• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden soğudum

madamdaisy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
162
58
13
Dünden beri hiç ama hiç uyumadım tüm gece eşime baktım bi yatakta iki yabancı gibiyiz (bana göre) eşim uyurken bile uykusunda bana sarılıyor öpüyor farkında olmadan yapıyor sabah o işe giderken ben yataktan kalkmıyorum bile 1 haftadır öpüp koklayıp gidiyor uyuyor gibi yapıyorum ama ailesinin bize yük olması ve eşime sürekli karını ört türban yapsın demelerinden dolayı eşimden soğuyorum çünkü eşim onların masraflarını çekiyor ve bana örtün diyor ben örtünmek istemiyorum zaten açık giyinmiyorum etekler elbiseler falan asla evli değilken de çok giymezdim düğünlerde falan eşimi sevmediğimi hissediyorum o işten gelene kadar akşam ne kadar ondan soğuduğumu düşünüyorum eşimden önce 2 sene süren lise aşkım vardı hep onunla evlensem nasıl olurdu acaba diyorum saçma sapan şeyler o çocuğu sevdiğimden değil sadece kıyaslıyorum ama eşimi de sevmiyorum eminim öpesim gelmiyor sarılasım gelmiyor cinsel ilişkiye bile 1 haftadır girmiyoruz çünkü istemiyorum bahane buluyorum hastayım diye

Sadece bu örtünme konusu yüzünden acayip soğudum ben örtünmek istemiyorum hiç hemde

Ne denir ki sana be kuzum.

Zamanı geri alamıyoruz ki,kaçmamış ol.

Ailene dön dedik,babandan çekiniyorsun.

E bu adamla da yapamıyorsun.

Okulun kurtaracak seni.Eğer engel olmazsa tabi.Bitir okulunu gir bir işe.Hayatına yön ver.Ve sakın çocuk yapma sakın.Korun mutlaka.Eşin değil sen korun.

Neden ayrılamıyorsunuz ? Ya da neden bu kadar sevmediğiniz bir adamla evlendiniz ?
Evlenmeden önce çok seviyordum dün gece evlenmeden önce ki fotoğraflarımıza bakıyorum çok mutluyuz çok seviyordum eşime de söyledim evlenince herşey değişti diye eşim evlenmeden önce benim istediğim biriydi ama evlendikten sonra hep ailesinin isteklerime göre hayatımızı yönlendirir oldu

Ne denir ki sana be kuzum.

Zamanı geri alamıyoruz ki,kaçmamış ol.

Ailene dön dedik,babandan çekiniyorsun.

E bu adamla da yapamıyorsun.

Okulun kurtaracak seni.Eğer engel olmazsa tabi.Bitir okulunu gir bir işe.Hayatına yön ver.Ve sakın çocuk yapma sakın.Korun mutlaka.Eşin değil sen korun.
Yıldız Tilbenin bir lafı var ben yalnızlığa aşığım diye evlendikten sonra yalnızlığa muhtaç kaldım resmen erkeklerden soğudum evlilik sevgililik istemiyorum sıradan erkek dostum olsun bile istemiyorum

Evlenmeden önce çok seviyordum dün gece evlenmeden önce ki fotoğraflarımıza bakıyorum çok mutluyuz çok seviyordum eşime de söyledim evlenince herşey değişti diye eşim evlenmeden önce benim istediğim biriydi ama evlendikten sonra hep ailesinin isteklerime göre hayatımızı yönlendirir oldu
Köprüyü geçene kadar mantıpındaymış demek ki .. Çocuk vae mı

Açıkça konuşun.
Beni açıkken sevdin beğendin ve evlendin ben kapanmak istemiyorum.
Bu konuda diretirsen boşanmayı bile düşünüyorum de.
Konuş yani. Geceleri onu izleyip soğumakla nereye varacaksın?
Dedim bu Allah’ın emri diyor

İnsan sevmediği biriyle aynı evi aynı yatağı ve hatta hayatı nasıl olurda bır arada yaşar.eger sevmediğinden eminsen konus esınle ayrıl ona da kendıne de yazık etme.niye evlendın peki merak ettim bu arada eşinin baskıları yuzunden mı sevemıyorsun bir türlü

Eğer eşinin ailesi size yük olmaktan çıktığında eşinle mutlu olacaksan bunu eşinle konuş. Ama kimse size karışmasa dahi ben mutsuzum bu adamla diyorsan ayrıl. Çünkü seven bir adam var istekleri var ama karşısında karşılayacak bir kadın yok. Bırak onu seven biriyle mutlu olsun.

Ne büyük cahillik ya! Kim bu insanlar tanrı mı? Örtün deyip duruyorlar. Kendi hastalıklı düşünceleri için istiyorlar bunu dertleri din felan değil.

İnsan sevmediği biriyle aynı evi aynı yatağı ve hatta hayatı nasıl olurda bır arada yaşar.eger sevmediğinden eminsen konus esınle ayrıl ona da kendıne de yazık etme.niye evlendın peki merak ettim bu arada eşinin baskıları yuzunden mı sevemıyorsun bir türlü
Evet baskıları yüzünden ailesi yüzünden gün arasında öğle yemeğinde bile yemek yemiyor eve geliyor 10 dk beni görsün diye

Abla 1 aylık evliyim :KK43: ne çocuğu
Tamam tamam pardon ben seni hatırladım 1 ayda kimse değişmez canım eşin evlenmeden evvel sana oynamış bunun anlamı bu . Kaçarak evlendim babamdan çekiniyorum eve dönmeye demiştin değil mi ?
Sevmiyorsan daha nereye kadar geçinemediğin biriyle kalacaksın ?

Dedim bu Allah’ın emri diyor
Kulun zorlamasıyla olmaz de sende.
Kapanacaksam içimden gelmeli de.
Hayır bu zihniyeti anlamıyorum evlenirken görmüyor mu kapalı biriyle evlenmediğini yahu? Mümkünse çoğalmayın.

Son düzenleme:
Eğer eşinin ailesi size yük olmaktan çıktığında eşinle mutlu olacaksan bunu eşinle konuş. Ama kimse size karışmasa dahi ben mutsuzum bu adamla diyorsan ayrıl. Çünkü seven bir adam var istekleri var ama karşısında karşılayacak bir kadın yok. Bırak onu seven biriyle mutlu olsun.
Seven bir adam var ama elma ile armut ayıramayacak kadarda saf ailesini istemiyorum çok çok geri kafalılar saygı duyuyorum ama misafirlikte bile kadın erkek ayrı oturuyor bunlar bana çok ekstrem geliyor o onların yaşam tarzı ama ben onlara ayak uyduramıyorum uydurmak istemiyorum da

Back
X