• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüphelenmem normal mi?

Eşinden şüphelenmem çok normal, çakmak ve parfümü kimin aldığını sormalıydın. Bazı insanlar samimi oluyor bilemezsin belki kadının genel tavrı budur. Bu arada ben de hiç hoşlanmam fazla laubalilikten ve el şakasından, çalışma arkadaşı eşime yapsa olay çıkartırım bence haklısın bu konuda ama eşime kızarım sen yüz vermişsin diye kadına değil.
Zaten ben eşime diyorum hep sizden yüz bulduğu için böyle yapıyor diye. Seviyeni korumalisin diyorum.

Zaten ben eşime diyorum hep sizden yüz bulduğu için böyle yapıyor diye. Seviyeni korumalisin diyorum.
Keşke en baştan böyle anlatsaydın burada herkes sana yüklenmezdi. Sadece kadını suçluyorsun gibi algılayıp herkes sana yükleniyor. Eşini biraz gözlemle zaten eğer böyle bir şey varsa mutlaka çıkar karşına, kendi kendine düşünüp kurma kafanda daha fazla.

Boşanmış kadın olmak sucmu çalışmasın kimse ile konuşmasın dışarı çıkmasın başka derdiniz varmı siz böyle düşünerek böyle söyleyerek kocanın aklına sokuyorsunuz zaten Boşanmış kadınlardan da uzak durun artık herkes hayatını idame ettirme derdinde sizin kocanizin derdinde değil
Tabiki suç değil ben öyle birşey demedim ki kendim de çalışıyorum ayrılsam da çalışırım tabiki. Tüm kadınlar çalışabilir ve çalışmalı da. Peki bu kadının evde eşimi arayıp uyurken kızıma babanı uyandır bişey söylicem deyip sorusunu sorduktan sonra kikir kikir bi olay anlatıp ha ha ha gülmesi. Gece yarısı önemsiz bir konuda araması gittigimde benimle hiç muhatap olmaması hediyeler almaya çalışması normal mi e ben de susayım mi hep. Ama burda dediğim gibi bu yüzü veren kocama da suç buluyorum tabiki. Ve geriden denetliyorum onu. Yaparsa da kendi bilir ve kaybeder.

İyi de hayata bakışınız saçma geldi ona göre yorum yaptım. Evet bence erkeği sıkmak saçma, yapmak isteyen yapar, tam tersi özgür birakacaksin ki karakteri ortaya çıkacak. Arabanın ön koltuğuna oturan kişiyi kıskanmak, onun lafını etmek düpedüz sacmalik.
Tek bu değil ki başka şeyler olduğunu da yazmıştım. Ama çoğu sadece buna odaklanmış.

Tabiki suç değil ben öyle birşey demedim ki kendim de çalışıyorum ayrılsam da çalışırım tabiki. Tüm kadınlar çalışabilir ve çalışmalı da. Peki bu kadının evde eşimi arayıp uyurken kızıma babanı uyandır bişey söylicem deyip sorusunu sorduktan sonra kikir kikir bi olay anlatıp ha ha ha gülmesi. Gece yarısı önemsiz bir konuda araması gittigimde benimle hiç muhatap olmaması hediyeler almaya çalışması normal mi e ben de susayım mi hep. Ama burda dediğim gibi bu yüzü veren kocama da suç buluyorum tabiki. Ve geriden denetliyorum onu. Yaparsa da kendi bilir ve kaybeder.
Eşiniz de iş yerinde kadınla aynı şekilde samimi konuşuyordur kadında onun rahatlığıyla arayıp konuşuyordur istediği gibi. İşyerinde patron çalışan gibi değil daha rahat bir ortam var demek ki.
Eşiniz kadına sizin için kıskanç, herşeyi sorun ediyor diyor bir olabilir.
Kadında gereksiz samimiyet içinde olabilir, var yani böyle kişiler. Yokmuş gibi kadını savunmayı da doğru bulmuyorum. Arabada önde oturması sorun değil de davranışları abartılı olabilir. Ama bunun sorumlusu kocaniz. Eşiniz sizin gibi değil kadın erkek ilişkilerinde bunu kabul edin. Aynısı olsun diye zorlamanın da bir faydası olacağını sanmıyorum. Size işyerinde şöyle yapma böyle yapma diyor mu eşiniz?
Böyle işyerini sürekli görüntülü arayarak bir nevi kontrol ederek ömür mu geçer? Biri bebek iki çocuğunuz var, çalışıyorsunuz, eşiniz düşünsün biraz da sizi. Bu kadar kafa yoramam eşim içinde olsa.

O kadar yapmaz dediğiniz adamın sizin arabanızda fındık kırma ihtimalini düşündünüz ama. Yani daha ne yapması lazım ki?
Birde çok yorucu değil mi? Adamı görüntülü ara, sürekli takip et ne yapıyor diye.
Kadın iki çocuk iş, ev herşeyle tek başına uğraşıyor, iki günde bir eve gelen kocanın izini sürüyor birde.
Madem bu kadar pimpirikli hediye konusundaki yalanlarını geçiştirmeseymiş. Şimdi görüntülü arayarak kontrol yapıyor. Eşi telefonu kapatınca arkasında o kadının da yanında neler diyor kim bilir.

Birde çok yorucu değil mi? Adamı görüntülü ara, sürekli takip et ne yapıyor diye.
Kadın iki çocuk iş, ev herşeyle tek başına uğraşıyor, iki günde bir eve gelen kocanın izini sürüyor birde.
Madem bu kadar pimpirikli hediye konularındaki yalanlarını geçiştirmeseymiş. Şimdi görüntülü arayarak kontrol yapıyor. Eşi telefonu kapatınca arkasında o kadının da yanında neler diyor kim bilir.
Bi de o kadın olduğu ne malum? Hiç ummadığı biri de çıkabilir. Kadınlar sanıyor ki hep bekar kadınla aldatılacağız. O işler öyle olmuyor bazen .

Bi de o kadın olduğu ne malum? Hiç ummadığı biri de çıkabilir. Kadınlar sanıyor ki hep bekar kadınla aldatılacağız. O işler öyle olmuyor bazen .
O kadında olmayabilir tabi illa onunla birşey vardır diyemeyiz ama şuan onu takmış ya kafaya, o yüzden yazdım.
İşyerindeyken denetlemek için arayanlar komik duruma düşüyor her türlü.

Eşiniz de iş yerinde kadınla aynı şekilde samimi konuşuyordur kadında onun rahatlığıyla arayıp konuşuyordur istediği gibi. İşyerinde patron çalışan gibi değil daha rahat bir ortam var demek ki.
Kadında gereksiz samimiyet içinde olabilir, var yani böyle kişiler. Yokmuş gibi kadını savunmayı da doğru bulmuyorum. Arabada önde oturması sorun değil de davranışları abartılı olabilir. Ama bunun sorumlusu kocaniz. Eşiniz sizin gibi değil kadın erkek ilişkilerinde bunu kabul edin. Aynısı olsun diye zorlamanın da bir faydası olacağını sanmıyorum. Size işyerinde şöyle yapma böyle yapma diyor mu eşiniz?
Böyle işyerini sürekli görüntülü arayarak bir nevi kontrol ederek ömür mu geçer? Biri bebek iki çocuğunuz var, çalışıyorsunuz, eşiniz düşünsün biraz da sizi. Bu kadar kafa yoramam eşim içinde olsa.

Evet eşim benim iş yerimdeki tavrımı sormaz gayet rahat ve ben o güveni verdiğimi düşünüyorum. Seviyeliyim çünkü. Kendisi de çok rahat bir insan olduğu için benden de bunu bekliyor aslında. Birisi demişti ya belki gezdiriyordur şuan diye ona

Aldatılsa bile boşanmış kadın olmamak için boşanmaz zaten konu sahibi :KK66:
Alakasi yok. Yeri geldi mi bosanilabilir. Sen kendini bildikten sonra elalem ne der hiç umursamam ben. Kavga gürültü ile o çocuklar da sağlıklı büyümez. Nikâh hak ise boşanmak da haktır elbet. Erkek de kadın da evli olsun bekar olsun hareketlerine dikkat edecek. Karısını kocasını aldatmayacak.

Kadin tam olarak ne yapıyor da yilisik sifatini hak ediyor? On koltukta oturmasi, akşam aramasi veya abi abi demesi mi sizi rahatsız ediyor? Demek ki esinizle ve kayninizla aralarinda o samimiyet olusmus. Onlar rahatsız olmuyorsa sizi de ilgilendirmemeli. Eşinize hareketlerine dikkat et mesafeli ol demissiniz ztn daha da karistirmayin. Oteki turlusu esegin aklına karpuz kabugu düşürmek olur. Hoş adamın tiyneti bozuksa ruhunuz duymaz yapacagini yapar. Mesele eşinizin karakteri. Is onda bitiyor

Ulan bu zamana kadar kaç kişiyle ön koltukta oturdum :KK8:vay be fantaziye bak ben bile düşünememiştim bunu 🤣 kocalarınız şöför mü ki arka koltukta oturacak kadın 🤣
Araba otomatikse sorun yok da manuel ise vites değiştirirken falan elleşmeler olabilir gibi geldi bana 🙄

Back