Eşimden şüphelenmem normal mi?

Araba da araba, hiç mi görmediniz? Görgüsüzlük diyorlar buna .

Kime göre doğru, neye göre doğru? Sizin doğrunuz genel geçer mi? Sizin ahlak anlayışınız bütün toplumu mu yansıtıyor?

Mesela seviye nedir?
Patronunu şoförü gibi kullanıp, arabada giderken arkaya oturmak mı?
Bu konuyu biraz önce tekrar anlattım. Sadece buna odaklamayın. Eşimin bazı tavırları da suçlu tabiki. Böyle durumlarda suçlu her iki kişi olur. Kadın da erkek de kanmayacak karşı tarafa.

Ne arabaymış arkadaş. Çok mu yokluk çektiniz siz?

Ne arabaymış arkadaş. Çok mu yokluk çektiniz siz?
Ya konu sahibini sağdan soldan dolduruyorlar galiba, kendimden biliyorum, eşim küçük bir iş yapmaya kalktı, memlekete gittiğimde bana denen ilk şey, gocan dul bi garıyla çalışıyee. Oha. Millette bi dul garı dedektörü var abi, genç kız olsa bu kadar mesele olmaz.

Evet hiç görmedim ilk defa bi arabam oldu hayatımda alalı 4 yıl oldu. Siz de alın kendinize araba kocanız başka kadınları gezdirsin. Görgü görenek bunu gerektiriyor ne de olsa.
Eşiniz şu an bile gezdiriyor olabilir, siz napıyorsunuz peki şu an?

Sizi daha doğrusu sizin şahsınızda bir çok kadını hatalı bulduğum nokta şu, boşanmış kadını tehlike olarak görmeleri.Evlenip boşanmış kadın, hatta sizi ve beni düşünelim evliliklerimiz bitti diyelim neden çalışma ortamında iş arkadaşımız olan erkeklerin eşleri açısından potansiyel tehlike olalım.Bu durum bir çok kadının da toplum içerisinde cesaretini kırıyor diye düşünüyorum.
Şüphelerinizde haklı da olabilirsiniz , çok kaygılı iseniz bir gece sürpriz yapın, sevdiği bir tatlıyı alın gidin mesela.
Bir de kadının size karşı negatif olduğunuzu düşündüğünüz tutumu karşılıklı olabilir.Sonucta insan ilişkilerinde ne verirsen onu alırsın.Siz de bilinçli ya da bilinçsiz soğuk davranıyorsunuz.
Ben bu kadar rahatsız olacaksam sorunu kökten çozerdim.Basta kadın çalışan istemediğimi söylerdim.Yanlış olabilir ama kucuk bir işletme insanların daha yakın olması,yakın çalışması,aynı araç ile seyahat vs çok olası.

Ama şu da var ki aldatmaya meyilli kadın ya da erkek ortam müsait olmasa bile bir şekilde aldatır.Önemli olan niyet

Eşinizin yanına başkası oturunca ne oluyor, nikahınız mı düşüyor? Anlattıklarınız incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler. Hele ki eşine sonsuz güvenen bir insan olduğunuzu iddia ediyorsanız mesele bile değil. Neticede iş eşinizde bitiyor o istemediği sürece hiçbir şey olmaz. Her boşanmış kadın kocanızın peşinde değildir, iş arkadaşlığının ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım

Evet hiç görmedim ilk defa bi arabam oldu hayatımda alalı 4 yıl oldu. Siz de alın kendinize araba kocanız başka kadınları gezdirsin. Görgü görenek bunu gerektiriyor ne de olsa.
Ayy hiç arabam olmadı, para kazanmak, harcamak nedir bilmiyorum ben, koca parasına minnet ediyorum biraz anlatsaniza insanın kendi arabasını alabilmesi nasıl bir duygu

Ayy hiç arabam olmadı, para kazanmak, harcamak nedir bilmiyorum ben, koca parasına minnet ediyorum biraz anlatsaniza insanın kendi arabasını alabilmesi nasıl bir duygu
Arkadaşlar Allah aşkına buraya konu açan insan biraz dertlesmek için açıyor. Biraz anlayış bekliyorum. Tartışmak için gelmedim. Görgüsüz diye suçlarsanız bir insanı. Ya da nezaket çerçevesinde bir yorum yazmazsanız o kişi de savunmaya geçiyor doğal olarak. Dertli kişilere saldırmak yerine yol gösterici olmak gerektiğini düşünüyorum. Eşinden ayrılmış yazmakla hata ettim doğru. Evli bekar her hangi biri olabilir.

Boşanmak tabi ki çok normal. Ama bekar ya da evli farketmez karşı cins ile konuşurken laubali olmamalı ve belli bir seviyede durmalı insan bence.
Boşanmış kadın olmak sucmu çalışmasın kimse ile konuşmasın dışarı çıkmasın başka derdiniz varmı siz böyle düşünerek böyle söyleyerek kocanın aklına sokuyorsunuz zaten Boşanmış kadınlardan da uzak durun artık herkes hayatını idame ettirme derdinde sizin kocanizin derdinde değil

İyi de hayata bakışınız saçma geldi ona göre yorum yaptım. Evet bence erkeği sıkmak saçma, yapmak isteyen yapar, tam tersi özgür birakacaksin ki karakteri ortaya çıkacak. Arabanın ön koltuğuna oturan kişiyi kıskanmak, onun lafını etmek düpedüz sacmalik.

Bir şey diycem benim arkadaşımın eşi onu hastaneye götür şunce ginekologuna aşık oldu sonra sevgilu yaptı onu hatta ikitane nikahlı karım olsun diye tutturmuştu. Kadın gerçekten çok güzel ve işi falan her şeyi iyi ( aldatılan) Ama gel gör ki aldatılıyor yani. Aldatılmanın önünü kesemezsiniz ki bugun iş yerindeki kadın olmazsa yarın çöp atarken gördüğü başka kadın olur önemli olan karakter

Eşinden şüphelenmem çok normal, çakmak ve parfümü kimin aldığını sormalıydın. Bazı insanlar samimi oluyor bilemezsin belki kadının genel tavrı budur. Bu arada ben de hiç hoşlanmam fazla laubalilikten ve el şakasından, çalışma arkadaşı eşime yapsa olay çıkartırım bence haklısın bu konuda ama eşime kızarım sen yüz vermişsin diye kadına değil.

Konu nerelere geldi Örnek verdim arkadaşım. Sanki ben araba kıskanıyorum gibi oldu. Ben kullanmadıkça eşim götürüyor zaten sıkıntı yok.
Çok tepki verdiğiniz ve uygulanamayacak yasaklarınız olduğu için eşiniz size yalan söylüyor bence.
Örneğin aynı işyerinde çalıştığınız bir insanla işin gereği aynı arabayla gidebilirsiniz ve adabı muaşeret kuralları gereği, cinsiyetten bağımsız iş arkadaşları birlikte yolculuk yapıyorsa ön koltuğa oturulur.

Eşinizin iş arkadaşının sizi de sevmesi gerektiğini yazmışsınız, böyle bir kural yok sizi sevmek zorunda değil, kaldı ki kadına sert bakışlar atıyorsanız sizinle mesafeli olmayı tercih ediyor olabilir.

Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü.

Kendiniz yazmışsınız bir sipariş götürmüşler, bu gibi durumlarda insanların her siparişte eşini arayıp ben X’le sipariş götüreceğim arabanın ön koltuğuna oturacak diye haber vermesi profesyonelce bir yaklaşım değildir, ki çalışan erkek olsaydı eşini arayıp haber verip vermediğini merak etmeyecektiniz, bu da sizin kadına önyargılı ve cinsiyetçi yaklaştığınızı gösterir maalesef.

Ön koltuğa nikah düşen kişiler oturamaz demişsiniz, eşiniz için baldız da yabancı ve nikah düşen biri, elti de yabancı ve nikah düşen biri, bir durum oldu yolda taksi bekleyen baldızını ya da abisinin/kardeşinin karısını gördü, gel ben götüreyim dedi, kardeşiniz ön koltuğa oturamaz mı?

Eşinizden şüphelenmeniz normal mi bilemem ama yanlarında çalışan kadına karşı katı bakış açınız, önyargılarınız, ortağın arabasında ön koltuğa oturmasında bile mana aramanız normal değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…