Eşimden şüpheleniyorum..

bende şunu anlamadım burdada cok sahıt oldugum konular oldu...aldatıldım..caresızım ne yapmalıyım diye başlıklar acılıyor herkes dşüncesini söylüyo sonra konu sahıbı affedıcem diyor hadı bakalım biz koyun olunca güden cok olur

tek amacım derdım KADINLAR EZİLMESİN EŞLERİ YANLIS MI YAPTI CEZALARINI VERSİN SUSUP OTURACAKSANIZ KIMSEYE FIKIR SORMAYIN

yaşamayanların illaki yaşayacaklardır diye bir kuralımı var
lütfen bazı şeyleri genelleme yaparak yazmayalımm
her erkek bir değildir ve her erkekde böyle bir ahlaksızlıpa girişmez

yaşamayacaklar anlamına gelmez sözü yaşayabilrler bu olasılık var demektir.....ne genellemesi güzelim??? nasıl yüzde yüz at gözlüğü takıp kocam yapmaz diyorsunuz hayret??? neyse beni ilgilendirmez ben insan gibi fikirlerimi sundum...... millet parçalayacak neredeyse beni :)))aman tamam kocanızın yanına adriana lima gelse yapmaz tamam:))))))))))

evet konu sahibi sormuş eşim beni aldatıyormu böyle böyle oldu diye başka birşeye gerek yok acık herşey ortada sen daha iyi tanıyorsun eşini böyle bir şüpen varsa o kırmadan sen kırıcaksın bilgisayarı,telefonu...
sessiz kalmak ,siğneye çekmek,şüpeyle yaşamak çözüm değil...

Haklısın arkadaşım... ben de bunları yaşadım ve boşandım ve burada bayanları uyarmak için yazıyorum neredeyse saldıracak pekçoğu... pembe bri dünya kurmuş çoğu tozpembe ama boynuzu yese de adamı affediyor,yada bahane buluyor beynince... yazık ya çok yazık

nur hanım siz eşiniz tarafından aldatılmıssınz ve her erkek aldatır diye düşünmeniz cok normal...diğer arkadaslar aldatılmamıs ya da en azından aldatılıyorlarsa bile haberleri olmamıs ve benım kocam aldatmaz diye söyleyebilir yani bence bir sorun yok insanın basına gelmeyınce eşine konduramaz hiç bir eş böyle birşeyi..siz aldatılmadan önce benim eşim aldatmaz diye düşünecektiniz belki

ama boşanamayan kadınların bir cogu ekomık guclerı olmayan ya da ailesi tarafından istenmeyen olduları için mecburen oturuyorlar onlarda bir yönden haklı bizim allaha şükür ekonımık gucumuz var calısıyoruz kımseye muhtac degılız ve böyle düşünüyoruz

hep erkek aldatır deniliyorda bu erkekler de kadınla la aldatıyor, istisnalar hariç:) yani erkek ne kadar aldatırsa kadında o kadar aldatır. aldatmanın erkeği kadını yok.

affederse cocugu ıcınde olsa adam yıne yapacaktır cunku cocukları var nasıl olsa bırakamaz dıye dusunur boyle kadınlardan nefret edıyorum bızdede bir tane vardı adam kuma olarak getırdı , yıne kabul ettı sonra kuma gitti kadın kendıne guvensızdı cunku braz kadınlıgınızı bılın boyun egersenız bır cok seye mazur kalırsınız uzgunum ama bu boyle . kanıt buldugunuz an gerı adım atmayın oyle evlılıkler cocuklar ıcın daha yıpratıcı oluyor. kımse basına gelmeden bılemez ama ben olsaydım ilk once o telefonu alırdım . gece birsey yapar ederdim.hattnı kendı telefonuna tak acılır nasıl olsa gece kapanmıs bılmıyorum dersın bırsuru sey var yapacak . çalındı gıbısınden yap sıfresını kırdır ne bılım bır cok yol var . ama sakın içten içe birşey yaşama kendı kendını yıyecek

Büyük k onuşmadım hiçbir konuda ve konuşmam da... nedense bu konuda herkes üstüme geliyor:)ben nacizane yaşadıklarımı paylaştım kocalaarınız aldatır mı dedim:)ama yüzde yüz aldatmıyor sözünü ne sen ne de diğerleri söyleyemez bunu belirttim...... aslında beni de ilgilendirmiyor aldatılan aldatılslın güzelim,atgözlüğü takmış kocam asla yapmaz diyenlere laf anlatmak imkansız... olasılık dedim sadece. fabrikada aldatanlar çok dedim kadının biri atladı binde bir yok dedi:))herhalde ben marstayım diğerleri başka gezegenden... neyse umarım aldatılmaz kimse

Bence sadece ekonomık ozgurluk degıl bosandıgında onu kucaklayacak bır aıle güvenı olmadıgından kaynaklanıyor sebepler içerisinde bu da var hersey aıle destegı arkadaslar.

neden böyle bir olasık var?erkekler potansiyel sapıklarmı yapmayın Allah aşkına...
eşiniz yada bir takım erkekler bu hataya düşdüler diye neden bütün erkekleri olasılık gurubuna katıyorsunuz anlayamadım...

toplumumuzda öylesine ahlaklı,edepli,onurlu erkelerimiz varki,genelleme yapmak haksızlık olur....

bir takım erkekler aldatıyorlarsa eşlerini değil kendilerni aldatıyorlar.buda karaktersiz olduklarını gösterir zaten...
erkeklerimize bu tazr büyük anlamlar yüklemeyelim...
bir seye nasıl bakarsak onu o şekilde şekillendiririz...

telefon şifresini ve face şifresi neden gizli en önemlisi bu eşler arasında herşey açıkk olmalı bence, ben eşimin face, msn ,tlf şifrelerini bilirim oda benimkileri bilir

İşte bu yüzden evlenmeden önce meslek sahibi olacaklar, tozpembe hayaller kurup hayatını sadece bir eşe adamayacaklar.. önce benim diyecekler.. en kötüsünde bile ayakta kalabilecek konumda olunca evlenecekler... geçengün biri yazmış bana kocan seni aldattı ben koca parası yiyorum ohh diye:))ne diyim komik sadece...

ceren hanım size katılıyorum aldatılan insan herkesi bir gorur ama hiç aldatılmayanda güven nedir bilir. Ben kocama sonsuz güveniyorum edebinden ahlagından kendısınden dolayı güvenıyorum . Benım kocam asla yapmaz diyenlerede sonsuz saygım var cunku bu kendılerıne olan guvenleridir.

evet meslek sahibi olmak şart...sanada böyle bir mesaj atar birileri deseydın sende eden buluyo valla allah büyük

sıkıldım atgözlüğü takmışlara laf anlatmaktan..... potansiyel sapık sözü sana ait bana değil ayrıca.. hayatta herşey olabilir. kimseye yüzde yüz güvenemezsin dedim. sen güveniyorsan
güven ben sana laf edemem,sen de ben güvenmediğim için bana laf edemezsin!!!burada herkes fikrini yazabilir.. ben kişisel yazmadım genel yorum yaptım...ben de sana diyebilirim yapma ALLAHAŞKINA atgözlüğü takma diye?demiyorsam sen de benim düşüncelerime saygı duy güzelim.......

canım çok üzüldüm ama diğer arkadaşların dediği gibi pc yi kırması çok şüpheli bir durum,
belkide siz , bebekte olunca eşinizle fazla ilgilenemediniz ve eşiniz internet üzerinden kadınlarla sohbet etmek amacıyla arkadaşlık sitelerine takılmaya başlamıştır buralarda yazışan telde konuşan çok evli erkekler varmış bu şekilde bir şeyler yaşıyordada olabilir çünkü eğer mesajları temiz olsaydı kendini aklamak için size gösterirdi sonrasında belki tartışırdınız ama konu kapanırdı böyle şüpheli bir durum olmazdı
benimde eşim ben doğum yaptığımda bu şekilde bir bayanla yazışmış ama bakmışki olay dalga geçmeden ciddiye doğru gidiyor hemen olayı bitirmiş gelip bana anlatmıştı
şimdi bazen ben arada onun mesajlarını okurum pcsini karıştırırım kızmaz aksine gülerek bana gösterir
gizliden gizliye bir takibe alın derim
pc ye casusu yazılım yükletim telinin kayıtlarına ulaşmaya çalışın eğer başarabilirseniz nasıl olduğunu bilmiyorum ama cep telefonunada casus yazılımlar yüklenebiliyormuş bu şekilde kimle konuşuyor nerde haberiniz oluyormuş tevde haberlerde izlemiştim
eğer ayrılmak gibi bir düşünceniz yoksa olayı fazla büyütmeden bazı şeylerin üzerine gitmeden görmemezlikten gelerek araştırma yapmadan eşinle yakından ilgilenerek kendine çekmelisin ne yazıkki erkekler kadınlar kadar dayanıklı değiller bu tarz haslatılk olunca , bebek olunca gibi zor ve sıkıntılı günlerde sıkılırlar onlara o zamanlarda kim tatlı dilli yaklaşırsa hemen o kadına doğru yelken açarlar
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…