Eşimden şiddet görüyorum yardım edin!

Çok güzel yazmışsınız.

Adresini versene sen. Direk polisi arayacagim
Senin ananin babanin da......... neyse sinirlerim cok zipladi. Pes dogrusu pes.
Sen kum torbasi misin? Gelen vuruyor giden vuruyor. Cidden adresini ver polis yollayacagim alsinlar seni ordan. O pislik herifi de hapse tiksinlar...
Kendinize reva gördüğünüz hayata bakin be. Pes

Bunca dayaga ragmen hala ellerinizle pasta yedirmissin8z ya pes diyorum.hicmi gururnuz yok.kendimi sizin yerinize koydum bi an ne o babayi nede esi birdaha gormememk uzere terkederdim.ne guzel mesleginizde var.sizi baglayan cocukta yok.hic arkanizabakmayin kadin siginma evleri var.arastirin ve oraya siginin bence

Bu ne be samar oglani gibi gelen vurmus giden vurmus sana.ve sende kafasina bi supurge indirip karakola gidip darp edildigini anlatip ve ispatlayip o adami surunduremiyorsun.kadin haklarindan haberin yokmu diyecegim ama bunca dayaktan sonra hala susmanDan belli haberinin olmadigi.valla okadar ezik pasif duruyoki bazi kadinlar yok kavga cikmasin diye sustum yok dayak yemiyim diye sustum.cikarsa ciksin yaa birak dovsun seni ne guzel iste i morluklarla izlerle guzelce mahkemeye verirsin o ayiyi.ailende arkanda degilse degil yani onlar olmuste olabilirdi sen kimsesizde olabilirdin. Yani ailesi arkasinda olmayan ezilmeye mahkummu cok sacma.siz gucsuz oldugunuzu kabul edin bence aileyi veya kucuk yerde yasadiginizi bahane etmeyin.devlet var arkamizda hic kimse olmasada.tek cozum GUCLU VE KARARLI OLMAK

Cok da uzerine gitmemek lazim. Babasindan ne gormus ki esinden ne gorsun.
Muhtemelen babasi da annesini dovuyordur.
Dayagi bosanma sebebi olarak goremez bu insanlar.
Ben de kasindim diye dusunmeye baslarlar.

konu gerçekse özür dilerim ama bela okumak adetim değildir allah belalarını versin.böyle bişey olabilir mi ya ve sen kalkıp sana vuran adama tatlı mı yediyorsun pess.adamdaki keyfe gel hem annenn babann evine yerleşsin hem dayak hem kıskançlık yuhh artık sinirden ellerim titredi ya o baba sırf kaçtın diye seni dövdü he vay anasını kaçtında kötü yola mı düştün asıl bu durumda kaçıp yolu düşsen allah göstermesin kimsenin sana dicek tek kelimesi olamaz.hemen çık o evden polis mi olur sığınma evi mi olur bilemem ama ikinizden biri ölmeden sizinde dediğiniz gibi kaçın gidin.daha yaşın 21 okulunu bitrrsin çalışırsın önünde koskoca hayatın var ve çocuğuda baskıdan dolayı yapmak istediğine inanmak istiyorum yok öyle değilsede tüm yaşadıklarını hakediyorsun derim k.bakma.

Sofrada kaşık yok diye dayak yediğini okuyunca gerisine bakmadım bile.
Boşanman gerekiyor ama boşanmayacağın da belli sanki
Dayak çok aşağılayıcı bişey, kendine bunu yapma.
Ne güzel mesleklerin var, üniversiteni de okuyorsun. Güçlü bi kıza benziyorsun. Sırf seviyorum diye bu hayvanı çekme. Çünkü sevmiyorsun sadece alışmışsın. Hayat çok güzel, gerçek aşk çok daha güzel...
İnşallah bu adamdan bebeğin olmaz, aklın varsa yapma da zaten.

sen okuyup memur olup üstüne eşinden şiddet gordun ama o nasıl olcak?? bu konuda bence akıl verme

Asla çocuk yapma! İlerde çocuğunla birlikte duvarlara çarpa çarpa döver sizi! Ne olursa olsun bir baba kızını anlamadan dinlemeden dövemez! Hadi kocanı geç o şerefsizi , baba diyoruz babadan bahsediyoruz! seninki nasıl vicdansız baba! Baba dediğin kızı or.luk yapıp eve dönse baba yine bağrına basıp affeder koruyup kollar! Yoksa ben mi bu yaşıma kadar yanlış biliyorum? Benim babam hep der ne olursa olsun arkandayım , sen hatada yapsan sen benim evladımsın der! Yemin ediyorum okuyunca hem içim sızladı hem gözlerim doldu , en çok üzüldüğüm şey ailenin yanında olmaması. Ailen yanında olsa belki şuan bu adam sana eziyet ediyor olamazdı. Allah yardımcın olsun canım , dua et , nasıl fikir vereyim hiç bilemedim

Umarım bizi şaşırtır ve çocuk olunca belki bana bağlanır mantığında hareket etmeyip durman için gerçekçi çözümler bulursun. Hamile kalırsan emin ol, eşin senin saçlarına daha çok bağlanacak. Elleriyle asılır diplerine kadar çekecek. Hamile kadını da dövüyorlar, normalde bu kadar şiddet gösterenler. O zaman ailen de çocuğun var, asla bırakamazsın diyecek. Senin şartların normal şartlar değil, evlilikte kavga normal derken, şiddetten bahsetmiyoruz. En kısa sürede olağanüstü hal ilan et sen hayatında. Çare ara.

Burdayim arkadaslar gece hic uyumadim uyuyakalmisim ondan simdi gordum yazdiklarinizi hepiniz zahmet edip biseyler yazmissiniz sagolun. İnanmayanlar var bakin yalan degil yazarken ben bile inanamadim haklisiniz ama hepsini yasadim. Esim babamin arkamda olmadigini anladigi icin beni eziyo bunun da frkindayim ve ona da soyluyorum arkamda kimse yok diye yapiyosun bunlari diyorum. Pasta olayina takilmissiniz dayak yedikten sonra yedirmedim ki pastayi ben. Normal siradan bi gunde otururken hic bi sorun yokken oldu. Cocuk istemeye gelince evet bazilariniz dogru tahmin etmis belki duzelir o zaman hayatimiz degisir diye istiyorum bide inadina olmadigi icin insan daha cok ustune gidiyo. Hastaneye gidiyorum ama yalniz gidiyorum sananlar var kortej esliginde gidiyorum arkadaslar. Hatta bi gün komsuda toplanmis butun arkadaslarim ben de esime yalvardim bende gideyim dedim gelip alirlarsa izin verrim dedi 100 metrelik komsu dusunun. Onlar da coluk cocuk tam 7 kisi geldi kopek de vardi ben baya kendimle dalga gectim hatta.polis falan diyosunuz onu da yasadik bu kavga gurultuye polis olmaz mi hic bi gun esimle kavga ederken kardesim karisti araya bu sefer onlar dovusmeye basladi biri polisi aramis polis geldi kardesim anlatti ablami dovuyodu araya girdim diye oyle olunca beni de goturduler karakola polisler dedi siddet varsa sikayetciysen uzaklastirma verelim kadin siginmaya gonderelim dediler hepsini biliyorum. Ama YAPAMADİM arkadaslar yapamadim ne derseniz diyin salak deyin aptal deyin korktum yapamadim yuvam yikilmasin dedim elaleme karakolluk olmuslar diye rezil olmiyim dedim duzelir dedim yaptim bi hata kaçtim cezami cekeyim dedim yapamadim. Hatta suan bunu yazarken esim uyandi hadi cayi koy dedi koymucam dedim geldi sarilmaya calisti izin vermedim ozur diledi bida yapmicam dedi sen beni kimsesiz goruyon babam da dovdu ondan yuz buluyon dedim hayir ben sinirlenince gozum donuyo diyo. Ama ben seni sinirlendircek bisey yapmadim sen beni sinirlendirdin gogsume vurdun bende sana vurdum dedim vurdum diye dovdun beni dedim ben sana muhtac degilim beni dovmeye hakkin yok dedim beni yatakta baska bi adamla bile bassan o zaman bile dovmeye hakkin yok dedim haklisin diyo gitti simdi. Bende evi toplayip esyalarimi alip yukari cikcam anlatcam anneme babama. Bana yardim edin dememin sebebi de duynce olarakti. Kadin siginma falan degil. Ben korkuyorum yapabilir miyim bosanabilirmiyim sonra tek basima nasil olur yaparim gecinirim mutlu da olcam hatta daha once yapmadigim icin pisman bile olcam onu da biliyorum ama cesaret edemiyorum arkadaslar kayinvalidem falan benim adimi cikarir hic kotulugunu gormedim ama kotu olunca cok lanettir. Oglum onun icin ne varsa satti evi yaptirdi yaranamadi der her gun eli kolu dolu geldi yaranamadi der giydirdi gezdirdi yaranamadi der. Bi dayakla evlilik bitircek olsak evlilik kalmaz diyo hep biz ne dayaklar yedik diyo. Bana akil veren tek kisi o ama oglu gecinemedi denmesin diye (gecimsiz insanlardir kimse onlari sevmez iclerinde en iyi esimdir) benim beynimi yikiyo olabilir mi ben napayim cikip anneme anlatcam simdi ama annem de gucsuz bi kadin o da babamdan korkuyo ama gerekirse babama yalvarcam heralde kiyamaz insan evladina biraz da olsa. Bune bole her kizdiginda dovmeye kalkiyo sen mi aldin sen mi yaptin diye. Biliyorum herseyin farkindayim arkadaslar ama dedigim gibi bu yola cikmaya cesaretim var mi gücüm var mi bilemiyorum dogru olan ne ben karar veremiyorum korkuyorum...

çocuk olmadıkça insan inadına daha çok üstüne gidiyo yazmışsın ya yok sen sakın inatlaşma Allah şu anda vermiyorsa vardır bir bildiği.

açıkçası boşanma olmayacağını düşünüyorum nedense öyle geliyor bana o yüzden çocuk yapma diye kendimi yırtıyorum sayfalardır.

Herkes cocuk isteme olayina takilmis ben esimden her gun dayak yemiyorum ki dovdugu zaman ozur diliyo affediyorum sonra unuus gibi yapiyorum duzeliyoruz yoksa her gun kavga olur. Kavga olmayan gunlerde mutluyum beni seviyo ona da eminim 3 yil oldu cocugumuz da olmuyo aile olmaya calisiyorum belki evin havasi degisir ugrascak biseyi olursa benle ugrasamaz diyorum bide cok yalnizim cocum olursa bana arkadas olur dedim onunla geciririm tum zamanimi dedim. Ama suan vazgectim tabi cocuk istedigim icin de pismanim hatta. Biliyorum allah bilerek vermiyo bu falda da cikmisti yillar once anneme bi cinli fal bakti kizin kacarak evlencek 2 evlilik yapcak demis. Bende zehir gibi bi ogrenciyim evlenmenin hayalini bile kurmuyorum gulmustuk hepimiz yalan diye. Ne zaman cocuk olmuyo diye dusunsem aklima hep bu geliyo demekki diyorum bi gun cesaret edip kurtulcam bu adamdan. Ama dedigim gibi ayda bir yasiyoruz boyle bisey diger gunler iyiyiz. Bunun savunmasi olamaz biliyorum ama bi anlik ofke icin bitirmeli miyim. Yedigim dayak da boyumu asti bi yandan. Offff napicami bilmiyorum hic bilmiyorum...

dalga geçmiyosun bizilme değil mi? valla cidden soruyorum bunu..

ne anlık öfkesi ya,adam seni periyoduk aralıklarla dövüyo farkındasındır İnşallah.ayrıca kıskanç manyağın teki.seven adam bırak karısına vurmayı gözündeki tek yaşa dayanamaz yapma Allah aşkına.

oyy çok sinirlendim daha yazmasam iyi olur.

inşallah bu yazdıkların doğru değildir ya sonuna kadar okuyamadım. hadi eşin pskopat kardeşin ,baban gerçek olamaz diye düşünüyorum .annem yok peki odamı bu olaylara sessiz kalıyor

Bebekler mutsuz evliliği mutlu evliliğe dönüştürme aracı degildir. Ya da dayak atan babayi meleğe dönüştürme sihiriyle gelmezler...

Bebeginiz olduğunda uykusuzluk, hastalik, aglamalar ,sabir sinanmasi gibi bir milyon zorlu şey yasayip hayatiniz değişecek. Esinizin olmayan sabri olmayan anlayisi daha fazla sinanacak. Yani sizin su yazdiklariniz filmlerde olur ancak. Bebek gelir ve her seeyyy toz pembe olur sonsuza dek.mutlu yasarlar falan filan

Bebekler mutlu yuvalarda olmali. Daha doğmadan üstüne yüklediğiniz yukarıdaki sorumlulukları tasimamali bir bebek.

Ayrıca sizin çektiğiniz su eziyetleri bir bebeğe reva goremezseniz. Eğer Eşiniz değişmezse bebeginizi alip cikip gidemeyecekseniz "ama bebegimmm vaat" diyecekseniz. bir gunahsizin hakkina girmeyin.

Ya bana kizmayin bilmiyorum diyorum arkadaslar napicami bilmiyorum ofkeyle kalkip zaarla oturmak istemiyorum korkuyorum bana iftira atarlar diye. Tamam simdi cikcam yukari esime de soyledim hatta mesaj atiyo suan ozur diliyo rahat bitarafina batiyo diyo. Guler misin aglar misin. Evi doldurup tasirinca oluyo saniyo yillardir anlatamadim oyle olmadigini. Sanki ben durduk yere kavga cikarttim butun suclu benim. Hep ben sucluyum korkuyorum elime yuzume bulastirirsam diye gene suclu cikarsam. Tamam butun suc benim ben seni istemiyorum dedim en son. Yapmam gereken bu mu kadinlar affetmez mi dayak gecip gidiyo yuva kolay yikilir mi. Burda ne insanlar var susup oturan kucuk yer burasi peki ben napmaliyim onlarin yaptigi dogru mu? Dogru olan ne?

21 yıla ne çok acı sığdırmışsınız,eşinizin düzeleceğine hiç inanmıyorum,umarım babanız merhamete gelir ve arkanızda durur.

Eşin nasıl net kullanmana izin veriyor. Herkes tabii çocuğa takılır yapıp adamın önüne mi atacaksınız al döv diye. Çocuğa sinirlenince de gözü bişey görmez drğil mi? Kaçarken de bu kadar düşündünüz mü küçük yer şöyle olur böyle olur diye. Yoksa 3 yılda bi aydınlanma yaşayıp etrafı takmaya mı başladınız. Keşke bu konu gerçek olmasa bide. Üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…