- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
-
Hayır çok şükür ayrı evimiz varBenım eşimde
Ailesiyle aynı evde mı yasıyorsunuz
Baba evine gitsem babam kabul bile etmez daha 18 yaşındayım babamla barışığız ama sadece merhaba merhabalık babam evimde dul istemiyorum diyorTamam tamam pardon ben seni hatırladım 1 ayda kimse değişmez canım eşin evlenmeden evvel sana oynamış bunun anlamı bu . Kaçarak evlendim babamdan çekiniyorum eve dönmeye demiştin değil mi ?
Sevmiyorsan daha nereye kadar geçinemediğin biriyle kalacaksın ?
Açıktan okuyorumya ben sana çok kızıyorum.
üni kazanıp gitmeyip kocaya kaçacak ne vardı acaba ki yapma etme dedik.
şu kazandığın üni nin peşine düş bir araştır bakalım kayıt hakkın var mı hala.
evlenme dedik evlendin boşan oku hayatını kur gencecik yaşında kocaydı kv di yemekti bulaşıktı insan hayatını bu kadar zehir eder ancak.
Ki ben namazımı kılıp orucumu tutan insanım ama o türbana girmek istemiyorumNe büyük cahillik ya! Kim bu insanlar tanrı mı? Örtün deyip duruyorlar. Kendi hastalıklı düşünceleri için istiyorlar bunu dertleri din felan değil.
kendisi Allahın bütün emirlerini yerine getiriyormuDedim bu Allah’ın emri diyor
Abla o namaz bile kılmıyor ben bunu yapıyorum en azındankendisi Allahın bütün emirlerini yerine getiriyormu
Evlenmeden önce gerçekten seviyordum ama o ailesi yok mu o ailesi lanet olsun kör şeytana yaBenım eşimde örtünme konusunda kuralcıdır bıraz ama ben zzaten kapalıyım. Zamanla onun ne kadar haklı oldugunu anladım.ama bunu onun ıcın değil rabbım boyle olmanın daha hayırlı oldugunu emrettiği için boyleyım.yanı kapanacaksan allah ıcın kapan eşin için değil.ama bence sen bu adamı sevemıyorsun. Cunku 1 aylık evlısın ve 1 haftadır cınsel ılskı yok.cınsel ılişkiden uzak kalmak da siz yenı evlıler ıcın alısma donemınde buyuk sıkıntı bence
Dediğim gibi dertleri din felan değil. Ben bu tip zihniyetlere sahip insanları iyi tanıyorum. Onlar bir kadına bakınca sadece vajina gördükleri için kapatmak istiyorlar. İlkeller...Ki ben namazımı kılıp orucumu tutan insanım ama o türbana girmek istemiyorum
Açıktan okuyorum
Ailesi için seni seven bi adama böyle davranma bence.onlarla görüşmemeye çalış uzak dur ne guzel kendı evın de ayrı eşine bak biraz sen alttan al biraz o anlayışlı olsun. Konusun guzel guzelEvlenmeden önce gerçekten seviyordum ama o ailesi yok mu o ailesi lanet olsun kör şeytana ya
kendisi Allahın bütün emirlerini yerine getiriyormuDedim bu Allah’ın emri diyor
kusura bakma bunu din için degil kendisi için istiyor seni kıskandıgı için sen ona deki ben örtünürsem kendi istedigim için yapmak isterim sen böyle söyledikçe dahada uzaklaşıyorum de Allahla kul arasına girmesin önce kendi diniyle ilgilensin benceAbla o namaz bile kılmıyor ben bunu yapıyorum en azından
Dedim anlatmayı denedim anlayamıyor çocuk yemin etmiş beni kapatmaya sankikendisi Allahın bütün emirlerini yerine getiriyormu
kusura bakma bunu din için degil kendisi için istiyor seni kıskandıgı için sen ona deki ben örtünürsem kendi istedigim için yapmak isterim sen böyle söyledikçe dahada uzaklaşıyorum de Allahla kul arasına girmesin önce kendi diniyle ilgilensin bence
O bölüme devam etmek istemiyordum açıktan çocuk gelişim okuyorumne okuyorsun?
hani ailenin olduğu şehirde bir üni kazanmıştın.
çok şekilci bir yaklaşım din sözde şekilde degil özde olmalıDedim anlatmayı denedim anlayamıyor çocuk yemin etmiş beni kapatmaya sanki
Ailesi yüzünden eşime erkek değilsin bi karını kapatamadın diyorlarçok şekilci bir yaklaşım din sözde şekilde degil özde olmalı
ne kadar saçma bi mantık çok dindarsan namaz kıl,haraba bakma dürüst ol ,gencecik karını üzme demiyorlarmı kaç yaında bu adamAilesi yüzünden eşime erkek değilsin bi karını kapatamadın diyorlar
Sokağa mı atacakmış öz kızını ?Baba evine gitsem babam kabul bile etmez daha 18 yaşındayım babamla barışığız ama sadece merhaba merhabalık babam evimde dul istemiyorum diyor
ne kadar saçma bi mantık çok dindarsan namaz kıl,harama bakma, dürüst ol ,gencecik karını üzme demiyorlarmı kaç yaşında bu adamAilesi yüzünden eşime erkek değilsin bi karını kapatamadın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?