Eşimden şiddet görüyorum, düzelir mi boşanmalı mıyım?

muhtemelen bu forumda yenisiniz ve aman ne olacak beni de dövüyor eşim diyecek kadınlar bulacağınızı düşünmüştünüz sanırım ama hayır eşimiz bizi sevdiği için dövmüyor yarın bir gün bu değişirse ilk tokadın da kendisini kapıda bulur hatta bir de üstüne rezil rüsva ederiz bir çoğumuz o tokat birse ona bin olarak geri döner o yüzden burada size ekmek çıkmaz KK kadınları tarafından :)

Evet mantık olarak boşanma fikri dogru ama bu konu haricinde de birsürü problemim var, sağlık problemlerimle de ugrasıyorum, sanırım hayatımda olan tek kişiyi de cıkarınca, bu koca dunyada tek basıma ne yapıcam dıye korkuyorum 😢

Eskiden benden önce sokak kavgalarına da karısıyormus evet ama benle birlikte olduktan sonra kımseyı dövdüğünü duymadım..
Sokak kavgası diye sormamıştım aslında. Kendisinden güçlü, onu işinden edecek ya da şikâyetçi olup hapse attırabilecek birine yapmış mı? Yapmadıysa aslında öfke kontrolü var ve dövebileceği kişiyi/kişileri bilinçli seçiyor demektir. Sizi gözüne kestirmiş ve kum torbası olarak kullanıyor demektir. Dövüp içindeki enerjiyi attığı zaman, bir dahaki dövme hissi geldiğinde yine orada olun diye size balayı yaşatıyor, seviyormuş gibi davranıp sizi manipüle ediyor demektir. Karşınızda sizi seven ama bir psikolojik hastalıktan muzdarip biri yok demektir. Tedavi medavi ayakları yalan demektir. Ölümünüz bu adamın elinden olacak demektir. Kararınızı kendiniz verin.

Evet mantık olarak boşanma fikri dogru ama bu konu haricinde de birsürü problemim var, sağlık problemlerimle de ugrasıyorum, sanırım hayatımda olan tek kişiyi de cıkarınca, bu koca dunyada tek basıma ne yapıcam dıye korkuyorum 😢
Geçmiş olsun. Sağlık problemleriniz neler acaba? Farkında olmasanız da yaşadığınız korkunç ilişkiden dolayı bile olabilir sağlık problemleriniz. Kurtulunca bu kişiden, sağlığınıza tekrar kavuşabilirsiniz belki de.

Yalnızlıktan korkmanızı anlıyorum ama lütfen şunu aklınıza sokun sizin o adamın yanında can güvenliğiniz yok. Tek kalmayayım derken adam sizin başınıza daha kötü işler getirecek. Düzelmesini beklemeyin.

Aileniz yok derken madden mi yoksa manen mi yok?

Psikolog rolüne niye giriyorsunuz? Dizi veya filmlerdeki hayat kurtaran kadın rolleri gerçek mi sandınız ki?

Eğer dediğiniz özellikler varsa ne kadar düzelebilir ki? Büyük değişim bile olsa yılları bulur. Garantisi de yok.

İyi hallerindeki sevgiye de aldanmayın. Zaten karın doyursaydı sizin de ruh haliniz bozulmazdı. Başınıza bela arıyorsanız evliliğinizi sürdürün.

Selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 1 senelik evliyim ve evliliğin başlarında sadece psikolojik olan şiddet son zamanlarda fiziksel şiddete döndü.. Her yaptıktan sonra pişman olup özür dileyip bir daha yapmıcam dese de fayda etmedı, acıklama olarak o an kendımı kaybedıyorum gozum dönüyor dıyor. Kendısinin psıkolojik sorunları var, öncelikle narsist ve manipulatif, kavgacı, aşırı sinirli ve öfkesini kontrol edemiyor, paranoyak, anksıyete sahıbı,bırsuru de cocukluk travması var, bi anda mantıklı bır sebebi olmadan asırı sinirlenip hem etrafa hem bana fiziksel şiddet uyguluyor, cidden canımı yakıyor, hem sözlü hakaret var, hemde cok yıkıcı ve yorucu bir insan.. bunun yanı sıra cimri ve parası cok kıymetlı, evı ben geçindiriyorum ve onun yuzunden bir suru konuda basıma gelmeyen kalmadı.. Şimdi e boşan ne duruyorsun dıyeceksınız ama durum şu ki, severek aşık olarak evlendık, kımse evlılıgını hemen bıtırmeyı ıstemez, ona defalarca kez şans verdım yardımcı olmaya calıstım ama duzeltemıyorum dıyor, en son terapı gor yoksa olmaz bu iş deyınce biraz isteksız de olsa kabul ettı, ama bu saydığım sorunların tedavısı belkı yıllar surecek ve sordugum doktorlar, sadece hafifletilir ama şiddet konusu riski az da olsa var, tamamen bıtmeyebilir dıyorlar kesın konusamıyorlar, kı o da ısteklı bır sekılde duzenlı tedavı gorurse.. İşin kötüsü ondan baska kımsem de yok, aıle vs. Ve bu atakları olmadıgında cok ıyı ve uyumlu bır cıft oluyoruz, onu herseye ragmen sevıyorum, onun da benı sevdıgınden de emınım, cabam bu yuzden ama elınde olmayan seyler var gıbı beynınde.. Ben onu suclayip gıtmek yerıne yardım etmeye calıstım duzeltmeye calıstım calısıyorum ama acaba boşa mi kürek çekiyorum? Kendımde terapıye baslıcam cunku sayesınde agır travmalar yaşadım.. Lütfen benı suçlamadan empatı yaparak degerli yorumlarınızı yazarsanız cok mutlu olurum.. Gercekten acı ve caresizlik içindeyim.. Şimdiden teşekkür ederim 😇 😇 😇
Sizi sevmiyor
Şiddeti sevimli göstermeyin
Şiddet şiddettir
O zaman herkes sinirlendiğinde birbirine vursun özür dileyelim geçsin

Seven insan gözünden akan yaşa kıyamaz
Bu adam sizi dövüyor
Sizi sevmiyor
Lütfen şiddeti normalleştirmeyin
Lütfen şiddeti güzellemeyin
O anların dışında isterse evliya olsun vurdu mu size bitti
Hiç bu konulara yorum yapmam Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Şiddete şiddetle karşılık verilmez ama
Canımı yakanın canını fena yakarım.

Ben 1 senelik evliyim ve evliliğin başlarında sadece psikolojik olan şiddet son zamanlarda fiziksel şiddete döndü.. Her yaptıktan sonra pişman olup özür dileyip bir daha yapmıcam dese de fayda etmedı, acıklama olarak o an kendımı kaybedıyorum gozum dönüyor dıyor. Kendısinin psıkolojik sorunları var, öncelikle narsist ve manipulatif, kavgacı, aşırı sinirli ve öfkesini kontrol edemiyor, paranoyak, anksıyete sahıbı,bırsuru de cocukluk travması var, bi anda mantıklı bır sebebi olmadan asırı sinirlenip hem etrafa hem bana fiziksel şiddet uyguluyor, cidden canımı yakıyor, hem sözlü hakaret var, hemde cok yıkıcı ve yorucu bir insan.. bunun yanı sıra cimri ve parası cok kıymetlı, evı ben geçindiriyorum ve onun yuzunden bir suru konuda basıma gelmeyen kalmadı.. Şimdi e boşan ne duruyorsun dıyeceksınız ama durum şu ki, severek aşık olarak evlendık, kımse evlılıgını hemen bıtırmeyı ıstemez, ona defalarca kez şans verdım yardımcı olmaya calıstım ama duzeltemıyorum dıyor, en son terapı gor yoksa olmaz bu iş deyınce biraz isteksız de olsa kabul ettı, ama bu saydığım sorunların tedavısı belkı yıllar surecek ve sordugum doktorlar, sadece hafifletilir ama şiddet konusu riski az da olsa var, tamamen bıtmeyebilir dıyorlar kesın konusamıyorlar, kı o da ısteklı bır sekılde duzenlı tedavı gorurse.. İşin kötüsü ondan baska kımsem de yok, aıle vs. Ve bu atakları olmadıgında cok ıyı ve uyumlu bır cıft oluyoruz, onu herseye ragmen sevıyorum, onun da benı sevdıgınden de emınım, cabam bu yuzden ama elınde olmayan seyler var gıbı beynınde.. Ben onu suclayip gıtmek yerıne yardım etmeye calıstım duzeltmeye calıstım calısıyorum ama acaba boşa mi kürek çekiyorum? Kendımde terapıye baslıcam cunku sayesınde agır travmalar yaşadım.. Lütfen benı suçlamadan empatı yaparak degerli yorumlarınızı yazarsanız cok mutlu olurum.. Gercekten acı ve caresizlik içindeyim.. Şimdiden teşekkür ederim 😇 😇 😇
Ekonomik bağımsızlığı olan insana aile gerekmez, evi zaten sen geçindirip üzerine dayak da yiyorsan bence çabalanacak bir şey yok. Travmalarının bedelini sana ödetmesine tahammül etmek zorunda da değilsin. Acımaya ve bu evliliğe devam edersen, posanı çıkardıktan sonra zaten terkedecek seni. Tercih senin terkedilmeyi bekleyeceksen sen bilirsin.

Hayat türk filmi değil, kadınlar kimsenin kum torbası ya da özel hemşiresi olmak için yararılmamıştır. Bunu kendine reva görüp devam edeceksen o da senin tercihin. Bir gün dayağı fazla kaçırırsa olduğun yerde araba çarpmış kedi gibi cesedini buluverirler, türk filmi de böylece sona erer.

Bize bir şey olmaz, boşanmazsan sen yaşayacaksın bunları

Eskiden benden önce sokak kavgalarına da karısıyormus evet ama benle birlikte olduktan sonra kımseyı dövdüğünü duymadım..
Sen de düzelttin zannettim değil mi, hırsını sana saklıyormuş, artık başını belaya sokmayacak, sadece seni dövecek bak ne güzel.

Çok mantıklı, haklısın, seni döven, parasını evinden esirgeyen, hatta belki hasta olduğunda suratına bakmayan bir adam olmadan nasıl ayakta kalacaksın ki

Yaninizdaki adam degilki tutasiniz:)bahanelere siginmayi birakin..hayatinizda mevcutta tek kisi olmasi ayri problem zaten.... yaninizdakini şutlayin. Yerine kopek alin...o nankor degildir.besleyeni isirmaz... sizi dovene saldirir:)

Saka dimi?

Başka bir konuya da aynı yorumu yaptım böyle düşünüyorsanız lütfen gaza gelip ayrılmayın topluma karışmayın gayet uyumlusunuz yanlışlıkla kimsenin başını yakmayın
Dayak yiyip beni seviyor demenin başka açıklaması yok çünkü

X