- 16 Haziran 2011
- 15.048
- 63.656
- 798
Kusura bakmayın ancak o zaman bunu adamla en başta konuşmalıydınız. Durum tam tersi olsa, siz adamın çocuğuyla beraber yaşadığı evine taşınmış olsaydınız ve adam sizden çocuğunun okulu için ödeme yapmanızı beklese ne derdiniz ? Ev adama ait, kira ödüyorum diye düşüneyim mi derdiniz ?Yani böyle düşünmenizde normal ama zaten okul ödemeleri şu an en büyük kalem bizim evde. Malum ev kirası yok benim evim, araç krediai yok arabam da var. Ve kızımın babasından destek alamadığımı biliyordu, birlikte hallederiz dedi her zaman. Olay biraz burda aslında harcamalarıma karışmıyo edasında istediğini al gibi.. ama zaten işine gelen de bu anladığım kadarıyla.
Şöyle baştan anlatayım, evlenirken benim kızımla yaşadığım kendi evime eşim dahil oldu, geldi yerleşti, arabasını eve tadilat yaptıralım dedi sattık, arabama ortak oldu.
Adamın arabanıza ortak olması da aynı iş yerinde çalıştığınız için işe beraber gitmeniz mi ?Çalışıyor, aynı işyerindeyiz, yani benden bi alt kademede ama öyle aman aman fark yok aramızda. Nasıl bu kadar batakta anlamıyorum.
Kusura bakmayın ancak o zaman bunu adamla en başta konuşmalıydınız. Durum tam tersi olsa, siz adamın çocuğuyla beraber yaşadığı evine taşınmış olsaydınız ve adam sizden çocuğunun okulu için ödeme yapmanızı beklese ne derdiniz ? Ev adama ait, kira ödüyorum diye düşüneyim mi derdiniz ?
Adam arabasını satarak kadına ait olan evin tadilatını yaptırmış öncesinde. Üstteki mesajıma ekledim, okuyabilirsiniz.Adamin eve hicbirrrrrrrrrrrrrr katkisi yok, bu nasil evlilik? Bu kadin sen de eve katkida bulun demis diye suclu mu? Kadinin evine kurulmus kira derdi yok, oylece cantasini alip gelmis bu adam neden beslesin bu kadin elin ititni kopugunu tabi ki eve para koymali adam.
Adam arabasını satarak kadına ait olan evin tadilatını yaptırmış öncesinde. Üstteki mesajıma ekledim, okuyabilirsiniz.
Adam evin geçimine katılmıyor ibaresi yok yalnız. Market harcaması, fatura vb dediğinizde alınan içeriğe göre değişiyor. Satılan arabayı niye küçümsüyorsunuz ? Arabanın değerini henüz bilmiyoruz neticede.ooooo cok buyuk bir odeme yapmis, inanilmazzzzzzzzz
Kadin 2 yildir tum tailiydi, evin gecimiydi, her sye bende yazmis kadinin cani yok sanirsam, isteyen gelip sirtina binebiliyor.
Zaten her şeyi siz karşılıyormuşsunuz neden koca adama bakıyorsunuz? Bu adamla evli olmanızın size getirdiği kazanç nedir?Merhaba.
Ben evliliğimin 1. senesinde yine bir konu açmıştım belki okuyan olmuştur.
Ben 2. evliliğimi yaşıyorum. 9 yaşında bir kızım var ilk evliliğimden. Öncelikle kızım alışamadı gibi gelmişti yeni evliliğe, ben de alışamamıştım. Bekleyelim, şans verelim derken 1 sene daha geçti.
Ancak ben temel sorunumuzun karakterlerimiz olduğunu anladım. Şöyle baştan anlatayım, evlenirken benim kızımla yaşadığım kendi evime eşim dahil oldu, geldi yerleşti, arabasını eve tadilat yaptıralım dedi sattık, arabama ortak oldu. Düğünde altın vs işlerine zaten hiç takılmadım, talebim de olmadı, takmadılar da pek. Düğünden sonra da bikaç kolye hariç altınları verdim adama kötü dedi maddi durumum, toparlarım hem dedi. Ben düğünü ailesi yaptı sanıyordum ama 2 yıldır da adamın maddi durumunu düzeltemiyorum. Bütün tatil planlarını, okul ödemelerini vs ekstra her şey bende. Zaten pasif, asosyal özellikleri uzun zamandır gözüme batıyor, üstüne maddi de hiçbir rahatlama yaşayamayınca artık tahammül edemez oldum. İyice soğudum, evde fazlalık görmeye başladım. Kızımın kardeşi olsun isterdim eskiden artık asla istemiyorum. Çünkü eşim sevmeyi hayatını birine yapışarak yaşamak sanıyor anladığım kadarıyla. Hiçbir fikri, görüşü, duruşu olmaz mı insanın ya….
Kendim sağlık sorunlarımın da artması sebebi ile terapiye başladım. Çift terapisini deneyeceğim ama sizce de boşanmaya çok yakın değil miyim? Hiç istemezdim 2. Kez de yanlış bir seçim yapayım. Demek ki ben seçemiyorum kendime uygun birini, yol yakınken dönmek ve yalnız kızımla yaşamak daha mantıklı değil mi?
Kusura bakmayın ancak o zaman bunu adamla en başta konuşmalıydınız. Durum tam tersi olsa, siz adamın çocuğuyla beraber yaşadığı evine taşınmış olsaydınız ve adam sizden çocuğunun okulu için ödeme yapmanızı beklese ne derdiniz ? Ev adama ait, kira ödüyorum diye düşüneyim mi derdiniz ?
Adam sattığı arabanın parasını da size ait olan evin tadilatına kullanmış.
Eşinizin arabasının şu anki piyasa değeri ne kadar ? Adam arabama ortak oldu demişsiniz ancak araba size ait sadece sizinle beraber kullanıyor adam öyle değil mi ?
Adamın arabanıza ortak olması da aynı iş yerinde çalıştığınız için işe beraber gitmeniz mi ?
Tüm bunlara rağmen konunuzdan insana geçen adamı beleşçi ve sizin üzerinizden geçinen biri gibi gördüğünüz. Çok üzücü.
Adamin eve hicbirrrrrrrrrrrrrr katkisi yok, bu nasil evlilik? Bu kadin sen de eve katkida bulun demis diye suclu mu? Kadinin evine kurulmus kira derdi yok, oylece cantasini alip gelmis bu adam neden beslesin bu kadin elin ititni kopugunu tabi ki eve para koymali adam.
Ev senin , para senin nedne kontrolunu bu adama verdin hic anlayamadim kiDurma kontorlu eline geri al sonra da sen bilirsin ben olsam atarim evden elin belescisini beslemem
Zaten her şeyi siz karşılıyormuşsunuz neden koca adama bakıyorsunuz? Bu adamla evli olmanızın size getirdiği kazanç nedir?
Sizce bu normal bir beklenti mi ? Sizin anne babanız ev alırken, adam neden onlara bir miktar para hibe etsin ?Offf ben de anlamadım nası bu duruma geldik ya… daha rahatlamam gerekiyor derken saçma bi hale geldik. Bi de aslında evin bi kısmı babamın mesela benden talebi olmaz babamın normalde ama onlar da ev alırken yardım edelim dedim, kredi limitim yok ki bi şey bi şey… yine kendim çektim ödedim bana da garp gelmeye başladı gitgide…
Yani başta bu kadar farketmedim açıkcası..zamanla daha ortaya çıktı.
Ben olsam zaten her şeyi kendim karşıladığım için kızımla hayatıma devam ederim. Hiç değilse kendimi kimseye kullandırtmamış olurum. Bana göre bu evlilik değil.Offf ben de anlamadım nası bu duruma geldik ya… daha rahatlamam gerekiyor derken saçma bi hale geldik. Bi de aslında evin bi kısmı babamın mesela benden talebi olmaz babamın normalde ama onlar da ev alırken yardım edelim dedim, kredi limitim yok ki bi şey bi şey… yine kendim çektim ödedim bana da garp gelmeye başladı gitgide…
Yani başta bu kadar farketmedim açıkcası..zamanla daha ortaya çıktı.
Anasına danasına yediriyor olabilir mi ya da sanal kumar başka bir ihtimal gelmiyor aklımaBilmiyorum, sorduğumda hep ev giderleri vs diyor. Yani bi fatura market var, bu kadar batıramaz.
Kadıncağız evde evcil hayvan besliyor gibi çocuğunun rızkını da adama yediriyor ay tam boşamalık kocaEv senin , para senin nedne kontrolunu bu adama verdin hic anlayamadim kiDurma kontorlu eline geri al sonra da sen bilirsin ben olsam atarim evden elin belescisini beslemem
Ay annem gibi konuştunuz yastık değişince kader değişmez der hep.. ama değil ya bence2. Evliliği çoğu zaman gereksiz görüyorum ya ilkten ağzı yananın ikincide mutlu olmak ihtimali çok az geliyor bana istisnalar haricinde
Annenize katılıyorumAy annem gibi konuştunuz yastık değişince kader değişmez der hep.. ama değil ya bence
Konu sahibi bu kadar haksızken nasıl herkes ondan yana oldu anlamadım. Konu sahibinin evinin bir kısmı babasınınmış, anne babası ev alırken biz de onlara verelim demiş kredi çekip vermiş. Şimdi boşansalar adamın hiçbir şeyde hakkı yok, ne diye babasına para versin, arabayı da evinin tadilatına kullanmış, ev zaten konu sahibinin.Sizce bu normal bir beklenti mi ? Sizin anne babanız ev alırken, adam neden onlara bir miktar para hibe etsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?