- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
mavi yaka çalışanların dünyasını hiç bilmiyorum
dallas gibi mi onların hayatları?
Yaka değişimi yapıyorlarmış :)
İnsanın içinde olmayagörsün, yan odada da yapar, dışarda da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavi yaka çalışanların dünyasını hiç bilmiyorum
dallas gibi mi onların hayatları?
Canım pek ala başka hat alır başka profil alır.telini saklayaman yeni hat alır hattını saklar güzelim:))hiç istemem kimse bunları yaşasın ama atgözlüğü takmayın.... sanki dünyada başka telefon hattı yok,sanki başka facebook hesapları açılamıyor? ben de sen gibi düşünürdüm güzelim 6 yıllık eşimden bunu yaşayınca o artistlik tavırlarımla yapmaz etmez dediğim adamın neler yapacağını anlayınca anladım dünyanın kaç b ucak olduğunu
akşamları bazen tel.ime bilgi mesajı gelir..
eşim yanımdayken bakarım, mesaja okumaya başlarım..
sevgilim, kocan evde değilse telefon edicem sana..
Ağzına sağlık bende diyorum yakaladığınız da boşanmayacaksan araştırma...Sonra o yalanlara inanmış saf muamelesi görmek..Çok zor bir şey aldatılmak allahım vermesin kimseye.aldatiyormu aldatmiyormu kanit yok
cunku beyfendi kanitlari yok ediyor kirarak
sifre koyarak
bende bir seyler sakladigini dusunuyorum
hmm cok merak ediyorsan bir sekilde bulursun sifresini
(mail sifresini biliyorsan facebooktan yeni sifre talep edip
mailden onaylayarak.. baska sistemlerde var ama
biraz beceri istiyor casus programlari)
bu arada
kadinlik gururu annelik diye karistirmayalim simdi
aldatildigini bile bile yakalasalarda cekip gitmeyen
hemcinselerimiz var (anne olsalarda olmasalarda)
kaybetme duygusuna tahammul edemeyip
yalanlara inanmayi tercih ediyorlar
buda onlarin zaferi olabiliyor
aynen öyle arkadaşım bir örnek vericem buna tanık oldum ve şoktayım hala...
cocuk şirkette karısıda aynı şirkette çalışıyor adam aynı şirketten başka kadınla karısını aldatıyor.
"sen hiç BÜYÜK fabrikada çalıştın mı da yorum yapıyosun" demiş üyemiz
şimdi çalıştığım plazanın tek katında bile bir fabrikada çalışacak kadar insan vardır minimum
e erkek cinsiyetinden dostlamız da mevcut
hani dedim acaba mavi yakalarda mı oluyo sürekli sanal aldatma
ben öyle ahlaksızlığı binde bir görüyorum da..
Canım pek ala başka hat alır başka profil alır.
Ama insanın bazen unuttuğu anlar vardır ya nasılsa incelenmiyor bakılmıyor diye.O an yakalarsan yakalarsın he birde erkekler bu konu da çok kötüler yakalanıyorlar bir zaman sonra.
4,5 ay bilemedin bilmem kaç zaman sonra.Ama er geç devam ettiği müddetçe bi yerden yakalanıyor.Bu bir fatura olur bir resim olur bi yerden şüphe uyandımı geliyor devamı .
Allah bir yerden ayağını bağlıyor o erkeklerin işte... ben kötü birşey demiyorum sadece kadınlara uyarı anlamında yazdım. benim de başıma geldi.. yaşamayanlar da yaşamayacaklar anlamına gelmez..
Al işte. Göz görmeyince görmüyor işte. Paranoyaklaşmaya gerek yok. Adam istedikten sonra her türlü yapıyor... Bir sürü genç kızımız bunları okuyup evlilik stresine giriyor boş yere. Ben de bi ara psikopat olmuştum :)
Bir de sadece erkeklere özgü birşeymiş gibi anlatılıyor, oysa hemcinslerimizin de maşallahı var.
o kadar çok günümüzde karşılaşıyoruz ki artık bir zamandan sonra normal gelmeye başlamış insanlara aldatılmak,aldatmak...
bu kız daha geçen gün öğrendi ve tepkisiz kaldı herkes hayatına devam ediyor çocuk kızla kesişmeye oda aldatılmaya...
düşünüyorum böyle bir şey söz konusu olsa Allah korusun yapabilecklerimi ben bile hayal edemiyorum..ne kadar midesi geniş insanlar var..
böylelerini gördükçe psikopat olmamak elde değil ki..:)
gördüğüm kocasını aldatan o kadar çok kadın var ki ? Aslında kadınlar daha fzla aldatıyor kım ne derse desn hem cınslerımız varya su namusun ıkı bacak arasında oldugunu dusunupda evlendıkten sonra her haltı yıyenler varya onlardan bahsedıyrm bu gune kadar asla dusunmezdım mahalleden bırı kocasını 7 yıldır aldatıyor ben anlamstım zatende bende bılgıayardan anladıgım ıcın bilgisayar işletmenlıgım vardır kurslara fılan gittim baya.bana demezmı arada yaramazlık yapıyorum gelıp bakarsın dıye orda birsey dıyemedımde evıne dahı gıtmedım ıgrenc ya pislik kocasına cok uzulmustum
yaşamayanların illaki yaşayacaklardır diye bir kuralımı var
lütfen bazı şeyleri genelleme yaparak yazmayalımm
her erkek bir değildir ve her erkekde böyle bir ahlaksızlıpa girişmez
"sen hiç BÜYÜK fabrikada çalıştın mı da yorum yapıyosun" demiş üyemiz
şimdi çalıştığım plazanın tek katında bile bir fabrikada çalışacak kadar insan vardır minimum
e erkek cinsiyetinden dostlamız da mevcut
hani dedim acaba mavi yakalarda mı oluyo sürekli sanal aldatma
ben öyle ahlaksızlığı binde bir görüyorum da..
Nereden nereye getirdiniz konuyu sadece gülüyorum:))binde bir gördüğün o ahlaksızlık konusu bu kadınlar kulübü platformunda bile yüzlerce mesajlarla gündemde... neden bu kadar zorunuza gitti yazıları anlayamadım?ben sana kocan aldatıyor demedim??saçma sapan kocamın teli yanımda açık deyip aman aman aldatmıyor oh oh ohh mantığı da aşırı saçma.. algılayamadın galiba da kendimden örnek verdim anlayana... eşimle 6 yıllık evliydik ve tüm telefonlarını değil kontrol açıp cevap veren bendim işi olunca. tüm şifrelerini de bilirdim.. tek bir garip arama da olmadı ona.. sonuç???bal gibi de ruhum duymadan boynuzu yedim boşandım... bana muhalefet olmayı bırak ta insanların tecrübelerinden ders çıkar.. mavi yak,mavi yaka sanal aldatma vs geyiğini de geç sıktı
Bir de sadece erkeklere özgü birşeymiş gibi anlatılıyor, oysa hemcinslerimizin de maşallahı var.