• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüpheleniyorum..

canım arkadaşlar yapılabilecek,gerekli tüm yorumları yapmışlar.söylenecek pek bişey kalmamış.Allah yardımcın olsun,eşini ıslah etsin.(amin)

konu sahibi arkadaşım senin adının yerine beni yaz... hikaye aynı.. ama benim bebişim 3 aylıktı.... ve eşinin davranışlarının aynısını yapıyordu... (tel saklama sessize alma şifre koyma vs) ve asla benim başıma bu gelmez derdim.. kocam tabiri caizse ayaklarıma kapanan bir adamdı.. ama şu an boşandım... tahmin et neden boşandım???

esime guveniyorum ama kendisinede soyluyorum insanoglu bu guven olmaz diye..guveniyorum dedigim suan su sartlar altinda bisey yapmadigindan eminim..olursa zaten bi skeilde insan iskillenir..ama asla yapmaz demem cok buyuk konusmus olurum ve basima gelir..cunku cevremde asla yapmaz dedigim iki kisi yapti bunu..onlari duyduktan sonra aman benim esim kesinlikle yapmaz diyemem..dedigin gibi hayat sartlari..keske yapilmasa ama insanin nasil bir duruma girecegi belli olmuyor..onu gectim aldatan kadinda cok..bu bizler icinde gecerli bi durum..Allah hicbirimizi sasirtmasin diye dua ederim hep..

Canım bizlerin en büyük sorunu ne biliyor musun karşımızda ki kişinin insan olduğunu unutuyoruz Alıp öyle bir tepeye koyuyoruz ki beklentilerimiz de o ölçüde büyük tabi.
Kusursuz olmasını bekliyoruz sonra.Kaldı ki sevgiliyken bile problemler yaşadığın insan evlenip barklanıp farklı sorumlulukların içine daldığın da hayatınızın o sevgili olduğunuz dönemdeki renklerinden daha farklı renklere bürününce bazı kimselerin zevkine uymayabiliyor bu yeni ortam.
Sonra verilen sözler , vaadedilen yaşam ,seni ömür boyu seveceğim,sen benim kutsalımsın,her zaman ne olursa olsun yanın da olacağım lafları unutulabiliyor etkisini yitirebiliyor.Neden mi
Artık evlisinizdir çocuğunuz vardır bırakıp gidemezsiniz.İşiniz yoktur gidemezsiniz.Artık 18 yaşın da değilsinizdir tekrar bir hayat kurmaya çalışmak uzun iştir.Ailenizin desteği olmaması da cabası.İşte bunlar da bir erkeğin veya kadının heyecan arama isteğine etki edebilir.Sonuçta karşıda ki kişi bi şekil de bağlı.
Uzun zaman önce bir kadını başka bir erkekle telde konuştuğu için eşi bıraktı.Adam tekrar evlendi,ikinci eşi kayınvalidem ile konuşuyor mutsuz ilk eşine nasıl davranıyorduysa ikincisine de öyle davranıyor demek .Gelen kız insanların gözün de hiç evlenmemiş gencecik bir kızdı oysa onun daha iyi bir evliliği olacağı kanaatindeydim nedense.
O zaman da bildiğim bir şey iyice pekişti .Beklentilerimiz ne kadar büyük olursa mutsuzluğumuz da o kadar büyük oluyor...
Bir insanı olduğu kişiden farklı görmeye çalışmak yorar insanı o kişi neyse odur.Er ya da geç ortamı olduğun da kişiliği çıkacaktır.
He birde kafamızda ki canlandırdığımız kişiyle karşımızda ki kişi bir değil bunu anlatamıyorum hiç bir zaman ..Biz aslın da kafamızda canlandırdığımız insanla evleniyoruz gerçek kişiliği ortaya çıkınca üzülüyoruz..

Son düzenleme:
ceren hanım size katılıyorum aldatılan insan herkesi bir gorur ama hiç aldatılmayanda güven nedir bilir. Ben kocama sonsuz güveniyorum edebinden ahlagından kendısınden dolayı güvenıyorum . Benım kocam asla yapmaz diyenlerede sonsuz saygım var cunku bu kendılerıne olan guvenleridir.

Saçma sapan yorumlardan daral geldin... sayın şu mesajı yazan şahıs size sesleniyorum.... ben 6 yıllık evliydim,4 yılda üniversitede nişanlıydık al sana 10 yıl oldu... edepsiz ahlaksız bir adam değildi eşim hiçbir zaman. insanlıksa çoğu kocalara fark atar. adam 10 yıl sonra birşeyler olmuş sapıtmış aldatmış internette yazışmış... 10 yıl yoktu bu algılayın artık.. ne sazan kadınlar var ya kocam asla yapmaz diyor yaa yuh ya yuh..... hayatta neyin garantisi var be kardeşim geçin şu ayakları artık. kendine güveniyormuş?????????????nesin de kendinize güveniyorsunuz????ben ve benim gibi ihaneti görenden fazlan ne senin kendine güveniyormuş?????????şu sazanlıktan çıkın ya.....ne bu saçma sapan sonsuz güven... ne haliniz varsa görün dikkat et te şu forumlarda sıçrama sağa sola aldatıldım diye???unutma bizlerde o son derece edepli adamlarla evliydik bu aldatılmayı aklımızdan geçirmedikkkkk

Saçma sapan yorumlardan daral geldin... sayın şu mesajı yazan şahıs size sesleniyorum.... ben 6 yıllık evliydim,4 yılda üniversitede nişanlıydık al sana 10 yıl oldu... edepsiz ahlaksız bir adam değildi eşim hiçbir zaman. insanlıksa çoğu kocalara fark atar. adam 10 yıl sonra birşeyler olmuş sapıtmış aldatmış internette yazışmış... 10 yıl yoktu bu algılayın artık.. ne sazan kadınlar var ya kocam asla yapmaz diyor yaa yuh ya yuh..... hayatta neyin garantisi var be kardeşim geçin şu ayakları artık. kendine güveniyormuş?????????????nesin de kendinize güveniyorsunuz????ben ve benim gibi ihaneti görenden fazlan ne senin kendine güveniyormuş?????????şu sazanlıktan çıkın ya.....ne bu saçma sapan sonsuz güven... ne haliniz varsa görün dikkat et te şu forumlarda sıçrama sağa sola aldatıldım diye???unutma bizlerde o son derece edepli adamlarla evliydik bu aldatılmayı aklımızdan geçirmedikkkkk

biraz kizdirmislar canim seni ama bende sana katiliyorum.. zamanini yerini bulsa cogu yapar en azindan kafasindan gecirir... kulturlu erkekten kasit ne bilmiyorum ama zengin egitimini iyi almis bir erkekten bahsediliyorsa zaten en cok onlar yapiyor bogazinin derdinde olan bir adam yapmaz ki :9: bu da benim fikrim tabi:31:

Son düzenleme:
biraz kizdirmislar canim seni ama bende sana katiliyorum.. zamanini yerini bulsa cogu yapar en azindan kafasindan gecirir... kulturlu erkekten kasit ne bilmiyorum ama zengin egitimini iyi almis bir erkekten bahsediliyorsa zaten en cok onlar yapiyor bogazinin derdinde olan bir adam yapmaz ki :9:

Sonuçta burası herkesin fikirlerini yazdığı bir platform ve ben yaşadıklarımı dillendirip bayanları uyarmaya çalıştıkça saldırılarla karşılaşıyorum... gözümüzü kapatalım pembe hayallere dalalam lay lay lom aman ne hayat diyelim modunda değil bu dünya... ben de tesadüfen eşimin yazışmalarını yakalamasaydım o bayanların yazdığı gibi çok ahlaklı eşimle sonsuz güven ve mutlulukla yaşıyor olacaktım halen:)bazıları saldırıyor çünkü empati bile yapamıyorlar kendilerine bir dünya kurmuş eşleri asla yapmazzzzzz....... olasılık dedim kadının biri çıldırdı yok öyle bir olasılık diye:)artık susuyorum yoruldum cidden. ayrılan ben,yaşadıklarımı yazan ben,bir de kadınlardan fırça yiyen ben vay beee:)

Sonuçta burası herkesin fikirlerini yazdığı bir platform ve ben yaşadıklarımı dillendirip bayanları uyarmaya çalıştıkça saldırılarla karşılaşıyorum... gözümüzü kapatalım pembe hayallere dalalam lay lay lom aman ne hayat diyelim modunda değil bu dünya... ben de tesadüfen eşimin yazışmalarını yakalamasaydım o bayanların yazdığı gibi çok ahlaklı eşimle sonsuz güven ve mutlulukla yaşıyor olacaktım halen:)bazıları saldırıyor çünkü empati bile yapamıyorlar kendilerine bir dünya kurmuş eşleri asla yapmazzzzzz....... olasılık dedim kadının biri çıldırdı yok öyle bir olasılık diye:)artık susuyorum yoruldum cidden. ayrılan ben,yaşadıklarımı yazan ben,bir de kadınlardan fırça yiyen ben vay beee:)

bende birileri bana catmasin diye bu da benim fikrim tabiyi ekledim mesajimin sonuna:52::52: baska bir konu da da benim basima gelince artik ama bu benim fikrim tabi diyorum ki ters cevap geldi mi o da sizin fikriniz diyip kapaticam konuyu :52:

kimin basina ne gelcegi belli degil insanin basina bir kere gelir boyle seyler herkes mantikli yaklasmali bu konuya genelde evlilik aldatma bosanma konusu oldumu insanlar duygusallasip zitlasiyorlar sanirim:26:

bende birileri bana catmasin diye bu da benim fikrim tabiyi ekledim mesajimin sonuna:52::52: baska bir konu da da benim basima gelince artik ama bu benim fikrim tabi diyorum ki ters cevap geldi mi o da sizin fikriniz diyip kapaticam konuyu :52:

kimin basina ne gelcegi belli degil insanin basina bir kere gelir boyle seyler herkes mantikli yaklasmali bu konuya genelde evlilik aldatma bosanma konusu oldumu insanlar duygusallasip zitlasiyorlar sanirim:26:

Her kadın evlendiği adamla hayat boyu mutlu olsun ister ve tercihini yaptığı adam onun için en uygun en iyi en ahlaklısıdır... kimse tahmin bile edemez aldatılacağını ama olabiliyor.. yapacak şey yok en azından benim için tek yol boşanmaktı ve hayat devam ediyor..... bir yıldır hayatımda biri var nişanlıyız ve kısmetse temmuzda evleneceğiz.... bir yıldır benim için dünyanın en mükemmel erkeği ama yine de asla aldatamaz diyemem ki... temennim evlenince hayat boyu onunla olmak ama sonsuz güvenim var demek sadece kendimi kandırmak olur.... yani herkesin başına gelebilir... bu da benim fikrim canım:) senden aldım bu repliği sataşan olursa senin gibi yapacağım:)

Her kadın evlendiği adamla hayat boyu mutlu olsun ister ve tercihini yaptığı adam onun için en uygun en iyi en ahlaklısıdır... kimse tahmin bile edemez aldatılacağını ama olabiliyor.. yapacak şey yok en azından benim için tek yol boşanmaktı ve hayat devam ediyor..... bir yıldır hayatımda biri var nişanlıyız ve kısmetse temmuzda evleneceğiz.... bir yıldır benim için dünyanın en mükemmel erkeği ama yine de asla aldatamaz diyemem ki... temennim evlenince hayat boyu onunla olmak ama sonsuz güvenim var demek sadece kendimi kandırmak olur.... yani herkesin başına gelebilir... bu da benim fikrim canım:) senden aldım bu repliği sataşan olursa senin gibi yapacağım:)

ins cok mutlu olursun canim ne guzel!! aldatildim diye ne hayata kusmussun ne de insanlara guvenini yitirmissin... umarim diledigin gibi olur bu sefer :31:
Allah kimseye yasatmasin ya zor valla yasamayan anlamiyor galiba bende yasamadim gerci:9: Allah yasatmasin ne diyim:18:

Benım esımde superbahıse gırıp duruyodu cok paralar kaybettı herdefasında gırmıcem dedı bıgun ben gene gırıyosun demı dıye yanına yaklastım gırıyodu emınım aynı sızın esınız gıbı bana guvenmıyomusun dıyıp sınırlendı guya yenı aldıgım tlfnumu kırdı daha oncede gene aynı sekılde bılgısayarımı kırmıstı gırıyomus superbahıse gene onu gormemı ıstemedı cok yemınler etmıstı cunku hem suclu hem guclu bu erkek mılletı kesınlıkle bırseyler saklıyor saklamasa kırmazdı

bu casus yazılım programını kullanan oldu mu hiç,aslında kurmak lazım :52::52:

ben kullandım canım1hafta deneme suresı vardı benımkı kumar oynamıyom dıyodu tabı ben ınanmıyodum 7 24 superbahıse gırmıs:47:cok mutıs bısey valla bırbır kayderdıyo nevarsa neye baktıysa ne yazıstıysa ne ızledıyse hepsı bır bır kaydedılıyo mukemmel bısey ya varya bız kadınların elınden ucan kacan kurtulamaz yeterkı kafamıza koyalım casususun onde gıdenıyız bız:9:

ben kullandım canım1hafta deneme suresı vardı benımkı kumar oynamıyom dıyodu tabı ben ınanmıyodum 7 24 superbahıse gırmıs:47:cok mutıs bısey valla bırbır kayderdıyo nevarsa neye baktıysa ne yazıstıysa ne ızledıyse hepsı bır bır kaydedılıyo mukemmel bısey ya varya bız kadınların elınden ucan kacan kurtulamaz yeterkı kafamıza koyalım casususun onde gıdenıyız bız:9:
Ne fenasınız ya:)) Nasıl kurdun peki eşin görmeden:)

Ne şifre bilirim, ne şifre mi veririm. Evlendik diye özel hayatımız yok mu ? Mesela mailbox'um ağzına kadar tek bir dostla olan sohbetlerimizi içeren binlerce maille dolu. Asla 3. kişi okuyamaz. Peki ya eşiminde 3. kişilerin okumasını istemeyeceği mailleri varsa karıştırmak hoş olur mu ?

Herkesin kendi fikri ama casus program, mail şifreleri, telefon kurcalamak. Ya arkadaşlar bunlar olmadan öncede erkekler aldatmıyor muydu ? O zaman bu kadar kasmak niye aldatan adam bunlara bulaşmadan gene aldatır.

Kurcalayarak öğrenip boşanacaksanız tabi ki yapın yok eğer ağladı , özür diledi affettim yapacaksınız hiç bulaşmayın.

kendime çok güvenirim ama eşime asla güvenmem.....bir yerde okumuştum ' adam karısını gömüp mezarlıktan çıkarken şapkasını düzeltirmiş' erkeklerinin ipini asla boş bırakmaya gelmez bu onların tabiatında var... bana çok saçma geliyor kocama çok güveniyorum mantığı bu gün iyi olabilir ama yarın ne olacağını kimse bilemez:44::44:

Ne şifre bilirim, ne şifre mi veririm. Evlendik diye özel hayatımız yok mu ? Mesela mailbox'um ağzına kadar tek bir dostla olan sohbetlerimizi içeren binlerce maille dolu. Asla 3. kişi okuyamaz. Peki ya eşiminde 3. kişilerin okumasını istemeyeceği mailleri varsa karıştırmak hoş olur mu ?

Herkesin kendi fikri ama casus program, mail şifreleri, telefon kurcalamak. Ya arkadaşlar bunlar olmadan öncede erkekler aldatmıyor muydu ? O zaman bu kadar kasmak niye aldatan adam bunlara bulaşmadan gene aldatır.

Kurcalayarak öğrenip boşanacaksanız tabi ki yapın yok eğer ağladı , özür diledi affettim yapacaksınız hiç bulaşmayın.

kesinlikle katılıyrm

[ı][/ı]
[ı]ne fenasınız ya:)) nasıl kurdun peki eşin görmeden:)[/ı]

canım burdakı bır arkadas yonlendırdı sagolsun hıc zor bısey dıyıl 2dakkalık olay gorunurlerde bısey yok kı altta zımbırtılar varya kameradır sestır programlardır falan onların arasında kucuk bır k amblemı vardı sadece esım sordu bu ne dıye bende muzık ındırme programı dedım yuttu:9:ama aslında hıc anlasılmıcak bıseyde benım esım benım butur seylere meyıllı oldugumu bılırde ondan sormustur valla bu erkek mılletını ınternette bos bırakmaya gelmez zaman kotu kolla g.tu demısler

telinde şifre yok bütün hesaplarının şifresi var.istesem bütün yazışmalarıda okuyorum.ama asla emin olamıyoruz malesef burda hergün yeni bişey öğreniyoruz:)) hoş benimki okadar zeki değildir.pek pc dende anlamaz onu dışardanda takip edebileceğimi sanıyor ama bi bakıyoruz en safı bile yapabiliyor.bu paranoyalarla hayat geçmiyor en iyisi çok merak etmemek sanırım.çok baskı yapınca herşey ters tepebilir bağlı köpeği sal ne yapacağını bilemezsin.uzaktan hafif hafif çaktırmadan takip etmek en iyisi baskı hissetmemeli die düşünüyorum.zaten yapacak adam bi yolunu bulur.ve ben inanıyorum eğer gerçekte bişeyler varsa olursa yolumuza çıkarıyor allah.bi arkadaşım rüyasında görmüştü:))) okadar yani.hem hissedersin diye düşünüyorum.ayrıca sadece merakta olabilir.herşey yolundaysa eğer takma kafana gerçekte bişey varsa ergeç çıkar.

Yazık... Aldatılıyosunuz demek istemem ama öyle görünüyor. Eşinizi bir deneyin şifrelerini kırmaya çalışın.
Herşey ortada baksanıza resmen belli etmiş aldattığını. İtiraf etseymiş daha iyi bir erkeklik yaparmış.

yaşamayacaklar anlamına gelmez sözü yaşayabilrler bu olasılık var demektir.....ne genellemesi güzelim??? nasıl yüzde yüz at gözlüğü takıp kocam yapmaz diyorsunuz hayret??? neyse beni ilgilendirmez ben insan gibi fikirlerimi sundum...... millet parçalayacak neredeyse beni :)))aman tamam kocanızın yanına adriana lima gelse yapmaz tamam:))))))))))

nur sana başka bi konuda daha yazmıştım aldatıldım mı diye bir konu vardı orda galiba seni takdir ettiğimi yazmıştım...
insanlar birbirini çok severek belki de uzun flörtler sonucu evleniyorlar tabiki başta her şey çok güzel oluyor adamlar eşlerinin ayaklarına kapanıyor onsuz bişey yapmıyorlar vs. vs.
kadınlar hep böyle gidecek sanıp benim kocam asssla yapmaz duygusuna kapılıyorlar sanırım yaradılış böyle:)
ben de kesin konuşulmaması taraftarıyım....
sen kendine güvenen ve gururlu bir kadın olarak çekmiş gitmişsin sineye çekmemişsin ki en doğrusunu yapmışsın
burda da hanımları uyarmaya çalışıyorsun görüyorum ki bu konularda genellikle yazıyorsun
seni anlamak istemeyen zaten hiç bir şekilde fikrini değiştirmez ancak başına gelince anlar

Size katiliyorum.Herkesin bir ozeli olmali. Ve dediginiz gibi bu programlar yokken ne yapiliyordu.
Hepsi para tuzagi ve bizleri cok daha mutsuz ve kuskucu yapiyor..

Back