Eşimden şiddet görüyorum yardım edin!

Sonunda ' turkiye de kadinlarin 80% bu ve bu gibi siddetlere magruz kaldigini biliyormuydunuz? Lutfen kadin vakfina deste cikalim''gibi bi cumle yazicak sandim.
Bu ne? o babanin kalibina tukuruyum.
Bence sen bi an once bi is bul ve ayril o evden, bak kuaforluk varmis.
Sonrada ogrenci evi gibi bi kac ev arkadasiyla bi ev, guzelce yasa.
Varsin dul damgasi ye be, canindan olucan bu gidisle.

Elinin altında internet var aç mor çatının numarasını bul ara be kurtul bu eziyetten hem ailenden hem o koca müsvettesinden. Arkadaşımın ablası gitti ve inanki özellikle senin ailen gibi ailesi olan kişiler için bulunmaz nimet. Ama sözlerinden çıkmıycan. Ailenle ve eşimle öyle gizli gizli buluş konuş yok. Öyle bir sistemki arkadaşımı ablası morçatıdan arıyordu numara gizli ama 2 dk sonra o gibi numara kendiliğinden arayanlar listesinden siliniyordu. Eğitimine devam ediyorsun gerekli psikolojik destek vs hepsini alıyorsun. Uzun süre sonunda mesleğini eline alınca sana bir ev tutuluyor ve iş bulunuyor ve hiç ellerini üstünden çekmiyorlar . Şartları eşine geri dönersen yada gizli iş çevirirsen herhangi bir yüz kızartıcı suç işlersen senden ömür boyu ellerini çekiyorlar. Ayrıca boşanma esnasında avukat da bu kuruma ait oluyor.

Son düzenleme:
Sonunda ' turkiye de kadinlarin 80% bu ve bu gibi siddetlere magruz kaldigini biliyormuydunuz? Lutfen kadin vakfina deste cikalim''gibi bi cumle yazicak sandim.
Bu ne? o babanin kalibina tukuruyum.
Bence sen bi an once bi is bul ve ayril o evden, bak kuaforluk varmis.
Sonrada ogrenci evi gibi bi kac ev arkadasiyla bi ev, guzelce yasa.
Varsin dul damgasi ye be, canindan olucan bu gidisle.
Bende ayni gorusteyim butun dunya bir olup size dul dese ne yazar? Hadi herkes icinden 3 kere dul desin size, sonra da sizden ne eksilmiş bir bakalim?
Zaten ceker gidersiniz ya bir kurtulun oradan gerisi kolay. Ama harcanmayin ne olur. Bir kenarda kosede biriktirmeye baslayin zor ama imkansiz değil kacmaniz. Sonra bir sekilde bosanirsiniz da zaten bir sure kaybolun yeterli

Arkadaslar ben cok uzgunum hic planladigim gibi olmadi babam beni assa indirdi bida olursa o zaman ayrilirsin tamam o zaman bisey demicem dedi. Bu sefer sana degil ona kizcam dedi bida doverse inmem assaya bosancam dedim tamam dedi ona guvendim bi umut indik assagiya. Konustuk tartistik babam gitti kurana el bastirdim zorla yarim agiz yemin etti. Hala bidaha dovme ihtimali var yani aklinda. Sonra biraz daha tartistik ben laf soyluyomusum ondan dovuyomus. Bende soz verdim tamam laf solemicem sende vurmucan dedim anlastik. Bidaha kendimi tutamazsam ben ayrilcam zaten sana zarar vermemek icin dedi. Boyle olmaz yurumez bu sekilde devam ederse ayrilalim ilk ayrilan biz degiliz dedi anlastik boyle iste. Bana kizcaniz biliyorum ama inanin hemen birakip gitmek hic kolay degil bekara kari bosamak kolay gelirmis. Sizin yerinizde ben olsam bende ayril yazardim ama sartlarim ortamim bu kadar genis degil. Mutlu muyum hayir degilim buz gibiyim ona karsi suan uyuyo bende oyle yaziyorum. Hemen yazip kapatmam lazim oldugu icin bicogunuzun mesajina tek tek cevap yazamiyorum bazen bi iki mesaj okuyup oyle cevap yazdim hepsini okuyamadim bile. Ama buna bile laf soyleyen var. Hepinizden allah razi olsun bana destek oldunuz sizden gic aldim bu sefer ezdirmedim kendimi size yine yazicam gelismeleri lutfen beni assagilamayin ben hepinizi cok sevdim ilk defa boyle derdimi actigim insanlar oldu beni rahatlattiniz yalnizligimi giderdiniz herkese tesekkurler. Son sans veriyorum son kez. Olmazsa bitiricez.

İnşallah akillanir yapmaz şiddet ama onunki hastalik sinirlenince zarar vermeden rHatlayamiyo yani yine olucaktir.psikolojik destek alması şart ve bence babanda çok acimasiz seni ezdiriyo.bence şuan hata yaptin ya bidahaki şiddette daha fazlasi olursa ya hastanelik olursan kafani bir yere çarpar beyin kanamasi olursan .sen şuan resmen bi dahaki dayagi yicekmkyim yemjcekmiyim diye strestesin.ve baban bilebile sseni birakabiliyo o kocaya .ayrilinca namusunuza bisey olmucak .hatta bence babanizlada kalmayin alt katta esiniz gitsin siz tek yasayin.ayni apartmandasiniz nasilsa.mesleğinizde varmis bir kendinize bakarsiniz.yasinda küçük daha iyi birini bulursun ilerde.çocuğun olmaması bi yerde iyi olmuş en ufak biseyde cocugunla tehtid ederdi seni. Baban bosanmanida asla kabullenmezdi o zaman bence hemen ayrilmalisin o adamdan .

Arkadaslar ben cok uzgunum hic planladigim gibi olmadi babam beni assa indirdi bida olursa o zaman ayrilirsin tamam o zaman bisey demicem dedi. Bu sefer sana degil ona kizcam dedi bida doverse inmem assaya bosancam dedim tamam dedi ona guvendim bi umut indik assagiya. Konustuk tartistik babam gitti kurana el bastirdim zorla yarim agiz yemin etti. Hala bidaha dovme ihtimali var yani aklinda. Sonra biraz daha tartistik ben laf soyluyomusum ondan dovuyomus. Bende soz verdim tamam laf solemicem sende vurmucan dedim anlastik. Bidaha kendimi tutamazsam ben ayrilcam zaten sana zarar vermemek icin dedi. Boyle olmaz yurumez bu sekilde devam ederse ayrilalim ilk ayrilan biz degiliz dedi anlastik boyle iste. Bana kizcaniz biliyorum ama inanin hemen birakip gitmek hic kolay degil bekara kari bosamak kolay gelirmis. Sizin yerinizde ben olsam bende ayril yazardim ama sartlarim ortamim bu kadar genis degil. Mutlu muyum hayir degilim buz gibiyim ona karsi suan uyuyo bende oyle yaziyorum. Hemen yazip kapatmam lazim oldugu icin bicogunuzun mesajina tek tek cevap yazamiyorum bazen bi iki mesaj okuyup oyle cevap yazdim hepsini okuyamadim bile. Ama buna bile laf soyleyen var. Hepinizden allah razi olsun bana destek oldunuz sizden gic aldim bu sefer ezdirmedim kendimi size yine yazicam gelismeleri lutfen beni assagilamayin ben hepinizi cok sevdim ilk defa boyle derdimi actigim insanlar oldu beni rahatlattiniz yalnizligimi giderdiniz herkese tesekkurler. Son sans veriyorum son kez. Olmazsa bitiricez.
Neden laf soylemiycem, sen de dovmeyeceksin diye yemin ettirdin?
Resmen laf soylersem dov demek bu.
Sebep ne olursa olsun bana elin kalkmayacak diye tavrini koymaliydin.
Esin icin hicbir sey degismedi ki.
Iki gune baslar yine.
Dovunce bahane de hazir!

Mantıklı düşünemiyorsun o seni dövmeyecek diyelim ki zaten dövecekte diyelim dövmedi e sen yine bunca sacmalıktan sonra muylu olamıycaksın ki... Ayrılmak için ne kadar şiddet olmalı bir uzvun zarar mı görmeli ama ailende bile şiddet görmüşsün normalleştirmiş artık beynin. Bence arkadaşlarınla ailenle bu durumu paylsş sakın saklama. Yarın bir gün mahkemede yaşadıkşarını kanıtlamak için hiç birsey de yapmıyorsun ilginç.

boşan demek kolay koca desen şizofren dengesiz aile desen bes kurus etmez napsın bu kız nerelere gitsinde kurtulsun bazen iyiki cehennnm var diyoorumm
Konu sahibinden daha caresiz olan insa lar var. Elinde meslegi olmayan 3-4 cocukla siddete magruz kalan ve kendinj bu hayattan kurtaran kadinlr var. Sosyal yardim dernekleri, insanlar bu durumdan kurtulsun diye var. Insanlari bu kadar caresizlestirip yasamlarini kaos icinde gecirmelerini hakli gormemek gerek bence. Bu insanlarin cesaretine golge dusuruyor. Sonra ben nereye giderim diye gucsuzlesiyorlar tipki konu sahibi gibi. Kurtulmak icin secenek var. Sadece ya yaparsin ya yapmazsin aciz olmaya gerek yok.
Ev temizligine gidip 4 kucuk cocugunu okutan bir de surekli esinin olum tehditlerine karsi basi dik duran kadinlarimiz varken, bunlar yapilabiliyorken bu eziyetleri cekmemeli insan.

Senin ayrılmaya boşanmaya yeniden bir hayat kurmaya cesaretin yok.
Bak yukarıda arkadaş mor çatı'dan bahsetmiş. Bence onu dikkate al.
Bu adam değişmez üzgünüm ama babanda değişmez..

Şu an ben de çok üzgünüm bu yorumunu okuduğum için.

Kendini kurtarabilirdin bu hayattan. Yine beni dövecek mi korkusuyla yaşayacağın değil yanında huzur ve güven bulabileceğin bir eşin olabilirdi. Saçlarını eline dolamak yerine şefkatla okşayacak bir eşin olabilirdi.

Ama zaten eminim o eş değişmez, yine yapacağını yapacak.

Tartışmada kimin iradesi güçlüyse o kazanır. Sen kararlı olduğunu gösterseydin babana vazgeçerdi ve anlardı ki bir daha olmamak şartıyla diyecek kadar kazımış, kırmışsın iradesini. Son anda pes etmek neden?

Merak ediyorum o adama gerçekten sarılabilecek, onu öpüp onunla sevişebilecek misin?

Ya da seni morartana kadar döven ellerin gerçek sevgiyle sana dokunabileceğine inanabilecek misin?

Yazacak çok da... neyse.

Gercekten zor. Ama bi insani surekli asagilayip doversen psikolojisini bozarsin. Ve acizlrsir. Bu deney kipeklere bile yaoikdi. Ve sinuc ayni. Insanlardada oyle. Cesarwti yik hayati tanimiyir. Tanidigi yer esi ve baba evi. Hayat be bilmiyir. Cocuk olursa mutlu oluruz. Diyor. Velki ona vagli oldugundan onu sevme ihtiyaci duyuyor. Hayatta yalniz kalacagini yem olacagini dusunuyor. Yani saglikli dusunemiyor. Ama elinde cik buyuk sablar var. Oku altinlarini al cek git. Sakin bi sehre. Ise gur evini tut. Korkma kilay kolay kimseye ozelini anlatmassan kimse seni rahatsiz etmrz. Yassr gudersin. Eminim oadami sevmiyirsun sirf kendine mecbur birakmis. Ce inan hakkediirsun bu hayati. Cunku suan oylesin. Be zaman guclenir kendini degerli girursen ozaman ah salak kafam basik izin verdim dersin. Seni oldurmesini bekle...

Tatlıyı yedirirken dövmesine koptum artık..yok artık..ciddi psikolojik sorun var...neolur boşan

Sorma orda ben de koptum :KK53:

Kusura bakma konu sahibi eşin tam bir manyak!
Ama suç senin dayak yemek dışında yaptığın bir şey yok.

Ben olsam bir gün alırım elime oklavayı geçerim kapı arkasına, içeri girdiği gibi dalarım
Allah ne verdiyse. Ama kafa göz umrumda olmaz aynı onun yaptığı gibi.:63:

Ondan sonra görsün bakalım nasılmış dayak atmak mı daha güzel yemek mi sorarım.
Boşayacaksam da temiz dövüp öyle boşarım valla:KK14:

Sorma orda ben de koptum :KK53:

Kusura bakma konu sahibi eşin tam bir manyak!
Ama suç senin dayak yemek dışında yaptığın bir şey yok.

Ben olsam bir gün alırım elime oklavayı geçerim kapı arkasına, içeri girdiği gibi dalarım
Allah ne verdiyse. Ama kafa göz umrumda olmaz aynı onun yaptığı gibi.:63:

Ondan sonra görsün bakalım nasılmış dayak atmak mı daha güzel yemek mi sorarım.
Boşayacaksam da temiz dövüp öyle boşarım valla:KK14:

Çok tepesine cıkarmış ,eşi ona öyle davranmasna rağmen böyle karakterdeki birine çocuk gibi eliyle yemek yedirmek ne! Bu hanımın eşi bunu kesinlikle haketmiyor.İyce baştacı yapmış.
Boşanmazsa ömrü kahır içinde gececek..yazık eder kendine.

Merhabalar..
Yaklasik 3 yillik evliyim 21 yasindayim cocugumuz yok olmuyor ben polikistik overim Lise mesunuyum açiktan üni okuyorum edebiyat bolumu. gitar ogretmenligi ve kuaforluk gibi mesleklerim var ikisinide yillarimi verdim cekirdekten yetistim. Ama esim calismama izin vermiyor. Aslinda hikayem cok acıklı nerden baslasam bilemiyorum. Esimle 3 yil once anlasirken ergen olan erkek kardesimin ogrenip kavga cikarmasi sonucu babamdan 3 gun boyunca dayak yedikten sonra esimin seviyosan gel benimle demesine güvenip kacarak evlendik. Bazi sartlardan dolayi dugunumuz 7 ay sonra oldu ve bu surede anneleriyle yasadik. Buraya kadar sorun yok. Yani aslinda var da simdiki kadar degil. Bizim iki katli bi evimiz var ailem ustte yasiyor babamla baristiktan sonra (esimin israrlari sonucu) bizde alt kata yerlestik dugunden sonra. Yalniz esim bu 7 aylik sure zarfinda kendi ailesine ve bana yapmadigini birakmadi (sözlü olarak) düğün istemedi esya istemedi kiraya giricez ev begenmedi en sonunda beni tehdit etti ya sizin ev yada dugun olmaz dedi bende annemi ikna ettim ve babam evde oturmamiza izin verdi. Esim ici rahat olsun annem babam yanimda diye istiyodu bana oyle diyo yani. Ev insaatti kapi dolap falan yoktu esim icini yaptirdi annesinden falan cok para aldi annesiyle bu yuzden hep kavga ettiler mobilya alisverisine gittik annesi babasina kizdi bindi arabaya geldi onlari orda birakti onlar otobusle dondu falan.. Cok uzattim ama Birazdan bunlari niye anlattigimi anliycaksiniz. Artik kendi evimizde yasamaya basladiktan sonra sanki 7 ayı hic yasamamis gibiydik hersey sıfırlandi basa donduk. Asiri kiskancliktan cok tartistik. Ha bu arada kapi disari cikmak zaten yok 1 yilda 20 kilo aldim hastaligimin da destegiyle. Yeni evliyiz afedersiniz banyo yapiyoruz kış günü tabi nem kurumuyo esim kiskancliktan kapi pencere actirmiyodu ev kuflendi resmen. Zebra perde alttan biraz acildi mi kavga cikiyodu neden perde acik diye. Ev yeni esya yeni her gün ben temizlik yapayim istiyodu yine kavga cikiyodu. Sanki beni hizmetci almis gibi davraniyodu. Bunlari tek tek bi sekilde kayinvalidemle hallettik havalandirma temizlik falan.. Esimin psikolojisi bozuk demek yetmez resmen göçük bizde farkindaydik.doktora falan da gittik ama sonra goturemedik gitmiyor. İlk dayagimi ne zaman yedim bilmiyorum ama yine ilk zamanlardi boyle seveplerden olsa gerek. Ve tabi yukarda annem babam duya duya. Yalniz unutamadigim bi kac dayak yeme sebebim var onlari paylasayim. Bi gun yine bi sebepten bozuguz aksam yemegi yiycektik benim canim istemedi ona masayi hazirladim geldi oturdu sonra bagirmaya basladi kaşık koymayi unutmusum. Dusunebiliyo musunuz kasiğı unuttum yani bu dunyadaki en buyuk hatalardan biri. Kaşıgı unuttum diye bagirinca bende tabi onu sakinlestirmeye calistim bagirmana gerek yok unutmus olabilirim zor bisey degil ki bak kasiklar burda koyarim hemen falan dedim ve kasigi hemen koydum uzaklastim cunku biliyorum olcaklari ve tabi esim susmadi soylenmeye devam etti yemeden kalkti masadan bu sefer ben kizdim bi kasik koymadim diye sofraya kusuyon falan diye biyandan sofrayi toplarken biyandan soyleniyodum hic anlamadim soyleniyorum diye dovdu beni. Kisacasi masaya kasik koymayi unuttugum icin dayak yedim..
Yine bikere oturuyoruz tv izliyoruz biyandan da tatli yiyoruz ama hosuma gittigi icin ona ben yediriyorum. Bi catal verdim agzina sonra dalmisim yine bagirmaya basladi hadiiii ne bekliyooon verseneeee vs vs diye. Tamam dalmisim bagirma demeye kalmadi tabak canak havada uctu her yer pasta oldu tabaklar kirildi ve yine dayak yedim. Dusunebiliyo musunuz elimle beslerken 2 dakka agzi bos kaldi diye dayak yedim.
Yine bikere sebebini hatirlamiyorum yine beni cok dovmustu ve ben artik cinnet gecircek duruma geldim paltomu falan giydim gitmeye calisiyorum ama beni birakmiyo. Biyandan babamlar sesi duydu kapiyi caliyo ben kacmaya calisiyorum elinden o beni birakmiyo. Sonra ben kacip kapiyi actim babam iceri girince bide babam dovdu beni. Ellerinden kactim bahcede yakaladilar 10 metre sacimdan surukledi babam gitmeye kalktim diye. Yani bunun sebebi de onaysiz evlendim onun sevmedigi bi aileye cattigim icin hakettigimi dusunerek vurun kahpeye hesabi ben ortada hep dayak yiyorum. Ve bunun gibi niceleri. Velhasil yagmurdan kacarken doluya tutuldum. Ve bu aksam yine tartistik sacma bi sebepten ama esim susmak bilmedi butun aksam boyunca sanki intikam alir gibi hep ustume geldi hep benimle ugrasti hic sesimi cikarmadim baska bi sebepten yine bagirdi zaten aramiz kotu ya cezveyle parmagima vurdu parmagim morardi yine de kavga cikmasin diye morarttin bile demedim. Susup oturuyorum nakışımı yapiyorum ordan cikiyo diyo faceden arkadaslarini sildim numaralarini da telden sildim. Yine susuyorum cikiyo diyo bu kanali degistir yoksa televizyonu kapatirim yine sustum tvyi kapatti. Cerez yiyorum git baska odada yeses oluyo falan diyo Hep beni tahrik etmeye calisti yani. En sonunda girdik yataga tabi benim telefonumu vermiyo aldi bana telefon yasakmis.( her kavgada telefonumu alir vermez ertesi gunde ise goturur ben telefonsuz kalirim) Yorgan altindan telefonla oynuyo bende bakmaya calistim napiyo diye bakma diyerek beni iktirdi ama göğsümden iktirdi neden göğsümü iktirdin acittin dedim bilerek yaptim demesiyle benim bardak taştı kan beynime sıcradi bi tane yapistirdim suratina. Sonra da olan oldu sen kim oluyon bana vurcak diyip daldı bana yine baya dövdü saclarimi eline doladi hadi bakalim nasil kurtulcan diyerek yoldu. Bende sinirle ne varsa yere carptim yorgani yastigi siseyi telefonunu. Sen kim oluyon bu esyalara zarar veriyon bi kuruş faydan mi var bi kuruşluk bisey mi aldin diyerek daha da vurmaya basladi ve gitarimi aldi eline kirmak icin. O benim en yakin arkadasim gitarimi kirsa öldürürdüm onu ben onu yillar once ne zorluklarla aldim tam 3 yil bekledim ona sahip olmak icin. Ben de yapistim gitara tamam birak bana vur ama gitara bisey yapma dedim iki elimle gitari tutuyorum o tek elinle tutyo bi elinlede beni tokatladi iki elim dolu oldugu icin yuzumu gozumu koruyamadim sonra birakti aciyarak bakarak. Sonra diger odaya gittim gitarimi alip klimayi actim sarteli kapatti isinamayayim diye. Sonra yine biraz daha itistik sonra ayrildik yine itistik en son ben paltomu giydim birak beni gitcem dedim birakmam diyo oyle paltoyla oturdum ben bi sure buz aldim kavama enseme koydum saclarimi cok yoldu cunku canim hala aciyo. Pek bagrismadik annemler duyduysa bile tartisiyoz sanmislardir dovdugunu anlamazlar ben de anlasinlar istemiyorum zaten sen istedin sen kasindin diyip cikiyolar isin icinden hic destek olmuyolar. Hic bi arkadasima da anlatamiyorum bikere en yakin arkadasimi arayip anlattim dayak yedikten sonra ama sonra cok utandim sanki bana bakinca hep dayak yedigimi güçsüz oldugumu dusunuyo gibi geliyo bana kimse acısın istemiyorum zaten kayinvalidem tembihliyo kimseye anlatma diye dedikodu olurmus yayilirmis. Bosanmayi hep dusunuyorum ama ailem yanimda degil tek basima naparim kucuk biyerde yasiyoruz bosanip yukari ciksam dul damgam olcagi icin hapishane hayatina bastan baslicam esimi zor düzeltmisken. Sehir disina okumaya gitsem izin vermezlerse naparim bu kucuk yerde dedikodunun cehaletin icinde. Sizden istegim bana yardim edin ben napayim isin icinden cikamiyorum en sonunda ikimiZden biri katil olcak. Beni hep kucumsuyo hem babamin evinde oturuyo hem ailem hic bi esya almadi diye hep laf sokuyo hem beni calistirmiyo hem de yetkili olmadigimi kafama kakiyo beni bu evde eziksin gozuyle goruyo gidemiycemi bildigi icin bana hep eziyet ediyo en ufak biseyden bagiriyo kavga cikartiyo. Dövüyo dövüyo sonra pisman oluyo özür diliyo cok üzülüyo biliyorum. her seferinde gitcemi anlayinca bida yapmicam haklisin diyo ben sinirlenince kendime hakim olamiyorum sen bana karsilik veriyon sen kasiniyon sen hakediyon ceneni kapatcan diyo o da isin icinden cikiyo. Sevgiyi sorsaniz o da zaten bunlari unutturmuyo...Ben napayim? Yukari tukursem biyik assagiya tukursem sakal... Yardim edin!
bu ne yaaa şakamı bunlar , Allah ım nedir bu saçmalık , dır dır ediyorsan şikayetçiyse boşansın ozaman ne demek dayak !!!!!!!!

O günden beri hiç bu siteye girmedim ilk defa giriyorum galiba tekrar tekrar hatırlmak istemedim yazdıklarımı okumak yüzleşmek istemedim. Eşim hala aynı düzenli olarak beni itip kakıyo en ıfak bişeyden kavga çıkarıyo sürekli bana bılaşıyo şakalaşması bile can yakıcı şaka birden kakaya dönüyo her zaman. Drmin olduğu gibi. Ve aynı senarya uykusuz üzgün ağlamalı bir gece. Çok yorgunum çok yıprandım. Bana inanmayanlar var inanmayanlar yorum yapmasın benim burda sizi kandırmamla kazanacağım bi çıkarım yok olmayan şeyleri de en ince ayrıntısına kadar yazmamla elime bişey geçmiycek o yüzden biraz saygı. Dertleşmeye ihtiyacım var ne bi arkadaşım var ne bi dostum bu yabani adam yüzünden arkadaşım da kalmadı hoş olsada anlatamam çünkü çok utanıyorum sonra bana acımalarından sen nasıl bunlara katlanıyosun gözüyle bakmalarını istemiyorum. Çok moralim bozuk çok yalnızım çok sevgisizim çok yorgunum.

O günden beri hiç bu siteye girmedim ilk defa giriyorum galiba tekrar tekrar hatırlmak istemedim yazdıklarımı okumak yüzleşmek istemedim. Eşim hala aynı düzenli olarak beni itip kakıyo en ıfak bişeyden kavga çıkarıyo sürekli bana bılaşıyo şakalaşması bile can yakıcı şaka birden kakaya dönüyo her zaman. Drmin olduğu gibi. Ve aynı senarya uykusuz üzgün ağlamalı bir gece. Çok yorgunum çok yıprandım. Bana inanmayanlar var inanmayanlar yorum yapmasın benim burda sizi kandırmamla kazanacağım bi çıkarım yok olmayan şeyleri de en ince ayrıntısına kadar yazmamla elime bişey geçmiycek o yüzden biraz saygı. Dertleşmeye ihtiyacım var ne bi arkadaşım var ne bi dostum bu yabani adam yüzünden arkadaşım da kalmadı hoş olsada anlatamam çünkü çok utanıyorum sonra bana acımalarından sen nasıl bunlara katlanıyosun gözüyle bakmalarını istemiyorum. Çok moralim bozuk çok yalnızım çok sevgisizim çok yorgunum.

Hayır işe yaramıyca için gerek duymadım. Normal olarak bile konuşmak istemiyorum karşılaşmaktan kçıyorum hep babam gelince ben gidiyorum sesini duyunca görünmemeye çalışıyorum. Çünkü onu sevmiyorum.

Yazık sana ya. Hiç bir insan evladı bu muameleyi haketmez. Baba'nın haberi var mı?

X