- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Araba da araba, hiç mi görmediniz? Görgüsüzlük diyorlar buna .Yoo o benim pesimde çok gezdi evlenelim diye alakası yok. Biraz empati yapın. Kendinize bi araba aldınız ve bu arabada keyif için patronunun yanında gezen bir kadın istemiyorsunuz bu kadar basit. Ki araba eşimin de olsa aynı tepkiyi veririm ama kendi arabanda ekstra hassas oluyor insan
Kime göre doğru, neye göre doğru? Sizin doğrunuz genel geçer mi? Sizin ahlak anlayışınız bütün toplumu mu yansıtıyor?Sadece bu kısmi dikkate almışsınız. Edep herseydir. Doğru davranış doğru bakış doğru giyiniş. Karşı cinse özel bir hediye almamak. Gecenin bi saati lüzumsuz aramamak. Hadi zorunlu olmadıkça ön koltuğu oturmayı da sayalım
Bu konuyu biraz önce tekrar anlattım. Sadece buna odaklamayın. Eşimin bazı tavırları da suçlu tabiki. Böyle durumlarda suçlu her iki kişi olur. Kadın da erkek de kanmayacak karşı tarafa.Mesela seviye nedir?
Patronunu şoförü gibi kullanıp, arabada giderken arkaya oturmak mı?
Ne arabaymış arkadaş. Çok mu yokluk çektiniz siz?Yoo o benim pesimde çok gezdi evlenelim diye alakası yok. Biraz empati yapın. Kendinize bi araba aldınız ve bu arabada keyif için patronunun yanında gezen bir kadın istemiyorsunuz bu kadar basit. Ki araba eşimin de olsa aynı tepkiyi veririm ama kendi arabanda ekstra hassas oluyor insan
Herkesin doğrusu kendine.Sadece bu kısmi dikkate almışsınız. Edep herseydir. Doğru davranış doğru bakış doğru giyiniş. Karşı cinse özel bir hediye almamak. Gecenin bi saati lüzumsuz aramamak. Hadi zorunlu olmadıkça ön koltuğu oturmayı da sayalım
Evet hiç görmedim ilk defa bi arabam oldu hayatımdaAraba da araba, hiç mi görmediniz? Görgüsüzlük diyorlar buna .
Ya konu sahibini sağdan soldan dolduruyorlar galiba, kendimden biliyorum, eşim küçük bir iş yapmaya kalktı, memlekete gittiğimde bana denen ilk şey, gocan dul bi garıyla çalışıyee. Oha. Millette bi dul garı dedektörü var abi, genç kız olsa bu kadar mesele olmaz.Ne arabaymış arkadaş. Çok mu yokluk çektiniz siz?
Eşiniz şu an bile gezdiriyor olabilir, siz napıyorsunuz peki şu an?Evet hiç görmedim ilk defa bi arabam oldu hayatımdaalalı 4 yıl oldu. Siz de alın kendinize araba kocanız başka kadınları gezdirsin. Görgü görenek bunu gerektiriyor ne de olsa.
Sizi daha doğrusu sizin şahsınızda bir çok kadını hatalı bulduğum nokta şu, boşanmış kadını tehlike olarak görmeleri.Evlenip boşanmış kadın, hatta sizi ve beni düşünelim evliliklerimiz bitti diyelim neden çalışma ortamında iş arkadaşımız olan erkeklerin eşleri açısından potansiyel tehlike olalım.Bu durum bir çok kadının da toplum içerisinde cesaretini kırıyor diye düşünüyorum.Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim
Ayy hiç arabam olmadı, para kazanmak, harcamak nedir bilmiyorum ben, koca parasına minnet ediyorumEvet hiç görmedim ilk defa bi arabam oldu hayatımdaalalı 4 yıl oldu. Siz de alın kendinize araba kocanız başka kadınları gezdirsin. Görgü görenek bunu gerektiriyor ne de olsa.
Konu nerelere geldiNe arabaymış arkadaş. Çok mu yokluk çektiniz siz?
Arkadaşlar Allah aşkına buraya konu açan insan biraz dertlesmek için açıyor. Biraz anlayış bekliyorum. Tartışmak için gelmedim. Görgüsüz diye suçlarsanız bir insanı. Ya da nezaket çerçevesinde bir yorum yazmazsanız o kişi de savunmaya geçiyor doğal olarak. Dertli kişilere saldırmak yerine yol gösterici olmak gerektiğini düşünüyorum. Eşinden ayrılmış yazmakla hata ettim doğru. Evli bekar her hangi biri olabilir.Ayy hiç arabam olmadı, para kazanmak, harcamak nedir bilmiyorum ben, koca parasına minnet ediyorumbiraz anlatsaniza insanın kendi arabasını alabilmesi nasıl bir duygu
Boşanmış kadın olmak sucmu çalışmasın kimse ile konuşmasın dışarı çıkmasın başka derdiniz varmı siz böyle düşünerek böyle söyleyerek kocanın aklına sokuyorsunuz zaten Boşanmış kadınlardan da uzak durun artık herkes hayatını idame ettirme derdinde sizin kocanizin derdinde değilBoşanmak tabi ki çok normal. Ama bekar ya da evli farketmez karşı cins ile konuşurken laubali olmamalı ve belli bir seviyede durmalı insan bence.
İyi de hayata bakışınız saçma geldi ona göre yorum yaptım. Evet bence erkeği sıkmak saçma, yapmak isteyen yapar, tam tersi özgür birakacaksin ki karakteri ortaya çıkacak. Arabanın ön koltuğuna oturan kişiyi kıskanmak, onun lafını etmek düpedüz sacmalik.Arkadaşlar Allah aşkına buraya konu açan insan biraz dertlesmek için açıyor. Biraz anlayış bekliyorum. Tartışmak için gelmedim. Görgüsüz diye suçlarsanız bir insanı. Ya da nezaket çerçevesinde bir yorum yazmazsanız o kişi de savunmaya geçiyor doğal olarak. Dertli kişilere saldırmak yerine yol gösterici olmak gerektiğini düşünüyorum. Eşinden ayrılmış yazmakla hata ettim doğru. Evli bekar her hangi biri olabilir.
O zaman sorun sizde, bari adama atlara takılan gözlüklerden takın da sağı sola gözü kaymasın.Nikâhı düşebilecek her yabancı kadın için geçerli. Ben nasıl yabancı bir adamın yanına oturmuyorum. O da oturmamalı bence.
Bir şey diycem benim arkadaşımın eşi onu hastaneye götür şunce ginekologuna aşık oldu sonra sevgilu yaptı onu hatta ikitane nikahlı karım olsun diye tutturmuştu. Kadın gerçekten çok güzel ve işi falan her şeyi iyi ( aldatılan) Ama gel gör ki aldatılıyor yani. Aldatılmanın önünü kesemezsiniz ki bugun iş yerindeki kadın olmazsa yarın çöp atarken gördüğü başka kadın olur önemli olan karakterKesinlikle her konuda benim artılarım daha fazla. Hangi kadın olsa aynı tepkiyi veririm. Bir-çok güzel kadın da aldatilmiyor mu sanki. Zaten düşünüyorum eşim yaparsa kendine yapar kaybedecek olan o. Eşimin çok zor günlerinde yanında oldum. Şimdi iyi günlerinde yamuk yaparsa kendi bilir. Direk ayrılırım. Eşimin başına tabiki bunları kakmiyorum. Sadece kıymetimizi daha çok bilmesini istiyorum.
Çok tepki verdiğiniz ve uygulanamayacak yasaklarınız olduğu için eşiniz size yalan söylüyor bence.Konu nerelere geldiÖrnek verdim arkadaşım. Sanki ben araba kıskanıyorum gibi oldu. Ben kullanmadıkça eşim götürüyor zaten sıkıntı yok.
Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü.
Araba onda değil şu an gezdirmez ben çocuk bakıyom evde yürüyerek gezdirirse kendi bilirEşiniz şu an bile gezdiriyor olabilir, siz napıyorsunuz peki şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?