Eşimden şiddet görüyorum yardım edin!

oh adama bak egosunu tatmin edecegi ,gidecek yeri olmayan gucsuz birini bulmus istedigi guc gosterisini yapiyor uzerinde,esiniz diyemiyorum kusura bakmayin o yaratiktan kurtulun kendiniz icin,durumunuza gercekten uzuldum,umarim bu cehennemden cikacak bir yol bulursunuz:KK43:babaniz olacak adama da soylenecek soz yok,kelimelerim bitti,hepsi birbirinden beter

Arkadaslar su cocuk konusunu kapatabilir miyiz artik cocuk falan istemiyorum evet ezik annesi siddetli bi yuvasi olcak haklisiniz esim duzelmiycek. Demin eve geldi ozur diliyo gitme diyo kurana el basayim bida vurmucam diyo. Sende kuran allah korkusu olsa zaten yapmazdin dedim. Sizce bidaha sans vermek aptallik mi olur yoksa kafama koymusken bitireyim mi
ilk defa yazıyorum
burda herkes senin üzerine ÇOCUK konusunda gelmek zorunda hisseder kendini
sen ağzına pasta veriyorsun önce veya sonra dayak yemişliğin var
bide çocuk diye tutturuyorsun, insanlar başının etini yemek istiyolar kafandan sil biran önce diye
senin de akıbetin belli yaa neyse.. inşallah yanılırım..

babanada kocana da bela okuyasım geldi.sen bunları niye çekiyosun ya ? mazoşist falan mısın?

okudum okudum.burda daha fazla bekleme hemen çık yukarı annenle babanla konuş ayrıl.düzelir mi düzelmezmi bunun cevabı sende 3 sene olmuş düzeldi mi.yaşadıklarını normal sanıyorsun ama normal değil.baba evinde kalırsam esir hayatı yaşarım demişsin bu yaşadığın ne .bide belki ilerde hayırlı kısmetlerin çıkar mutlu bir yuvan olur.lütfen bekleme git.

Cok sagolun bana yardim ettiginiz icin. Simdi bi kac esyami alip cikicam. Altinlarimi bile almiycam zaten dove dove elimden alirlar bu ac kopekler para diye ölüyo hepsi. Zaten istemiyorum onlarin hic biseyini bosaninca nafaka bile almiycam

merhaba ben ilk yazdıgını okudum ve son ıkı sayfayı bırakıp gitmen en iyisi ama altınlarını al onlar senin kanuni hakkın ailen olmadan da yaşayabilecek çalışabilecek yaştasın hazır üzerinde morluklar varken git raporda al o adamdan kurtul isterse hatim etsin kuranı yinede bakma arkana derim ben

çook üzüldüm bende boşan dicem ama seni de anlamaya çalışıyorum boşansan nereye gitçen napçan. beşka şehre gitsen yine bulurlar seni offff çok zor bir durum allah kolaylık versin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: sana destek vercek kimse mi yok?

Cok sagolun bana yardim ettiginiz icin. Simdi bi kac esyami alip cikicam. Altinlarimi bile almiycam zaten dove dove elimden alirlar bu ac kopekler para diye ölüyo hepsi. Zaten istemiyorum onlarin hic biseyini bosaninca nafaka bile almiycam

inşallah bu dediklerinizi yapıyorsunuzdur :KK14:

yazdıklarının çogunu okudum bende eşimle ilk zamanlar kavgalarımız oldu ama ben biraz dik başlıyımdır . biraz bagırdıgı zaman alttan almaz hadi bana mı vurucan vur bak ne oluyo diye bi kaç kere zorladıgım var şansımı orda bi kaç kez tokat yemişimdir. benimde babamla annem ayrı babamda umrunda olmaz annemde karıkoca arasına girmez çocugum da vardı tabi hemen hamilelik hemen doğum bırakıp gidemedim ki ben bir tokata giderim yani bir iki kez yaşandı. şimdi mümkün değil öyle birşey yapsın kızım 6 yaşında çalışıyorum kendimi idame edebilecek güce sahibim gözüm kara bırakıp gitçeğimide bilir . o yüzden yapmaz kafasını sinirden duvara vurdugu olmuştur. ama bana dokunamaz . ee bende senirli oldugu zaman bulaşmamam gerektiğini ögrendim ama senin ki biraz farklı canım senin ki bildiğin dövüyoo .. şansını zorlama ben çocuk olmasaydı bi tokat için bile yıkardım şiddet eğilimli insanı yola getirmek zordur.

Elalem ne der diye hergün dayak yiyip birde öyle bir kaos içine bebek yapmaya çalışyosanız buyrun yapın sizin hayatınız sizin kararınız ,ama bende aynı yoldan geçtim aynı olaylarla sınandım düzeldimi hayır düzelmedi keşke eskiden bilseydim burayı bende yapmasaydım bu hataları, ama yaptım hemde çokk pişmanım evet bir oğlum var rabbimin hediyesi ama iki evde büyüyo bendeyken babayı babadayken beni özlüyo olan hep çocuklara oluyo.

Kendimi bile eleştiriyorum bu konuda keşke ben doğmasaydımda oğlumda olmamış bunları yaşamamış olsaydı diyorum ikimizde çocugumuzun günahına bulaştık, ne kadar mutlu olsada hep bir yanı eksik kalıyo şuan ikinci evliliğimi yaptım eski eşim senin eşindende beterdi elalem ne der diye düşünemedim, bir zaman sonra o elalem ben açken, ben dayak yerken, ben işkence çekerken bana yardım etmediyse konuşsalarda konuşmasalarda umurumda değildi yol yakınken ayrılın ve kendinize öyle yada böyle bir hayat kurun, ömür boyu bu şartlarda yürütmeniz imkansız yaşayan biri olarak en büyük tavsiyem bu size 1 gününüzü bile çok arıyacak olursunuz

direk boşan ben olsam boşanırdm diyenlere sınır oluyorum sinir..
kızda ister heralde boşanmayı aile destek değil tam aksi bide gelip babası döverken nereyee boşancak bu kız? sizden ricam lütfen bu canavardan cocuk yapmayın..tatlı dille herfırsatta çalısmak istedıgınızı söyleyın kendi ayaklarınızın üzerinde durunca işte ozaman en güzelinden bi tekme atın kıçına pisliğin..

direk boşan ben olsam boşanırdm diyenlere sınır oluyorum sinir..
kızda ister heralde boşanmayı aile destek değil tam aksi bide gelip babası döverken nereyee boşancak bu kız? sizden ricam lütfen bu canavardan cocuk yapmayın..tatlı dille herfırsatta çalısmak istedıgınızı söyleyın kendi ayaklarınızın üzerinde durunca işte ozaman en güzelinden bi tekme atın kıçına pisliğin..
Her aile destek olmuyoki boşanırken ben ayrılırken kimse destek değildi ben günlerce komşu evinde kaldım eski eşim sayesinde işten de atılmıştım cebimde 2 tl parayla bebeğimle komşuya sıgındım şuanki aklım olsa komşum olmasa kadın sığınma evine giderdim kolay yoldan boşan demiyoruz zaten adam perdeyi açtırmıyo diyo siz çalışmaya ikna et diyosunuz

Ben şiddet görmedim belki abartmış olabilirim ama şiddet gormedim bunu biliyorum ve içim rahat şu an çok mutluyum..
Peki ya sen ?
Hic tanımadığın bir insana geçmiş konusunu yüzüne vurmaya çalışarak mutsuz olmasını isteyecek kadar zavallısin aciz ve mutsuzsun :)
O kötü kalbinle sen devam et , ama beni yani hiç tanımadığın birini kendine bu kadar dert edecek kadar sorun yapma olur mu :) ben çok mutluyum ..
Senin de mutlu olmanı temenni ederim kötü kalpli insan :)
Şimdi yorumları yaz çünkü yakın bi zamanda hiç firsatin olmayacak 2 çocukla nasıl baş edeceksin sen onu düşün :)
Senin gibi kötü kalpli ve kalitesiz insanla tekrar muhatap olmayacağım
Malum it ürür kervan yürür :))))
2 çocukla nasıl baş edeceksin ne demek! anne olacak biriyle dalga mı geçiyorsun yazık!!!

okurken hem tüylerim diken diken oldu hemde cokk sinirlendimm
hata babanda..esinin yaninda seni dövüyorsa esinde döver tabi
bir baba bunu nasil yapar ya
bende bosan diyecem ama eminim zordur senin icin cünki adam seni disari bile birakmiyormus..cocuk sakin yapma.
Esin birdaha döverse polisle tehtit et hatta polisi cagirr..sonra bir türlü bosan ve okulunu bitirmeye calis

Her aile destek olmuyoki boşanırken ben ayrılırken kimse destek değildi ben günlerce komşu evinde kaldım eski eşim sayesinde işten de atılmıştım cebimde 2 tl parayla bebeğimle komşuya sıgındım şuanki aklım olsa komşum olmasa kadın sığınma evine giderdim kolay yoldan boşan demiyoruz zaten adam perdeyi açtırmıyo diyo siz çalışmaya ikna et diyosunuz
siz çok güçlü bı kadınsınz tebrık ederım:KK19: ama herkes sizin gibi olmuyo malesef

Ay içim kıyıldı resmen ailen eşin nasıl insanlar ya kocanın seni dövdügünü gördügü halde kocanı degil seni dövüyo. kim çeker bunu hani çektin diyelim daha ne kadar dayancan bunun sonu cinayetle bitmezse iyi

X