• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime anlatmalı mıyım?

Gorumceye anlatmakla kocanin erkeklik gururunu kirmak ne alaka. Gorumce tam bir yilan. Hicbir sey paylasilmaz.
Esin de sanirim cinsel yetersizliginden sikayetci degil ki bir yildir soruna cozum uretmiyor. Uretmedigi gibi soruna cozum icin sadece sen ugrasiyorsun. Boyle hayat mi gecer?
Burada buna benzer konular vardi onceden. Cekinerek soruyorum ama gay olabilir mi esin? Cunku buna benzer konularda boyle seyler okuduk.

alin benden de o kadar. konu sahipleri muhattabimiz oldugu icin, espriler ve sakalari sevmiyorum yazisirken. biz konu sahibine adapte olalim sorununa bi nebze de yardimci olursak.ne alâ.
bu arada bisey soracagim, gorumce misiniz?

Espri ve şaka yapan kim? Sorunuza gelince, artık sizinle muhattap olmayacağım çünkü iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.

Konu sahibi allah yardımcın olsun ❤️ Sen kendin için en iyisini bilirsin.

Çekilmez böylesi kk da bi arkadaşımız, bu sebepten boşanıyo. O da bayağı mücadele etti senin gibi ama bi sonuç elde edemedi ve evliliğini bitiriyo şuan. Yanlış olmasın o da 1 yıllık evli idi galiba. Allah yardımcın olsun zor bi durum.

Gorumceye anlatmakla kocanin erkeklik gururunu kirmak ne alaka. Gorumce tam bir yilan. Hicbir sey paylasilmaz.
Esin de sanirim cinsel yetersizliginden sikayetci degil ki bir yildir soruna cozum uretmiyor. Uretmedigi gibi soruna cozum icin sadece sen ugrasiyorsun. Boyle hayat mi gecer?
Burada buna benzer konular vardi onceden. Cekinerek soruyorum ama gay olabilir mi esin? Cunku buna benzer konularda boyle seyler okuduk.
Malesef hicbir fikrim yok hic sezmedim. Allah yazdiysa da bozsun. Cunku bu durumda birakilmak bile isteye cok kotu. Allah korusun

hihihihi anladim gorumcesiniz. hissetmistim zaten sevgiler ❤

Mesajları doğru dürüst okusaydınız bilirdiniz zaten. Mesajlarımı yanlış anlayıp böyle bir üslupla yaklaşmanız, hem de üstüne bir de başkalarına akıl verirken bunu yapmanız inanılır gibi değil. Bir kere insan durup düşünür, sanırım arkadaşı yanlış anladım diye. İyi niyetli olsaydınız böyle düşünürdünüz. Hakkıma girdiğinizin dilerim farkındasınızdır. Rabbim akıl fikir versin size ne diyim daha başka.

Mesajları doğru dürüst okusaydınız bilirdiniz zaten. Mesajlarımı yanlış anlayıp böyle bir üslupla yaklaşmanız, hem de üstüne bir de başkalarına akıl verirken bunu yapmanız inanılır gibi değil. Bir kere insan durup düşünür, sanırım arkadaşı yanlış anladım diye. İyi niyetli olsaydınız böyle düşünürdünüz. Hakkıma girdiğinizin dilerim farkındasınızdır. Rabbim akıl fikir versin size ne diyim daha başka.
msj okumaya degil konu okumaya geliyorum buraya.☺

msj okumaya degil konu okumaya geliyorum buraya.☺

O zaman sadece konu sahibinin mesajlarıyla ilgilenip benim mesajlarımdan uzak durun. Belliki insanların kalbini kırarım diye bir çekinceniz yok. Konu sahibinin benim gibi bir görümcesi olsaydı buraya gelip konu açmazdı, bunuda bilin isterim. Her şeyden önce insanız, sıfatlarımızla değil insanlığımızla kendimizi belli ederiz.

Arkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Şimdi gözlerini kapa ve yazdıklarımı hayal et. Bir erkek kardeşin var. Esin ona gidip senin 1 yıldır vajinusmus olduğunu anlatıp ondan yardım istiyor! Ne b.oktan hissettin kendini demi? Yapacağınız şeyleri yapmadan önce her zaman kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyun. Benim verebilcegim tek tavsiye bu olurdu. Allah yardımcınız olsun.

1 kere ciddi bir dille soyledim. Ama kurdugum cumle suydu. Cabalamazsan bosanicam dedim cozmezsen degil. Bu kada4 ince nuansla. Cozup cozmemesinde degildim hic cabalamamasiysi asil derdim.
Çabalamamış 8 aydır,dediğinizi yapın boşanın. Kendine daha fazla eziyet etme. İleride daha güzel hayatın olur inşallah.

Arkadaşlar merhaba.
Konunun özeti; 1 yıllık evliyim ve eşimin ilk gunumuzden bu yana cinsel isteksizligi var ve bu soruna cozum bulmuyor.1 yildir cektigimi ben bilirim. Ve ben bu sorunu ilk gorumcemle paylastim ve yardim istedim ne yapacagimi bilmedigim icin.ve kendiside simdi beni kocamin erkeklik gururunu kirmakla sorunumu anlatmakla sucluyor.oysaki benim amacim sadece ne yapabilirim diye yardim istemekti.yasadigim onca sorunun yaninda bu sozleri hic kaldiramadim. Sizce gorumcemin bu dediklerini esimle paylasmali miyim? Ilk benden duymasi ne kadar dogrudur?cunku ben herseyimi anlatirim. Ve ben tirnak.icinde esim cozum bulmadigi yok gibi davrandigi icin yardim istedim. Nolur bir akil verin. Tesekkurler
Keşke ilk önce eşinizle paylaşsaydınız. Ama olan olmuş artık görümcenizde ayıp etmiş.
Bence eşinizle konuşmalısınız ve durumu anlatmalısınız. Belki size tepki gösterecek ama başkasından duymasından daha iyidir.

Arkadaslae haklisiniz soylemlerinizde oncelikle tesekkur ediyorum yorumlariniz icin. Ama ben hala karar veremedim esimle bu durumu paylassam mi paylasmasam mi. Yarin bir gun gorumcem sizce bunu soylemeye esime anlatmaya cesaret edebilir mi.kayinvalidem yasli ona anlatmaya cekinir bisey olur diye. Ama emin olamiyorum :(
Gorumceniz bire bin katmadan önce yaşadığın çaresizlik duygusunu kocana anlatarak anlat bence. Olacak olanın önüne geçemezsin belki ama en azından anlattığın an yanınızda başka kimse olmaz. Görümce anlatırsa bakarsın seni onun önünde tartaklamaya kalkar. Ne olacaksa ikiniz arasında olsun madem 😏

Arkadaslar ne safim ne cahilim. Sadece bana o kadar yakin gorunen her derdimi dinleyen bir insana anlattim her yolu denedikten sonra. Lutfen saf ve cahil diyerek insanlari bu kelimelerle rencide etmeyin. Benim icin cok ama cok zor olan bu durumu yasamayan da boyle konusmasin lutfen.
ben anlıyorum sizi
o kadar mücadele vermiş didinmişsiniz size yakın olduğu için görümcenize söylemişsiniz
kendi tarafınıza söyleseniz daha kötü olur eşiniz daha da kızar üzülürdü

eşinize artık çareniz kalmadığını ve böyle yaptığınızı söyleyin
evliliğin getirisi bişey olduğunu normal görmemesi gerektiğini vs

bu arada hiç mi olmadı aşırı mı isteksiz?
isteksizse isteksizlikten kastınız?

Anlamadığım konu 1 senedir eşiniz cinsel olarak isteksiz (ki ben böyle adamların neden evlendiğini anlamış değilim), eşinize söylemiş söylemiş çözüm bulamamış gitmiş en anlatılmayak kişiye anlatıp yardım istiyorsunuz...
Konunun kahramanı yardımcı olmuyor, oralı olmuyor, tedavi olmuyor. Görümceniz mi sihirli değnek değdirecek...
Görümceniz bu konuyu annesine anlatmasını sanıyorsunuz, annesi babasına anlatmadımı sanıyorsunuz.
Siz konunuzda haklısınız, sizin cinsel ihtiyaçlarınızı karşılık vermeyen cevap vermeyen bir adamla evli kalmayın.
Bu durum da iki kişi tanıyorum; 2 yada 3 ayda bir zorla yalvar yakar eşiyle birlikte olan biriyle evli olan... Çocukları oldu. Kadın bu evliliği gidecek yeri olmadığı sürdürüyor.
Diğeri de adam kesinlikle cinsel birlikteliğe yanaşmıyor. Arada sırada kaç ayda bir olduğunu anlatmadı. Bir çocuğu var. Kadın artık o kadar dayanamayacak duruma geldi ki kayınvalidesine anlattı. Ayrılıyorum oglunuzdan sebebi de bu dediği an kv en baş düşmanı oldu.
Diyeceğim o ki eşiniz kendini düzeltmiyorsa çevreden yardım istemek yanlış.
Yolun başındayken boşan kendini harap etme, hem mutsuz bı evliliğiniz var hemde görümcenizin tehdiyle uğraşmayın.
Hatalı taraf kendi kardeşi birde size yüklenirken şimdi.
Git canım kardeşim git, durma böyle bi hayatın içinde.

Anlamadığım konu 1 senedir eşiniz cinsel olarak isteksiz (ki ben böyle adamların neden evlendiğini anlamış değilim), eşinize söylemiş söylemiş çözüm bulamamış gitmiş en anlatılmayak kişiye anlatıp yardım istiyorsunuz...
Konunun kahramanı yardımcı olmuyor, oralı olmuyor, tedavi olmuyor. Görümceniz mi sihirli değnek değdirecek...
Görümceniz bu konuyu annesine anlatmasını sanıyorsunuz, annesi babasına anlatmadımı sanıyorsunuz.
Siz konunuzda haklısınız, sizin cinsel ihtiyaçlarınızı karşılık vermeyen cevap vermeyen bir adamla evli kalmayın.
Bu durum da iki kişi tanıyorum; 2 yada 3 ayda bir zorla yalvar yakar eşiyle birlikte olan biriyle evli olan... Çocukları oldu. Kadın bu evliliği gidecek yeri olmadığı sürdürüyor.
Diğeri de adam kesinlikle cinsel birlikteliğe yanaşmıyor. Arada sırada kaç ayda bir olduğunu anlatmadı. Bir çocuğu var. Kadın artık o kadar dayanamayacak duruma geldi ki kayınvalidesine anlattı. Ayrılıyorum oglunuzdan sebebi de bu dediği an kv en baş düşmanı oldu.
Diyeceğim o ki eşiniz kendini düzeltmiyorsa çevreden yardım istemek yanlış.
Yolun başındayken boşan kendini harap etme, hem mutsuz bı evliliğiniz var hemde görümcenizin tehdiyle uğraşmayın.
Hatalı taraf kendi kardeşi birde size yüklenirken şimdi.
Git canım kardeşim git, durma böyle bi hayatın içinde.
Haklisiniz hemde cok. Inanin hergun bunu dusunup kafamda olcup tartiyorum. Kimse yanimda olmayacak onu da biliyorum. Belki sapiklik olarak adlandiracaklar. Merakli olarak adlabdiracaklar. Onu da biliyorum. Inanin hep dusunuyorum.

Hiçbişi yapmayın söylerse söylesin sizin derdiniz değil ki yarası olan gocunsun, hem suçlu hem güçlüler nasıl sindirmişler sizi

Back