Eşime anlatmalı mıyım?

Görümce elti kv kp kayin vsvs olmak degil mesele.. Mesele iyi niyetli olup fesat olmamak. Ben sizi cok iyi anladim. Size biri bi derdini paylassa boyle yorumlamazsiniz diye insani olarak derdinizi paylasmissiniz. Insan olan da kinamaz zaten o tarz insanlar yuzunden kendinizi uzmeden bir daha da firsat vermeden ilerleyin ins. Siz kotu bir sey yapmadiniz zannimca ama bazi insanlar kotuluk de yapsa etrafa camur atar zihniyet meselesi.. Umarim sorununuz çözülür.

Kaynananıza da anlatın. Rica edin, görümcenizle konuşur o. Abinize gidip anlatmaz her şeyi. Olmadı kayınpeder devreye girer artık.

kesinlikle.. Kadincagiz zaten her yolu denemiz hem yeni evli ol hem 8 aydir kocan orali dahi olmasin. Evliligin devam etme sebebi bile kalmiyor ortada ki cocuk dahi yapılamaz bu şekil. Siz artik direkt bosanmak yerine baska çözümler de aramissiniz daha ne yapacaksiniz. Kendinizi kimseye manipule ettirmeyin sokakta bulmadiniz caninizi. Basit bi sorun degil bu bosanmanin ana nedeni sayılır. Hic cift olamamak zaten bu ve dinde de hic cinsellik yokken sabredin dendigini duymadim. Aile buyukleri bilmese dahi bosanirken hakim bile ogrenecek. Siz oncesi olan adimi atmissiniz. Bu özel olsa bile ekmek yemek su icmeek gibi bir sey. Siz kotulememissiniz artik son carelere bas vurmussunuz ama yanlis kisiye degil yanlis dusunen bir kisiye anlatmissiniz o da yardımcı olmak yerine asil sucluyu mahkum etmek yerine sizi mahkum etmis ... Yoksa kimse ayiplayamaz bu bir derttir.

Yaaa sen iyi misin ? Görümceye anlatılır mı ? Yav nasıl bi yardım bekledin ki ? Bayılcam galiba

Her perşembe nasıl nikah tazeliyorlarsen yanlış anlamış olmayasın bazı şeyleri

Bende merak ettim nikah olayını

Yanlış anlamadım elbette ki kendileri söyledi. Amcam imam nikahı kıyıyor zaten. Bir dua var onu her perşembe okuyorlar. Nikahları bozulduğu için değilde bunu ritüel haline getirmişler. Ben de söylediklerinde şaşırmıştım zaten.

Eşin çözüm bulmadığı için ablasına anlatmışsın ama o olgunluk gösterememiş duyarsa da tedavi olsaydın madem ben de genç kadınım boş boş oturmaya gelmedim de tedavi oluyorken söylemiş olsaydın ayıp olurdu çaba göstermediği için sen haklısın kimseden çekinme

Akıllıca bir tartışma çıkarıp 1 yıldır bunu yaşıyorum ne yapabilirim bilmiyorum kendi tarafımdan kimseyle bunu paylaşamazdim yakın gördüğüm kardeşinden yardım istedim hata mı ettim bilmiyorum ama buna sen bir çözüm bulamadığın için ben ne yapabiliriz diye masumane bir şekilde söyleyebilirsin ama öyle bir ortam yarattı ki sen haklı ol

Bazı görümceler neden bu kadar eşşek. Hayır yani bende görümceyim.
Kızımız derdini bana açsa ben ondan daha çok dertleniyorum. Sonuçta abim benim bir parçam ve doğal olarak eşi de parçamızın diğer yarısı..

Hatalisin. Kimseye anlatmayip esinle bir şekilde cozecektin

'Var say ki çözülmedi' demek bir sorun olduğunu ve çözülmeyecek bir sorun olduğunu, eşinizin de bunu bildiğini düşündürüyor açıkçası. Bunun için mi evlendin demek de suç bastırmak bence.
Dinen bunun için boşanma hakkınız olduğunu da biliyorsunuzdur. Cinsellik tabi ki çok önemli evlilikte. Bunun için evlenmek de ayıp değil.
Oyumu eşinizin çözülmez veya çözmek istemediği bir sorunu olduğundan yana kullanıyorum

Bizim bi tanıdık bu sorundan boşandı çok ugrasmislar.. eşine anlatınca bişey değişmez Dr a gitmelisiniz.

Keşke Bi önce bize sorsaydın görümceme soriym mi diye artık sana dicek söz yok... Sakın eşine bide gidip bacına dedimdide o da bana kızdıydı deme. Şimdi görümce gelip abisine abi senin şeyin kalkmıpmuş demez ama bellide olmaz sonuçta sen dedinse o da diyebilir sonuçta akraba oldunuz... Kocan adam akıllı tedavi olmalı kardeşim hala baktın tık yokmu yolla ömür geçmez sakın kazara çocuk yapma 1 çocugumu var eşim hep isteksizdi ayrılamıyorum oluyor ömür boyu bişeyler aç yaşamak istiosanda çocuk yap o uda felakete sürükle. Sevgi falan boşşş. Cinsellik yoksa yoktur. Erkeklerden Bi kısmı böle sıkıntı olanlar milletin agzını kapatmak için evlenip olan biz kadınlara oluyor evlenmiş ayrılmış olayım diye çeken çok ot gibi bir evliliği. Aklını kullan güzelim ayarını ver yoluna bak.

normalde ne olursa olsun eşine anlat derdim ama sen gorumceni bir dost bilip anlatmışsın ama o kardeşinin erkekligi söz konusu olunca tabi hemen çirkeflesmiş . eşine anlatirsan ablasına böyle bir sey anlatıp onu rencide ettigin icin aranızda epey sorun cikae diye dusunuyorum bu biraz esine bagla fazla tepki vermez diyorsan anlayis gosterir diyorsan anlat

tercihi farklidir. gecici bir isteksizlik olsa bununla ilgili caba gosterirdi. esiniz biliyor neden isteksiz oldugunu. bir dizi de adam vardi karisiyla 20-30 yillik evliler. kendini gizliyor. karisinin yuzune bakmadan ve pozisyon olarak da tahmin edebileceginiz sekilde anca birlikte oluyordu. sonradan ortaya cikti itiraf etti falan. dizi de olsa gercek hikayeler. soyleyip soylememe konusunu düşünmeyin bile bence. sizin daha onemli ciddi bir sıkıntınız var. inceldigi yerden kopsun. sorun yaparsa yapsin.

yok artık pes diyorum doktora gitmek yerine adamın “kız kardeşine” bunu nasıl anlattınız? Görümceniz az bile tepki vermiş, her işe aileleri sokmayın mahreminiz kalsın ayıp ya. Kocan gidip seninle ilişkisini senin abine anlatsa ne hissederdin?

evet maalesef. instagramdan tutun da pek cok sosyal mecra negatif enerjiyi bosaltma yerine donmus. eskiden daha insancil yorumlar olurdu kkda. elbette konu sahibinin hatasi varsa soylenmeli ama artik cogu konuda seytan taslar gibi taslama yapiliyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…