Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon ama böle bir durum varsa bosanma taraftarımsınz siz yoksa ölece oturacakmısınz ?
pardon ama böle bir durum varsa bosanma taraftarımsınz siz yoksa ölece oturacakmısınz ?
Konu büyük bir tartışmaya dönüşmüş, böyle bişeye sebep olduğum için üzüldüm şimdi..
Şu an boşanmayı düşünmek için elimde somut bişey yok..aslında eşimin düzgün ahlaklı biri olduğundan eminim ve böyle şeyler yapmayacağını düşünüyorum.. Bazen suçu biraz kendimde de arıyorum, fazla şüphelenerek sürekli kurcalayarak bunaltıyorum gibi geliyor.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi asla yapmaz da diyemiyorum.. Malesef bir karar vermemi sağlayacak bir delil yok elimde..
Ama gün gelir gerçekten fiilen bişeyler karıştırdığını anlarsam susup oturacağımı da sanmıyorum.
Casus program demişsiniz, becerebilirsem bunu yapmayı düşünüyorum..bilgisayardan da çok detaylı anlamam, progrm yüklemekten falan ama, yapabilirsem deniycem..Ama o bunu yapığımı da anlarsa iyice deliye döner, gizli bir program mı bu?
neden böyle bir olasık var?erkekler potansiyel sapıklarmı yapmayın Allah aşkına...
eşiniz yada bir takım erkekler bu hataya düşdüler diye neden bütün erkekleri olasılık gurubuna katıyorsunuz anlayamadım...
toplumumuzda öylesine ahlaklı,edepli,onurlu erkelerimiz varki,genelleme yapmak haksızlık olur....
bir takım erkekler aldatıyorlarsa eşlerini değil kendilerni aldatıyorlar.buda karaktersiz olduklarını gösterir zaten...
erkeklerimize bu tazr büyük anlamlar yüklemeyelim...
bir seye nasıl bakarsak onu o şekilde şekillendiririz...
Vay be! bilgisayarı kırıcak kadar önemli bir şey saklıyormuş demek ki :S
hadi ya nerde var o dedğin erkeklerden .. sen dışarda tanıdığın o kültürlü karakterli erkeklerin kaçının ev haytnı biliyosun ?karsyla arasndakini o kadının çektğini ne bilyosun ? biz nasılki kesin kötüdür diyemiyosak tüm erkekler için sende kesin iyidir diyemzsin. bi netlik yok yani. kişden kişiye değişir bu.
bilgisayarını kırdıysa eğer varsa iletişim kurduğu kişiler birdaha görüşemicek demektir.bakalım yana yakıla eve yeni pc alcakmı almıyosa önemsiz gerçekten hırs yapmış kırmış demektir.normalde kırar dökermi sinirlenince kimi erkek yapar çünkü.daha önce kırmışmıydı bişeyleri.siz yinede üzerine gitmeyin ama izlemeye devam edin.madem kendi teline şifre koymuş telefonundan bişeylere ulaşmaya çalışın eşinizin hattını çıkartıp kendi telinize takın hattını kimler var listesinde görün.uyuduğunda falan yapabilirsiniz çok içinizi gıcıklıyorsa sonra yine geri takın pin kodunu biliyomusunuz?yada pin kullanıyormu
bu casus yazılım programını kullanan oldu mu hiç,aslında kurmak lazım
Hani bir laf var ya kadın fakirlikte erkekte zenginlikte karakteri belli olurmuş diye:))
Ben kocama çok güveniyorum hayatta yapmaz diyenler bence değil iki kere bir kaç kez düşünmeliler...
Şartların ,durumların hep aynı kalacağı yanılgısına kapılıyor insan ama öyle değil.
Kimi zaman çocuk olunca ,uzak kalmak zorunda kalınca,hastalık olabilir.İş yerinde ya da farklı yerler de aklını çelebilecek birisi.
Kadının fiziki görünümü biraz değişince aldatılma olasılığı normalden yükseliyor. Bu kadar güven komik geliyor açıkçası.Güvenmeyecekmiyiz peki bence bunun adı güven olmamalı inanmak olmalı.
Her şey insanlar için, hayat öyle ki bana bir şey olmaz dediğin de bakıyorsun içindesin .Rabbim karakteri sağlam insanlarla karşılaştırsın.Olmaz olmaz dememek gerek.