• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüpheleniyorum..

pardon ama böle bir durum varsa bosanma taraftarımsınz siz yoksa ölece oturacakmısınz ?

Konu büyük bir tartışmaya dönüşmüş, böyle bişeye sebep olduğum için üzüldüm şimdi..
Şu an boşanmayı düşünmek için elimde somut bişey yok..aslında eşimin düzgün ahlaklı biri olduğundan eminim ve böyle şeyler yapmayacağını düşünüyorum.. Bazen suçu biraz kendimde de arıyorum, fazla şüphelenerek sürekli kurcalayarak bunaltıyorum gibi geliyor.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi asla yapmaz da diyemiyorum.. Malesef bir karar vermemi sağlayacak bir delil yok elimde..
Ama gün gelir gerçekten fiilen bişeyler karıştırdığını anlarsam susup oturacağımı da sanmıyorum.
Casus program demişsiniz, becerebilirsem bunu yapmayı düşünüyorum..bilgisayardan da çok detaylı anlamam, progrm yüklemekten falan ama, yapabilirsem deniycem..Ama o bunu yapığımı da anlarsa iyice deliye döner, gizli bir program mı bu?

bosanmasa bile bir kadin ogrenmek ister
duramaz yerinde kurcalamak ister
"bosanmayacaksan kurcalama" dogru bir fikir ama
gelin birde bu durumu yasayana soyleyin

Konu büyük bir tartışmaya dönüşmüş, böyle bişeye sebep olduğum için üzüldüm şimdi..
Şu an boşanmayı düşünmek için elimde somut bişey yok..aslında eşimin düzgün ahlaklı biri olduğundan eminim ve böyle şeyler yapmayacağını düşünüyorum.. Bazen suçu biraz kendimde de arıyorum, fazla şüphelenerek sürekli kurcalayarak bunaltıyorum gibi geliyor.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi asla yapmaz da diyemiyorum.. Malesef bir karar vermemi sağlayacak bir delil yok elimde..
Ama gün gelir gerçekten fiilen bişeyler karıştırdığını anlarsam susup oturacağımı da sanmıyorum.
Casus program demişsiniz, becerebilirsem bunu yapmayı düşünüyorum..bilgisayardan da çok detaylı anlamam, progrm yüklemekten falan ama, yapabilirsem deniycem..Ama o bunu yapığımı da anlarsa iyice deliye döner, gizli bir program mı bu?

ya güzelim yapma öyle şeyler,, yoktur bişey hepten soğutcaksın adamı niye sıkboğaz ediyosun ya ?

neden böyle bir olasık var?erkekler potansiyel sapıklarmı yapmayın Allah aşkına...
eşiniz yada bir takım erkekler bu hataya düşdüler diye neden bütün erkekleri olasılık gurubuna katıyorsunuz anlayamadım...

toplumumuzda öylesine ahlaklı,edepli,onurlu erkelerimiz varki,genelleme yapmak haksızlık olur....

bir takım erkekler aldatıyorlarsa eşlerini değil kendilerni aldatıyorlar.buda karaktersiz olduklarını gösterir zaten...
erkeklerimize bu tazr büyük anlamlar yüklemeyelim...
bir seye nasıl bakarsak onu o şekilde şekillendiririz...

hadi ya :D nerde var o dedğin erkeklerden .. sen dışarda tanıdığın o kültürlü karakterli erkeklerin kaçının ev haytnı biliyosun ?karsyla arasndakini o kadının çektğini ne bilyosun ? biz nasılki kesin kötüdür diyemiyosak tüm erkekler için sende kesin iyidir diyemzsin. bi netlik yok yani. kişden kişiye değişir bu.

hadi ya :D nerde var o dedğin erkeklerden .. sen dışarda tanıdığın o kültürlü karakterli erkeklerin kaçının ev haytnı biliyosun ?karsyla arasndakini o kadının çektğini ne bilyosun ? biz nasılki kesin kötüdür diyemiyosak tüm erkekler için sende kesin iyidir diyemzsin. bi netlik yok yani. kişden kişiye değişir bu.

zannedersem etrafınızdaki bütün erkeklerde karakter zayıflığı var:9:
sizin adınıza üzüldüm,insanın etrafında güven duyamacagı erkeklerin olamaması ne kadar üzücü...
birde yazımı anlayarak okusaydın daha akıllıca olurdu.orada bir takım erkekler diye sınıflandırdıgım bir kısım vardı ama es geçmişsin...
erkekleri bu kadar keskin dille yaftalayacağınıza etrafınızdaki kadınlarada biraz şüphe ile yaklaşın...
analistlere göre kadınların aldatma oranı neredeyse erkeklerle eşit:31::31:

aldatılıyorsunuz diye net bişey söyleyemem ama hislerim o yönde okuduktan sonra :50:

bilgisayarını kırdıysa eğer varsa iletişim kurduğu kişiler birdaha görüşemicek demektir.bakalım yana yakıla eve yeni pc alcakmı almıyosa önemsiz gerçekten hırs yapmış kırmış demektir.normalde kırar dökermi sinirlenince kimi erkek yapar çünkü.daha önce kırmışmıydı bişeyleri.siz yinede üzerine gitmeyin ama izlemeye devam edin.madem kendi teline şifre koymuş telefonundan bişeylere ulaşmaya çalışın eşinizin hattını çıkartıp kendi telinize takın hattını kimler var listesinde görün.uyuduğunda falan yapabilirsiniz çok içinizi gıcıklıyorsa sonra yine geri takın pin kodunu biliyomusunuz?yada pin kullanıyormu

bilgisayarını kırdıysa eğer varsa iletişim kurduğu kişiler birdaha görüşemicek demektir.bakalım yana yakıla eve yeni pc alcakmı almıyosa önemsiz gerçekten hırs yapmış kırmış demektir.normalde kırar dökermi sinirlenince kimi erkek yapar çünkü.daha önce kırmışmıydı bişeyleri.siz yinede üzerine gitmeyin ama izlemeye devam edin.madem kendi teline şifre koymuş telefonundan bişeylere ulaşmaya çalışın eşinizin hattını çıkartıp kendi telinize takın hattını kimler var listesinde görün.uyuduğunda falan yapabilirsiniz çok içinizi gıcıklıyorsa sonra yine geri takın pin kodunu biliyomusunuz?yada pin kullanıyormu

Bana da çok mantıklı geldi.Bakalım yeni bilgisayar alıcak mı ? :31:

bisey olmasa neden bu kadar buyuk tepkiler gostersinki sana...pc kirmak ne demek..bu erkekler cok akilli geciniyorlar ama cogunun kafa calismiyor cok duz mantiklar..resmen ben senden bisey sakliyorum demis..bunu dille soylememis bi pc yi feda etmis aciklamak icin..bazilri cok karsi cikar ama esiminde benimde sifrelrimiz ortaktir..hatta nerde uyeligimiz varsa hepsinde sifre aynidir..ne o benden bisey saklar nede ben ondan..hatta mail programinda ikimizin mailleri kayitli ve acik..bisey geldimi ikimizde direk goruyoruz..bazi arkadaslar herkesin ozeli vardir kari koca olsa bile bu kadarida fazla diyor bana.bana gore cok normal..neden evlendikki birbirimizden bisey saklayacaksak eger....yani telefon kiliti,pc kirma falan adam diyorki ben bi haltlar yiyorum haberin olsun

feminist duygularım kabardı yine.....canım ya bencede eşinin sakladığı bişeyler yoksa o kadar tepki vermezdi sen yine takip et tedbiri elden bırakma.......
:41::41::41:

Hani bir laf var ya kadın fakirlikte erkekte zenginlikte karakteri belli olurmuş diye:))
Ben kocama çok güveniyorum hayatta yapmaz diyenler bence değil iki kere bir kaç kez düşünmeliler...
Şartların ,durumların hep aynı kalacağı yanılgısına kapılıyor insan ama öyle değil.
Kimi zaman çocuk olunca ,uzak kalmak zorunda kalınca,hastalık olabilir.İş yerinde ya da farklı yerler de aklını çelebilecek birisi.
Kadının fiziki görünümü biraz değişince aldatılma olasılığı normalden yükseliyor. Bu kadar güven komik geliyor açıkçası.Güvenmeyecekmiyiz peki bence bunun adı güven olmamalı inanmak olmalı.
Her şey insanlar için, hayat öyle ki bana bir şey olmaz dediğin de bakıyorsun içindesin .Rabbim karakteri sağlam insanlarla karşılaştırsın.Olmaz olmaz dememek gerek.

eşinde kesinlikle birşeyler var.
daha fiziksel boyuta taşınmamış.
muhtemelen facebook ve telefon üzerinden görüşüyor birileriyle.
sana kızıp trip atacaksa bile bunu bilgisayarı gösterdikten sonra yapardı.
bak birşey yok işte diyip kendini temize çıkarırdı.
bilgisayarı kırmak abartılı bir tepki.
paniğe kapılmış.
telefon dökümlerini incelemeni öneririm.
ama boşanmayacaksan boşuna kurcalama be güzelim.
sana üzüntüden başka birşey vermez bulacakların.

Hani bir laf var ya kadın fakirlikte erkekte zenginlikte karakteri belli olurmuş diye:))
Ben kocama çok güveniyorum hayatta yapmaz diyenler bence değil iki kere bir kaç kez düşünmeliler...
Şartların ,durumların hep aynı kalacağı yanılgısına kapılıyor insan ama öyle değil.
Kimi zaman çocuk olunca ,uzak kalmak zorunda kalınca,hastalık olabilir.İş yerinde ya da farklı yerler de aklını çelebilecek birisi.
Kadının fiziki görünümü biraz değişince aldatılma olasılığı normalden yükseliyor. Bu kadar güven komik geliyor açıkçası.Güvenmeyecekmiyiz peki bence bunun adı güven olmamalı inanmak olmalı.
Her şey insanlar için, hayat öyle ki bana bir şey olmaz dediğin de bakıyorsun içindesin .Rabbim karakteri sağlam insanlarla karşılaştırsın.Olmaz olmaz dememek gerek.

esime guveniyorum ama kendisinede soyluyorum insanoglu bu guven olmaz diye..guveniyorum dedigim suan su sartlar altinda bisey yapmadigindan eminim..olursa zaten bi skeilde insan iskillenir..ama asla yapmaz demem cok buyuk konusmus olurum ve basima gelir..cunku cevremde asla yapmaz dedigim iki kisi yapti bunu..onlari duyduktan sonra aman benim esim kesinlikle yapmaz diyemem..dedigin gibi hayat sartlari..keske yapilmasa ama insanin nasil bir duruma girecegi belli olmuyor..onu gectim aldatan kadinda cok..bu bizler icinde gecerli bi durum..Allah hicbirimizi sasirtmasin diye dua ederim hep..

Valla bu konularda babana bile güvenmeyeceksn sözü doğrulanıyor galiba.ne olursa olsun açık bir kapı birakmak lazım. kadının görüntüsüyle yada hmilelik sonrasınında etkili oldugunu düsünmüyorm ne güzeller aldatılıyo bence sadece karakter meselesi...esimle yıllardır deli gibi seviyorz birbirimizi cok baglıdır bana ama yüzde yüz garantialdatmaz diyemem insanoglu...
arkadasım enin olayında siddete basvurup pc yi kırması anormal bir durum yoksa diğerr tel konusu falan cok da önemli degil..... keske kırmadan sakinlikle kendisinin mesajları göstermesiiçin ısrar etseydn....neyse gözünü ayırma varsa bir sey acık verecektr

Back