eşime baskı yapıyorum

Farkında olmanıza çok sevindim. Bence bunaltmayın bir hafta arkadaşlarıyla dışarı çıkıyosa bir hafta sizle çıksın. Zaten aynı evde konuşcak konu bile bazen olmayabiliyor böylelikle birbirinize anlattığınız şeyler artar. O arkadaşlarıyken siz de arkadaşlarınızla buluşun avmye gidin yürüyüşe gidin spor yapın sizi pozitif anlamda etkiliycek şeyler yapın ki yalnızlıktan eşinize sarmayın. Çünkü kadınlar böyledir bazen ben de can sıkıntısından kocama sararım ama nasıl kendimiz de bazen yalnız kalmak istiyorsak onlar da buna ihtiyaç duyuyor. Lütfen evliliğinize bunu yapmayın. Ömür boyu dipdibe olamazsınız.
elimden geleni yapmaya çalışacağım ama bu saatten sonra bi faydası olacak mı bilmiyorum.

şimdi.. haftada 1 arkadaşlarıyla dışarı çıkarken parası var
siz dışarıya çıkalım dediğinizde param yok diyorsa o sıkıntı.. haklısınız

şöyle de bir durum var siz arkadaşlarınızla çıkar mısınız hiç dışarı
çıkmak isteyip maddiyattan çıkamıyorsanız size yine haksızlık
birde çalışıyorsanız hepten sıkıntı
çocuğunuz var mı?

evet dışarı çıktığında parası var ben bir şeyler yapalım dediğimde evde olup dinlenelim vs oluyor.

çok sık çıkmıyorum maddi olarak çıktığımda her hangi bir engelle yapmaz aksine destek olur. çalışıyorum hafta sonu da ev işlerime ayırıyorum. çocuğumuz maalesef yok, tedavi görüyoruz.

Merhaba arkadaşlar,

Eşimle 11 yıldır birlikteyiz 5 yıldır evliyiz. Eşimin arkadaşlarıyla olmasına sanki benim yerime onları tercih ediyormuş hissine sürekli kapılarak devamlı mecazen bununla savaşıyorum. Arkadaşlarıyla birlikte hafta da bir kez dışarı çıkıyor ve bu beni acayip derece de rahatsızlık veriyor. Borçlarımızdan kaynaklı tatiller dışarı çıkma vs şeyleri uzun zamandır yapmıyoruz. Ev dışında yapabildiğimiz farklı bir planlama yok. Bunlardan veryansın ettiğim ya da bana zaman ayırmıyorsun dediğim zaman işten zaten kendime zaman kalmıyor nasıl vakit ayırayım diyor. Eşim evine bana bağlı hiç bir şekilde yalanı dolanı olmayan çok düzgün bir adam ve evliliğimiz de birbirimizi tanıyan ve birbirimizi çok seven bir çiftiz. Ama anlaşamadığımız tek durum Arkadaşları yüzünden sürekli tartışmamız daha doğrusu ben bunları sorun ederek sürekli bir kavga oluyor. Son yıllar da artık bundan çok sıkıldığını ve bunları yaşamak istemediğini, yaşamamız durumunda evliliğimizi sonlandırma isteğinden bahsetti. 1 Ay önce çok büyük bir kavga yaşadık ve ilk kez kavgamıza onun ailesi dahil oldu. Ailesi karşısında söz verdim. Ama ne yazık ki olan yine oldu 5 gün önce yine tartışmalarımız boy göstererek onu çok fena derece yıprattım. Şimdi benimle hiç bir şekilde konuşmayacağını beni yok saydığını benimle muhattap olmayacağını dile getirdi. Onun üzerinde sürekli baskı yaptığımı, onu kafesin içine almaya çalışıp kontrol etmeye çalıştığımı , zaten bir tane annesinin olduğunu 2.annelik ona yapmaman gerektiğini söylüyor. Ona çok hak veriyorum ama ben ne desem haklı ve ben çıkış yolu bulamıyorum. Günlerdir konuşmuyoruz. Konuşmamayı bırakın sanki düşman gibiyiz.

Teşekkürler
Ben onun yerinde olsam bir gün bile beklemezdim boşanma davası için. Eşinizde peygamber sabri varmış ama sanırım tükenmiş. Sizin neden arkadaşınız yok. Olsa siz de onlarla vakit geçirirsiniz.

Çok defa bunu yaşadık çok karşıma alıp kendimi ifade ettim. Artık bu konu da dediklerime inanmıyor. Aksine bu durumdan hoşnut olduğumu bilerek onu kırıp döktüğünü ifade ediyor. İnsan sevdiğine bilerek böyle bişey yapamaz ki. Ben bilinçli bir şekilde yapmıyorum. Olayların farkında vardığım zamanda iş işten çoktan geçmiş onu kırıp dökmüş oluyorum. Nasıl toparlayacağımı İnan bilmiyorum.
Haftada bir gün de sen kendi arkadaşlarınla vakit geçir inan gözüne batmaz onun dışarı çıkması.
Dün eşin arkadaşları ile çıkacağında ben de arkadaşlarımla görüşüyorum sorun olmuyor

Ben onun yerinde olsam bir gün bile beklemezdim boşanma davası için. Eşinizde peygamber sabri varmış ama sanırım tükenmiş. Sizin neden arkadaşınız yok. Olsa siz de onlarla vakit geçirirsiniz.

Evliliğin özünde herkes kendi kafasına göre kendi arkadaşlarıyla zaman geçirip. birbirini sadece evde görmek yemek yemek yatmak uyumak mı. insan eşiyle belirli bir şeyleri paylaşmak istemez mi. tabi ki arkadaşlarıyla olsun ben istemiyorum 7/24 benimle olsun ama önemsendiğimi benim için bir şeyler yaptığını görmek bilmek istiyorum.
Boşanmak en kolayı önemli olan bununla savaşıp anlayıp orta nokta bulmak bence.

sanki eşim yazdı bunları...
zaten aynı evin içindeyiz nasıl daha zaman ayırayım tüm hafta işten geldikten sonra birbirimiz görüp zaman ayırıyoruz daha nasıl bir zaman ayırmam gerekli sana benimde bir nefes soluk almaya hakkım yok mu diyor. tıpkı sizin görüşünüz gibi
Yanlız bu benim görüşüm kesinlikle degil. Ben tamamen onun bakış açısından bakmaya çalıştım. Bana göre sağlıklı bir evlilikte eşler ev dışında da birlikte sosyal zaman geçirmeliler. Ekstra olarak çift zamanlı olarak kişisel zaman ve alan sahibi de olmalılar.

Mesela sizin dışarı da sosyallesicek arkadaşlarınız var mi öncelikle. Siz de kendinize çevreniz ile hafta da bir sosyal zaman ayırın. Çünkü sürekli dört duvar arasında kimse vakit geçiremez. Dünyaya bir defa geliyoruz sonuç olarak. Gezilecek görülecek bir sürü yer var.

Bana gelince eşim dediğim adam hafta da bir gece zamanını bana ayirmiyorsaben bu duruma fazla katlanamazdım. Çünkü sadece tv izlemek ve seks yapmak için evlenilmiyor. Hayat paslaşmak esolmak arkadaş olmak için evleniliyor.
Ama asıl sorun bence eşinizin sizinle dışarı da vakit geçirmekten artik zevk almaması. Siz de sürekli baskı halindesiniz. Çünkü siz onunla geçirdiğiniz zaman da ki aldığınız zevki hala kaybetmiş değilsiniz ve onun artik sizinle birşeyleri paylaşmaktan zevk almadığının farkına varmak bence size acı veriyor ve tüm problem de buradan kaynaklanıyor. Siz ne yaparsanız yapın yaptığınız baskı onu sizden daha da uzaklastirir. Eğer size vakit ayirirsa bile bir görev gibi zoraki olacaktır. Yani baskı sonucu elde ettiğiniz zamanın size aynı zevki ve hazzı vereceğini düşünmüyorum. Bence olayı akışına bırakın. Hayatınızın merkezinden eşinizi alın ve oraya kendinizi koyun. Kendinize aktiviteler yaratın ve eşinize baskı yapmayı bırakın. Çünkü bu durum aranızda ki iletişimi daha da yıpratacak ve evliliginizisonlandırma evresine geçebilirsiniz. Yada bu durum sizi artik son derece rahatsız etme evresine geçtiyse evliliginizi gözden geçirmeyi düşünebilirsiniz. Çünkü paylasimsiz bir evliliğin sonunun iyi olacağına ben inanmıyorum.

Ben ilgisizlikten boşanmayı göze alan biriyim . Adam 9 da eve geliyorsa tv karşısında pineklemek yerine sizinle vakit geçirecek. Arada sırada hadi gel akşam biraz dolaşalım diyecek . Yani beraber vakit geçirmekten zevk almadıktan sonra nasıl inanabilirim ki içinde sevgi olduğuna . Adam kaççak delik arasın siz kendinizi ben boğuyorum diye haksızlık yapın . Haklı olan sizsiniz . Karşınıza alın ve konuşun eşinizle. Sen benim hayat arkadaşımsın, hayatım senle tv karşısında yaşlanmak değil. Beni seviyorsan ben olucam önceliğin . Beni boğuyorsun diye boşanmayı bile düşünmüş .yemek yap temizlik yap kenara çekil asıl o zaman annesi gibi olursunuz.

canım tabi ki herkesin evliliği dünya görüşü bakış açısı farklıdır. bende zaten sürekli eşimle yapışık ikiz gibi olmak istemem,lütfen bu dediğimi yanlış anlama. Ama arkadaşlarıyla nasıl birlikte olma isteği varsa biz de birşeyler yapmak istediğimizde böyle bir hissiyatı hissetmiyorum. bana yeterli zaman ayıramıyor, kendi deyimiyle.
Zaten sorunda bu bence size yeterli zamani ayirmadigi icin belki de arkadaslariyla olmasi sizi rahatsiz ediyor.
Mesela esim bizimle cok ilgili oldugu icin onun bir yerlere gitmesi beni etkilemiyor.
Siz zaten bu kavgalarin nedenini kendinizde buluyorsunuz kendinizi sucluyorsunuz.
Madem yapisik gibi olmak istemiyorsunuz istediginiz evlilik bu o zaman arkadaslariyla olmasi sizi rahatsiz etmemeli bence.
O yuzden kendinizi tutun bana kalirsa rahat olun sizde ugraslar bulun kendi alaniniz olsun.

evet dışarı çıktığında parası var ben bir şeyler yapalım dediğimde evde olup dinlenelim vs oluyor.

çok sık çıkmıyorum maddi olarak çıktığımda her hangi bir engelle yapmaz aksine destek olur. çalışıyorum hafta sonu da ev işlerime ayırıyorum. çocuğumuz maalesef yok, tedavi görüyoruz.
Çocuk için acele etmeyin çünkü evliliğiniz oturmamış ne yazık ki.
Eşiniz sorumsuz ve bencil,
siz de çok kontrolcüsünüz.

Yanlız bu benim görüşüm kesinlikle degil. Ben tamamen onun bakış açısından bakmaya çalıştım. Bana göre sağlıklı bir evlilikte eşler ev dışında da birlikte sosyal zaman geçirmeliler. Ekstra olarak çift zamanlı olarak kişisel zaman ve alan sahibi de olmalılar.

Mesela sizin dışarı da sosyallesicek arkadaşlarınız var mi öncelikle. Siz de kendinize çevreniz ile hafta da bir sosyal zaman ayırın. Çünkü sürekli dört duvar arasında kimse vakit geçiremez. Dünyaya bir defa geliyoruz sonuç olarak. Gezilecek görülecek bir sürü yer var.

Bana gelince eşim dediğim adam hafta da bir gece zamanını bana ayirmiyorsaben bu duruma fazla katlanamazdım. Çünkü sadece tv izlemek ve seks yapmak için evlenilmiyor. Hayat paslaşmak esolmak arkadaş olmak için evleniliyor.
Ama asıl sorun bence eşinizin sizinle dışarı da vakit geçirmekten artik zevk almaması. Siz de sürekli baskı halindesiniz. Çünkü siz onunla geçirdiğiniz zaman da ki aldığınız zevki hala kaybetmiş değilsiniz ve onun artik sizinle birşeyleri paylaşmaktan zevk almadığının farkına varmak bence size acı veriyor ve tüm problem de buradan kaynaklanıyor. Siz ne yaparsanız yapın yaptığınız baskı onu sizden daha da uzaklastirir. Eğer size vakit ayirirsa bile bir görev gibi zoraki olacaktır. Yani baskı sonucu elde ettiğiniz zamanın size aynı zevki ve hazzı vereceğini düşünmüyorum. Bence olayı akışına bırakın. Hayatınızın merkezinden eşinizi alın ve oraya kendinizi koyun. Kendinize aktiviteler yaratın ve eşinize baskı yapmayı bırakın. Çünkü bu durum aranızda ki iletişimi daha da yıpratacak ve evliliginizisonlandırma evresine geçebilirsiniz. Yada bu durum sizi artik son derece rahatsız etme evresine geçtiyse evliliginizi gözden geçirmeyi düşünebilirsiniz. Çünkü paylasimsiz bir evliliğin sonunun iyi olacağına ben inanmıyorum.
Zaten baskı sonucu kesinlikle bende bir şeyler yapma taraftarı değilim çünkü mecburi yapılan her şey geçicidir anlıktır aynı şekilde keyif almadıktan sonra işe yaramaz. Şuan kendimi dinliyorum ne istediğime karar vererek o şekilde yürümem lazım.

Zaten baskı sonucu kesinlikle bende bir şeyler yapma taraftarı değilim çünkü mecburi yapılan her şey geçicidir anlıktır aynı şekilde keyif almadıktan sonra işe yaramaz. Şuan kendimi dinliyorum ne istediğime karar vererek o şekilde yürümem lazım.
Aynn kendinizidinleyin ve baskı yapmayı bırakın. Sonuçta kimseye zorla birsey yaptiramazssiniz

Evliliğin özünde herkes kendi kafasına göre kendi arkadaşlarıyla zaman geçirip. birbirini sadece evde görmek yemek yemek yatmak uyumak mı. insan eşiyle belirli bir şeyleri paylaşmak istemez mi. tabi ki arkadaşlarıyla olsun ben istemiyorum 7/24 benimle olsun ama önemsendiğimi benim için bir şeyler yaptığını görmek bilmek istiyorum.
Boşanmak en kolayı önemli olan bununla savaşıp anlayıp orta nokta bulmak bence.
Ama siz kendiniz haftada bir buluşuyor demissiniz. Zaten makul bir zaman dilimi arkadaşlarla geçirmek için. Evlilik birbirine mahkum olup başka hiçbir şeye vakit ayırmamak da değil. Bunun ortası olmalı.

Eşiniz sizi sindirmiş. Eşinizi seviyorsunuz eşiniz de sevgiyi kullanarak sizi manipüle ediyor. Yüzde yüz suçlu olduğunuza inandırılmışsınız. Halbuki siz suçluysanız eşiniz de suçlu. Para yokken haftada bir arkadaşlarıyla çıkıp harcadığı para bencillik. Adam resmen sen de çık arkadaşlarınla tatile git yeter ki beni rahat bırak kafasında. Tamam gidin tatile de evlilikte eşler birbirine vakit ayırıp ilişki için gerekli yatırımı yapmıyorsa o evlilik nasıl yürüyecek .

Belki adamı çok sıktınız çok üstüne düştünüz ama bu konu beni rahat bırak arkadaşlarımla çıkayım yoksa boşanırımla çözülmez. Ortak kararlarla karşılıklı anlayışla çözülür. Çalışan kadınsınız kendinizi sindirtmeyin, sevginizi kullandırtmayın. Açık göz olun.

Sorun yok ama ben yaratmayı bilirim modundasınız. Bırakın haftada bir kendine ve arkadaşlarına zaman ayırsın.
Buna alışın artık. Evlendiniz diye hep diz dize göz göze geçecek hali yok. Herkesin kendi yaşam alanı da olmalı.

Baştan sonuna kadar yapılan tüm yorumları sizin yazdıklarınızı okudum ve bazı yorum yapan arkadaşların sadece bir iki yoruma bakarak size fikir verdiklerini okuyor ve şaşırıyorum. Maddi zorluk olduğu için dışarı çıkamıyoruz demişsiniz devamında beni bir yerlere gitmem tatil yapmam için teşvik ediyor olanak sağlıyor demişsin arkadaş sen ne anlatıyorsun insan yapılana bakar adam seni mutlu etmenin formülünü üretiyor sen olsan yapar mısın? tek başına yada arkadaşlarınla dışarı tatile gitse destek olur musun ev aldık kredisini ödüyoruz demişsin dükkan açtı demişsin sizin çalıştığınız işi bilmiyorum ama sizin paranızla bunlar ödeniyorsa eşinizin rahatlığı herkese batar. ( bu durum belirsiz ) eğer adam her şeye yetiyor arkadaşlarında haftada bir iki gün çıkıyorsa kusura bakmayın ama siz kaşınıyorsunuz . Bazı arkadaşların yaptıkları yorumlar olması gerektiği gibi bir eşin kocasına sürekli dır dır etmesi onu evden uzaklaştırır daha tatlı dille ederek eşinize baskı kurmayarak ilişkinize şekil verebilirsiniz sadece arkadaş konusunda değil her durumda, daha önce aynı durumdan tartıştınız ve bir daha olmayacak diye söz verdiğinizi yazmışsınız siz tekrar edin yakında gömersiniz eşinizi evraklar arasına bu sevmek sevilmek değil hanımefendi bu ızdırap lütfen bir an evvel kafanızı toplayın size güven veren birini bulmak çok zor bulmuşsunuz daim olsun ama yapmayın size bur da o yapıyorsa sende yap diyorlar siz zaten yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yapıyorsunuz sadece eşinizle birlikte olmuyor bununda olması için eşinizin çalışma saatleri ortada adam istemez mi Allah aşkına işine gücüne bakar suç işsiz olur suç siz eşinizi boş bırakmayın yazık olur kıskançlık yüzünden biter gider siz üzülürsünüz arkadaşınız hiç yok bunun faturasını adama çakıyorsunuz bir o var. Siz kendinize eş değil arkadaş edinin bir arkadaş size iyi gelir ilişkinizin yükünü hafifletir. Yorumları okurken bir yorum çok hoşuma gitti size bir köpek cinsi verilmiş bence sahiplenin size iyi gelir ne derseniz yapar yanınızdan asla ayrılmaz.

Adamları bir salın ümmeti muhammet aşkına. Haftada bir arkadaşlarıyla çıkıyormuş ne var? Haftada bir ya bir birrr.
Ne yapıyor dışarı çıkıp? Kumara,başka kadınlara,eğlence mekanlarında para falan mı savurtturuyor. Alt tarafı yemek yiyor. 20 30 lirayla kimse de batmaz.
Madem eşiniz çıkıyor sizde çıkın durumlar eşitlensin. Evlenen insanın sosyal hayatı olmasın mi?

Baştan sonuna kadar yapılan tüm yorumları sizin yazdıklarınızı okudum ve bazı yorum yapan arkadaşların sadece bir iki yoruma bakarak size fikir verdiklerini okuyor ve şaşırıyorum. Maddi zorluk olduğu için dışarı çıkamıyoruz demişsiniz devamında beni bir yerlere gitmem tatil yapmam için teşvik ediyor olanak sağlıyor demişsin arkadaş sen ne anlatıyorsun insan yapılana bakar adam seni mutlu etmenin formülünü üretiyor sen olsan yapar mısın? tek başına yada arkadaşlarınla dışarı tatile gitse destek olur musun ev aldık kredisini ödüyoruz demişsin dükkan açtı demişsin sizin çalıştığınız işi bilmiyorum ama sizin paranızla bunlar ödeniyorsa eşinizin rahatlığı herkese batar. ( bu durum belirsiz ) eğer adam her şeye yetiyor arkadaşlarında haftada bir iki gün çıkıyorsa kusura bakmayın ama siz kaşınıyorsunuz . Bazı arkadaşların yaptıkları yorumlar olması gerektiği gibi bir eşin kocasına sürekli dır dır etmesi onu evden uzaklaştırır daha tatlı dille ederek eşinize baskı kurmayarak ilişkinize şekil verebilirsiniz sadece arkadaş konusunda değil her durumda, daha önce aynı durumdan tartıştınız ve bir daha olmayacak diye söz verdiğinizi yazmışsınız siz tekrar edin yakında gömersiniz eşinizi evraklar arasına bu sevmek sevilmek değil hanımefendi bu ızdırap lütfen bir an evvel kafanızı toplayın size güven veren birini bulmak çok zor bulmuşsunuz daim olsun ama yapmayın size bur da o yapıyorsa sende yap diyorlar siz zaten yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yapıyorsunuz sadece eşinizle birlikte olmuyor bununda olması için eşinizin çalışma saatleri ortada adam istemez mi Allah aşkına işine gücüne bakar suç işsiz olur suç siz eşinizi boş bırakmayın yazık olur kıskançlık yüzünden biter gider siz üzülürsünüz arkadaşınız hiç yok bunun faturasını adama çakıyorsunuz bir o var. Siz kendinize eş değil arkadaş edinin bir arkadaş size iyi gelir ilişkinizin yükünü hafifletir. Yorumları okurken bir yorum çok hoşuma gitti size bir köpek cinsi verilmiş bence sahiplenin size iyi gelir ne derseniz yapar yanınızdan asla ayrılmaz.

Öncelikle ilgilenip yorum yazdığınız için teşekkür ederim.

Evet eşim sürekli çıkmam için teşvik eder yönlendirir ama ben maddi yönünü düşünerek hareket etmem tabi ki bu çok onur verici bi yaklaşım ben bundan çok memnunum. Ben olsam yine aynı şekilde davranırım. Ama insanların karakterleri herkesin farklı ben önce tatile gitmek isteyeceksem bunu eşimle olmasını isterim. Eşimle olmaz ise de gitme tercihim değildir, çünkü onunla daha keyifli olur. Maddi olarak ikimizin ortaklaşa her şeyi yapmaya çalışıyoruz benim param ya da onun parası diye bir şey yok. Eşimin dışarı çıkmasında herhangi bir sıkıntı yok. Sıkıntı benimle bir şeyleri yapmak istememe eğilimi. Herhangi bir paylaşımımız yokken bir şeyler yapmamışken her şey tas tamammış gibi arkadaşlarıyla çıkması bana tamamen eşimin benim yerime arkadaşlarını tercih etmesi oluyor. Ki tüm arkadaşları bekar onlar rahatlıkla istedikleri zaman ve dilimin de gidip gelebilirler ama eşim evli bunu unutuyormuş gibi hissediyorum.

Bu yazıyı ben çare bulabilmek yaptıklarımın farkında olduğumu ne yapabilirim adına yazdım. Zaten eşim değersiz ve ona yaşattıklarımdan pişman olmasam inanın foruma yazmazdım. Ben istemeyerek elim de olmadan baskı kuruyorum ve bunu yapmak istemiyorum. O yapıyorsa sende yap diyenler evet çok fazla ama yapsam kime neye faydası var zaten benim içimden inanın öyle şeyler yapmak gelmiyor.

Köpek cinsi veren arkadaşa saygı duyuyorum ama yanlış düşünüyorsunuz. Ben benimle sürekli olsun yanımdan ayrılmasın diyen bi eş değil sadece bana benimle zaman geçirmek istediğini; hissettirsin, zamanı yaratmak için uğraşsın istiyorum. Bir kadın olarak inanın en masum şeyi istediğimi düşünüyorum.

Siz eşinizden ne istediğinizi bilmiyorsunuz bana zaman ayırsın benim için düşünsün birlik beraberlik ben kadınım değer versin ben ben ben bakın bunu yazmak bile istemiyorum ama siz bu düşüncede olduğunuz sürece ilişkiniz pek iyiye gitmeyecek gibi görünüyor bencilik yaptığınızın farkına varmalısınız ben demekten bana demekten vazgeçmelisiniz bu bir ilişki evli olmanız o kişinin üstünde bir üstünlük sağlamaz aksine anlayış gerektirir. Size yapıldığı gibi sizde eşinizi gönderir misiniz diye sormuştum evet diye cevap verdiniz siz haftada bir gün dışarı çıkan birine üst üstte aynı durumdan büyük tartışmalar sonucu söz verdiğiniz halde tekrar ederek evet gönderirim demeniz pek inandırıcı değil adamın size yaptığı gibi bu hafta çok yoruldun biraz git takıl dermisin

Eşimin dışarı çıkmasında herhangi bir sıkıntı yok. Sıkıntı benimle bir şeyleri yapmak istememe eğilimi. Herhangi bir paylaşımımız yokken bir şeyler yapmamışken her şey tas tamammış gibi arkadaşlarıyla çıkması bana tamamen eşimin benim yerime arkadaşlarını tercih etmesi oluyor ( SİZ TERCİH MESELESİ DEĞİLSİNİZ )

tüm arkadaşları bekar onlar rahatlıkla istedikleri zaman ve dilimin de gidip gelebilirler ama eşim evli bunu unutuyormuş gibi hissediyorum. ( yakında biraz ilerde kendisi de o kafilede olacak gibi seçim meselesi yapmışsın )

Eşimle olmaz ise de gitme tercihim değildir, çünkü onunla daha keyifli olur. ( çünkü ondan başkası yok arkadaşınız yok ama onun var o arkadaşlarınla geçirdiği zamanın keyfini çıkartıyor.

umarım her şey istediğiniz gibi olur.

X