- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
-
24 vallah billah zaten başka kadında gözü yok sosyal paylaşım sitesi bile kullanamzne kadar saçma bi mantık çok dindarsan namaz kıl,haraba bakma dürüst ol ,gencecik karını üzme demiyorlarmı kaç yaında bu adam
Bunların böyle olduklarını bilmiyormuydun evlenirkenSeven bir adam var ama elma ile armut ayıramayacak kadarda saf ailesini istemiyorum çok çok geri kafalılar saygı duyuyorum ama misafirlikte bile kadın erkek ayrı oturuyor bunlar bana çok ekstrem geliyor o onların yaşam tarzı ama ben onlara ayak uyduramıyorum uydurmak istemiyorum da
anladım ama bunu sana yapmaya hakkı yok24 vallah billah zaten başka kadında gözü yok sosyal paylaşım sitesi bile kullanamz
Şu ilk sınavım geçsin işe giricem zatenHay Allah kahretsin bunları ya!Alınları bir rekat secdeye gitmez,haremlik selamlık olup kapanınca müslüman oldum bitti zannederler.
Kızım bu adam seni başlarına bela olmasın,kimse hanemize gelmiş kadına yan gözle bakmasın,gözü dışarı kaymasın diye kapatmak istiyorlar.Yani özgürlüğünü elinden alma amaçlı kapanmanı istiyorlar.Bunların dinle diyanetle alakası yok.Sen evlendin ya artık bitti hayatın,bu adamla önündeki 50 seneni (ömrün varsa) geçirmek istiyor musun?Çocuğu çoluğu bıraktım kardeşim sen bir ömür bu adam ve ailesiyle geçirmek isiyor musun?İstemiyorsan hayatına daha fazla eziyet etme.Gerekirse ailene rest çekmeyi de bil.
Benim abim ki bir namaz kıldığını görmedim, 20 li yaşlarımın başında niye kapanmıyorum diye kaç defa dövdü,annemde ona destek çıktı ve bana yıllar boyunca eziyet çektirdiler.Ben ne zaman para kazanmaya ve aileme bakmaya başladım o zaman kapanma mevzusu sona erdi.Eeee şimdi bu ne iki yüzlülük!
Gerçekten dini şeklen almaya çalışan özünü anlayıp idrak etmeden insanların hayatına müdahale eden insanlardan nefret ediyorum.
Kızım tez zamanda bırak defet bu adamı.Seni seviyormuş gibi göründüğüne bakma.Yapışkan illet gibi adam sana saygısı yok,sevse ne olur?
Bu kadar olduklarını bilmiyordum ve ve ve benim eşim onlardan farklı şehirde yaşanıyordu biz evlenince bizim olduğumuz şehire taşındılarBunların böyle olduklarını bilmiyormuydun evlenirken
Babası annesine şiddet uygulayan ve bu kızı üni. kazandıgı halde göndermeyen bir adam eşinden beter yani.bence mumla aratır bu günlerini ona babası.git ailene yalvar yakar ayaklarına kapan, pişmanım de, ailen de burnunun sürtüldüğünü görür affederler seni, kolay kolay kimse evladına kıyamaz, çocukluk hatası der unutursunuz, zararın neresinden dönersen kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?