Eşimden nefret etmeye başladım

Benim adam da böyle. Her şeyi kutulu, sıralı, katlı, paketli.
Benim dolaplar ise annemin tabiriyle kedi eniklese yavrusunu bulamaz halde.

Kişilik meselesi biraz aslında ben de öğretmenim okuldan 3de çıkıyorum şartlarımız aynı sanırım ama ben de sizin tam aksinize dağınıklığı sevmem, lavabo banyo tuvalet temizliğine aşırı dikkat ederim, ceksere serdigim çamaşırın oradaki vakti kuruyana kadardır sonra toplar her şeyi yerine koyarım, ütüyü de biriktirmem anlık ne varsa ütüler asarım, akşam yatmadan önce mutfakta tezgahın üzerinde bir sey bırakmam bulaşık selesini dolu gördüm mü boşaltır öyle yatarım, okula gitmeden önce evi kolaçan eder derli toplu bırakır öyle giderim, okuldan gelince ne yapacağım zaten bellidir 1 saat dinlenir yemeğimi yaparım.Eşim pijamalarını firlatirdi saga sola çoraplarını filan top yapar sektirirdi ben hiçbir şey söylemez alır kirliye atar, pijamalarını katlar dolaba rafina koyardım bir iki baktı ben yapıyorum utanıp dikkat etmeye başladı artık o da düzene alıştı. bir de bebis olunca ben fazla yapamıyorum zamanında eve düzeni oturttuğum için benden gördüğü ne varsa kendisi yapar evi süpürür, bulaşıkları makinaya yerlestirir, yatmadan önce salonu toparlar öyle gelir yatmaya filan. Sizin eşiniz sizi eleştirerek daha da inada bindirmenize neden oluyor bir sey demeden kendisi halletse eşim gibi siz de belki yardım edeyim yazıktır diyecek işin ucundan tutacaksınız ya da siz de onun gibi olmak zorunda değilsiniz kimi insan dağınıklığı sever yani kendi kalıbına sokmaya çalışmasın sizi, yapacaksa buyursun yapsın

Valla biz de öyleyiz. Çocuk olunca daha bir çuvalladık. Yaşamımızı sürdürecek kadar temizlik yapıp, çıplak gezmeyecek kadar ütü yapıyorum. Habersiz misafir gelmedikçe sorun yok

Benim adam da böyle. Her şeyi kutulu, sıralı, katlı, paketli.
Benim dolaplar ise annemin tabiriyle kedi eniklese yavrusunu bulamaz halde.

Lavabodan çıkar, terlikleri dikler.
Islak falan kalmasın diye.
Ben de ondan göre göre dikkat etmeye başladım ona yalan yok..
Bana kattığı sayılı artılardan biridir

Telefonu bulunca yemin ederim yeni sandım.
Ele alıp inceleyince anlaşılıyor 2. el olduğu.

E be vicdansızın çocuğu, bu hünerlerin evlilik yürütme söz konusu olunca g.tüne mi kaçıyor diye sorasım geliyor..

Kesinlikle haklisin , bende cok daginigimdir , ama her konuda gayet becereikli oldugumu dusunuyorum :) daginiklik iyidir

Valla ev hanımıyken benim bile çamaşır bulasigim bekler bazen.2 çocuktan ötürü.ama ben yapamadigimda psikolojim bozuluyor resmen.sinirlı oluyorum ev dağınık diye.kucagimda çocukla çamaşır asarım toplarım ev süpürürüm.cok titiz değilim ama dağınıklığa tahammül edemem sadece.
Eşiniz titizse kendi yapsin bir zahmet baskasina yaptırınca titiz olunmuyor

Çalışmıyorum. Gündüz çok vaktim oluyor ama akşamları sıkıntı. Bulaşık bazen kalıyor. Büyük kızım saat 8.45 yatağa giriyor ancak saat 10'da küçüğü falan derken kalkıyorum. Eşimin işten gelmesi yemek, çocuklarla oyun derken saat 8.45 oluyor zaten. O sofrayı kaldırır, tabağı bardağı çoğunlukla sudan geçirir tezgaha koyar. Genelde yemeği saat beşten sonra yaptığım için yemek yaparken çıkan bulaşığı da makineye atar çalıştırırım. Bitmesi zaten 7.30'u buluyor. Çoğunlukla makineyi boşaltamıyor, sabaha bırakıyorum. Çamaşır sepette de bekler. İki ay öncesine kadar nevresim hariç her şeyi ütülüyordum. İki aydır, ev kıyafetlerini ütülemiyorum direk katlayıp kaldırıyorum ama öyle sepette beklediği de oluyor çünkü ütü günüm pazar günleri. Babaları çocuklarla oynuyor ben ütü yapıyorum.

Sorsan ne der acaba, herhalde bakakalır suratına öyle. :))
Ya evlendikten sonra erkek milletine de evliliğe de bakışım değişti benim. Yok, çok nadir çıkıyor leb demeden leblebiyi anlayanı, gayret edeni filan. Geri kalanı düz adam Sami.

Böyle sorulardan pek hoşlanmaz.
Cevap vermez.
Sessizliğiyle çıldırtır.

Aman düzensiz olaydı da başka konularda işini bileydi diyorum içimden.
Sonra büyük konuşmaya korkuyorum..

Kendi dağınıklığım koymuyor neticede ama onun kirli çoraplarını orda burda bulsam
hizmetçi gibi hisseder çıldırırım.

O da kolay değildir eminim..

Ben de öğretmenim ama ben eve 6 da eşimle birlikte ancak girebiliyorum. Biz de böyle şeyler hiç sorun olmaz ya da sorun ama eşim dile getirmiyor da olabilir. Okuldan geldiğimde beynimde patlamaya hazır bir bomba varmış gibi hissediyorum ama tek düşündüğüm yiyecek birşeyler bulup biran önce kendime gelmek. Akşam ne yenilecek eşimle karar veririz ve gelince de ona göre görev paylaşımı yapar yemegimizi yeriz. Ev hergun her an derli toplu olmayabilir. Biz de insanız robot değiliz.

Eşiniz tabi ki normal değil eğer öyleyse ben sizin iki katınız boşanma nedeni veriyorum eşimin eline . Lavoboda bulaşığım sık sık kalır çöpleri sık sık atmam en sevmediğim şey Ocak temizlemek bazen iki gün öyle taşmış yemek kiri ocakta durur, burada şu çok kireçli banyoyu her banyoda yikamayinca o köyü renkli fayanslarin üzeri beyaz bi tabaka oluyor buna rağmen her banyodan sonra yıkamam her banyoda yuzeysel haftada bir deterjanla sağlam yaparım ,kapıya en yakın tekli koltuk herşey koltuğu gibi eve geliriz montları üzerine çıkarırız vs vs şuan çocuk yok buna rağmen evim sürekli düzenli değil buna rağmen eşim bunun lafını etmez sağ olsun, üstelik ben ev hanımıyım . Eşim evdeyken temizlik yapmam ama evlendigimiz zaman eşim gelip bugün temizlik yapalım mı derdi birlikte yapardık . Şimdi öyle bi anlattım ki pisliğin tekiymişim gibi ama değilim yani :)))) madem kendi de yapıyor niye laf yapıyo . Bence bi dr a gitsin hem sizin hayatınızı hem kendi hayatını zindan etmiş

Vallahi allah yardımcın olsun.. böyle dırdırcı adama tahammül etmek çok zor olur .. Anladığım kadarıyla habire dır dır ediyor.. erkeğe hiç yakışan hareketler değil.. evlenmeden önce nasıldı bu adam sonradan mı böyle oldu yani ?? Onu merak ediyorum

Eşiniz çok abartıyor bence siz normalsiniz ,ben de çalışan kadınım,ev hanımı da olsam canım ne zaman isterse o zaman yaparım. (Öfkenizden tuvaleti banyoyu 15 gündür yıkamadığınızı varsayıyorum,bu arada enfeksiyon kapmayın aman ha dikkat)

Benim eşimde sizinki gibi takımtılıydı yeni evli olduğunuz için henüz bazı şeyler oturmamış olabilir zamanlar alışıyorsunuz birbirinize birde daha altı aylık evlisinz bu konuları oturtturmadan çocuk düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…