İsminin altında "incili kadın" yazması beni incisozlukten olma yönünde her ne kadar şüphelendirse bile gerçekmiş gibi hikayen cevap vereceğim.
Küçük bir yer falan diyorsun, dul kadın olayından korkuyorsun ama burada birine kaçmaktan çekinmiyor ve korkmuyorsun. Üstüne üstlük hamile kalmaya çalışıyorsun, yok soğan kürleri bilmem neler. Sana daha koca olamayan bir adamdan babalık yapmasını beklemen çok hayalci bir düşünce. Hamile kalmaya çalışacağına korunma yollarına bak da hamile kalma öncelikle.
Kadın doğum için hastaneye gidebildiğine göre darp raporu almaman için bir sebep göremiyorum. Karakola gidersin, şikayetçi olur raporunu da alabilirsin.
Ailen sana bakmayacaksa bakmasın. Gül gibi mesleğin var. Kuaförlük gayet güzel bir meslek. Halk eğitimde gitar kursu da verebiliyormuşsun e daha ne?
Elinde mesleğin olmasa, çocuğun olsa hadi bir nebze hak verirdim de şu an o evde yaşamana, o adama eşim demene bu şartlar altında hiç anlam veremiyorum. Siz de psikologa gidin bence. Sanıyorum mazoşizm var sizde.