- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
o kadar çok günümüzde karşılaşıyoruz ki artık bir zamandan sonra normal gelmeye başlamış insanlara aldatılmak,aldatmak...
bu kız daha geçen gün öğrendi ve tepkisiz kaldı herkes hayatına devam ediyor çocuk kızla kesişmeye oda aldatılmaya...
düşünüyorum böyle bir şey söz konusu olsa Allah korusun yapabilecklerimi ben bile hayal edemiyorum..ne kadar midesi geniş insanlar var..
böylelerini gördükçe psikopat olmamak elde değil ki..:)
yaşamayanların illaki yaşayacaklardır diye bir kuralımı var
lütfen bazı şeyleri genelleme yaparak yazmayalımm
her erkek bir değildir ve her erkekde böyle bir ahlaksızlıpa girişmez
bende şunu anlamadım burdada cok sahıt oldugum konular oldu...aldatıldım..caresızım ne yapmalıyım diye başlıklar acılıyor herkes dşüncesini söylüyo sonra konu sahıbı affedıcem diyor hadı bakalım biz koyun olunca güden cok olur
tek amacım derdım KADINLAR EZİLMESİN EŞLERİ YANLIS MI YAPTI CEZALARINI VERSİN SUSUP OTURACAKSANIZ KIMSEYE FIKIR SORMAYIN
ahahahah seri katil olmadık iyi ki
Kadınlar daha rahat ve sistematik erkekler gibi salak saçma davranmıyorlar. Çok kötü bir durum yaa. Kadın erkek farketmez, midesizlik.
bende şunu anlamadım burdada cok sahıt oldugum konular oldu...aldatıldım..caresızım ne yapmalıyım diye başlıklar acılıyor herkes dşüncesini söylüyo sonra konu sahıbı affedıcem diyor hadı bakalım biz koyun olunca güden cok olur
tek amacım derdım KADINLAR EZİLMESİN EŞLERİ YANLIS MI YAPTI CEZALARINI VERSİN SUSUP OTURACAKSANIZ KIMSEYE FIKIR SORMAYIN
yaşamayacaklar anlamına gelmez sözü yaşayabilrler bu olasılık var demektir.....ne genellemesi güzelim??? nasıl yüzde yüz at gözlüğü takıp kocam yapmaz diyorsunuz hayret??? neyse beni ilgilendirmez ben insan gibi fikirlerimi sundum...... millet parçalayacak neredeyse beni :)))aman tamam kocanızın yanına adriana lima gelse yapmaz tamam:))))))))))
Haklısın arkadaşım... ben de bunları yaşadım ve boşandım ve burada bayanları uyarmak için yazıyorum neredeyse saldıracak pekçoğu... pembe bri dünya kurmuş çoğu tozpembe ama boynuzu yese de adamı affediyor,yada bahane buluyor beynince... yazık ya çok yazık
Haklısın arkadaşım... ben de bunları yaşadım ve boşandım ve burada bayanları uyarmak için yazıyorum neredeyse saldıracak pekçoğu... pembe bri dünya kurmuş çoğu tozpembe ama boynuzu yese de adamı affediyor,yada bahane buluyor beynince... yazık ya çok yazık
nur hanım siz eşiniz tarafından aldatılmıssınz ve her erkek aldatır diye düşünmeniz cok normal...diğer arkadaslar aldatılmamıs ya da en azından aldatılıyorlarsa bile haberleri olmamıs ve benım kocam aldatmaz diye söyleyebilir yani bence bir sorun yok insanın basına gelmeyınce eşine konduramaz hiç bir eş böyle birşeyi..siz aldatılmadan önce benim eşim aldatmaz diye düşünecektiniz belki
ama boşanamayan kadınların bir cogu ekomık guclerı olmayan ya da ailesi tarafından istenmeyen olduları için mecburen oturuyorlar onlarda bir yönden haklı bizim allaha şükür ekonımık gucumuz var calısıyoruz kımseye muhtac degılız ve böyle düşünüyoruz
yaşamayacaklar anlamına gelmez sözü yaşayabilrler bu olasılık var demektir.....ne genellemesi güzelim??? nasıl yüzde yüz at gözlüğü takıp kocam yapmaz diyorsunuz hayret??? neyse beni ilgilendirmez ben insan gibi fikirlerimi sundum...... millet parçalayacak neredeyse beni :)))aman tamam kocanızın yanına adriana lima gelse yapmaz tamam:))))))))))
ama boşanamayan kadınların bir cogu ekomık guclerı olmayan ya da ailesi tarafından istenmeyen olduları için mecburen oturuyorlar onlarda bir yönden haklı bizim allaha şükür ekonımık gucumuz var calısıyoruz kımseye muhtac degılız ve böyle düşünüyoruz
neden böyle bir olasık var?erkekler potansiyel sapıklarmı yapmayın Allah aşkına...
eşiniz yada bir takım erkekler bu hataya düşdüler diye neden bütün erkekleri olasılık gurubuna katıyorsunuz anlayamadım...
toplumumuzda öylesine ahlaklı,edepli,onurlu erkelerimiz varki,genelleme yapmak haksızlık olur....
bir takım erkekler aldatıyorlarsa eşlerini değil kendilerni aldatıyorlar.buda karaktersiz olduklarını gösterir zaten...
erkeklerimize bu tazr büyük anlamlar yüklemeyelim...
bir seye nasıl bakarsak onu o şekilde şekillendiririz...
İşte bu yüzden evlenmeden önce meslek sahibi olacaklar, tozpembe hayaller kurup hayatını sadece bir eşe adamayacaklar.. önce benim diyecekler.. en kötüsünde bile ayakta kalabilecek konumda olunca evlenecekler... geçengün biri yazmış bana kocan seni aldattı ben koca parası yiyorum ohh diye:))ne diyim komik sadece...
neden böyle bir olasık var?erkekler potansiyel sapıklarmı yapmayın Allah aşkına...
eşiniz yada bir takım erkekler bu hataya düşdüler diye neden bütün erkekleri olasılık gurubuna katıyorsunuz anlayamadım...
toplumumuzda öylesine ahlaklı,edepli,onurlu erkelerimiz varki,genelleme yapmak haksızlık olur....
bir takım erkekler aldatıyorlarsa eşlerini değil kendilerni aldatıyorlar.buda karaktersiz olduklarını gösterir zaten...
erkeklerimize bu tazr büyük anlamlar yüklemeyelim...
bir seye nasıl bakarsak onu o şekilde şekillendiririz...
sıkıldım atgözlüğü takmışlara laf anlatmaktan..... potansiyel sapık sözü sana ait bana değil ayrıca.. hayatta herşey olabilir. kimseye yüzde yüz güvenemezsin dedim. sen güveniyorsan
güven ben sana laf edemem,sen de ben güvenmediğim için bana laf edemezsin!!!burada herkes fikrini yazabilir.. ben kişisel yazmadım genel yorum yaptım...ben de sana diyebilirim yapma ALLAHAŞKINA atgözlüğü takma diye?demiyorsam sen de benim düşüncelerime saygı duy güzelim.......[/QUO
uslubun ne kadar saygısızca,mühendis oldugunu yazmışdın??
yazım tarzın daha çok başka bir şey dedirtiyor ama neyseee
biraz dilini zenginleştir ve kaliteli yaz,diğer türlüsünü alışık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?