Eşimden soğudum

ya ben sana çok kızıyorum.
üni kazanıp gitmeyip kocaya kaçacak ne vardı acaba ki yapma etme dedik.
şu kazandığın üni nin peşine düş bir araştır bakalım kayıt hakkın var mı hala.
evlenme dedik evlendin boşan oku hayatını kur gencecik yaşında kocaydı kv di yemekti bulaşıktı insan hayatını bu kadar zehir eder ancak.

Baba evine gitsem babam kabul bile etmez daha 18 yaşındayım babamla barışığız ama sadece merhaba merhabalık babam evimde dul istemiyorum diyor

Açıktan okuyorum

Ne büyük cahillik ya! Kim bu insanlar tanrı mı? Örtün deyip duruyorlar. Kendi hastalıklı düşünceleri için istiyorlar bunu dertleri din felan değil.
Ki ben namazımı kılıp orucumu tutan insanım ama o türbana girmek istemiyorum

Benım eşimde örtünme konusunda kuralcıdır bıraz ama ben zzaten kapalıyım. Zamanla onun ne kadar haklı oldugunu anladım.ama bunu onun ıcın değil rabbım boyle olmanın daha hayırlı oldugunu emrettiği için boyleyım.yanı kapanacaksan allah ıcın kapan eşin için değil.ama bence sen bu adamı sevemıyorsun. Cunku 1 aylık evlısın ve 1 haftadır cınsel ılskı yok.cınsel ılişkiden uzak kalmak da siz yenı evlıler ıcın alısma donemınde buyuk sıkıntı bence

Evlenmeden önce gerçekten seviyordum ama o ailesi yok mu o ailesi lanet olsun kör şeytana ya

Ki ben namazımı kılıp orucumu tutan insanım ama o türbana girmek istemiyorum
Dediğim gibi dertleri din felan değil. Ben bu tip zihniyetlere sahip insanları iyi tanıyorum. Onlar bir kadına bakınca sadece vajina gördükleri için kapatmak istiyorlar. İlkeller...

Evlenmeden önce gerçekten seviyordum ama o ailesi yok mu o ailesi lanet olsun kör şeytana ya
Ailesi için seni seven bi adama böyle davranma bence.onlarla görüşmemeye çalış uzak dur ne guzel kendı evın de ayrı eşine bak biraz sen alttan al biraz o anlayışlı olsun. Konusun guzel guzel

Dedim bu Allah’ın emri diyor
kendisi Allahın bütün emirlerini yerine getiriyormu
Abla o namaz bile kılmıyor ben bunu yapıyorum en azından
kusura bakma bunu din için degil kendisi için istiyor seni kıskandıgı için sen ona deki ben örtünürsem kendi istedigim için yapmak isterim sen böyle söyledikçe dahada uzaklaşıyorum de Allahla kul arasına girmesin önce kendi diniyle ilgilensin bence

Dedim anlatmayı denedim anlayamıyor çocuk yemin etmiş beni kapatmaya sanki

Baba evine gitsem babam kabul bile etmez daha 18 yaşındayım babamla barışığız ama sadece merhaba merhabalık babam evimde dul istemiyorum diyor
Sokağa mı atacakmış öz kızını ?
O zaman Ayrılma oku çalış ayaklarının üstünde dur sonra da kendi hayatına Yön ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…