Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya herkes her yazdığımı yanlış anlıyo çalışırım dediğim yarın değil belki bi kaç yıl sonra onu da en başından beri istediğim için. Eczane için napayım her gün eczaneye gitmek istiyorum mu diyeyim. Okumak evde oluyo dışarıya çıkarmıyo ancak binde bir kendi getirip götürüyo. Herkes anlamak istediği gibi anlıyo üzgündüm daha çok üzüldüm ben bu gece. Neyse sağolun yinedeBiraz önce istersem çalışırım kendime karıştırmam maymun gözünü açtı yazdın,şimdi eczaneye gidip doğum kontrol hapı alamamaktan bahsediyosun.
Ay ben birşey anlamadım derdin neyse Allah yardımcın olsun.
hay allah razı olsun. Biraz dertleşirim diye geldim bütün gece kendimi kanıtlamaya uğraştım. Ben kendimi acındırmıyorum siz bana acısanız benim elime ne geçicek ki? Biraz dertleşmek istedim biraz desteklenilmek. Tek güvenim allahım zaten ilk duam sen akıl fikir ver sen bana sabır ver sabır çekmekten sabır taşı oldum. Allah büyük. Gidemememde de vardır bi hayır.Allah yardımcın olsun canım dua et allaha sığın sadece bunu diyebiliyorum,
Ve hiç kimsenin can sıkıntısından böyle
Bir konu açacağını düşünmüyorum açıkçası
öyle olmuycak tam tersi başardı hayatını kurdu diye yazcak gazete. Hemde çok güçlü bi isim olucam. Daha yolum çook uzun. Ben yapıcam. Sadece zamanı var biraz bi gün öyle bi gidicem ki gitme demeye yüzü olmuycak ben ondan sabrediyorumO gün gelmeyecek. O sizin büyüdüğünüzü, güçlendiğinizi görmeyecek. Daha fazla vuracak. Daha fazla dövecek. Daha fazla ezecek. Çocuk olsa belki onu da dövecek.
Ama sizin hayatınız... Umarım, gazetede "Yine kadın cinayeti", "Yine kadına şiddet" başlıklarının birinin kurbanı olmadan kaçarsınız o hayattan.
Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşın yazdıklarına katılıyorum Lütfen cok gec olmadan kurtarın kendinizi oradan Devlete sığının vardır mutlaka bir çıkış yolu Allah yar ve yardımcın olsun aminO gün gelmeyecek. O sizin büyüdüğünüzü, güçlendiğinizi görmeyecek. Daha fazla vuracak. Daha fazla dövecek. Daha fazla ezecek. Çocuk olsa belki onu da dövecek.
Ama sizin hayatınız... Umarım, gazetede "Yine kadın cinayeti", "Yine kadına şiddet" başlıklarının birinin kurbanı olmadan kaçarsınız o hayattan.
Allah yardımcınız olsun.
Sesin güzel mi bariYok
öyle olmuycak tam tersi başardı hayatını kurdu diye yazcak gazete. Hemde çok güçlü bi isim olucam. Daha yolum çook uzun. Ben yapıcam. Sadece zamanı var biraz bi gün öyle bi gidicem ki gitme demeye yüzü olmuycak ben ondan sabrediyorum
Sen once korun o psikopattan cocuk yapma da sonra buyuk adam olursunYok
öyle olmuycak tam tersi başardı hayatını kurdu diye yazcak gazete. Hemde çok güçlü bi isim olucam. Daha yolum çook uzun. Ben yapıcam. Sadece zamanı var biraz bi gün öyle bi gidicem ki gitme demeye yüzü olmuycak ben ondan sabrediyorum
Doğru söylüyosun hepiniz haklısınız bence de sizin dediğiniz gibi ama imkanlar haklı haksız dinlemiyo malesef. Benim çocum olmuyo çocuk konusunu da kapatalım artık.Sen once korun o psikopattan cocuk yapma da sonra buyuk adam olursun
Galiba siz haklısınız. Ben boşuna bekliyorum hep böyle devam edicek. Ben ailemi ikna edicem napıp edip. Benim yalnız bi işe kalkışmaya cesaretim gücüm yok yapamam. Ailem arkamda olursa herşey daha başka olurAsla sizi yargilamak gibi bir derdim yok yalniz bence siz psikolojik ve ruhsal olarak iyi durumda degilsiniz. Ben yazdiklarinizdan bunu cikardim. Hos normalde o kadar dayaktan darbeden sonra. Ben olsam coktan akil sagligimi yitirmistim, Allah korusun. Benim anlamadigim kocaniz icin benim buyudugumu, kararli oldugumu anlayacak, o zaman gidecegim ama simdi degil diyorsunuz. Iyilesti artik dovmuyor yaziyorsunuz sonra ara sira kavga ediyoruz cok nadir vuruyor diyorsunuz. Ben gercekten anlamadim. Anladigim sizin acayip derece de ikilemde oldugunuz.
Hayir kocaniza neyi kanitlama pesindesiniz ki? O siz cok kararli olsaniz da bunu anlayacak beyine sahip degil ki. Kafasinin icinde bir beyin tasiyor olsaydi size el kaldirmazdi. Sizi boyle hapis hayatina mecbur birakmazdi. Kocaniz 18 yasinda ergen degil ki yasini basini almis hanzonun teki. Bu yastan sonra neyi degisecek kocanizin? Bundan 3 4 yil sonra su anki durumdan cok farkli mi dusunecek? Boyle insanlar sabit fikirlidirler, boyle insanlar asla degismezler. Siz kendinizi benim buyudugumu gorecek fikrine sartlamissiniz ama bu olmayacak ki. Gitsem giderim sabrediyorum diyorsunuz ama neye sabrediyorsunuz? Hanzo olacak kocaniz ne yapacak size saygi mi duyacak? Umudunuzu kirmak istemem ama inanin bana boyle hanzolar degismez.
Bana gore siz su an saglikli dusunemiyor, saglikli kararlar alamiyorsunuz. Ruhsal olarak buyuk sallantida oldugunuzu dusunuyorum. Bence yardim almalisiniz. Ki bu cok dogal. Bilmiyorum ne yaparsiniz. Umarim kendiniz icin en iyi karari verirsiniz..