Eşimden şiddet görüyorum yardım edin!

Bulundugn ile en yakin kadin siginma evinin telefonunu al ve konus.. gerisi gelecektir. Gidecek yerin yok cunku su an. Ailen de siddet uygulayacak sana bosandin diye buyuk ihtimalle. Bosanmaya o adamdan kurtulmaya kararliysan once semt karakoluna gidip siddete magruz kaldigini soyleyip sikeyetci olup tutanak tutturacak ve darp raporu alacaksin. Sana en yakin kadn siginma evine gonderilmeyi taleo edeceksin. Once sen bul yerini sen irtbata gec onlarla. Sonra bosanma davasi acip nafaka ve tazminat isteyeceksin baro sana temin edecektir bu sartlarda. Ceza davasi devam edecek oradan sikayetini geri cekmeyeceksin. Korkuyorsan can guvenliginden, savciliga suc duyurusunda bulunup belli meseafeye kdr yanina yaklasmamalarini, koruma taleo edebilirsin. Kuaformussun bak ne guzel is bulabilirsin hemen calisip parani kazanmaya baslayacaksin siginma evindeyken. Sana soylenen sozlere inanmayacaksin don duzeldim gibi... ailene ozellikle babana guvenmeyecksin kizim seni kabul ederim derse... kendinden baska guvenebilecegin kimse yok bu asamada unutma.

Nerden tutsan elinde kalıyor yıllarca dayak yiyip oturacakmısın , yoksa eşini psikoloğa mı yollarsın git babanla konuş sana yol göstersinler aynen burada anlattığın gibi anne'ne ve babana anlat

sığınma evi çok mantıklı ya da başka bir şehirde sana yardım edebilecek bir akraba falan varsa oraya kaç.medeni bir boşanma zor gözüküyor bu adamla.umarım kurtulursun

Canım senin hata başta ailende, baban nasıl böyle bir durumda eşinle birlik olur seni döverler ..
Ben okurken eşini dövecek falan diye düşündüm şok oldum sana saldırmasına .
Annen ne diyor bu duruma o da mı böyle düşünüyor ..
Durumun çok zor, bir kere böyle yaşamak istemiyorsan gözünü karartman lazım, herşeyi göze alman lazım ..
Eğer boşanmaya karar verirsen, kadın sığınma evleri için araştırma yapıp oralara sığınma yolunu deneyebilirsin ..
Belediyeler iş imkanı da sağlıyorlar bu evlerde kalan kadınlara ..
Darp raporunu da alırsan mahkeme seni boşar, ama dik olman, kararlı olman lazım tüm bunlar için .

konularına baktım sende hala hamile kalmaya çalışıyorsun anlamadım ki.birde hamileyken mi dayak yemek istiyorsun?

Ailenizdende eşinizdende kacın kurtulun bence...
İkiside sizi hak etmiyor. Bu ne biçim bi yaşantı ya. O vuruyo o vuruyo. İnsansın sen insan...
Sıgınma bi çok kadın evleri var onlara sıgınmaya calış.

Kurtulmak istediginden emin olsam yardim edeyim diyecegim de .. senin yerlesmene yardmcj olsam bile geri donersin esine o kadar dayaga ragmen elinle tatli yedirmeler felan.. coktan harekete gecmek yerine buraya yazman bile garip. Google a siddet goruyorum ne yapmam gerek yaz o bizden cok bilgi verir. Yapman gerekeni biliyorsun yapmiyorsun su an.

Rabbim bilmişde çocuk vermemeiş.Bir an önce kurtulun.Yoksa daha beterlerini yaşarsınız.
Huylu huyundan vazgeçmez ve huylar zamanla şiddetlenir.

Konu sahibi kayıplarda. Kızlar harikasınız ama konu sanırım gerçek değil.

Ciddi yardımlar görebileceğini sanmıyordu belki, sadece sözlü teselli vereceğimizi umuyordu.

İnanmak istemiyorum yazdıklarınıza. Bir anne, babanın bu kadar vicdansız olabileceğine inanmıyorum.

Bu kadar sessizliğin üzerine umarım başına bir şey gelmemiştir. Eğer ciddiyse bu konu kaç kurtar kendini, ne o kocadan ne o aileden hayır gelmez. Her gün nasıl dehşet verici olaylar okuyoruz katil kocalarla ilgili! Bak yardım edecek insanlar ne kadar çok, sen yeter ki kararını ver.

yapılacak tum aşamalar bu yorumda var.

konu sahibi karakola gidip darp raporu alın ve sıgınma evine yerlestirilmek istediginizi soyleyin.
gerisi corap sokugu gibi gelecektir.
asla o cehenneme geri donmeyin...

ayrıca bilgisayardaki internete gecmisinizi silmeyi unutmayın!
facebookta arkadaslarınızı silip döven, bu yazdıklarınızı okusa neler yapar...

biz ne desek boş, senin istemen ve senin hareket etmen gerekiyor. aslında sende nasıl o evden kurtulacağını biliyosun da neden harekete geçmiyorsun anlamadım.. bunca şeyden sonra kalkıp ta kocamı seviyorum deme sakın..

bekara karı boşamak kolay gelirmiş diye bir söz var. asla bir yuvanın yıkılmasını tasvip etmiyorum. ama sizinki normal bir ilişki değil. ailenize de çok kızdım anne baba insan evladına kıyar mı ya. seslerinizi duydukları halde eşinize höt dememeleri ne kadar acı.
konuyu biraz daha derinleştirirsek eşinizin düşüncesi sizin sahipsiz olmanız. size kimse destek olmadığı için babanızın evinde size el kaldırabiliyor. halbuki babanız o benim kızım ne yaparsa yapsın arkasındayım dese bir daha buna cür'et edemez. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.
hem aileden hem de kocadan yüzünüz gülmemiş.
okulunuzu bitirin sessizce hayatlarından çıkın gidin. bir iş bulur kendinize bir ev kiralar tek başına yaşarsınız.
sürekli böyle nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…