Eşimden şiddet görüyorum yardım edin!

Gözün kesiyo mu o arkadaşlarının yanına gitmeyi? Zamanında babandan kaçmışsın kocana sığınmışsın bu sana çok büyük ders olmalı.Şimdide bir cesaret kocandan kaçıp arkadaşlarına sığınma zaten,ne yaparsan tek yap kendin yap madem yeni bir hayat kurmak istiyosun işin nolduğuna bakma gir çalış birikim yapmaya bak,hazırda paran olursa vurur kapıyı cıkarsın ama sadece kendine güvenerek at atacağın adımları.
Sen güçlü olursan yaşadıklarındanda güç alarak güzel şeyler başarabilirsin,inan...
Sen yanlış anlamışsın arkadaş dediğim kalıcak yer anlamında. Sığınma evine ihtiyacım yok yani kalıcak yerim çok ilk zamanlar. Sonra ben zaten kendi başımı beceririm tuttuğumu koparırım ben erkek gibiyimdir aç kalmam elim dilim işler. Ama işte evde o pozisyonda değilim beni eziyo çünkü. Bastırıyo güçlü olamama izin vermiyo bişeyler başarmamı istemiyo. Sesim çıktığı zaman da değer verdiğim şeyleri alıyo elimden. Mesela yarın güne gidiceksem tamam yarın güne gitmiyon diyo sıkıyosa git gittiğim yere gelir herkesin içinde döver öyle söylüyo. Anlatabildim mi böyle bi döngü. Rezalet kaldırcak gücüm yok boyun eyiyorum. Şimdilik. Güçsüz olduğum için. Ama benim de sıram gelicek. Belki seneye belki 5 yıl sonra. Ben beklerim yeterki kaçarak değil gururla başım dik gideyim gidiceksem ben onu istiyorum. Kaçmak kolay ya sonra? Sonunu bilemediğim bi işe kalkışmak istemiyorum. Güçsüzün. Önce güçlenmem lazım.

İyi hoşta sen neyi beklediğine karar ver..
Hem cesaretimi toplamayı bekliyorum diyosun hem bi ümit düzelcek diye bekliyorum diyosun.
Aylar öncede benzer seyler söylenmiş sana,sen değişmedikten sonra burdaki kimsenin sana faydası dokunmaz.Bu yazdıklarınlada görüyorumki sen hala bi mucize falan bekliyosun.
Ne denir bol şans..
Bi ümit dediğim normal olduğu zamanlarda. Yani ümit ediyodum ama artık düzelmiycene eminim anlamında yaZdım onu ben. Yani ümit etmiyorum biliyorum hep aynı böyle geldi böyle gitcek. Ben şuan sadece dertleşiyorum sen bana niye kızıyosun ki sen mi yaşadın benim yaşadıklarımı?

Bi ümit dediğim normal olduğu zamanlarda. Yani ümit ediyodum ama artık düzelmiycene eminim anlamında yaZdım onu ben. Yani ümit etmiyorum biliyorum hep aynı böyle geldi böyle gitcek. Ben şuan sadece dertleşiyorum sen bana niye kızıyosun ki sen mi yaşadın benim yaşadıklarımı?
Kızdığımı nerden çıkardın Allah aşkına?
Sen kendin eşin için değişceğini ümit ediyorum yazdın,ediyodum değil.Bende buna istinaden önce kendini netleştirmen gerektiğini düşünüyorum.

Cahildim evlendim diyo senelerdir dayak yiyorum ama ailem arkamda degil bosanamiyorum diyo bi de cocuk yapmaya calisiyo o adamdan. Sonra da konu aciyolar dayak yiyorum ama napiiim cocugum var bosananam diye al yurek ezintisi. Kendi kendine hayati zorlastiran insana ben niye aciyayim ki ya herkes hak ettigini yasar
Ya ben anlamıyorum siz nasıl acı çekenden daha kızgınsınız? her yerde herkesin söylediği aynı şey çocuk yapma katlanma kaç. Peki bunları biz bilmiyo nuyuz? Gerçekten bekara kadın boşamak kolay ben burda bunu anladım. Eşim götürürse ben hastaneye gidebiliyorum esir etti beni diyorum siz korunmadığıma kozıyonuz. Eczaneye gidip prezervatif almak bana uzaya çıkmak kadar zor kaldı ki takcağını nerden biliyon? Herkes hayal dünyasında yaşıyo doğru bitane herkes onu söylüyo ikimizden başka dört duvar arasında ne yaşandığımı bilen yok herkes olmucak akıllar veriyo. Herkes hayal kurabiliyo bunları bende biliyorum. Sizde düşündüğünüz gibi olmadığını bilin.

İnsana en büyük kötülüğü yine kendisi edermiş...
lafın bittiği yerdesin sen...3 Maymunu oynamaya devam et...
Sadece kendini kandırırsın...

bence darp raporu al esine iyi davran caktirmadan haataneye git bebek icin filam de git rapor al dayak yedigine dair bole bise oldugunda sakla o raporu bu bir . netten siginma.evi arastir. sonra git oraya yerles polise ver o hayvani da yatsin icerde pislik . aileni de hic dusunme dudunulecek gibi degiller cunku kacmis olabilirsin ama.bu kadarina susmasi babanin aptalligi. O yurtta kaldiktan.sonra is bul kuafirde calis maaslar iyi oluyor eve cikarsin kndine yeni hayat kur bu surecte ucretsiz psikologlar var 153 hattindan randevu alniyor terapi alir guclenirsin is de sana iyi gelir sonrda karsina biri cikar daha mantikli dsunursun artik yas ilerledikce once calis kazan.benden bile kucuksun bn 23 yasindaym aile sorunlarmla bogusuyorum bnde. ama.o.aptal adamdan sakinnn sakinnn cocuk yapmaya kalkisma korun ne olur ne olmaz dediklerimi de biran.once yap

Buneee tamamini okumadim ama bosan! Yani yuhhh dayak ne yaa bide soylenir gibi yazmissin nerden dayaktan dayaga atliyon valla o bana vurmadan agzini burnunu yamulturdum ben onun..
Öyle ailenin de, öyle kocanın da..... Ne baban baba senin, ne kocan koca. Böyle ömür geçmez canım. Acil polise gidip darp raporu alacak ve şikayetçi olacaksın. O baba da gerekmez sana. Adamın egosu evladından değerliymiş baksana. Kibre bak. Evladına kıyabilen adama baba denmez!! Güçlü ol ve bu cehennemden kurtul. Şimdi içindeyken belki tam idrak edemiyorsun ama dışardan çok çok hastalıklı ve psikopat bir hayata sıkışmış olduğun çok açık net görünüyo !

he izin vermiyor demissin ya o zaman hastaneye tek gondermio bi yolunu da bulup kandiramam diyorsan bu adam hicmi ise gitmio evde yokken git direk polise sigin birdaha da donmee !!!

Ya ben anlamıyorum siz nasıl acı çekenden daha kızgınsınız? her yerde herkesin söylediği aynı şey çocuk yapma katlanma kaç. Peki bunları biz bilmiyo nuyuz? Gerçekten bekara kadın boşamak kolay ben burda bunu anladım. Eşim götürürse ben hastaneye gidebiliyorum esir etti beni diyorum siz korunmadığıma kozıyonuz. Eczaneye gidip prezervatif almak bana uzaya çıkmak kadar zor kaldı ki takcağını nerden biliyon? Herkes hayal dünyasında yaşıyo doğru bitane herkes onu söylüyo ikimizden başka dört duvar arasında ne yaşandığımı bilen yok herkes olmucak akıllar veriyo. Herkes hayal kurabiliyo bunları bende biliyorum. Sizde düşündüğünüz gibi olmadığını bilin.
Buraya yazıp sizlanip bi de verilen cevapları begenmeyenlere feci ayar oluyorum hee..
biraz daha zorlasak;
KOCAM DEGİLMİ DÖVER DE SEVER DE SIZENE

Tek korunma prezervatif mi elinin altinda internet var kendini gelistir biraz. Alirsin dk hapini yutarsin korunursun. Kendin alamiyosan annene aldirirsin o mu mesele yani? Kaldi ki adam tum gun is yerinde cikar alirsin da kimi kandiriyosun acaba? Konu acip millete kendinizi acindiriyosunuz insanlar sayfalarca yorum yaziyo ama gayet hayatindan memnunsun Allah verse dayakci adamdan cocuk yapacan. Tutturmus bekara kari bosamak tiriviri senin karsinda akranin mi var ne biliyosun sosyal statumu? Bunlari niye ortaya cikariyosun dersen hanimlar okusun da bosa senin icin uzulmesin

Hepize teşekkürler ben sadece konu açık kalmasın diye girip tamamlamak istedim. Şuanda yapabilcem tek şey sabredip beklemek. Bunu kabullenmiyosunuz ama o sizin kriterlerinize göre. Benim ne gücüm ne imkanım ne durumum var çekip gitmeye. Ben sadece güçlü bi kadın olarak gitmeyi hayal ediyorum tekrar kaçarak değil. Ve kurtulduğum zaman buraya yine yazıcam inşallah. beni hayata bağlayan hırslandıran tek şey en kısa zamanda ayaklarımın üzerinde durup güçlü olmam. Hepiniz sağolun sizinle paylaşarak azalttım üzüntümü. Sizden destek aldım siz gösterdiniz bana yapabilcemi sizin sayenizde ancak bu kararı alabildim ayaklarımın üzerinde durup başım dik gidicem burdan. Tabi ilk konuyu açtığımdaki gibi şeyler yaparsa anında gidicem bu sefer o başka. Ama beni ezmesini sabredicem. Onu ölünceye kadar vicdanıyla yalnız bırakıcam en büyük cezam bu olcak. Bunların hırsıyla yaşıyorum. Bana yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler her zaman söylediklerinizi hatırlıycam..

Hepize teşekkürler ben sadece konu açık kalmasın diye girip tamamlamak istedim. Şuanda yapabilcem tek şey sabredip beklemek. Bunu kabullenmiyosunuz ama o sizin kriterlerinize göre. Benim ne gücüm ne imkanım ne durumum var çekip gitmeye. Ben sadece güçlü bi kadın olarak gitmeyi hayal ediyorum tekrar kaçarak değil. Ve kurtulduğum zaman buraya yine yazıcam inşallah. beni hayata bağlayan hırslandıran tek şey en kısa zamanda ayaklarımın üzerinde durup güçlü olmam. Hepiniz sağolun sizinle paylaşarak azalttım üzüntümü. Sizden destek aldım siz gösterdiniz bana yapabilcemi sizin sayenizde ancak bu kararı alabildim ayaklarımın üzerinde durup başım dik gidicem burdan. Tabi ilk konuyu açtığımdaki gibi şeyler yaparsa anında gidicem bu sefer o başka. Ama beni ezmesini sabredicem. Onu ölünceye kadar vicdanıyla yalnız bırakıcam en büyük cezam bu olcak. Bunların hırsıyla yaşıyorum. Bana yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler her zaman söylediklerinizi hatırlıycam..
O hikaye oyle olmayacak canim sen korunmamaya devam et, bikac seneye cocuk yapip sonra da cocugum icin katlanmaliyim diyerek bi 20 yil daha devam edeceksin, o arada baska cocuklarin da olur, tabi bu dayaklar baskilar psikolojisi bitik fizyolojik hastaliklarla bogusan bitik bi kadin ve o ortamda buyuyen sorunlu cocuklarin olur. Hikayenin sonu bu yani kusura bakma

Biraz önce istersem çalışırım kendime karıştırmam maymun gözünü açtı yazdın,şimdi eczaneye gidip doğum kontrol hapı alamamaktan bahsediyosun.
Ay ben birşey anlamadım derdin neyse Allah yardımcın olsun.

Biliyor musunuz boyle kadinlara uzulemiyorum, elimde degil. Siz isteseniz cekip gidip yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize. "Istesem ceker giderim izimi bile bulamaz, zaten gitsem aramaz da beni. Ayrica tuttugumu koparirim, gitsem gecimimi saglarim " diyorsunuz once. Sonra da "Ama kacip gitmiycem basim dik gidicem, kacmak kolay ama ben bunu yapmiycam " falan gibi bos laflar ediyorsunuz. Farkinda misiniz bilmiyorum ama adam sizi her gun dovuyor, iskence ediyor, hayatinizi bitirmis. Neyi bekliyorsunuz siz? Imkanim var ama gitmiyorum diyorsunuz. Biz ne diyelim size simdi ? Gitme sansiniz varken size iskence eden bir adamla kalmayi tercih eden sizsiniz. Uzulecek bir sey goremiyorum ben, uzulemedim size. Bir de universite okuyacakmis. Izinsiz doktora gidemeyen kadini universiteye "iyi dersler askim " diye yolculayacak herhalde kocaniz olacak mahluk. Guzel ruyaymis kardesim, boyle devam.

İ
Tek korunma prezervatif mi elinin altinda internet var kendini gelistir biraz. Alirsin dk hapini yutarsin korunursun. Kendin alamiyosan annene aldirirsin o mu mesele yani? Kaldi ki adam tum gun is yerinde cikar alirsin da kimi kandiriyosun acaba? Konu acip millete kendinizi acindiriyosunuz insanlar sayfalarca yorum yaziyo ama gayet hayatindan memnunsun Allah verse dayakci adamdan cocuk yapacan. Tutturmus bekara kari bosamak tiriviri senin karsinda akranin mi var ne biliyosun sosyal statumu? Bunlari niye ortaya cikariyosun dersen hanimlar okusun da bosa senin icin uzulmesin
işte anlatmak istediğim tam da buydu doğru bitane sanıyosunuz. Ben izmirde istanbulda yaşamıyorum köy gibi bi ilçede yaşıyorum. Ve sen beni çıkıp alabilirim sanıyosun sen biliyo musun eşimin kendi işi saat başı eve geliyo çarşıdan gelip geçiyo vs. Ve sen biliyo musun ben bakkala gidemiyorum. Herşey sizin bildiğiniz gibi evet o kadar kolay annem alır doğru söylüyon ben onu hiç düşünmedim. Hap da iyi fikir peki hasta olduğumu biliyo musun? Bilmiyosun işte benim kızdığım siz bildiğinizi sanıyosunuz. Anlamak istemiyosunuz kabul etmiyosunuz. Başkaları da var mı varsa onlar naptı napıyo diye açtım ben bu konuyu zaten. Baltalayıcı aracıya ihtiyacım yok. Kendimi acındırmaya falan da çalışmıyorum niye öyle bişey yapim ki sen öyle hissettiysen yapma yorum ben herkesten fazla yazıyorum ben manyak mıyım gecenin kaçı olmuş uğraşayım bu saatte bunla? Beni zan altında bırakıyosun açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Akranım olmadığın belli dünyayı pembe görüyosun yaşamadığın için bilmiyosun düşündüğün gibi oluyo sanıyosun. Ama öyle değil.

İ

işte anlatmak istediğim tam da buydu doğru bitane sanıyosunuz. Ben izmirde istanbulda yaşamıyorum köy gibi bi ilçede yaşıyorum. Ve sen beni çıkıp alabilirim sanıyosun sen biliyo musun eşimin kendi işi saat başı eve geliyo çarşıdan gelip geçiyo vs. Ve sen biliyo musun ben bakkala gidemiyorum. Herşey sizin bildiğiniz gibi evet o kadar kolay annem alır doğru söylüyon ben onu hiç düşünmedim. Hap da iyi fikir peki hasta olduğumu biliyo musun? Bilmiyosun işte benim kızdığım siz bildiğinizi sanıyosunuz. Anlamak istemiyosunuz kabul etmiyosunuz. Başkaları da var mı varsa onlar naptı napıyo diye açtım ben bu konuyu zaten. Baltalayıcı aracıya ihtiyacım yok. Kendimi acındırmaya falan da çalışmıyorum niye öyle bişey yapim ki sen öyle hissettiysen yapma yorum ben herkesten fazla yazıyorum ben manyak mıyım gecenin kaçı olmuş uğraşayım bu saatte bunla? Beni zan altında bırakıyosun açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Akranım olmadığın belli dünyayı pembe görüyosun yaşamadığın için bilmiyosun düşündüğün gibi oluyo sanıyosun. Ama öyle değil.
Akranim degilsin senin yasinda yegenim var dunyayi pembe gordugumu sanan kucuk hanim. Ben senin iki sene sonra acacagin konuyu bile biliyorum sen ne pembesindesin? Tek bildigin sey kendini acindirmak. Ama uzgunum ki kendine acimayana kimse acimaz. Ne tur bi hastaligin var da dogum kontrol hapi kullanamiyosun?

Biliyor musunuz boyle kadinlara uzulemiyorum, elimde degil. Siz isteseniz cekip gidip yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize. "Istesem ceker giderim izimi bile bulamaz, zaten gitsem aramaz da beni. Ayrica tuttugumu koparirim, gitsem gecimimi saglarim " diyorsunuz once. Sonra da "Ama kacip gitmiycem basim dik gidicem, kacmak kolay ama ben bunu yapmiycam " falan gibi bos laflar ediyorsunuz. Farkinda misiniz bilmiyorum ama adam sizi her gun dovuyor, iskence ediyor, hayatinizi bitirmis. Neyi bekliyorsunuz siz? Imkanim var ama gitmiyorum diyorsunuz. Biz ne diyelim size simdi ? Gitme sansiniz varken size iskence eden bir adamla kalmayi tercih eden sizsiniz. Uzulecek bir sey goremiyorum ben, uzulemedim size. Bir de universite okuyacakmis. Izinsiz doktora gidemeyen kadini universiteye "iyi dersler askim " diye yolculayacak herhalde kocaniz olacak mahluk. Guzel ruyaymis kardesim, boyle devam.
Ne kadar çok yargılayıcısınız. Hep açık arıyosunuz. Bu beni daha çok üzüyo. Her gün şiddet görsem tabiki giderim. Şimdi buna gene döver de söver de dedi dersiniz. Hayır öyle demiyorum. Bu konuyu açtıktan sonra eskisi gibi olmadı öyle olsa gidicektim zaten. Ama şimdi dayanabiliyorum beni sadece aşşalıyo hakkımı aradım mı vuruyo itiyo kakıyo. Bnde susuyorum bekliyorum büyüdüğümü kabullencek er geç o zaman hakkımı arayabilcem o zaman beni ezemiycek diyorum. bekliycem o günün gelmesini diyorum siz niye bu kadar tepki veriyosunuz anlamıyorum. Mümkün olsa beni dövcek gibisiniz. Neden?

X