- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Ne yapabilirsiniz bipmiyorum ama siz yapmamaniz gereken seylerden birini yapmissiniz. Bu kadar ozel seylerin aileyle, arkadasla paylasilmasina karsiyim. Esim beni baskasina anlatsa buyuk kavga cikarirdim. Cok anlatmak istiyorsaniz bir uzmana gidin.Arkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Saçmalayın lütfen ne sapıklığı, evlilik neden var niçin var. Dinen neden evlilik var.Haklisiniz hemde cok. Inanin hergun bunu dusunup kafamda olcup tartiyorum. Kimse yanimda olmayacak onu da biliyorum. Belki sapiklik olarak adlandiracaklar. Merakli olarak adlabdiracaklar. Onu da biliyorum. Inanin hep dusunuyorum.
Arkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
küş öldü beybi mi desin kpAllah aşkına cinsel sorununuzu görümcenize mi anlattınız?
saf biri misiniz? cahil mi çözemedim?
bence direkt kp e de anlatın...
Cok tesekkur ederim gercekten sizlerle konusmak dertlesmek iyi geldiSaçmalayın lütfen ne sapıklığı, evlilik neden var niçin var. Dinen neden evlilik var.
Ne merakı evliliğin doğasında olması gereken en temel yaşayacağım gerçek yok sizin hayatınızda.
Madem çok meraklı olarak adlandıracaklar sizi, size bu yoruma yapanlara sizde neden evlendiniz evlenmeseydiniz deyiniz.
Yanlış düşünüyorsun canım kardeşim, sakın böyle düşünüp kendini harap etme. Çok yolun başındasın yaşında fazla değil belli.
Şu dünyada değer bulmadığın, isteklerinin göz ardı edildiği, mutsuz olduğun hiç bir yerde durma...
Özel hayatınız için niye eşinizle konuşmak yerine görümceyle konuşuyorsunuz ki? Ne yapacak görümce? Sorun eşinizle sizi ilgilendiriyor ve bu durumu eşinizle konuşmalısınız 3.kişileri ilgilendirmez ve eşiniz bunu ondan öğrenince ciddi şekilde kırılacak.Arkadaşlar merhaba.
Kaynana anlatsaydin veya eltine teyy Allah im ya Doktor var DoktorArkadaşlar merhaba.
☺☺ yazdiginizi okumadim ama, ayip olmasin diye emoji koyuyorum suan.☺O zaman sadece konu sahibinin mesajlarıyla ilgilenip benim mesajlarımdan uzak durun. Belliki insanların kalbini kırarım diye bir çekinceniz yok. Konu sahibinin benim gibi bir görümcesi olsaydı buraya gelip konu açmazdı, bunuda bilin isterim. Her şeyden önce insanız, sıfatlarımızla değil insanlığımızla kendimizi belli ederiz.
yazdiklarimin hangisi geyik? cocuk sikayet eder gibi hayirdir? bitane geyikli cumlemi gosterin bana?amma geyik yapmışsın bdv deMune
bence kimse kimseyi yazdıklarıyla yargılayamaz sonuçta burada ki kimseyi tanımıyoruz etmiyoruz ne kadar yazarsa yazsın anlatırsa anlatsın her konu tek taraflı anlatılıyor. o yüzden insanlara saf cahil diye kesin yargıda bulunup dolaylı da olsa hakaret etmek yerine sadece neden görümcene anlattın anlatman gereken son kişiydi diyebiliriz direk saf mısın cahil misin demek çözüm değil ki bence doğru da değil.bakın yukarıda eksik anlatmışım diye yazmışsınız..
o zaman sıkıntınızı tam yazacaksınız..
biz de size o şekilde yazmıycaz...
Amaçları gercekten dertlesmek,konu sahibine yardimci olmak olsaydı zaten bunu yapmazlardı. Bir derdim var bölümünde insanlara hakaret edip akillari sira cahil saf şöyle böyle demeyi marifet görüyorlar bazıları . Zaten dikkat edin yorum yazip geri çekiliyorlar. Bazisi böyle kavgadan hakaretten beslenir.bence kimse kimseyi yazdıklarıyla yargılayamaz sonuçta burada ki kimseyi tanımıyoruz etmiyoruz ne kadar yazarsa yazsın anlatırsa anlatsın her konu tek taraflı anlatılıyor. o yüzden insanlara saf cahil diye kesin yargıda bulunup dolaylı da olsa hakaret etmek yerine sadece neden görümcene anlattın anlatman gereken son kişiydi diyebiliriz direk saf mısın cahil misin demek çözüm değil ki bence doğru da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?