- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
-
Ben gerçekten bahane olduğunu düşünmüyorum evlenmeden önce eşim beni açık kabul etti ve ailesi sürekli eşimin erkekliğine kadar laf ediyor ben örtünmedim diyeBen bunların bahane olduğunu düşünüyorum .
En azından örtünmenin .
İlk olarak bir erkek onun bunun
lafıyla karısını çarsafa sokamaz , sokmamalı ve sizde istikrarınızı korumalısınız istemiyorsanız .
Eşinizde bu örtünmüyor diyerek sşzi boşayabilirdi veya sizden soğuyabilirdi ama yapmadı neden çünkü seviyor .
Demek ki neymiş dediğimiz gibi bunlaf senin ondan soğuman için bahanenmiş .
Ve artık bırakın artık şu eski aşklarınızı
Babası annesine şiddet uygulayan ve bu kızı üni. kazandıgı halde göndermeyen bir adam eşinden beter yani.bence mumla aratır bu günlerini ona babası.[/QUOTE
Babam aynı şiddeti bize de uyguladı ve üniversite de okuyacağım bölüm gerçekten kötü bir bölümdü çıkanlar asla iş bulmuyor babamda gidersen git gitmezsen tekstile git dedi her gün dövüş görmek çok kötü birşey yaşamayan anlamıyor
Babası annesine şiddet uygulayan ve bu kızı üni. kazandıgı halde göndermeyen bir adam eşinden beter yani.bence mumla aratır bu günlerini ona babası.
Ayrı oturuyorlar diye kimseye geri kafalı diyemezsiniz, demek ki insanlar öyle rahat ediyor. Madem siz geri kafalı değilsiniz keşke kendiniZ gibi aydın ileri görüşlü biriyle evlenseydiniz.
Sadece bu örtünme konusu yüzünden acayip soğudum ben örtünmek istemiyorum hiç hemde
evlenmeden önce bilmiyor muydun anlatmadı mi ailesini ,kendini veya sen söylemedin mi ben boyle şeylere karşıyım diye?Seven bir adam var ama elma ile armut ayıramayacak kadarda saf ailesini istemiyorum çok çok geri kafalılar saygı duyuyorum ama misafirlikte bile kadın erkek ayrı oturuyor bunlar bana çok ekstrem geliyor o onların yaşam tarzı ama ben onlara ayak uyduramıyorum uydurmak istemiyorum da
Allahin emriyse birak ben karar vereyim ortunup ortunmemeye de, benim gunahim bana sorulacak sana degil de . Benim esimin aileside benim kapanmami istemisti asla kapanmam gerekirse ayrilirim senden,benim gunahim bana demistim onbesgunluk evliyken ,bir daha ses etmediler ama uzun bir sure yerleri supuren kiyafetler giymek zorunda birakildimDedim bu Allah’ın emri diyor
Bu kadar seviyorsa bu baski niye? Bence o sizi degil hayalindeki kapali madamdaisyi seviyorEvet baskıları yüzünden ailesi yüzünden gün arasında öğle yemeğinde bile yemek yemiyor eve geliyor 10 dk beni görsün diye
Butun sucu ailesine atmayin,suc esinizde henuz birbirey olamamis ve aile kavramini kavrayamamis ailesinin baskisi altinda kalmayi tercih size tercih etmis bir kisilikte esiniz.Evlenmeden önce gerçekten seviyordum ama o ailesi yok mu o ailesi lanet olsun kör şeytana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?