Eşimden şüphelenmem normal mi?

Benm esım de cok meraklıdır.Oo yenı mı dıye sorar herseyı.Valla ben artk gozumu devırıyorm sordugunda.Yenı mı aldın yenı mı aldın jgfjfgjf He yenı aldım napcan parasını mı vercen yanı

Benm esım de cok meraklıdır.Oo yenı mı dıye sorar herseyı.Valla ben artk gozumu devırıyorm sordugunda.Yenı mı aldın yenı mı aldın jgfjfgjf He yenı aldım napcan parasını mı vercen yanı
Benim eşim pek anlamaz yeni aldigim biseyi ben sorarım nasi güzel mi diye bazen de hiç söylemem. Ama o pek bişey almadığı için kendine ya da beraber aldığımız için dikkat çekiyor

Bunları tavsiye etmezden önce kendiniz hayata geçirmediniz inşallah ya rezillik resmen. Emin olun dalganız iyi geçiliyor ortamlarda, eşinizden çok kendinizi rezil ediyorsunuz ama haberiniz bile olmuyor çoğu zaman.
Evli olduğumu kim söyledi ki ??? Evlenince eşime karşı o şekilde gereksiz samimi davranan birisi olursa gereken şekilde davranırım kim ne düşünürse de umrumda olmaz. Zaten bu tarz şeylerle uğraşmak istemediğim için gereken mesafeyi koymayı kendisi düşünecek erkekler daha çok dikkatimi çeker

Sadık kalması ayrı bir konu zaten.Sadakat kişinin karakterinde olmalı korkuyla olacak bir şey değil. Bu konuda aldatma durumu olduğunu düşünmüyorum sadece mesleki durumdan uzaklaşan gereksiz bir samimi arkadaşlık var gibi. Ve bu durumda konu sahibi rahatsız oluyorsa gecenin o saatinde arayıp telefonu çocugu açınca git babanı uyandır diyen birisine tavır koymasında bir sorun olmaz bence

Bence olur, ben kendime yediremem, kadını da gaza getirmem .

Umrunuzda olmazsa davranın o zaman. Ama şunu bilin bu tarz hareketler eşinizin size sadakatini sağlamaz, tam tersine karşı taraf kiskanildigini gorup, rakip goruluyorum diye gaza gelip mutlu olacaktır. Böyle eşi olan insanlar var kendileri ve eşleri hakkında dalga gecilmekten başka işe yaramıyor yaptıkları.

Siz deneyimlemeden anlamayacaksınız o belli, bu hareket eşinizi size sadık kılmayacağı, etrafa rezil edeceği gibi eşinizin bir miktar totosunu da kaldıracak. Eşeğin aklına karpuz kabuklarını da düşürmüş olacaksınız. Yani zararı her türlü size olacak. İyisi mi bulabiliyorsanız karşı cinsle arkadaşlık kurmayan biri ile evlenin, kimsenin başı ağrımasın.

Çakmak ve parfüm olayı insanın aklına şüphe düşürüyor doğru, ama söylediğin gibi bunlar pahalı şeylerse onları alan kişinin eşinin yanında çalışan ve tek maaşla ayakta durmaya çalışan çocuklu, ev geçindiren bir kadın olma ihtimali sıfıra yakın (eşinin asgari ücret veya biraz üstü maaş verdiğini düşünerek söylüyorum)!

yıllardır çalışıyorum evli bekar birçok erkek arkadaşımın yanına oturdum arabada
şimdi siz böyle yazınca bir tısrtım eşleri kıskanıyor mudur diye :)
iyice paranoyak oluyorum buradaki konularla bazen

ne demek oturamaz.. oturunca ne oluyor? eşiniz çok mu hareketli ne bileyim güvenilmeyecek biri?

Aman bosverin kıskanan kıskansın

Neyse artık ben de bu kıskançlık konusunu aşmaya çalışacağım. Oy çokluğuyla Aslında evet eşime güvenmiyorum sanırım duygularım ortaya çıkıyor. Bana o güveni verse sıkıntı yok da. İş yerindeki başka kadınlar daha seviyeliler eşimle. Onlar oturduğunda bişey dememiştim mesela. Bu kadin ayri bir alaka gösteriyor sanırım ondan bu düşüncelerim.

huylandıysanız bir bildiğiniz vardır tabi
çakmak parfüm vs olaylarında açık vermiş eşiniz

En azından herkesin fikrine saygınız var ve yanlış olduğunuz noktaları kabul etmek konusunda ego yapmıyorsunuz bu yüzden sizi tebrik ederim. Güvensizlik eşinizle ilgili bir durum olabilir gerçekten de veya geçmişteki ilişkilerinizde aldatıldıysanız vs belki bunun travmasını atlatamıyorsunuz. Faturayı yanlış kişiye yani söz konusu hanıma kesmeyin.
Kendi işimi yapmadan önce ben de başkasının işyerinde çalışıyordum ve iş arkadaşlarım da patronum da beni evimin yakınlarına bırakırlardı fırsat buldukça sağolsunlar. Bunda bir kötülük yok. Ben açık görüşlü ve modern bir insan olduğuma inanıyorum. Böyle şeyleri kafaya takan biri değilim, hiç olmadım. Ona rağmen eşime ekstra ilgi alaka gösteren biri olduğunu farkettiğimde ben de benzer duygulara kapıldım ve yanlış davrandım. Siz bu yanlışı yapmayın, büyüklük sizde kalsın. Sakince izleyin eşinizin davranışlarını.

kusura bakmayın ama sorun sizde

ben bekar bir kadınım, 2 ortaklı bir firmada çalışıyorum. sabah ofise beraber gelip akşam beraber gidiyoruz. 12 saatlik yolculuklara da çıkıyoruz. çevre illerde günlerce otellerde kaldığımız da oluyor, yurt dışına da çıkıyoruz. Hatta güzel bi iş aldığımızda hep beraber alkollü kutlama yemeklerine de gidiyoruz. patronlarımın 2 si de evli genç insanlar. müdürüm de evli biz 2 bekar kadın çalışıyoruz. eşlerinden bugüne kadar tek bir rahatsızlık duymadığımız gibi duymamız da mümkün değildir aksi takdirde nasıl bir zihniyetiniz var sizin der ve anında istifamı veririm.

kimse sizin kocalarınızı kıskanmalarınızı, herkesi kocanıza aşık sanmalarınızı çekmek zorunda değil, kendinizde bir eksiklik hissediyorsunuz muhtemlen, onu tamamlamanızı öneririm.

O tarz birisiyle uğraşamam zaten. Allah hayırlısını versin inşallah. Bu arada bahsettiğim şey bir erkeğin mesafeyi kendisinin koyabilmesi. Diger türlü tabiki sosyal çevrede arkadaşları olması gayet normal

Karşı cinsle arkadaşlık kurmamasına gerek yok.gerekli mesafeyi koyabilmeyi bilse yeterli olur zaten. Diğer türlü o tarz tepkiler göstermemi gerektirecek bir evliliği ben de istemem. Ama konu sahibi bu durumdan rahatsız oluyorsa içindeki şüpheler kendini kemireceğine tepkisini gösterse daha güzel olur kendisi için. Çünkü diger durumda eşinin bundan haberi yok. Karşıdaki kadın da gece aramayıp uyandırmaya cesaret ediyor. Hiç olmazsa neyin ne olduğu daha netleşir

Eşiniz parfumu cakmagi sizden neden sakliyor belli ki kizacaginizi dusundugu bir durum parfumu eve getirmemis cakmak 1 gun sonra ortadan kayboluyor belki kadin hediye etmistir bilemem ama yalan soylemesi hoş degil kadindanda huylandiginiz icin her hareketi batiyor olabilir veya kadın iç güdüsü diye bir şey var takipte kalin ama bu surecte esinizide cok bunaltmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…