eşime baskı yapıyorum

Bende İnan bu ayrımdayım. Beni tercih etmemiş oluyorsun dediğimde yok öyle bişey bende kafamı dağıtamayacak mıyım? Bırak benimde özel alanım olsun diyor
Peki sizin ozel alaniniz var mi?
Sizde çıkın hafta da bir gun arkadaslarinizla.
Hem onu dusunmemis olursunuz.

Dışarı çıkınca ne oluyor ki..gittiği yeri biliyorsan ..kalkıpta seni incitecek bir hareketi yoksa..evli bir erkek gibi davranıyorsa sıkıntı yok bence..ama dersen ki pavyonda barda o zaman olmaz tabi haklısın kuşkulanmakta ,kavga çıkarmakta..ama arkadaslarında bir yerde oturup kahve içip yemek yiyorsa bundan doğal birşey yok..bazen erkeklerinde dertlesmeye.,konuşmaya ihtiyacı var..düzgün olanlar zaten bir araya geldiğinde ya futbol konuşuyor yada hayat şartlarını..düşünsene hiç bir arkadasınla dışarı çıkıp bir kahve içemediğini..ben mesela hergün mutlaka kahvemi bir arkadasımda içerim ..sohbet edip içmek daha keyifli çünkü..onuda öyle düşün..şüphe uyandıran bir durum yoksa tabi..yapacak adamı zincire vursan yine yapar..kanı bozuk olmasın yeter ki..

Yorumlarin cogunu yeni okudum resmen adami hakli cikartmak icin acayip zorlama yorumlar gelmiş.
Konu sahibi diyor ayda 1 birlikte cikiyoruz. Gelen yorum "Sonucta size vakit ayiriyormus her hafta arkadaslariyla cikmali" Her hafta nerdeee ayda bir nerdeee??

Konu sahibinin de ne dedigi belli degil, ne istedigi belli degil. Hem para yok diyor, parasizliktan etkinlik yapamiyoruz diyor hem de eşi tatile git diyormus, gez diyormuş????Tatile gidecek, ekstra gezecek paraniz varsa ayda bir cikmak yerine arkadaslarindan sonra sizinle de haftada bir disarda yiyemez mi? Boyle olsa eminim dert edinmezdiniz arkadaslarini.

Acayip bir de tutarsizlik var.
Evde cok ilgili dediginiz adamin izin gunu yokmuş ve saat 9da eve geliyormuş. Ne ara eve gelip dinleniyorda sizinle yeterince ilgileniyor ve uyuyor bu adam?

Ben kendim için de evliliğim için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum en önemlisi eşimi yıpratmamak adına.benden tecrübeliler belki de bu durumları yaşamış olanlar vardır da bana yardımcı olurlar düşüncesiyle yazdım. Fikrini beyan edenlere teşekkür ederim🙏🏾
Canim acikcasi biz esimle yapisik ikiz gibiyiz iyi mi kotu mu bilmiyorum ama biz hep birlikteyizdir.
Cok nadirdir ayri bir seyler yaptigimiz o da bende keyif alamiyoruz icimize sinmiyor.
Tabi bu demek degil kiz kiza oturup sohbet edip cay iciyoruz ayri gidilmesi gereken bir yer varsa gideriz ama bu oyle bizde ayda yilda bir olur.
Gun icinde zaten ikimizde calisma ortamindayiz haftasonunda da birbirimizden ayri plan yapamayiz.
Esim bana diyecek ki hafta da bir arkadaslarimla bulusucam yok kabul etmezsen bu is bosanmaya gider o zaman bosan madem derim..
Yani tabi herkesin hayata bakisi, evliligi, beklentileri cok baska siz ben boyle kabul ediyorum zaten nadir bos zamani oluyor onU da arkadaslarina ayirsin diyorsaniz bu sizin tercihiniz.
Gerci durumunuzu da anlamadim size yeterli zaman ayiriyor mu ayirmiyor mu?? Asıl onemli olan bu.

Bırakın dışarı çıkmayı ben bunu yani benimle birşey yapma isteği duyduğunu düşünmüyorum bu beni çok yıpratıyor. Çıksın hafta da tabi ki ama bana da özen göstersin ben bunu istiyorum
Işte sorun onun çıkması degil zaten hafta da bir kişisel zaman normal zaten. Sorun sizle çıkmaması. Ama bunda artik evli olmanızın ve zaten cepte olmanızın nedeni büyük. Nasıl olsa gece beni ev de görüyor dışarda olmaya ne gerek var diye düşünüyor büyük ihtimal.

Tüm mesajları okumadım da kocaya niye hak veriliyor onu anlamadım ben.
Para yok diye eşiyle etkinlik yapamıyor ama haftada bir gün arkadaşlarıyla alkollu mekanda kafa dağıtabiliyor. Alkol kullanmıyorum ama fiyatları az çok biliyorum , ona harcayacağı paranın yarısıyla eşini gezmeye götürebilir bu adam.
Yanlış anladıysam düzeltin ama ben konu sahibini haklı buldum.

Anladığım kadarıyla eşin seni kendi fikrinin doğruluğuna inandirmis sende onu sevdigin için kabullenmeye çalışıyorsun bu durumu, tabiki her ikinizde haftada bir arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz bu çok doğal ama tavrı doğru değil hem paramız yok hem ben çıkayım illa diyor yok öyle bir dünya öncelik sen olmalisin sonra imkanlar el veriyorsa arkadaşlar evde iyi diyorsun da seninle paylaşımı yok denecek kadar az dışarıda çıkmak istemiyor seninle anlamadım eşin ne ayak bu çok tatlı gelen arkadaş buluşmalarında acaba ne yapılıyor ki sana bu denli rest çekip işi boşanmaya getirebiliyor

Ne hakkınız var. Eşisiniz sahibi degilsiniz. Kendisi de evciş hayvan degil. Nasıl boyle davranabılıyorsunuz ki. Adam aldatmıyor etmiyor. Siz de cıkın kendı arkadaşlarınızla.haftanın her gunud egilmiş bir gunmus.bırakın da erkek erkege muhabbet rtsin,desarj olsun.siz de kendinize bi alan yaratın.

Şimdi şöyle bir durum var, büyüklerimiz hep eşinizi kaçırmayın evde vıdı vıdı konuşan bi kadın varsa adam huzuru dışarda arar der. Sen öylesin diye demiyorum bu hepimiz için geçerli.
Sana vakit ayırmayıp her hafta arkadaşlarıyla bulusuyorsa haklısn, ama kavga gurultu çene yapmak hiç bişeyi çözmüyo erkegin bi kulagindan girip otekinden cikiyor. Sen de kendine vakit ayir, tartisma, sevecen ol eşine karsi duzgun bi dille problemini izah et baktin devam ediyor daha agir bi tepki koyarsin.
normal de anlayışlı bir insanım öyle dır dır eden biri değilim ama son zamanlarda bana zaman ayırmayıp ara sıra arkadaşlarıyla beraber olmak için zaman yaratması kanıma dokanıyor. ve ben de sanki 2.plandaymışım gibi düşünerek geldiği zaman tepki koyuyorum belki de koymamam gerekli ama istemsizce yapıyorum.

Evet sizin yerinize onlarla vakit geçirmeyi tercih ediyor ki onlarla buluşmak için hem zaman hem para ayırabiliyor ama sizin için yapmıyor.bu durumda bende çok sorun çıkarırdım siz maddi zorluğu artık tek başınıza cekmeyin siz de kendinize zaman ve para harcayın o ister dahil olsun ister olmasın belki zamanla hatasını farkeder.normal şekilde size maddi manevi zaman ayırsa hafta da 1 arkadaşlarıyla çıkması sorun olmaz ama o kendi keyfinden ödün vermeyip sizin hatalı olduğunuza sizi ikna etmeye çalışıyor. Siz de kendi keyfiniz için yaşayın o zaman hatta bir süre hiç muhattap olmayın bu konularda.
yaklaşık bir haftadır hiç konuşmuyoruz ikimizde. akışına bıraktım kendime zaman ayırmam bana her zaman bencillik yapıp sanki yapmamam gereken birşeyi yapıyormuş hissi veriyor bana, öncelikle bunu kırmam lazım kendi adıma.

Yapacağınız tek şey sizin de arkadaşlarınızla dışarı çıkmanız ve vakit geçirmeniz bencillik ediyor eşiniz ve biraz da sizin bencil olmaya ihtiyacınız var.. O nasıl para buluyorsa buna siz de talep edin bunalıyorum ve buna ihtiyacım var yoksa sana sarıyorum işte deyin..

Hiç mi dışarı çıkamıyorsunuz birlikte? Eğer öyleyse siz de haklısınız.Yalnız bu durumda haftanın bir günü arkadaşlarıyla çıkmasında rahatsız olmadığınızı aksine bunu onayladığınızı söyleyin ama sizin de buna ihtiyacınız olduğunu bir saate olsa birlikte dışarda vakit geçirmenin size iyi geleceğini söyleyin.Ayrıca para mevzusu olacaksa siz ayarlayın o parayı.anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz.
belki ayda bir kez çıkıyoruz. veya 2 ayda bir. ben zaten onayladığımı söylüyorum tüm arkadaşları bekar sadece bu beni rahatsız ediyor onun dışında sen ayarla gidelim dediğinde sanki mecbur da benimle geliyormuş gibi oluyor.

Bak kendin demişsin eşim harika bir adam diye. O yüzden çok fazla sıkma. Arkadaş ortamından haberin varsa sıkıntı etme.

Ayrıca yanlış bir şey yapacağından korkuyorsan korkma, çünkü yapmak isteyen her şekilde yapar.
evet istese her türlü ruhum duymadan yapar. kendime söz geçiremiyorum. diyorum sıkma birşey deme sonrası hüsran elimden geleni yapmaya çalışıyorum inanın.

Dışarı çıkınca ne oluyor ki..gittiği yeri biliyorsan ..kalkıpta seni incitecek bir hareketi yoksa..evli bir erkek gibi davranıyorsa sıkıntı yok bence..ama dersen ki pavyonda barda o zaman olmaz tabi haklısın kuşkulanmakta ,kavga çıkarmakta..ama arkadaslarında bir yerde oturup kahve içip yemek yiyorsa bundan doğal birşey yok..bazen erkeklerinde dertlesmeye.,konuşmaya ihtiyacı var..düzgün olanlar zaten bir araya geldiğinde ya futbol konuşuyor yada hayat şartlarını..düşünsene hiç bir arkadasınla dışarı çıkıp bir kahve içemediğini..ben mesela hergün mutlaka kahvemi bir arkadasımda içerim ..sohbet edip içmek daha keyifli çünkü..onuda öyle düşün..şüphe uyandıran bir durum yoksa tabi..yapacak adamı zincire vursan yine yapar..kanı bozuk olmasın yeter ki..
yok eşim düzgün bir adam herhangi bir arayış içinde değil sadece kafa dağıtmak ve arkadaşlarıyla zaman geçirmek maksadı.

Işte sorun onun çıkması degil zaten hafta da bir kişisel zaman normal zaten. Sorun sizle çıkmaması. Ama bunda artik evli olmanızın ve zaten cepte olmanızın nedeni büyük. Nasıl olsa gece beni ev de görüyor dışarda olmaya ne gerek var diye düşünüyor büyük ihtimal.
sanki eşim yazdı bunları...
zaten aynı evin içindeyiz nasıl daha zaman ayırayım tüm hafta işten geldikten sonra birbirimiz görüp zaman ayırıyoruz daha nasıl bir zaman ayırmam gerekli sana benimde bir nefes soluk almaya hakkım yok mu diyor. tıpkı sizin görüşünüz gibi

X