Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esime guveniyorum ama kendisinede soyluyorum insanoglu bu guven olmaz diye..guveniyorum dedigim suan su sartlar altinda bisey yapmadigindan eminim..olursa zaten bi skeilde insan iskillenir..ama asla yapmaz demem cok buyuk konusmus olurum ve basima gelir..cunku cevremde asla yapmaz dedigim iki kisi yapti bunu..onlari duyduktan sonra aman benim esim kesinlikle yapmaz diyemem..dedigin gibi hayat sartlari..keske yapilmasa ama insanin nasil bir duruma girecegi belli olmuyor..onu gectim aldatan kadinda cok..bu bizler icinde gecerli bi durum..Allah hicbirimizi sasirtmasin diye dua ederim hep..
ceren hanım size katılıyorum aldatılan insan herkesi bir gorur ama hiç aldatılmayanda güven nedir bilir. Ben kocama sonsuz güveniyorum edebinden ahlagından kendısınden dolayı güvenıyorum . Benım kocam asla yapmaz diyenlerede sonsuz saygım var cunku bu kendılerıne olan guvenleridir.
Saçma sapan yorumlardan daral geldin... sayın şu mesajı yazan şahıs size sesleniyorum.... ben 6 yıllık evliydim,4 yılda üniversitede nişanlıydık al sana 10 yıl oldu... edepsiz ahlaksız bir adam değildi eşim hiçbir zaman. insanlıksa çoğu kocalara fark atar. adam 10 yıl sonra birşeyler olmuş sapıtmış aldatmış internette yazışmış... 10 yıl yoktu bu algılayın artık.. ne sazan kadınlar var ya kocam asla yapmaz diyor yaa yuh ya yuh..... hayatta neyin garantisi var be kardeşim geçin şu ayakları artık. kendine güveniyormuş?????????????nesin de kendinize güveniyorsunuz????ben ve benim gibi ihaneti görenden fazlan ne senin kendine güveniyormuş?????????şu sazanlıktan çıkın ya.....ne bu saçma sapan sonsuz güven... ne haliniz varsa görün dikkat et te şu forumlarda sıçrama sağa sola aldatıldım diye???unutma bizlerde o son derece edepli adamlarla evliydik bu aldatılmayı aklımızdan geçirmedikkkkk
biraz kizdirmislar canim seni ama bende sana katiliyorum.. zamanini yerini bulsa cogu yapar en azindan kafasindan gecirir... kulturlu erkekten kasit ne bilmiyorum ama zengin egitimini iyi almis bir erkekten bahsediliyorsa zaten en cok onlar yapiyor bogazinin derdinde olan bir adam yapmaz ki
Sonuçta burası herkesin fikirlerini yazdığı bir platform ve ben yaşadıklarımı dillendirip bayanları uyarmaya çalıştıkça saldırılarla karşılaşıyorum... gözümüzü kapatalım pembe hayallere dalalam lay lay lom aman ne hayat diyelim modunda değil bu dünya... ben de tesadüfen eşimin yazışmalarını yakalamasaydım o bayanların yazdığı gibi çok ahlaklı eşimle sonsuz güven ve mutlulukla yaşıyor olacaktım halen:)bazıları saldırıyor çünkü empati bile yapamıyorlar kendilerine bir dünya kurmuş eşleri asla yapmazzzzzz....... olasılık dedim kadının biri çıldırdı yok öyle bir olasılık diye:)artık susuyorum yoruldum cidden. ayrılan ben,yaşadıklarımı yazan ben,bir de kadınlardan fırça yiyen ben vay beee:)
bende birileri bana catmasin diye bu da benim fikrim tabiyi ekledim mesajimin sonuna baska bir konu da da benim basima gelince artik ama bu benim fikrim tabi diyorum ki ters cevap geldi mi o da sizin fikriniz diyip kapaticam konuyu
kimin basina ne gelcegi belli degil insanin basina bir kere gelir boyle seyler herkes mantikli yaklasmali bu konuya genelde evlilik aldatma bosanma konusu oldumu insanlar duygusallasip zitlasiyorlar sanirim:26:
Her kadın evlendiği adamla hayat boyu mutlu olsun ister ve tercihini yaptığı adam onun için en uygun en iyi en ahlaklısıdır... kimse tahmin bile edemez aldatılacağını ama olabiliyor.. yapacak şey yok en azından benim için tek yol boşanmaktı ve hayat devam ediyor..... bir yıldır hayatımda biri var nişanlıyız ve kısmetse temmuzda evleneceğiz.... bir yıldır benim için dünyanın en mükemmel erkeği ama yine de asla aldatamaz diyemem ki... temennim evlenince hayat boyu onunla olmak ama sonsuz güvenim var demek sadece kendimi kandırmak olur.... yani herkesin başına gelebilir... bu da benim fikrim canım:) senden aldım bu repliği sataşan olursa senin gibi yapacağım:)
bu casus yazılım programını kullanan oldu mu hiç,aslında kurmak lazım
Ne fenasınız ya:)) Nasıl kurdun peki eşin görmeden:)ben kullandım canım1hafta deneme suresı vardı benımkı kumar oynamıyom dıyodu tabı ben ınanmıyodum 7 24 superbahıse gırmıscok mutıs bısey valla bırbır kayderdıyo nevarsa neye baktıysa ne yazıstıysa ne ızledıyse hepsı bır bır kaydedılıyo mukemmel bısey ya varya bız kadınların elınden ucan kacan kurtulamaz yeterkı kafamıza koyalım casususun onde gıdenıyız bız
Ne şifre bilirim, ne şifre mi veririm. Evlendik diye özel hayatımız yok mu ? Mesela mailbox'um ağzına kadar tek bir dostla olan sohbetlerimizi içeren binlerce maille dolu. Asla 3. kişi okuyamaz. Peki ya eşiminde 3. kişilerin okumasını istemeyeceği mailleri varsa karıştırmak hoş olur mu ?
Herkesin kendi fikri ama casus program, mail şifreleri, telefon kurcalamak. Ya arkadaşlar bunlar olmadan öncede erkekler aldatmıyor muydu ? O zaman bu kadar kasmak niye aldatan adam bunlara bulaşmadan gene aldatır.
Kurcalayarak öğrenip boşanacaksanız tabi ki yapın yok eğer ağladı , özür diledi affettim yapacaksınız hiç bulaşmayın.
[ı][/ı]
[ı]ne fenasınız ya:)) nasıl kurdun peki eşin görmeden:)[/ı]
yaşamayacaklar anlamına gelmez sözü yaşayabilrler bu olasılık var demektir.....ne genellemesi güzelim??? nasıl yüzde yüz at gözlüğü takıp kocam yapmaz diyorsunuz hayret??? neyse beni ilgilendirmez ben insan gibi fikirlerimi sundum...... millet parçalayacak neredeyse beni :)))aman tamam kocanızın yanına adriana lima gelse yapmaz tamam:))))))))))
Ne şifre bilirim, ne şifre mi veririm. Evlendik diye özel hayatımız yok mu ? Mesela mailbox'um ağzına kadar tek bir dostla olan sohbetlerimizi içeren binlerce maille dolu. Asla 3. kişi okuyamaz. Peki ya eşiminde 3. kişilerin okumasını istemeyeceği mailleri varsa karıştırmak hoş olur mu ?
Herkesin kendi fikri ama casus program, mail şifreleri, telefon kurcalamak. Ya arkadaşlar bunlar olmadan öncede erkekler aldatmıyor muydu ? O zaman bu kadar kasmak niye aldatan adam bunlara bulaşmadan gene aldatır.
Kurcalayarak öğrenip boşanacaksanız tabi ki yapın yok eğer ağladı , özür diledi affettim yapacaksınız hiç bulaşmayın.