- 21 Ağustos 2015
- 31.539
- 95.570
- 598
- 37
Benm esım de cok meraklıdır.Oo yenı mı dıye sorar herseyı.Valla ben artk gozumu devırıyorm sordugunda.Yenı mı aldın yenı mı aldın jgfjfgjf He yenı aldım napcan parasını mı vercen yanıYani cebinden çıkarıp koyuyor ortalığa oo çakmağın güzelmiş yeni mi aldın diyorum. Ya da ofisteki dolabında parfüm sıkarken gördüm. Yeni mi aldın nerden aldın diye soruyorum. Çünkü parfümünü genelde ben alırım. Sormadan duramam
Benm esım de cok meraklıdır.Oo yenı mı dıye sorar herseyı.Valla ben artk gozumu devırıyorm sordugunda.Yenı mı aldın yenı mı aldın jgfjfgjf He yenı aldım napcan parasını mı vercen yanı
Benim eşim pek anlamaz yeni aldigim biseyi ben sorarım nasi güzel mi diye bazen de hiç söylemem. Ama o pek bişey almadığı için kendine ya da beraber aldığımız için dikkat çekiyorBenm esım de cok meraklıdır.Oo yenı mı dıye sorar herseyı.Valla ben artk gozumu devırıyorm sordugunda.Yenı mı aldın yenı mı aldın jgfjfgjf He yenı aldım napcan parasını mı vercen yanı
Evli olduğumu kim söyledi ki ??? Evlenince eşime karşı o şekilde gereksiz samimi davranan birisi olursa gereken şekilde davranırım kim ne düşünürse de umrumda olmaz. Zaten bu tarz şeylerle uğraşmak istemediğim için gereken mesafeyi koymayı kendisi düşünecek erkekler daha çok dikkatimi çekerBunları tavsiye etmezden önce kendiniz hayata geçirmediniz inşallah ya rezillik resmen. Emin olun dalganız iyi geçiliyor ortamlarda, eşinizden çok kendinizi rezil ediyorsunuz ama haberiniz bile olmuyor çoğu zaman.
Sadık kalması ayrı bir konu zaten.Sadakat kişinin karakterinde olmalı korkuyla olacak bir şey değil. Bu konuda aldatma durumu olduğunu düşünmüyorum sadece mesleki durumdan uzaklaşan gereksiz bir samimi arkadaşlık var gibi. Ve bu durumda konu sahibi rahatsız oluyorsa gecenin o saatinde arayıp telefonu çocugu açınca git babanı uyandır diyen birisine tavır koymasında bir sorun olmaz benceBen karşıdaki kadına böyle şeyler yapsam kendimi aşağılanmış hissederim.ne münasebet kadınla muhatap olacağım ? Ayrica Eşinizin sizden korktuğu için mi, sizi sevdiği için mi sadık kalmasını istersiniz?
Bence olur, ben kendime yediremem, kadını da gaza getirmem .Sadık kalması ayrı bir konu zaten.Sadakat kişinin karakterinde olmalı korkuyla olacak bir şey değil. Bu konuda aldatma durumu olduğunu düşünmüyorum sadece mesleki durumdan uzaklaşan gereksiz bir samimi arkadaşlık var gibi. Ve bu durumda konu sahibi rahatsız oluyorsa gecenin o saatinde arayıp telefonu çocugu açınca git babanı uyandır diyen birisine tavır koymasında bir sorun olmaz bence
Umrunuzda olmazsa davranın o zaman. Ama şunu bilin bu tarz hareketler eşinizin size sadakatini sağlamaz, tam tersine karşı taraf kiskanildigini gorup, rakip goruluyorum diye gaza gelip mutlu olacaktır. Böyle eşi olan insanlar var kendileri ve eşleri hakkında dalga gecilmekten başka işe yaramıyor yaptıkları.Evli olduğumu kim söyledi ki ??? Evlenince eşime karşı o şekilde gereksiz samimi davranan birisi olursa gereken şekilde davranırım kim ne düşünürse de umrumda olmaz. Zaten bu tarz şeylerle uğraşmak istemediğim için gereken mesafeyi koymayı kendisi düşünecek erkekler daha çok dikkatimi çeker
Siz deneyimlemeden anlamayacaksınız o belli, bu hareket eşinizi size sadık kılmayacağı, etrafa rezil edeceği gibi eşinizin bir miktar totosunu da kaldıracak. Eşeğin aklına karpuz kabuklarını da düşürmüş olacaksınız. Yani zararı her türlü size olacak. İyisi mi bulabiliyorsanız karşı cinsle arkadaşlık kurmayan biri ile evlenin, kimsenin başı ağrımasın.Evli olduğumu kim söyledi ki ??? Evlenince eşime karşı o şekilde gereksiz samimi davranan birisi olursa gereken şekilde davranırım kim ne düşünürse de umrumda olmaz. Zaten bu tarz şeylerle uğraşmak istemediğim için gereken mesafeyi koymayı kendisi düşünecek erkekler daha çok dikkatimi çeker
Aman bosverin kıskanan kıskansınyıllardır çalışıyorum evli bekar birçok erkek arkadaşımın yanına oturdum arabada
şimdi siz böyle yazınca bir tısrtım eşleri kıskanıyor mudur diye :)
iyice paranoyak oluyorum buradaki konularla bazen
ne demek oturamaz.. oturunca ne oluyor? eşiniz çok mu hareketli ne bileyim güvenilmeyecek biri?
Neyse artık ben de bu kıskançlık konusunu aşmaya çalışacağım. Oy çokluğuylayıllardır çalışıyorum evli bekar birçok erkek arkadaşımın yanına oturdum arabada
şimdi siz böyle yazınca bir tısrtım eşleri kıskanıyor mudur diye :)
iyice paranoyak oluyorum buradaki konularla bazen
ne demek oturamaz.. oturunca ne oluyor? eşiniz çok mu hareketli ne bileyim güvenilmeyecek biri?
huylandıysanız bir bildiğiniz vardır tabiNeyse artık ben de bu kıskançlık konusunu aşmaya çalışacağım. Oy çokluğuylaAslında evet eşime güvenmiyorum sanırım duygularım ortaya çıkıyor. Bana o güveni verse sıkıntı yok da. İş yerindeki başka kadınlar daha seviyeliler eşimle. Onlar oturduğunda bişey dememiştim mesela. Bu kadin ayri bir alaka gösteriyor sanırım ondan bu düşüncelerim.
En azından herkesin fikrine saygınız var ve yanlış olduğunuz noktaları kabul etmek konusunda ego yapmıyorsunuz bu yüzden sizi tebrik ederim. Güvensizlik eşinizle ilgili bir durum olabilir gerçekten de veya geçmişteki ilişkilerinizde aldatıldıysanız vs belki bunun travmasını atlatamıyorsunuz. Faturayı yanlış kişiye yani söz konusu hanıma kesmeyin.Neyse artık ben de bu kıskançlık konusunu aşmaya çalışacağım. Oy çokluğuylaAslında evet eşime güvenmiyorum sanırım duygularım ortaya çıkıyor. Bana o güveni verse sıkıntı yok da. İş yerindeki başka kadınlar daha seviyeliler eşimle. Onlar oturduğunda bişey dememiştim mesela. Bu kadin ayri bir alaka gösteriyor sanırım ondan bu düşüncelerim.
O tarz birisiyle uğraşamam zaten. Allah hayırlısını versin inşallah. Bu arada bahsettiğim şey bir erkeğin mesafeyi kendisinin koyabilmesi. Diger türlü tabiki sosyal çevrede arkadaşları olması gayet normalUmrunuzda olmazsa davranın o zaman. Ama şunu bilin bu tarz hareketler eşinizin size sadakatini sağlamaz, tam tersine karşı taraf kiskanildigini gorup, rakip goruluyorum diye gaza gelip mutlu olacaktır. Böyle eşi olan insanlar var kendileri ve eşleri hakkında dalga gecilmekten başka işe yaramıyor yaptıkları.
Karşı cinsle arkadaşlık kurmamasına gerek yok.gerekli mesafeyi koyabilmeyi bilse yeterli olur zaten. Diğer türlü o tarz tepkiler göstermemi gerektirecek bir evliliği ben de istemem. Ama konu sahibi bu durumdan rahatsız oluyorsa içindeki şüpheler kendini kemireceğine tepkisini gösterse daha güzel olur kendisi için. Çünkü diger durumda eşinin bundan haberi yok. Karşıdaki kadın da gece aramayıp uyandırmaya cesaret ediyor. Hiç olmazsa neyin ne olduğu daha netleşirSiz deneyimlemeden anlamayacaksınız o belli, bu hareket eşinizi size sadık kılmayacağı, etrafa rezil edeceği gibi eşinizin bir miktar totosunu da kaldıracak. Eşeğin aklına karpuz kabuklarını da düşürmüş olacaksınız. Yani zararı her türlü size olacak. İyisi mi bulabiliyorsanız karşı cinsle arkadaşlık kurmayan biri ile evlenin, kimsenin başı ağrımasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?