- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
Nasıl bir travma yaşadınız bugüne kadar da böyle şeyler düşünüyorsunuz? Bu düşüncelerle yaşamak çok zor olsa gerek sizin için üzüldüm.Arabayı kendim tırnaklarımla kazıyarak sağdan soldan borç alıp ödeyerek aldım. Eşimin o zaman hiç katkısı yoktu az kazanıyordu. Benim arabam da kadin sinek bile görmek istemiyorum
İnsanlar baş başa kalınca bu arabada olsa farklı duygular içine girebiliyor bence ve bunu engellemek lazım. O ortamda bulunmamak lazım şahsi fikrim. Psikoloğa gitmek istiyorum zaten ama önce size bi danışayım dedim arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler
çakmağı o kadının aldığı net değilki biri almış belki başka kadın aldıBen size hak verdim. Gösterişli çakmak almak nedir ya bana hiç iyi niyetli gelmedi. Herkes boşanmış olmasına itmiş konuyu ama mesele boşanmış olması değil hal ve hareketiyle güven vermemesi. Kişi bakışlarıyla kendini ele veriyor konu sahibi de hissetmis bunu demekki. Ben olsam guvenmezdim açıkçası
Eşiniz de yalakalık konusunda geri kalmamış maşallah. Ayrıca buraya hiçbir kadın oturamaz diye güven duymadığınız adama yol verin daha iyi. Ne öyle 18 lik ergen gibi dişi sinek muhabbeti yapmak?Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim
Evet böyle bir konu vardı Artemis. Hatta konu sahibi takip ediyordu kocasını. Hatta babasıyla birlikte de takip etmeye gitmişlerdi. Delil toplamaya çalışıyordu.Konu neden bana tanıdık geliyor? Sanki daha önce böyle bir konu açılmış da ilerleyen günlerde kocam kadının evine gidiyormuş gibi şeyler yazılmıştı. Dükkanın üstünde miydi o kadının evi ne. Belki de karıştırıyorum.
Korkunç hastalıklı bir zihniyetiniz var, allah sizin gibilerle karşılaştırmasın...Nikâhı düşebilecek her yabancı kadın için geçerli. Ben nasıl yabancı bir adamın yanına oturmuyorum. O da oturmamalı bence.
Kişi kendinden bilirmiş işi.Nikâhı düşebilecek her yabancı kadın için geçerli. Ben nasıl yabancı bir adamın yanına oturmuyorum. O da oturmamalı bence.
Nerden anladınız?kadına karşı ilgili.
Eşine yalan söylüyor. Arabaya bindi mi hatırlamıyorum diyor. Parfüm için kem küm ediyor. Durduk yere yalan söylemez hiçbir erkek. Bir şeyler karıştırıyor. Asıl kadına yazanın kendisi olduğunu düşünüyorum. Dürüst değil çünkü karısına karşı.Nerden anladınız?
Bir tespit ancak bu kadar tutmaz.Sanki bi taş geldi sana
Ben kk ya uzun zamandır girmiyordum ve ilk defa açtım fikir almak istedim. Bilmiyorum o konuyu ama Allah şeytana uydurmasin kimsenin başına vermesin öyle birşey.Konu neden bana tanıdık geliyor? Sanki daha önce böyle bir konu açılmış da ilerleyen günlerde kocam kadının evine gidiyormuş gibi şeyler yazılmıştı. Dükkanın üstünde miydi o kadının evi ne. Belki de karıştırıyorum.
Senin dert etmen gereken bu.Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum
şeytan bahane gönül eğlendirmek şahane cnm şeytanlık işler değil bunlarB
Ben kk ya uzun zamandır girmiyordum ve ilk defa açtım fikir almak istedim. Bilmiyorum o konuyu ama Allah şeytana uydurmasin kimsenin başına vermesin öyle birşey.
yasak elmaSenin dert etmen gereken bu.
Kadını da rahat bırak yaşam mücadelesi diye birşey var her boşanan kadın evli erkek peşinde mi nerenin pembe dizisi bu??
Konu sahibi hangisi ender mi yoksa ondan önceki miyasak elma
Konu sahibi Hiçbirisi ama iş yerindeki kadın Hem Ender Hem Yıldız gerektiginde Kumru olabiliyorKonu sahibi hangisi ender mi yoksa ondan önceki mi
Diğer konuda Ender Yıldız karışımı var birtane sevgilim neden zengin değil diye ciyaklıyorKonu sahibi Hiçbirisi ama iş yerindeki kadın Hem Ender Hem Yıldız gerektiginde Kumru olabiliyorKonu sahibi bence Halit
O kız fazilet hanımın kızı olacak güzel zengin koca bulurDiğer konuda Ender Yıldız karışımı var birtane sevgilim neden zengin değil diye ciyaklıyor
Konu sahibi onu alsın işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?