Elalem ne der diye hergün dayak yiyip birde öyle bir kaos içine bebek yapmaya çalışyosanız buyrun yapın sizin hayatınız sizin kararınız ,ama bende aynı yoldan geçtim aynı olaylarla sınandım düzeldimi hayır düzelmedi keşke eskiden bilseydim burayı bende yapmasaydım bu hataları, ama yaptım hemde çokk pişmanım evet bir oğlum var rabbimin hediyesi ama iki evde büyüyo bendeyken babayı babadayken beni özlüyo olan hep çocuklara oluyo.
Kendimi bile eleştiriyorum bu konuda keşke ben doğmasaydımda oğlumda olmamış bunları yaşamamış olsaydı diyorum ikimizde çocugumuzun günahına bulaştık, ne kadar mutlu olsada hep bir yanı eksik kalıyo şuan ikinci evliliğimi yaptım eski eşim senin eşindende beterdi elalem ne der diye düşünemedim, bir zaman sonra o elalem ben açken, ben dayak yerken, ben işkence çekerken bana yardım etmediyse konuşsalarda konuşmasalarda umurumda değildi yol yakınken ayrılın ve kendinize öyle yada böyle bir hayat kurun, ömür boyu bu şartlarda yürütmeniz imkansız yaşayan biri olarak en büyük tavsiyem bu size 1 gününüzü bile çok arıyacak olursunuz