Eşimden tamamen soğudum:(

Kusura bakmayın ancak o zaman bunu adamla en başta konuşmalıydınız. Durum tam tersi olsa, siz adamın çocuğuyla beraber yaşadığı evine taşınmış olsaydınız ve adam sizden çocuğunun okulu için ödeme yapmanızı beklese ne derdiniz ? Ev adama ait, kira ödüyorum diye düşüneyim mi derdiniz ?

Şöyle baştan anlatayım, evlenirken benim kızımla yaşadığım kendi evime eşim dahil oldu, geldi yerleşti, arabasını eve tadilat yaptıralım dedi sattık, arabama ortak oldu.

Adam sattığı arabanın parasını da size ait olan evin tadilatına kullanmış.

Eşinizin arabasının şu anki piyasa değeri ne kadar ? Adam arabama ortak oldu demişsiniz ancak araba size ait sadece sizinle beraber kullanıyor adam öyle değil mi ?
Çalışıyor, aynı işyerindeyiz, yani benden bi alt kademede ama öyle aman aman fark yok aramızda. Nasıl bu kadar batakta anlamıyorum.
Adamın arabanıza ortak olması da aynı iş yerinde çalıştığınız için işe beraber gitmeniz mi ?

Tüm bunlara rağmen konunuzdan insana geçen adamı beleşçi ve sizin üzerinizden geçinen biri gibi gördüğünüz. Çok üzücü.

Son düzenleme:

Adamin eve hicbirrrrrrrrrrrrrr katkisi yok, bu nasil evlilik? Bu kadin sen de eve katkida bulun demis diye suclu mu? Kadinin evine kurulmus kira derdi yok, oylece cantasini alip gelmis bu adam neden beslesin bu kadin elin ititni kopugunu tabi ki eve para koymali adam.

Ev senin , para senin nedne kontrolunu bu adama verdin hic anlayamadim kiDurma kontorlu eline geri al sonra da sen bilirsin ben olsam atarim evden elin belescisini beslemem

Adam arabasını satarak kadına ait olan evin tadilatını yaptırmış öncesinde. Üstteki mesajıma ekledim, okuyabilirsiniz.

Adam arabasını satarak kadına ait olan evin tadilatını yaptırmış öncesinde. Üstteki mesajıma ekledim, okuyabilirsiniz.

ooooo cok buyuk bir odeme yapmis, inanilmazzzzzzzzz
Kadin 2 yildir tum tatiliydi, evin gecimiydi, her sey bende yazmis kadinin cani yok sanirsam, isteyen gelip sirtina binebiliyor. 3 kisilik tatil ne kadar fikrin acaba Sermincim, 1 haftasi en az 100.000lira, cocugun okulu diger masraflar her seyi bu kadin yapiyorsa bu adami nedne tutsun??

ooooo cok buyuk bir odeme yapmis, inanilmazzzzzzzzz
Kadin 2 yildir tum tailiydi, evin gecimiydi, her sye bende yazmis kadinin cani yok sanirsam, isteyen gelip sirtina binebiliyor.
Adam evin geçimine katılmıyor ibaresi yok yalnız. Market harcaması, fatura vb dediğinizde alınan içeriğe göre değişiyor. Satılan arabayı niye küçümsüyorsunuz ? Arabanın değerini henüz bilmiyoruz neticede.

Bİr çocuğun okul ödemeleri anne ve babasına ait; ebeveynlerinin eşlerinin ödemesini beklemek adil değil.

Zaten her şeyi siz karşılıyormuşsunuz neden koca adama bakıyorsunuz? Bu adamla evli olmanızın size getirdiği kazanç nedir?

Ben adamın evine taşınsam mutlaka katkım daha büyük olurdu emin olabilirsiniz. Ayrıca hepimiz ataerkil toplumda büyüdük. Erkeğin ister istemez biraz daha güçlü olmasını, güçlü durmasını bekliyoruz bence

Ev senin , para senin nedne kontrolunu bu adama verdin hic anlayamadim kiDurma kontorlu eline geri al sonra da sen bilirsin ben olsam atarim evden elin belescisini beslemem

Zaten her şeyi siz karşılıyormuşsunuz neden koca adama bakıyorsunuz? Bu adamla evli olmanızın size getirdiği kazanç nedir?

Offf ben de anlamadım nası bu duruma geldik ya… daha rahatlamam gerekiyor derken saçma bi hale geldik. Bi de aslında evin bi kısmı babamın mesela benden talebi olmaz babamın normalde ama onlar da ev alırken yardım edelim dedim, kredi limitim yok ki bi şey bi şey… yine kendim çektim ödedim bana da garp gelmeye başladı gitgide…

Yani başta bu kadar farketmedim açıkcası..zamanla daha ortaya çıktı.

Sizce bu normal bir beklenti mi ? Sizin anne babanız ev alırken, adam neden onlara bir miktar para hibe etsin ?

Ben olsam zaten her şeyi kendim karşıladığım için kızımla hayatıma devam ederim. Hiç değilse kendimi kimseye kullandırtmamış olurum. Bana göre bu evlilik değil.

Sizce bu normal bir beklenti mi ? Sizin anne babanız ev alırken, adam neden onlara bir miktar para hibe etsin ?
Konu sahibi bu kadar haksızken nasıl herkes ondan yana oldu anlamadım. Konu sahibinin evinin bir kısmı babasınınmış, anne babası ev alırken biz de onlara verelim demiş kredi çekip vermiş. Şimdi boşansalar adamın hiçbir şeyde hakkı yok, ne diye babasına para versin, arabayı da evinin tadilatına kullanmış, ev zaten konu sahibinin.

Tersi olsaydı, konu sahibi evlenirken arabamı satıp eşimin evinin tadilatını yaptırdık, arabasız kaldım, ben eşimin evine yerleştim. 1 kızı var okul masrafı, tatil, ekstra dışında diğer masraflar bende, bir de üstüne eşim evi alırken babası yardım etmiş, onlar alırken de biz onlara destek olalım kredi çek dedi. Ben de limitim yok dedim eşim çekip onlara verdi. Şimdi evde bana fazlalıkmışım gibi davranıyorlar, boşansam arabam da gitti, iki yıldır emeklerim boşa gitti dese. Bu sitede eşi kredi çekip anne babasına para verdi verecek diye kıyameti koparan kadınlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…