Eşimden şüphelenmem normal mi?

Tırnağınız olmayacak bir kadını deli gibi kıskanıyorsunuz ama
İtiraf edin kadının artıları sizden daha fazla. Yoksa bu kadar özgüvensizlik normal değil.
Kesinlikle her konuda benim artılarım daha fazla. Hangi kadın olsa aynı tepkiyi veririm. Bir-çok güzel kadın da aldatilmiyor mu sanki. Zaten düşünüyorum eşim yaparsa kendine yapar kaybedecek olan o. Eşimin çok zor günlerinde yanında oldum. Şimdi iyi günlerinde yamuk yaparsa kendi bilir. Direk ayrılırım. Eşimin başına tabiki bunları kakmiyorum. Sadece kıymetimizi daha çok bilmesini istiyorum.

Bu kadar güvenmiyorsanız neden evlisiniz ?
Dediğim gibi yüzde yüz kimseye güvenilmemeli bence. Ama bi yazışma bi uygunsuz hareket görsem zaten evli durmam. Benim derdim şüpheli davranışlar ya da beni öyle hissettiren düşünceler. Siz olsanız benim gibi mi düşünürdünüz diye sormak istedim. Ve çoğu cevabımı aldım zaten.

Aman ayrılmayın, boşanmış kadın olursunuz millet kocalarını sizden korumak zorunda kalır.

Ya söze gel , ya bekar çeşit çeşit limon yiyorsa ne olacakmis :)

Kadın ben gidince eşimle hemen muhabbete başlıyor bana hoşgeldin bile demiyor. Ben laf atıyorum genelde. İnsan patronunu arkadaş olarak seviyorsa karısını da sevmeli demi. Yoksa ben onun düşmanı miyim. Hatta eşime geçen demistim hoş geldin bile demedi diye. Son gittiğimde abla şöyle böyle konuştu biraz. Belki de eşim dedi bilmiyorum. Hayatta öyle foto atmam instaya senede 1 anca. Aman onun kıro patronluğu batsın

Aman ayrılmayın, boşanmış kadın olursunuz millet kocalarını sizden korumak zorunda kalır.
Bunu mu çıkardınız yani. Böyle bir durumda kadın kadar erkek de suçludur. Ben kadına suç bulmuyorum tabiki. Boşanmak da çok normaldir. Ama edebinle oturup çalıştıktan sonra kim ne derse desin önemsemem.

Evet onu yazarken hatali yazmisim

Şu site benim bazı konularda bakış açımı baya baya değiştirdi.

15 yaşında ergen gibi yanına kimse oturamaz ne ya…

Yanına herkes oturabilir eşiniz ama eşiniz uçkur çözmeyecek.

Sizde kadına garip davranıyorsunuz ki kadında size garip davranıyor demek ki..

Bu kadar kafaya taktıysanız parfüm ve çakmak olayının üzerine neden gitmediniz eşinizin saçma yalanlarına eyvallah ettiniz.

Kadın boşanmış olunca ne oluyor. Şeytana dönüp sizin gibi donu elinde geziyor mu diye korktuğu kocalarınızı mı avlıyorlar…

Çok kafaya taktıysanız ona buna degil de eşinizi gözlemleyin.
Adam kabak gibi ortada ama genede siz bilirsiniz…

Son düzenleme:
Bence daha çok kocayı tırnaklarınız ile kazıya kazıya almışsınız gibi duruyor hayırlısı.

Hediye alanın o kadın olduğunu da bilmiyorsunuz ki? Belki başkası aldı?

bence o hediyeleri alan başka biri.
temizlikçi kadın marketlerde satılmayan pahalı parfümü nasıl hediye alsın.
konu sahibesi ön koltuğa taktığı için şüpheliyi yanlış yerde arıyor gibi geldi

Bence daha çok kocayı tırnaklarınız ile kazıya kazıya almışsınız gibi duruyor hayırlısı.
Yoo o benim pesimde çok gezdi evlenelim diye alakası yok. Biraz empati yapın. Kendinize bi araba aldınız ve bu arabada keyif için patronunun yanında gezen bir kadın istemiyorsunuz bu kadar basit. Ki araba eşimin de olsa aynı tepkiyi veririm ama kendi arabanda ekstra hassas oluyor insan

Umrumda olmaz. Var ya bak hiç abartmıyorum, umrumda olmaz. Aldatırsa kendi bileceği iş, kendi ayağına sıkar. Ben hiç ya bişey yaparsa diye başımı ağrıtmam böyle sabah akşam, o benim aldatabileceğim ihtimalini düşünsün asıl, bana ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…