- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
ilk defa yazıyorumArkadaslar su cocuk konusunu kapatabilir miyiz artik cocuk falan istemiyorum evet ezik annesi siddetli bi yuvasi olcak haklisiniz esim duzelmiycek. Demin eve geldi ozur diliyo gitme diyo kurana el basayim bida vurmucam diyo. Sende kuran allah korkusu olsa zaten yapmazdin dedim. Sizce bidaha sans vermek aptallik mi olur yoksa kafama koymusken bitireyim mi
Cok sagolun bana yardim ettiginiz icin. Simdi bi kac esyami alip cikicam. Altinlarimi bile almiycam zaten dove dove elimden alirlar bu ac kopekler para diye ölüyo hepsi. Zaten istemiyorum onlarin hic biseyini bosaninca nafaka bile almiycam
Her aile destek olmuyoki boşanırken ben ayrılırken kimse destek değildi ben günlerce komşu evinde kaldım eski eşim sayesinde işten de atılmıştım cebimde 2 tl parayla bebeğimle komşuya sıgındım şuanki aklım olsa komşum olmasa kadın sığınma evine giderdim kolay yoldan boşan demiyoruz zaten adam perdeyi açtırmıyo diyo siz çalışmaya ikna et diyosunuzdirek boşan ben olsam boşanırdm diyenlere sınır oluyorum sinir..
kızda ister heralde boşanmayı aile destek değil tam aksi bide gelip babası döverken nereyee boşancak bu kız? sizden ricam lütfen bu canavardan cocuk yapmayın..tatlı dille herfırsatta çalısmak istedıgınızı söyleyın kendi ayaklarınızın üzerinde durunca işte ozaman en güzelinden bi tekme atın kıçına pisliğin..
2 çocukla nasıl baş edeceksin ne demek! anne olacak biriyle dalga mı geçiyorsun yazık!!!Ben şiddet görmedim belki abartmış olabilirim ama şiddet gormedim bunu biliyorum ve içim rahat şu an çok mutluyum..
Peki ya sen ?
Hic tanımadığın bir insana geçmiş konusunu yüzüne vurmaya çalışarak mutsuz olmasını isteyecek kadar zavallısin aciz ve mutsuzsun :)
O kötü kalbinle sen devam et , ama beni yani hiç tanımadığın birini kendine bu kadar dert edecek kadar sorun yapma olur mu :) ben çok mutluyum ..
Senin de mutlu olmanı temenni ederim kötü kalpli insan :)
Şimdi yorumları yaz çünkü yakın bi zamanda hiç firsatin olmayacak 2 çocukla nasıl baş edeceksin sen onu düşün :)
Senin gibi kötü kalpli ve kalitesiz insanla tekrar muhatap olmayacağım
Malum it ürür kervan yürür :))))
siz çok güçlü bı kadınsınz tebrık ederımHer aile destek olmuyoki boşanırken ben ayrılırken kimse destek değildi ben günlerce komşu evinde kaldım eski eşim sayesinde işten de atılmıştım cebimde 2 tl parayla bebeğimle komşuya sıgındım şuanki aklım olsa komşum olmasa kadın sığınma evine giderdim kolay yoldan boşan demiyoruz zaten adam perdeyi açtırmıyo diyo siz çalışmaya ikna et diyosunuz