurtalık kistlerim vardı, pko dendi ama şimdi yokmuş.
Bende bu agrilari cok yaşiyorumda endometriozis odaklari olabilir .adetiniz yogun we uzunmu sürüyor yada kahwerengi akinti geliymu sonunda

Bende bu agrilari cok yaşiyorumda endometriozis odaklari olabilir .adetiniz yogun we uzunmu sürüyor yada kahwerengi akinti geliymu sonunda
Evet. Dogum kontrol hapı kullanmadan evvel oluyordu o lekeler ama normal buluyordum. Regl sürem de 5-6gun olurdu..ilk üç günü yogun sekilde. Ama şimdi asla o kadar değil

Yazz ben de kullandım, sivilceye 2-3 ay sonra etki etmişti. 1. Kutudan sonra da güvenebilirsin korkmana gerek yok😉

Günaydın herkese.

Benim reglde özellikle ilk 2 günüm aşırı sancılı geçer. 5 dakika bile sabit ve ağrısız olarak oturamam. Dün akşam da 21:00'dan neredeyse sabaha kadar sancı çektim. Her ay iğnelerden, ağrı kesicilerden öyle bunaldım ki dün de içmedim hiçbir ağrı kesici. Ağrıyla savaştım yani resmen.

Ben zaten canımın derdindeyim, bir de eşimle uğraştım. Sanırım bir kaç şey sormuş ama ben ağrıdan ne dediğini algılayamadığım için algılasam da konuşmaya mecaalim olmadığı için kafa sallamak dışında hiçbir cevap veremedim. - soru sorulduğunda da cevap verilmemesi de beyefendinin hiiçç gelemeyeceği bir şey- ben acı çekerken bana trip yapıyor gibiydi adeta. Bir kez hastaneye gidelim mi diye sordu sadece ondan sonra yatıp uyudu. Deliksiz uyuyamaz normalde her şeye uyanır, ben gece defalarca kalktım ettim evde dolandım merak edipte kalkmadı bile. Bayılsam etsem sabaha anca farkederdi yani. Arabayı alıp tek başıma hastaneye gidesim geldi. Neyse dedim sonra, bünye alıştı acıya öylece uyumuşum. Sabah kalktık hala aynı tavır ne bir şefkat ne bir şey. Normal günde de muhakkak yazar ederdi, şimdi nasıl oldun diye sormuyor bile, geberip gitsem en son kendisinin haberi olacak çok afedersiniz.

Yukarıda yazdığım şey dışında da aramızda herhangi bir durum yok, bana göre o da bir şey değil. Karşımda hasta bi insan gözünden yaş döke döke yatsa cevap vermedi diye böyle davranamam ben. Şefkati de geçtim canımın nasıl yandığını göre göre kendini haklı gibi ağırdan satması beni öldürdü. Hala ağrım var ama sinirim daha ağır basıyor.
Adetliyken benim de dövesim geliyor. Adam resmen batıyor gözüme. Hele ki ağrılı geçerse. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Regl sancisindan kusan bayilan bir insan olarak yazıyorum, doğumdan bin kat beter oluyor bence, suni sanciyla normal doğum yaptım bu arada.

Derin nefes alıp, klasik müzik dinleyerek doğuma girdim 😁

Ama o regl sancısında ayak parmaklarım bile uyusurdu agridan...

Şükür ki doğumdan sonra geçti bu arada.

Kimin varsa tez zamanda kurtulsun inşallah 🙏

Neden inatlaşıp ilacını içmedin ki olan yine sana olmuş.. Bş ağrı kesiciye bakıyor neden bu kadar inatlaşın.. Ben olsam ilaç alarak iyileşmesi imkanı olan bi insan inatla ilacını almıyorsa farklı bi tepki vermezdim.

Sen iç ilacını ya da git hastaneye madem iyiymişsiniz ne diye zorluyosun adamı kendini... Ağzınızon tadını böyle basit şeylerşe bozma

Günaydın herkese.

Benim reglde özellikle ilk 2 günüm aşırı sancılı geçer. 5 dakika bile sabit ve ağrısız olarak oturamam. Dün akşam da 21:00'dan neredeyse sabaha kadar sancı çektim. Her ay iğnelerden, ağrı kesicilerden öyle bunaldım ki dün de içmedim hiçbir ağrı kesici. Ağrıyla savaştım yani resmen.

Ben zaten canımın derdindeyim, bir de eşimle uğraştım. Sanırım bir kaç şey sormuş ama ben ağrıdan ne dediğini algılayamadığım için algılasam da konuşmaya mecaalim olmadığı için kafa sallamak dışında hiçbir cevap veremedim. - soru sorulduğunda da cevap verilmemesi de beyefendinin hiiçç gelemeyeceği bir şey- ben acı çekerken bana trip yapıyor gibiydi adeta. Bir kez hastaneye gidelim mi diye sordu sadece ondan sonra yatıp uyudu. Deliksiz uyuyamaz normalde her şeye uyanır, ben gece defalarca kalktım ettim evde dolandım merak edipte kalkmadı bile. Bayılsam etsem sabaha anca farkederdi yani. Arabayı alıp tek başıma hastaneye gidesim geldi. Neyse dedim sonra, bünye alıştı acıya öylece uyumuşum. Sabah kalktık hala aynı tavır ne bir şefkat ne bir şey. Normal günde de muhakkak yazar ederdi, şimdi nasıl oldun diye sormuyor bile, geberip gitsem en son kendisinin haberi olacak çok afedersiniz.

Yukarıda yazdığım şey dışında da aramızda herhangi bir durum yok, bana göre o da bir şey değil. Karşımda hasta bi insan gözünden yaş döke döke yatsa cevap vermedi diye böyle davranamam ben. Şefkati de geçtim canımın nasıl yandığını göre göre kendini haklı gibi ağırdan satması beni öldürdü. Hala ağrım var ama sinirim daha ağır basıyor.
Şöyle bir söz vardır.. komşu seni var sever, koca seni sağ sever. 😊

PMS böyle hissettiriyor. Sakin olun soğukkanlı olmaya çalışın. Reglken böyle hissetmeniz çok normal ama onun da öküzlük yapmasına gerek yok yani bugünlerde daha daha hassas davranmalı size ama siz bu konuyu regl bittikten sonra konuşun söyleyin ona bana o dönemde daha yumuşak davran diye

"Erkekler bu erkeklerinde ağrıyı anlamazlar" laflarını çok saçma buluyorum. Anlayabilmeleri için onların da regl olup ağrıyı deneyimlemeleri hiç gerekmez. Nasıl ki bir kanser hastasının ağrılarını anlayabilmek için kanser olmak gerekmiyorsa, bu da aynen öyle bir şey.

Acı çeken bir insanın yüzüne duyarlılıkla bir kez bakıvermek, anlamak için yeter de artar bile. Ama tabii bunun için insanda şefkat, sevgi, merhamet duygularının yeterli olması lazım.

Ayrıca, hastalıklar, acılar, vs bir eş kişisinin (kadın veya erkek) gerçekte ne tür bir insan olduğunu anlamak için tek fırsat.

Benim de çok ağrılı olurdu. Hatta bir defasında hastanelik olmuştum. Yumurtalıkta kist varmış..kist ve yumurtalıklarımın bir kısmı alındı ama ağrılarım şiddetli şekilde devam etti. Ağrı kesici almaktan başka çare yok. Yaş ilerledikçe ağrılarım azaldı.

Günaydın herkese.

Adet psikolojisinden anlamayan erkekler... benim esimde surekli o donemlerimi secer resmen catismak icin snrada sorun sende adetlisin diye ters oluyosun der cozumu yok galiba

Eşim soğuk algınlığı geçirdiğinde inatla ilaç içmeyi doktora gitmeyi reddedip Bi de ay uy yapınca bende eşiniz gibi yapıyorum valla kusura bakmayın ki bir de biz kadınlar her ay yaşıyoruz bunu evet ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi bir ağrı değil ki sizin ki eğer öyleyse doktora gitmelisiniz acaba ağrı eşiğiniz mi çok düşük bana normal gelmedi

X