• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden soğudum

Bu mevzu evlenmeden once gundeme gelmismiydi ?
Sonucta seninle bu sekilde evlendi
Dayatma yapmasi dogru degil
Senin sogumandaki sebep onun bu davranislari
O davranislarini duzeltirse eski halinize donersiniz

Dünden beri hiç ama hiç uyumadım tüm gece eşime baktım bi yatakta iki yabancı gibiyiz (bana göre) eşim uyurken bile uykusunda bana sarılıyor öpüyor farkında olmadan yapıyor sabah o işe giderken ben yataktan kalkmıyorum bile 1 haftadır öpüp koklayıp gidiyor uyuyor gibi yapıyorum ama ailesinin bize yük olması ve eşime sürekli karını ört türban yapsın demelerinden dolayı eşimden soğuyorum çünkü eşim onların masraflarını çekiyor ve bana örtün diyor ben örtünmek istemiyorum zaten açık giyinmiyorum etekler elbiseler falan asla evli değilken de çok giymezdim düğünlerde falan eşimi sevmediğimi hissediyorum o işten gelene kadar akşam ne kadar ondan soğuduğumu düşünüyorum eşimden önce 2 sene süren lise aşkım vardı hep onunla evlensem nasıl olurdu acaba diyorum saçma sapan şeyler o çocuğu sevdiğimden değil sadece kıyaslıyorum ama eşimi de sevmiyorum eminim öpesim gelmiyor sarılasım gelmiyor cinsel ilişkiye bile 1 haftadır girmiyoruz çünkü istemiyorum bahane buluyorum hastayım diye

Bi kalbe iki kisi sigmaz..
Elin adamiyla evlensem nasil olurdu diyorsaniz esinizden tabi sogursunuz.
Kapanma meselesi de size kalmis birsey.
Kimse kimsenin kolesi kuklasi degil.

kapan sende canim ne olacak ki.zaten fazla açık giyinmiyormussun zorlanmasin.bende bir ara esimden sogumustum kendisine de ddim opesim bile gelmiyor dokunma bana diye.
ama o askere gitti onu.o kadar cok özlüyorum ki anlatamam. ayrilacaksan da herseyi dusun öyle ayril.çocuk yoksa da yapma bence hayatını duzene koy öyle dene

kapan sende canim ne olacak ki.zaten fazla açık giyinmiyormussun zorlanmasin.bende bir ara esimden sogumustum kendisine de ddim opesim bile gelmiyor dokunma bana diye.
ama o askere gitti onu.o kadar cok özlüyorum ki anlatamam. ayrilacaksan da herseyi dusun öyle ayril.çocuk yoksa da yapma bence hayatını duzene koy öyle dene

Back
X