- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
-
Evlenmeden önce çok seviyordum dün gece evlenmeden önce ki fotoğraflarımıza bakıyorum çok mutluyuz çok seviyordum eşime de söyledim evlenince herşey değişti diye eşim evlenmeden önce benim istediğim biriydi ama evlendikten sonra hep ailesinin isteklerime göre hayatımızı yönlendirir olduNeden ayrılamıyorsunuz ? Ya da neden bu kadar sevmediğiniz bir adamla evlendiniz ?
Yıldız Tilbenin bir lafı var ben yalnızlığa aşığım diye evlendikten sonra yalnızlığa muhtaç kaldım resmen erkeklerden soğudum evlilik sevgililik istemiyorum sıradan erkek dostum olsun bile istemiyorumNe denir ki sana be kuzum.
Zamanı geri alamıyoruz ki,kaçmamış ol.
Ailene dön dedik,babandan çekiniyorsun.
E bu adamla da yapamıyorsun.
Okulun kurtaracak seni.Eğer engel olmazsa tabi.Bitir okulunu gir bir işe.Hayatına yön ver.Ve sakın çocuk yapma sakın.Korun mutlaka.Eşin değil sen korun.
Köprüyü geçene kadar mantıpındaymış demek ki .. Çocuk vae mıEvlenmeden önce çok seviyordum dün gece evlenmeden önce ki fotoğraflarımıza bakıyorum çok mutluyuz çok seviyordum eşime de söyledim evlenince herşey değişti diye eşim evlenmeden önce benim istediğim biriydi ama evlendikten sonra hep ailesinin isteklerime göre hayatımızı yönlendirir oldu
Dedim bu Allah’ın emri diyorAçıkça konuşun.
Beni açıkken sevdin beğendin ve evlendin ben kapanmak istemiyorum.
Bu konuda diretirsen boşanmayı bile düşünüyorum de.
Konuş yani. Geceleri onu izleyip soğumakla nereye varacaksın?
Abla 1 aylık evliyimKöprüyü geçene kadar mantıpındaymış demek ki .. Çocuk vae mı
Evet baskıları yüzünden ailesi yüzünden gün arasında öğle yemeğinde bile yemek yemiyor eve geliyor 10 dk beni görsün diyeİnsan sevmediği biriyle aynı evi aynı yatağı ve hatta hayatı nasıl olurda bır arada yaşar.eger sevmediğinden eminsen konus esınle ayrıl ona da kendıne de yazık etme.niye evlendın peki merak ettim bu arada eşinin baskıları yuzunden mı sevemıyorsun bir türlü
Ailesiyle aynı evde mı yasıyorsunuzEvet baskıları yüzünden ailesi yüzünden gün arasında öğle yemeğinde bile yemek yemiyor eve geliyor 10 dk beni görsün diye
Tamam tamam pardon ben seni hatırladım 1 ayda kimse değişmez canım eşin evlenmeden evvel sana oynamış bunun anlamı bu . Kaçarak evlendim babamdan çekiniyorum eve dönmeye demiştin değil mi ?Abla 1 aylık evliyimne çocuğu
Kulun zorlamasıyla olmaz de sende.Dedim bu Allah’ın emri diyor
Seven bir adam var ama elma ile armut ayıramayacak kadarda saf ailesini istemiyorum çok çok geri kafalılar saygı duyuyorum ama misafirlikte bile kadın erkek ayrı oturuyor bunlar bana çok ekstrem geliyor o onların yaşam tarzı ama ben onlara ayak uyduramıyorum uydurmak istemiyorum daEğer eşinin ailesi size yük olmaktan çıktığında eşinle mutlu olacaksan bunu eşinle konuş. Ama kimse size karışmasa dahi ben mutsuzum bu adamla diyorsan ayrıl. Çünkü seven bir adam var istekleri var ama karşısında karşılayacak bir kadın yok. Bırak onu seven biriyle mutlu olsun.
Ailesiyle aynı evde mı yasıyorsunuzEvet baskıları yüzünden ailesi yüzünden gün arasında öğle yemeğinde bile yemek yemiyor eve geliyor 10 dk beni görsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?