Eşimden şüphelenmem normal mi?

Nasıl bir travma yaşadınız bugüne kadar da böyle şeyler düşünüyorsunuz? Bu düşüncelerle yaşamak çok zor olsa gerek sizin için üzüldüm.

çakmağı o kadının aldığı net değilki biri almış belki başka kadın aldı

Eşiniz de yalakalık konusunda geri kalmamış maşallah. Ayrıca buraya hiçbir kadın oturamaz diye güven duymadığınız adama yol verin daha iyi. Ne öyle 18 lik ergen gibi dişi sinek muhabbeti yapmak?

Evet böyle bir konu vardı Artemis. Hatta konu sahibi takip ediyordu kocasını. Hatta babasıyla birlikte de takip etmeye gitmişlerdi. Delil toplamaya çalışıyordu.

kadınlar bu yüzden boşanamıyor galiba . Boşanınca nefes alsan suç . Konudaki kadın ve eşiniz neler yapıyor bilemeyiz . Hiç evlenmemiş biri de işe girip eşinizle kırıştırabilir eğer eşiniz pas verirse . Yani burda sıkıntı eşinizde olur . Eşinden boşanmış kadın diye belirtmenize gerek yok .

Nerden anladınız?
Eşine yalan söylüyor. Arabaya bindi mi hatırlamıyorum diyor. Parfüm için kem küm ediyor. Durduk yere yalan söylemez hiçbir erkek. Bir şeyler karıştırıyor. Asıl kadına yazanın kendisi olduğunu düşünüyorum. Dürüst değil çünkü karısına karşı.

Eşinizde sorun varsa, bu kadın gider başka kadın gelir yine sorun yaşarsınız. Olay sizin eşte bitiyor yani. Bir de ben şahsen araba kullanırken birisi ön boşken arka koltuğa kurulursa, kızarım. O ne canım özel şoför müyüm ben gel yanıma otur işte Buna takılmanız garip geldi.

Sanki bi taş geldi sana
Bir tespit ancak bu kadar tutmaz.

İdrak kabiliyetiniz bunun için yeterli değil sanırım ama boşanan kadınların sürekli “aranıyor” olmadıklarını bilmek için boşanmış olmaya gerek yok. Biraz zeka, biraz da empati yeter.

B
Ben kk ya uzun zamandır girmiyordum ve ilk defa açtım fikir almak istedim. Bilmiyorum o konuyu ama Allah şeytana uydurmasin kimsenin başına vermesin öyle birşey.

Bir gün başınıza gelebilecek bir şey bu. Boşanmış kadın olmak.
Kocanıza güvenmediğinize ve bunları düşündüğünüzde göre de kesin bir haltlar yiyordur.
Sizde çocuklarınız için, karnınızı doyurmak için çalıştığınızda sizin içinde mi böyle düşünecekler, düşünmeliler?
Bi salın artık boşanan kadınları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…