Eşimden soğudum

ne kadar saçma bi mantık çok dindarsan namaz kıl,haraba bakma dürüst ol ,gencecik karını üzme demiyorlarmı kaç yaında bu adam
24 vallah billah zaten başka kadında gözü yok sosyal paylaşım sitesi bile kullanamz

Bunların böyle olduklarını bilmiyormuydun evlenirken

Hay Allah kahretsin bunları ya!Alınları bir rekat secdeye gitmez,haremlik selamlık olup kapanınca müslüman oldum bitti zannederler.
Kızım bu adam seni başlarına bela olmasın,kimse hanemize gelmiş kadına yan gözle bakmasın,gözü dışarı kaymasın diye kapatmak istiyorlar.Yani özgürlüğünü elinden alma amaçlı kapanmanı istiyorlar.Bunların dinle diyanetle alakası yok.Sen evlendin ya artık bitti hayatın,bu adamla önündeki 50 seneni (ömrün varsa) geçirmek istiyor musun?Çocuğu çoluğu bıraktım kardeşim sen bir ömür bu adam ve ailesiyle geçirmek isiyor musun?İstemiyorsan hayatına daha fazla eziyet etme.Gerekirse ailene rest çekmeyi de bil.
Benim abim ki bir namaz kıldığını görmedim, 20 li yaşlarımın başında niye kapanmıyorum diye kaç defa dövdü,annemde ona destek çıktı ve bana yıllar boyunca eziyet çektirdiler.Ben ne zaman para kazanmaya ve aileme bakmaya başladım o zaman kapanma mevzusu sona erdi.Eeee şimdi bu ne iki yüzlülük!
Gerçekten dini şeklen almaya çalışan özünü anlayıp idrak etmeden insanların hayatına müdahale eden insanlardan nefret ediyorum.
Kızım tez zamanda bırak defet bu adamı.Seni seviyormuş gibi göründüğüne bakma.Yapışkan illet gibi adam sana saygısı yok,sevse ne olur?

Ben kapanmayı düşünmüyorum, benim inancım bu yönde, daha fazla baskı yaparsanız boşanmayı bile düşünürüm de. Ayrıca daha çok küçüksün, ömrünün sonuna kadar, soğuduğun bir adamla ve onun sana uymayan ailesi ile ne işin var? Çocuk da yokmuş. Boşanmayı düşünebilirsin bence, 24 yaşındasın daha.

Şu ilk sınavım geçsin işe giricem zaten

Bunların böyle olduklarını bilmiyormuydun evlenirken
Bu kadar olduklarını bilmiyordum ve ve ve benim eşim onlardan farklı şehirde yaşanıyordu biz evlenince bizim olduğumuz şehire taşındılar

Kendi düşen ağlamaz. Burda herkes sana kaçma üniversite oku demiş zamanında sen dinlememissin. Kendi ailendeki sorunlardan bunalıp kacarsan elalemin sumuklu oğlunun ağız kokusunu cekersin işte böyle. 18 yaşında koca derdine düşmenin sonu bu olur. Hormonlarının sesini değil aklının mantığının sesini dinlemen gerekirdi.
Küçücük bir kizsin daha sorunlarla nasıl başa çıkılacağını bilmiyorsun. Biz bile bocaliyoruz bazen. Keşke ailesini düşüncelerini.yasam tarzlarını sorup sorgulayıp evlenseydin. Şimdi bana uymuyorlar soyleler boyleler demezdin

Allah'ın emri diyor ama kendisi namaz bile kılmıyor kız kaçırıyor ne çelişki ama.
Şu zihniyetler azalarak bitse keşke.

18 yaş küçücük bir cocuksun sen. Cinsellik istememen çok normal soğumanda.Kuzucum 18 yaşında evlilik olmaz aklın yeni başına gelmiş sadece. Kapansanda bu adam sana kul köle de olsa sen yine sevmeyecek sıkılacaksın.
Vakit geçmeden ve kesinlikle çocuk yapmadan yoluna bak lutfen. Okulunu araştır ve devam et .18 yaşında bu eşinden ayrılıp okul vs derken ailen yanında olmadığı için başka yerlere savrulmandan da korktum. Baban dışında annen ya da ailenden başka kimseyle görüşmüyor musun?

Kabahat sende. Okuyacak yasta evlenmissin. Aciktan okuyorum deme ayni sey degil. Bu yasta hem evlen , hem kocan istedi diye kapan . Kapanmazsan adam sana kapiyi gosterir haberin olsun. Ne acidir ki ciktigin kapiyi oyle bir kapatmissin ki simdi baba evine de donemiyorsun. Ne diyelim simdi, adam degisir mi? Bosan mi? En azindan cocuk yapma.

Allah yardımcın olsun bu süreçte ayrılamayacaksın biliyorum hem uygun şartların yok gidecek yerin yok ailen arkanda değil hem adamın seni sevdiğini düşünüyorsun bari çocuk yapma dikkat et ama böyle giderse yaşın da çok küçük bi kaç yıla boşanma yolu görünüyor sakın ama sakın çocuk tapma

İletişim kopukluğu tamamen. Bunu açıkça güzel bir dille eşinle konuşsan ve istemediğini,istemediğin birşeyi zorla yaptırmamaları gerektiğini anlatsan belki de seni anlayacaktır? Seni öpüp gidiyormuş aranızda ki bağı kuvvetlendirmek senin elinde bence. Ama daha gençsin,yeni evlisin ve ne yapacağını bilmediğini düşünüyorum. Sevgi böyle bir iki ayda biten birşey değil sadece bir kızgınlık kırgınlık var onu düşünüyorsun ve sevginin önüne geçmiş hepsi bu. Kaçmışsın baba evine dönemiyorsun. Ama evliliği daha güzel bir hale getirebilirsin eşinin yaklaşımı güZel çünkü..

sizin eski konularınızı az çok biliyorum olacağı buydu.. 18 yaşında ne evliliği eski konunuzdada eşinizin sizi öz erkek kardeşlerinden bile kıskandıgını hiç biryere salmadığını dile getirmişssiniz
bu kadar kıskanclık normal değil eşiniz normal değil daha gencecik yaşta bu adamla körelip gideceksiniz durum onu gösteriyor.. arkanızdada kimse yok ne denr napılır bilmiyorum ki.
boşan desek arkanda kimse yok maddi gelirin yok devam et desek bu adam böyle.. ah be kızım derdin neydi bu kadar ?
sogudugun birine kolay kolay ısınamassın benden demesi ailen hiç mi kabul etmez seni ?

git ailene yalvar yakar ayaklarına kapan, pişmanım de, ailen de burnunun sürtüldüğünü görür affederler seni, kolay kolay kimse evladına kıyamaz, çocukluk hatası der unutursunuz, zararın neresinden dönersen kardır.

Ben bunların bahane olduğunu düşünüyorum .
En azından örtünmenin .
İlk olarak bir erkek onun bunun
lafıyla karısını çarsafa sokamaz , sokmamalı ve sizde istikrarınızı korumalısınız istemiyorsanız .
Eşinizde bu örtünmüyor diyerek sşzi boşayabilirdi veya sizden soğuyabilirdi ama yapmadı neden çünkü seviyor .
Demek ki neymiş dediğimiz gibi bunlaf senin ondan soğuman için bahanenmiş .
Ve artık bırakın artık şu eski aşklarınızı

bunların hepsi baban yüzünden olmuş annene şiddet uygulamış seni okula göndermemiş üniversiyei kazandıgın halde mutsuz bir evliliğe sürüklemiş yatacak yeri yok babanın.Sana gelince eşini sevmiyor olabilirsin ama bana kalırsa eşin iyi bir insan.Şiddet uygulamıyor,çalışıyor seni seviyor ve kıskanıyor.Sen ise eşinden sogumuşssun.Merak etme kiminle evlenirsen evlen aşk yerini sıradanlığa bırakacak bir gün .İşin kötü yanı başkaları şiddete başvurabiliyor.Manyagı var delisi var.Sadece eşine kapanmak istemediğini içinden gelmediğini ama zaten açık giyinmediğini söyle.Eğer yapabiliyorsan okuluna devam et.

Babası annesine şiddet uygulayan ve bu kızı üni. kazandıgı halde göndermeyen bir adam eşinden beter yani.bence mumla aratır bu günlerini ona babası.

Bir şekilde eğitime devam et,sakın ihmal etme.Ya da baktın olmuyor git bir yerde çalışmaya bak.En azından rest çekebilecek bir şeylerin olsun elinde.Eşin veya bir başkası için sakın kendinden taviz verme,seni böyle beğendiyse sesini kesmek düşüyor ona.
Ben duyguların bu yaşta biraz değişken olduğunu düşünüyorum.O yüzden çocuk yapmamanı tavsiye ederim.
Umarım ailenle en kısa zamanda tekrar konuşur,anlaşırsınız da en azından arkanda olduklarını hissedersin.Şu an tek olduğun için rahatlıkla üzerine geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…