• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüpheleniyorum..

canım bence o msjlara mutlaka ulaşmalısın yani facedeki bilgisayarı kırması ki bu çok büyük bi olay resmen suçlu olduunu gösterio drek seni suçlu durumuna düşürmek için yapmış bide tabii esasında kendi suçlu benm eşimde sevgiliyken böyle benzer bi olayda telini kırmıştı mutlakabişey var o facede canım peşini bırakma

Koca bilgisayar sirf guvensuzlik duyuyosun diye kirilmaz once face indeki mesajlari gosterir guvensizliginin yersiz oldugunu gosterir seni utandirir sonrada sinirleniyo mu kiriyomu yakuyomu naparsa yapsin. Aldatmasa bile bu haraketi biseyler sakladigi anlamina gelir. Zaten su evli adamlarin pesine sumuk gibi yapisan tiplere oyle sinir oluyorum ki

Konu sahibesi ne yaptın****?

Var mı bir gelişme olayda...?

Yok arkadaşım, konuyu kapattım..eşim de ben de şimdilik bu olayı unuttuk..ben daha çok unutmuş gibi yaparak yine de takip ediyorum.. Ama eşimin herhangi bi açığını yakalamış değilim, genelde evle iş arasında adam, çok da yoruluyor yeni iş kurduğu için..
Galiba ben de biraz fazla paranoyaklık yapıyorum bazen, bunaltıyorum..o yüzden üstüne gitmiyorum ama takibi de elden bırakmıyorum...

Büyük konuşmayayım insanın içine bir kere şüphe girmeye görsün.
Büyük ihtimalle sana karşı gizlediği birşey var.
Bende aldatılan kadının otursun kurcalamasın dizini kırsın gibi cümlelere katılmıyorum.
Bu tür şeyler eskidenmiş şu an bir kadın eğer isterse ayaklarının üzerine basabilir.
Bknz:Benim annem babamdan ayrıldı 3 kızıyla ayaklarının üzerine gayette iyi bastı.
Meslek edindi o halde hatta.Bizlerde küçüktük ama eğer bir kadın isterse bir erkeğe ihtiyaç bile duymuyor emin olun.
Eğer zaten ortada aldatma var ise sorunlu bir evde büyüyen çocuklar yine mutsuz olacaklar.
Annenin psikolojisi bozuk (aldatıldığı için)baba kendi halinde öyle bir evde nasıl bir çocuk yetiştirilir.
İleride nasıl bir birey olur bu düşünülmeli.Bilemiyorum çocuğum için katlanayım lafı çok eskide kaldı...
Zaten erkeklerinde aldatmaya cesareti birazda bundan kaynaklanmıyor mu?
Kadınlar kendi ayaklarının üzerlerine durabiliyorlar artık...

Cok uzgunimki bende diger arkadaslar gibi kesinlikle birseyler oldugunu dusunuyorum bu konuda tecrubeliyim.sizi aldatsa barisirmiydiniz bunun cevabi evet ise hicbirsey yapmadan baska seyleri bahane ederek acilen iyi bir aile terapistine gidin.eger hayir asla affetmem diyorsaniz sifre cozucu programlar var girilen sifreyi kaydediyor yada yine baska birsuru programlar var bunu kurup ogrenebilirsiniz.ama eger affediceksen asla kurcalama kendini mutsuz eder ve gururunun kirginliginin acisi omur boyu canini sizlatir.sen kocana birsey sorma kocana hatta ben sana guveniyorum aslinda sen karekterli bir adamsin vb. Seyler soyle yakinlas.

bir bebek dünyaya gelecekse eğer anne babanın ortak kararıyla gelmelı..

sadece anne istıyor dıye doğurmak bana yanlış geliyor

ama herkesın kendı yaşantısı tabıkı...

Konu büyük bir tartışmaya dönüşmüş, böyle bişeye sebep olduğum için üzüldüm şimdi..
Şu an boşanmayı düşünmek için elimde somut bişey yok..aslında eşimin düzgün ahlaklı biri olduğundan eminim ve böyle şeyler yapmayacağını düşünüyorum.. Bazen suçu biraz kendimde de arıyorum, fazla şüphelenerek sürekli kurcalayarak bunaltıyorum gibi geliyor.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi asla yapmaz da diyemiyorum.. Malesef bir karar vermemi sağlayacak bir delil yok elimde..
Ama gün gelir gerçekten fiilen bişeyler karıştırdığını anlarsam susup oturacağımı da sanmıyorum.
Casus program demişsiniz, becerebilirsem bunu yapmayı düşünüyorum..bilgisayardan da çok detaylı anlamam, progrm yüklemekten falan ama, yapabilirsem deniycem..Ama o bunu yapığımı da anlarsa iyice deliye döner, gizli bir program mı bu?

geçen sene bu zaman şüpelendiğiniz bi konu açmışınız eşininz hakkında var bunda bir hitmett aynııı ay ve aynı günlerdee

Bu nedir ya kaçıncı konu bilinmez ,kesin bişey saklıyor belli bu erkekler adam olmuyor maalesef ya yasaları caydırıcı yapacaksın bak bakalım bir daha aldatıyorlar mı ,kadın uyku uyumuyor bebek bakıcam diye ömrünü veriyor adamda töbe yarabbim valla yok böyle bir dünya ne islamda ne başka yerde biz kadınlar bişeyleri yanlış yapıyoruz ...

çok bağlanıyor ve kendimizi hemen teslim ediyoruz . onlarda istediklerini alamayınca durumumuz bu işte

bence tabi bu ..........

Son düzenleme:
Yok arkadaşım, konuyu kapattım..eşim de ben de şimdilik bu olayı unuttuk..ben daha çok unutmuş gibi yaparak yine de takip ediyorum.. Ama eşimin herhangi bi açığını yakalamış değilim, genelde evle iş arasında adam, çok da yoruluyor yeni iş kurduğu için..
Galiba ben de biraz fazla paranoyaklık yapıyorum bazen, bunaltıyorum..o yüzden üstüne gitmiyorum ama takibi de elden bırakmıyorum...

bilgisayara keylogger yükleyin.

ben de erkek arkadaşımın güya kendimce bi açığını yakaladığımı sanmıştım. bana telefonunu saklıyo bana göstermiyo gibi gelmişti. arayan numarayı meşgule verince iyice şüphelenmiştim. fakat sonra olay başka çıktı, görünürde kesin bişeyler saklıyodu hatta burdaki arkadaşlar da yazmıştı bana baya bi gaza gelmiştim. sonradan çok pişman oldum. ben böyle şüpheye düşüp üstüne gidince bana herşeyini tek tek gösterdi. fakar sinirlenip eşinin yaptığını da yapabilirdi bana nasıl güvenmez vs gibisinden. insan bu hiçbiri birbirine benzemiyor biz burda tek bi kalıp düşünüyoruz. ama verdiği tepkiler bile farklıdır herkesin. o yüzden diyeceğim şu k, eşini en iyi sen tanıyorsun kararı sen ver.

bazen olaylar düşündüğümüzden çok başka çıkabiliyor. ben seni burda gaza getirmek istemem. görünürde birşeyler saklıyor ama emin olamazsın gerçekten sinirlendiği için yapmış da olabilir, birşeyler yakalamadan eşine cephe alma.

bence de bir süre konuyu unutmuş gibi yapıp yakın takibe almanda fayda var. şifresini öğren ya da geçmişe bakabilirsin. doğrudan sorduğunda cevap vermeyecek bir yapısı var anladığım kadarıyla..

merhaba arkadaslar yaklaşık 3 yıldır evlıyım. çocugumuz yok. eşimden şu sekılde şuphelenıyorum. 3-4 kez oldu bu durum. vücudunda çizikler görüyorum göğüs etrafında boynunda sırtında vs. sordugumda bi seyler soyleyıp gecıstırıyor. nasıl rahatlatabılırım kendımı. ne yapmalıyım. çalısırken olacak sey degıl o ama calısınca olmustur dıyor. tırnak ızlerı gıbı çizikler. kendısının yapabılecegı yerlerde degıl

şüphelerinizde haklısınız, kesinlikle birşeyler saklıyor. üstelik sakladığı şey bilgisayarı kırdıracak derecede önemli !!

merhaba arkadaslar yaklaşık 3 yıldır evlıyım. çocugumuz yok. eşimden şu sekılde şuphelenıyorum. 3-4 kez oldu bu durum. vücudunda çizikler görüyorum göğüs etrafında boynunda sırtında vs. sordugumda bi seyler soyleyıp gecıstırıyor. nasıl rahatlatabılırım kendımı. ne yapmalıyım. çalısırken olacak sey degıl o ama calısınca olmustur dıyor. tırnak ızlerı gıbı çizikler. kendısının yapabılecegı yerlerde degıl
Bu konu eski bir konu kedine isterse yeni konu aç orda yorum yapalim

Bu nedir ya kaçıncı konu bilinmez ,kesin bişey saklıyor belli bu erkekler adam olmuyor maalesef ya yasaları caydırıcı yapacaksın bak bakalım bir daha aldatıyorlar mı ,kadın uyku uyumuyor bebek bakıcam diye ömrünü veriyor adamda töbe yarabbim valla yok böyle bir dünya ne islamda ne başka yerde biz kadınlar bişeyleri yanlış yapıyoruz ...
ödüllendırır gıbı cocuk yapmayacaksın kural bu ben oyle yapıyorum..

Back