- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
O diziyi pek bilmiyorum öyle diyorsan öyledir Z zatenkirilmisbirkediyim 'imO kız fazilet hanımın kızı olacak güzel zengin koca bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O diziyi pek bilmiyorum öyle diyorsan öyledir Z zatenkirilmisbirkediyim 'imO kız fazilet hanımın kızı olacak güzel zengin koca bulur
saçma bir şekilde saran diziO diziyi pek bilmiyorum öyle diyorsan öyledir Z zatenkirilmisbirkediyim 'im
Kesinlikle her konuda benim artılarım daha fazla. Hangi kadın olsa aynı tepkiyi veririm. Bir-çok güzel kadın da aldatilmiyor mu sanki. Zaten düşünüyorum eşim yaparsa kendine yapar kaybedecek olan o. Eşimin çok zor günlerinde yanında oldum. Şimdi iyi günlerinde yamuk yaparsa kendi bilir. Direk ayrılırım. Eşimin başına tabiki bunları kakmiyorum. Sadece kıymetimizi daha çok bilmesini istiyorum.Tırnağınız olmayacak bir kadını deli gibi kıskanıyorsunuz ama
İtiraf edin kadının artıları sizden daha fazla. Yoksa bu kadar özgüvensizlik normal değil.
Dediğim gibi yüzde yüz kimseye güvenilmemeli bence. Ama bi yazışma bi uygunsuz hareket görsem zaten evli durmam. Benim derdim şüpheli davranışlar ya da beni öyle hissettiren düşünceler. Siz olsanız benim gibi mi düşünürdünüz diye sormak istedim. Ve çoğu cevabımı aldım zaten.Bu kadar güvenmiyorsanız neden evlisiniz ?
Mesela seviye nedir?Boşanmak tabi ki çok normal. Ama bekar ya da evli farketmez karşı cins ile konuşurken laubali olmamalı ve belli bir seviyede durmalı insan bence.
Aman ayrılmayın, boşanmış kadın olursunuz millet kocalarını sizden korumak zorunda kalır.Kesinlikle her konuda benim artılarım daha fazla. Hangi kadın olsa aynı tepkiyi veririm. Bir-çok güzel kadın da aldatilmiyor mu sanki. Zaten düşünüyorum eşim yaparsa kendine yapar kaybedecek olan o. Eşimin çok zor günlerinde yanında oldum. Şimdi iyi günlerinde yamuk yaparsa kendi bilir. Direk ayrılırım. Eşimin başına tabiki bunları kakmiyorum. Sadece kıymetimizi daha çok bilmesini istiyorum.
Ya söze gel , ya bekar çeşit çeşit limon yiyorsa ne olacakmis :)Patron ile işçi , 2 iş arkadaşı aynı araba ile bir yere gidiyorsa; diğerinin arka koltuğa oturması saygısızlıktır. Arka koltuğa oturmak aracı kullanan kişiye , şoför muamelesi yapmak olarak görülür.
Sırf bu nedenle trafikte korsan taksi şüphesiyle durdurulup , trafik polisine derdinizi anlatabilirsiniz.
Kadın bekar bu arada. Boşanınca da medeni hali bekar oluyor.
"Limon yemeyen tadını bilmez , daha önce yiyeninse başkası yerken bile ağzı sulanır" diyen bir kadına denk gelmiştim. Düz bekar olunca sorun yokmuşta , evliliğin tadını alan duramazmış.
Boşanmış kadınlardan bu denli korkma nedeniniz bu mu acaba ?
Kadın ben gidince eşimle hemen muhabbete başlıyor bana hoşgeldin bile demiyor. Ben laf atıyorum genelde. İnsan patronunu arkadaş olarak seviyorsa karısını da sevmeli demi. Yoksa ben onun düşmanı miyim. Hatta eşime geçen demistim hoş geldin bile demedi diye. Son gittiğimde abla şöyle böyle konuştu biraz. Belki de eşim dedi bilmiyorum. Hayatta öyle foto atmam instaya senede 1 anca. Aman onun kıro patronluğu batsınKocanız sizi boşasa her önünüze gelenle cilveleşip yatar mısınız? Biraz empati yapın, iş için bir yere gidilecekse tabi oturacak, arka koltukta mal gibi mi gidecek. Kadına naısl suratla bakıyosanız artık bebeği sevemiyor kucağınızda. İnstada patron kocam storyleri atan tiplerden misiniz
Bunu mu çıkardınız yani. Böyle bir durumda kadın kadar erkek de suçludur. Ben kadına suç bulmuyorum tabiki. Boşanmak da çok normaldir. Ama edebinle oturup çalıştıktan sonra kim ne derse desin önemsemem.Aman ayrılmayın, boşanmış kadın olursunuz millet kocalarını sizden korumak zorunda kalır.
Edep= ön koltuğa oturmamakBunu mu çıkardınız yani. Böyle bir durumda kadın kadar erkek de suçludur. Ben kadına suç bulmuyorum tabiki. Boşanmak da çok normaldir. Ama edebinle oturup çalıştıktan sonra kim ne derse desin önemsemem.
Evet onu yazarken hatali yazmisimkadınlar bu yüzden boşanamıyor galiba . Boşanınca nefes alsan suç . Konudaki kadın ve eşiniz neler yapıyor bilemeyiz . Hiç evlenmemiş biri de işe girip eşinizle kırıştırabilir eğer eşiniz pas verirse . Yani burda sıkıntı eşinizde olur . Eşinden boşanmış kadın diye belirtmenize gerek yok .
Bence daha çok kocayı tırnaklarınız ile kazıya kazıya almışsınız gibi duruyor hayırlısı.Arabayı kendim tırnaklarımla kazıyarak sağdan soldan borç alıp ödeyerek aldım. Eşimin o zaman hiç katkısı yoktu az kazanıyordu. Benim arabam da kadin sinek bile görmek istemiyorum
İnsanlar baş başa kalınca bu arabada olsa farklı duygular içine girebiliyor bence ve bunu engellemek lazım. O ortamda bulunmamak lazım şahsi fikrim. Psikoloğa gitmek istiyorum zaten ama önce size bi danışayım dedim arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler
Sadece bu kısmi dikkate almışsınız. Edep herseydir. Doğru davranış doğru bakış doğru giyiniş. Karşı cinse özel bir hediye almamak. Gecenin bi saati lüzumsuz aramamak. Hadi zorunlu olmadıkça ön koltuğu oturmayı da sayalımEdep= ön koltuğa oturmamak
Hediye alanın o kadın olduğunu da bilmiyorsunuz ki? Belki başkası aldı?Sadece bu kısmi dikkate almışsınız. Edep herseydir. Doğru davranış doğru bakış doğru giyiniş. Karşı cinse özel bir hediye almamak. Gecenin bi saati lüzumsuz aramamak. Hadi zorunlu olmadıkça ön koltuğu oturmayı da sayalım
Eşine yalan söylüyor. Arabaya bindi mi hatırlamıyorum diyor. Parfüm için kem küm ediyor. Durduk yere yalan söylemez hiçbir erkek. Bir şeyler karıştırıyor. Asıl kadına yazanın kendisi olduğunu düşünüyorum. Dürüst değil çünkü karısına karşı.
Yoo o benim pesimde çok gezdi evlenelim diye alakası yok. Biraz empati yapın. Kendinize bi araba aldınız ve bu arabada keyif için patronunun yanında gezen bir kadın istemiyorsunuz bu kadar basit. Ki araba eşimin de olsa aynı tepkiyi veririm ama kendi arabanda ekstra hassas oluyor insanBence daha çok kocayı tırnaklarınız ile kazıya kazıya almışsınız gibi duruyor hayırlısı.
Kapak fotosu atasım geldi bu yoruma on numara helalAman ayrılmayın, boşanmış kadın olursunuz millet kocalarını sizden korumak zorunda kalır.
Umrumda olmaz. Var ya bak hiç abartmıyorum, umrumda olmaz. Aldatırsa kendi bileceği iş, kendi ayağına sıkar. Ben hiç ya bişey yaparsa diye başımı ağrıtmam böyle sabah akşam, o benim aldatabileceğim ihtimalini düşünsün asıl, bana ne?Yoo o benim pesimde çok gezdi evlenelim diye alakası yok. Biraz empati yapın. Kendinize bi araba aldınız ve bu arabada keyif için patronunun yanında gezen bir kadın istemiyorsunuz bu kadar basit. Ki araba eşimin de olsa aynı tepkiyi veririm ama kendi arabanda ekstra hassas oluyor insan