- 11 Aralık 2018
- 40.392
- 250.945
- 598
Bi de baskın yapanlar var onlar daha komik benceO kadında olmayabilir tabi illa onunla birşey vardır diyemeyiz ama şuan onu takmış ya kafaya, o yüzden yazdım.
İşyerindeyken denetlemek için arayanlar komik duruma düşüyor her türlü.
Allahtan otomatik ya yırttım bu konuda eli eline değmezAraba otomatikse sorun yok da manuel ise vites değiştirirken falan elleşmeler olabilir gibi geldi bana
Hayır ya konuşmıcam benBi de baskın yapanlar var onlar daha komik bence
Suç sadece eşinizde ama.Ama burda dediğim gibi bu yüzü veren kocama da suç buluyorum tabiki. Ve geriden denetliyorum onu. Yaparsa da kendi bilir ve kaybeder.
Kadının sesi çıksa da azıyorlar. Azanı durduramazsınız ki, bi de üstüne deli olur çıkarsınız. Olacak olana çare yok.yorumlari okuyamadim sayfalar dolmuş.
Ben 15 yıldan sonra aldatilarak boşandım.Himaye uzak isyerinde işe girmesi ve 2, 3 günde bir gelmesiyle başladı.Aldatmasi yani.Hissediyorsaniz vardır bişey.Erkekler kadının sesi çıkmazsa iyice meydani boş bulup aziyorlar.Hemen ipini çekin aralarinda bisey yoksa da yakındır.Parfum çakmak vs normal değil.
Ben ses çıkardım inkar yeminler. Boşandım gitti o..pu ile 1 ay sonra evlendi. Sonra da herkese o beni bosadi huzur vermedi vs diye dolaştı.Kadının sesi çıksa da azıyorlar. Azanı durduramazsınız ki, bi de üstüne deli olur çıkarsınız. Olacak olana çare yok.
Çok geçmiş olsun. Karaktersiz insandan kurtulmuşsunuz. Kendi kaybetmiş. Suçlu olan suçunu bastırır zaten.Ben ses çıkardım inkar yeminler. Boşandım gitti o..pu ile 1 ay sonra evlendi. Sonra da herkese o beni bosadi huzur vermedi vs diye dolaştı.
Sesim çıkmasa evli olarak yapmaya devame etcekti.Hayat tercihlerden ibaret işte.
Haklisiniz azan azıyor bir kere
Teşekkürler Çocuk olunca kurtulamıyor insan sürekli akrabalik devam malesef.Yedigi her halti duyuyor öğreniyor olmak insanı çok üzüyor.Yatip kalkıp beddua ediyorum .Allah bana yaptıklarını yanına birakmasin diye.Çok geçmiş olsun. Karaktersiz insandan kurtulmuşsunuz. Kendi kaybetmiş. Suçlu olan suçunu bastırır zaten.
Siz şimdi arabada yanına kadın oturamaz gibi keskin sayılacak bir düşünceye sahipsiniz, keskin diyorum çünkü is için bir yere gidilecekse beraber gidilir, kadının arkaya oturması daha abes bence. Ben eşimi öyle görsem kadın birşeyden rahatsiz oldu da mı arkaya oturdu derim. Kadın erkek ilişkilerinde mesafeli olduğumu düşünüyorum ama herşeyin de bir oluru vardır. Bu kadar normal sayılacak şeylere tepki gösterip onu yapma bunu yapma demek, gerçekten rahatsız olunacak meselelerde sözünüzün kıymetini azaltır.Evet eşim benim iş yerimdeki tavrımı sormaz gayet rahat ve ben o güveni verdiğimi düşünüyorum. Seviyeliyim çünkü. Kendisi de çok rahat bir insan olduğu için benden de bunu bekliyor aslında. Birisi demişti ya belki gezdiriyordur şuan diye ona
Ben sizden denetlemek için arayacak havayı sezdim açıkçası.Ben aramadım ki kendisi aradı. Ben 1 kere ararım o daha çok arar gün içerisinde.
Eşiniz de yalakalık konusunda geri kalmamış maşallah. Ayrıca buraya hiçbir kadın oturamaz diye güven duymadığınız adama yol verin daha iyi. Ne öyle 18 lik ergen gibi dişi sinek muhabbeti yapmak
Aynen katılıyorum, aldatmak karakter meselesi, herkes aldatır diye bir şey yok, herkesi potansiyel tehlike olarak görmek de yanlış ama birinin aldatmaya niyeti varsa engel olamazsınız.Kadının sesi çıksa da azıyorlar. Azanı durduramazsınız ki, bi de üstüne deli olur çıkarsınız. Olacak olana çare yok.
Akşamları mutlaka ya o arar ya ben ararım. Ben aramazsam kizim arar zaten babamla konuşcam diyeSiz şimdi arabada yanına kadın oturamaz gibi keskin sayılacak bir düşünceye sahipsiniz, keskin diyorum çünkü is için bir yere gidilecekse beraber gidilir, kadının arkaya oturması daha abes bence. Ben eşimi öyle görsem kadın birşeyden rahatsiz oldu da mı arkaya oturdu derim. Kadın erkek ilişkilerinde mesafeli olduğumu düşünüyorum ama herşeyin de bir oluru vardır. Bu kadar normal sayılacak şeylere tepki gösterip onu yapma bunu yapma demek, gerçekten rahatsız olunacak meselelerde sözünüzün kıymetini azaltır.
Yani birde yapacak olana, oturma, konusma diyerek engel olamazsınız. Aranızda sürekli bu kadının mevzusu dönüyor mu bilmiyorum ama öyleyse yapmayın küçük düşürücü geliyor bu tarz şeyler.
Ben sizden denetlemek için arayacak havayı sezdim açıkçası.
Akşamları görüntülü arıyorum işyerinde oluyor demiştiniz çünkü. Bir şekilde takip ediyorsunuz kendi içinizde.
Elleştiler mi beni ya hepAraba otomatikse sorun yok da manuel ise vites değiştirirken falan elleşmeler olabilir gibi geldi bana
Nikâhı düşebilecek her yabancı kadın için geçerli. Ben nasıl yabancı bir adamın yanına oturmuyorum. O da oturmamalı bence.
Kocasının aklına sokma olayı yerine boşanmış bir kadının rencide etmesini görebilmeli insan!Böyle üzerine gittikçe adamın aklında yoksa bile tebrikler aklın sokmayı başardınız.
Sana yorumsuzum herkes gibiKocasının aklına sokma olayı yerine boşanmış bir kadının rencide etmesini görebilmeli insan!
Amannn çok fena.Cinsel fantazi dünyanız bir göz kırpıyor burada hepimize :)
Bu kadının işi gücü yok. Psikolojisi bozuk burda kime ne yazıp saçmala derdinde.Allah aşkına şu boşanmış kadınları bi salın artık. Ne yapsa ters size göre. Ön koltuğa değil de adamın kucağına oturmuş sanki, ne garip kafalar bunlar.
Bir tespit ancak bu kadar tutmaz.
İdrak kabiliyetiniz bunun için yeterli değil sanırım ama boşanan kadınların sürekli “aranıyor” olmadıklarını bilmek için boşanmış olmaya gerek yok. Biraz zeka, biraz da empati yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?