• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden nefret etmeye başladım

Eşim mesleğime laf etse gözünü oyar laf ettiği kirli lavaboya kafasını sokup sokup çıkarırım. Kırmızı çizgilerim var. Neyse ki eşim de ben de eşit pasakliliktayiz problem yok o yüzden 😂😂 kendi yapsa bile eşine bu kadar yuklenemez erkeğe hiç hak vermeyin hanımlar. Dünyanın bin türlü hali var sonuçta. En ufak eksiğimi yüzüme vuracak çatal dilli kocayı ne yapayım evlerden ırak. Hayat yoldaşı alıyoruz kendimize. Başımıza gardiyan değil.

Sizde degil esinizde problem war.
Ben calismiyorum hemde ev hanimiyim, bende 6 7 aylik evliyim.

Evde oldugum.halde bile evi toplamadigim zamanlar bile ama eşim asla laf yapmaz gormezden gelir.

Hatta ev dagilmistir temizlencektir. Hayatim arkadaslar cagirdi disari ama gidesim yok, ev daginik evi toplucam temizlicem derim.

Ne acelesi war, sen cik hava al, gez der ev kaciormu temizlenir dusunme der. Hatta bazen birlikte bile temizlerizzzz..

Nasil alisilirsa ole gider..

Evimin icinde ole piskolojik gercekten cok rahatsiz edici olurdu eminim.... :(

Başta bende bir öğretmen olarak bu mesleğin alçaltılmasına, çalışmıyormuşuz gibi algılanmasına o kadar sinir oluyorum ki 😠😠 eşinizi bir gün götürün okula o kargaşa ve gürültüden sonra kafa kalıyor mu? Siz belki ona göre rahat bir insansınız ama eşiniz dahi olsa bunları yapmasına taviz vermeyin. Daha 6.ayda bunları dile getiriyorsa ileriyi düşünemiyorum. Çünkü etrafımda var maalesef böyle eşlerle ömrü geçen arkadaşlar.

Sen benim eve bi gelsene 😂😂

Ama senin iki çocuğun var. Normaldir yani. Cocuklarla güzel zaman geçirmek katli pijamadan daha değerli. Ben sirf kendi totomu topluyorum. Bide aslinda birkere düzen yerleştiği zaman cok kolay oluyor. Tüm evi toplamam 30 dakikadan az sürüyor

Her söylediğinde erkekler karışmaz böyle şeylere,sen işine bak,bu kadar yapabiliyorum,benim iki kaynanam var tarzı şeyler söyleyip biraz cingari koparsaniz. Güzellikle anlatabileceginiz bir konu değil bu.ben böyle hallettim

Öğrenci evinden hallicedir evim.
En sevdiğim şey battaniye altında cips yiyerek dizi keyfi yapmak.
Boş cips paketi bir kenarda kalır yanında boş kirli fincan,
kanepe üzerinde kırıntılar..

Sabah işe giderken çıkardığım pijamaları aceleden çoğu zaman katlamam bile..

Eğer canım sıkkınsa ya da çok yorgunsam bulaşıklarım tezgahta birikir.
Ben öylece uyurum..
Ocak silinmeyi bekler.
Ütüm birikir.
Kurumuş çamaşırlar bir hafta boyu askıda bekler.
Hatta ordan ala ala kirletebilirim de..
Doğru düzgün yemek pişirmem.
Bir iki çeşit, bazen üç gün aynı yemek..

Dağınıklık beni rahatsız etmez.
Farkında olmadan dağınık yaşarım.
İhmal etmediğim tek şey tuvalet yıkamak..
Ertelemem fazla fazla yaparım.
Kalan her şeyi keyfime göre...

Türlü yamukları olan eşime de bunca yıl katlanmışsam heralde onun
beni şu konular için asla üzmemesidir.

Üstelik bana göre fazlasıyla düzenli biridir.

Çalışıyorum ben, çok bile iyiyim..
Beğenmeyen eve gelmesin.

Aslan olunca... kızma işaretinu haketti bu yorum ama biraz guldum en cokta seye koptum kanepe uzerinde kırıntılar... :D ya cok tatlısın. Ben senin evine gelsem hic oturmazdım galiba :)

O bu eşiniz asla değişmez çünkü eşimde titiz ondan biliyorum ailecek temiz titizler genetik yapıları öyle, çocuk olunca kavgalarınız çoğalır, belki ayrılığa kadar gider,
İlersi için iyi şeyler yazamıyacağım ama bu adamın burnunu sürt men gerek çocuk doğurmadan gebe olduktan sonra onun hakkından gelemezsin seni iyice köşeye sıkıştırır

Aslan olunca... kızma işaretinu haketti bu yorum ama biraz guldum en cokta seye koptum kanepe uzerinde kırıntılar... :KK70: ya cok tatlısın. Ben senin evine gelsem hic oturmazdım galiba :)
Bana niye kızgın emoji attın aşk olsun 😂😂 lafim gelişi kirli lavobo dedim ay. Mutfağı toplamadan hayatta uyumam hasta değilsem. Ertesi gün daha çok iş çıkıyor çünkü 😩

Bana niye kızgın emoji attın aşk olsun 😂😂 lafim gelişi kirli lavobo dedim ay. Mutfağı toplamadan hayatta uyumam hasta değilsem. Ertesi gün daha çok iş çıkıyor çünkü 😩
Hahahahahahha ben deminden beri burdaki benzer yorumlara kizgin emoji atıyorum . En dogrusunu yapıyorsun kuzum ertesi gune kokar bi de yagli ise 1 saat yikama donar falan uzerinde en guzeli evi tertemiz yapip uyumak ,eve gelince tertemiz bulmak evini temiz tut misafir gelir, bedenini temiz tut azrail gelir :)

Ama senin iki çocuğun var. Normaldir yani. Cocuklarla güzel zaman geçirmek katli pijamadan daha değerli. Ben sirf kendi totomu topluyorum. Bide aslinda birkere düzen yerleştiği zaman cok kolay oluyor. Tüm evi toplamam 30 dakikadan az sürüyor

Valla kuzu cocuktan once de ben boyleydim :))

5 aylık bebegim var çalışmıyorum ama evim kalk gidelim diyor resmen. Gayette sabaha lavaboda bulaşığım olabiliyor. Şuan katlanacak ütülenecek çamaşırlar var ve bu kıyafetler bir kule oluşturmuş vaziyette. Lakin benim enerjimde gücümde yok. Bol bol uykum var. Iki gündür oğlum huysuz uyumuyor haliyle bende uyumuyorum ve iki gündür boş bulduğum her an ya uyuyorum yada boş boş oturuyorum.

Insanız bunlar çok doğal rahatsızsa eşiniz gayette eli ayağı tutuyor yapabilir. Öğretmenlik zor, yorucu bir meslek. Bizler 1 2 çocukla delirirken tüm gün kac çocukla uğraşıyorsunuz. Bırakın dinlenin bu sizin en doğal hakkınız. Ya seve seve eşiniz yapar yada zamanla alışır. Eşim de böyleydi ilk evlendiğimizde yapmaz ve laf atardı durmadan. Baktı ben hala aynıyım bi süre kendi yaptı şimdi kıyafet kulesinden sadece ihtiyacını alıyor oda benim gibi oldu iyice :)))

Merhaba hanımlar geçenlerde çocuk takıntım diye bir konu açmıştım hatırlarsınız. Ama eşimle öyle bir noktaya geldik ki çocuktan önce çok büyük sorunlarımız var ya da ben mi abartıyorum sizce.

Öğretmenim. Saat 3 gibi evde oluyorum. Eşime göre öğretmenlik dünyanın en kolay mesleği ne yapıyorum taş mı taşıyorum da bu kadar yoruluyorum.
Ama ben eve gelince bir kaç saat kestirmeden kendime gelemiyorum diğer türlü saat 9 olmadan uyku moduna geçiyorum sersem gibi geziyorum.
Neyse okuldan gelince biraz uyuyup kendimi toplayıp kalkıp yemek yapıyorum yemek yeniyor toplanıyor anca yatma vakti geliyor. Hafta sonu da genel bir temizlik yapmaya çalışıyorum.

Ama eşim beni bu temizlik konusunda o kadar kırıp döküyor ki. Kendisi çok titiz birisi. Ne biliyim kızlar sizin hiç lavaboda bulaşık bırakıp yattığınız yarın yıkadığınız olmadı mı? ya da kuruyan çamaşırların 2-3 gün katlanmak için sepette beklediği olmadı mı?. Ya da atıyorum işten gelince can havliyle bütün işleri bitirip öyle mi oturuyorsunuz. ya da pazar günleri 2-3 saat keyif yapıp işlere başlamanın kime ne zararı var ki?

Ama eşim bunların hepsini devlet meselesi haline getiriyor. Bana bağırıyor çağırıyor beni pislikle düzensizlikle eleştiriyor. Hal böyle olunca benim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. İnanın sırf inattan 15 gündür tuvalet banyo yıkamadım. Motivasyonumu enerjimi sömürüyor bu adam.

Kendi de yapar ev süpürür bulaşık yıkar. Yapmasın evi bok götürsün ama yeter ki sussun. Evimde diken üstündeyim. Bana resmen psikolojik şiddet uyguluyor.

İş varken oturulmazmış elimde telefon ne halta yarıyormuşum. Her gece yatmadan lavabo kontrol etmeler içinde bulaşık var mı diye. Yaptığım işi kontrol edip beğenmemeler daha neler neler.

Dün akşam yine benzer konuda kavga ettik. Çöpün dolu olup olmadığını kontrol etmek ve dökmek kendisinin görevi. Dün akşam bulaşıkları sıyırıcam baktım çöp ağzına kadar dolu. Kendisi de pc başında oyun oynuyor. Dedim bak hayatım çöp boşaltılmamış ama ben bi poşet açarım ne olacak ki bu saatte çıkma ufak tefek aksamalar oluyormuş di mi insanlık hali hoşgörmek falan lazım dedim. Ama sonra düşündüm aynı şeyi ben yapsam adam bana sen görevini yapma oyun oyna tembelsin şöylesin böylesin açar ağzını yumar gözünü.

Kendimi enayi gibi hissettim ben de herşeye yüzde yüz tolerans var çok büyük bir şey olmadıkça. Ama benim en ufak bir hata yapma lüksüm yok. Söyleyin bana ben mi çok düzensiz pisim yoksa eşim mi abartıyor. 6 aylık evliyim çalışıyorum elimden bunlardan geliyor.bu kadar beni kıracak üzecek sebepler mi bunlar.? Benim psikolojimi bozdu bugün boş günümdü koltuktan bile kalkmadım. Yemek dahi yapmadım. Birazdan gelince yine bir yaygara kopar. Yanında çalışanlara kardeşlerine herkese karşı böyle annesi yüzünden çok titiz takıntılı yetiştirilmiş. Ama ben dayanamam daha fazla söyleyin bana ne yapayım
Yanı bende öğretmenim eşinizin aynı durumu bende var ben aşırı titizim ve ne kadar hasta olsam da mutfakta bulaşık kalmaz yaparım her gün lavabolar tuvalet yıkanır hersey yerli yerindedir takıntım var en ufak düzensizlik beni çok kötü yapıyor eşini bence bilerek yapmıyo r ama kendini kötühissediyordur okuldan gelince hementoparlayın evi sonra dinlenin kalkınca yemek yapın daha sonra dinlenin en son evi toplayıp süpürebilirsinizben öyle yapıyorum

Hahahahahahha ben deminden beri burdaki benzer yorumlara kizgin emoji atıyorum . En dogrusunu yapıyorsun kuzum ertesi gune kokar bi de yagli ise 1 saat yikama donar falan uzerinde en guzeli evi tertemiz yapip uyumak ,eve gelince tertemiz bulmak evini temiz tut misafir gelir, bedenini temiz tut azrail gelir :)
Haklısın temizlik imandan gelir. Evin diğer bölümleri hızlıca toplanabilir. Ama mutfak dağınıksa bütün ev dağınik ne yazık ki. Hastaydım bütün üşengeçliğim rağmen kendimi biraz iyi hissedince mutfağı topladım. Zira yarın nöbetçiyim eve ölüden hallice geleceğim bir de bulaşıkla mi uğraşayım yoo dostum yoo...

Haklısın temizlik imandan gelir. Evin diğer bölümleri hızlıca toplanabilir. Ama mutfak dağınıksa bütün ev dağınik ne yazık ki. Hastaydım bütün üşengeçliğim rağmen kendimi biraz iyi hissedince mutfağı topladım. Zira yarın nöbetçiyim eve ölüden hallice geleceğim bir de bulaşıkla mi uğraşayım yoo dostum yoo...
Kesinlikle bu dedigin dogru suanda ben mutfağı dagitmisim mesela fark ettim de,dua ettim geldim su ictim geri gittim, sigara ictim kulluk bardak bide kahve icmistim tezgaha koymustum ama . Benimde en pis huyum 1 bardak su icip ayni bardakla icmemek 2.ye yeni barda almak dolaptan. Az sonra toplicam . Iyiki su makinalar var ama analarimiz neler cekmis simdi dusunuyorum da :)

Hiç kimse pis pasaklı diyemez, keyif sizin hayat sizin, yani evde işler aksar canınız istemez vs. Böyle olması onun bu hakaretlerine gerekçe olamaz. annemin bir lafı vardır "yaptığın yenir, serdiğin uyunur olsun" benim evim düzenli ve hep temizdir. Ama canım istemezse bulaşıkta bırakırım, çamaşırda bunun lafınıda ettirmem, eden bi zahmet totosunu kaldırsın.

Kesinlikle bu dedigin dogru suanda ben mutfağı dagitmisim mesela fark ettim de,dua ettim geldim su ictim geri gittim, sigara ictim kulluk bardak bide kahve icmistim tezgaha koymustum ama . Benimde en pis huyum 1 bardak su icip ayni bardakla icmemek 2.ye yeni barda almak dolaptan. Az sonra toplicam . Iyiki su makinalar var ama analarimiz neler cekmis simdi dusunuyorum da :)
Ben de alan canim iki kişiyiz makineye gerek yok diye aldirmamistim. Cahillik 😆 hamile kaldıktan sonra aldım. Ne salaklık etmişim ya... Bulaşık makinesi iyidir. Onları sevip kollayalim 😍😍

Hanımlar buradaki yorumları okudum da kızma isareti koyduklarim bana kızmasınlar ben bir genel konusayim ev temiz,duzenli olunca kendinizi daha rahat hissetmiyor musunuz . Benim suanda serce parmagim temizlik malzemesinden açılmış kizarmis bu da iyi degil ancak psikolojiyi bence etkiliyor dağınıklık pislik falan tabi cocuklu annelerin işi daha zordur illa ki bende cocuk yok yine dağılıyor 2 kisiyiz ama illa toplamak lazim yatarken bence çünkü evde isler birikince ütü olsun,bulasik vs icinden çıkılmaz hale geliyor bir sure sonra. Aradığını bulamamak da kötü
Konu sahibi evinizin her zaman düzenli olduguna emin misiniz eşiniz bazı konularda haklı olabilir ama uslubu yanlış bagirmak ne demek siz onun karısısınız uşağı değilsiniz zaten kimseye de madalya vermiyorlar sacini supurge etti diye ancak belki biraz daha dikkatli olabilirsiniz 3 te eve geliyormussunuz 5 6 gibi kalkip yemek yapsanız 2 saatte etraf toplama toz alma yapabilirsiniz bence isten erken çıkıyormuşsunuz çünkü
Pazartesi eve geldiniz camasir yikayip astınız diyelim
Salı gunu onu mutlaka utuleyin
Carsamba gunu toz alip tuvalet yikama yaparsaniz
Persembe yerleri silersiniz 3 4 kova viledayla
Cuma tekrar bi toz alıp soyle mutfak dolaplarina bi el atarsınız dışına
Cumartesi pazara is bile kalmaz yani gezersiniz
Siz herhalde biraz duzensizsiniz yani islerinizi düzenlemeyi siraya koymayı bilmiyorsunuz
Keyfinizi haftasonu yaparsiniz
Esiniz cunku size yardim ediyormus ev süpürüyor mus bulasik yıkıyormuş sonucta padisah gibi yayilip hizmette beklemiyor neden kendinizi enayi gibi hissediyorsunuz ki esiniz calismiyor mu
Siz isleri bence bölüştürün. Camasir duzenli yikansin adam belki o an giyecek gomlek bulamiyor olabilir ya da ütüsüz olabilir hani siz yapmayacaksaniz bile sey deyin hayatim ben dün senin siyah gomlegini yıkamıştım ama halim yok suanda ütülemeye yemek yapcam çünkü onlari bi hallediversen. Ornek veriyoeum yani bence yapar cunku yardim ediyormus size
Ev cidden temiz duzenli icinde yasanilabilir olmali
Tabi insaniz halimiz olmuyor bazen gun geliyor 3 gun toz alamiyorsun adet oluyorsun yorgun oluyorsun vs
Ama mesela tezgahta bardak olmasın.
Masa da bardak cöp bilmemne olmasin.
Oturma odasinda orta yerde bise olmasin heryer yerli yerinde olsun
Hem kokar bulasik beklerse usenmeden makinaya atin ertesi gunde çalıştırırsiniz o sekilde olursa zorlanmazsiniz bence nacizana tavsiyem

Merhaba hanımlar geçenlerde çocuk takıntım diye bir konu açmıştım hatırlarsınız. Ama eşimle öyle bir noktaya geldik ki çocuktan önce çok büyük sorunlarımız var ya da ben mi abartıyorum sizce.

Öğretmenim. Saat 3 gibi evde oluyorum. Eşime göre öğretmenlik dünyanın en kolay mesleği ne yapıyorum taş mı taşıyorum da bu kadar yoruluyorum.
Ama ben eve gelince bir kaç saat kestirmeden kendime gelemiyorum diğer türlü saat 9 olmadan uyku moduna geçiyorum sersem gibi geziyorum.
Neyse okuldan gelince biraz uyuyup kendimi toplayıp kalkıp yemek yapıyorum yemek yeniyor toplanıyor anca yatma vakti geliyor. Hafta sonu da genel bir temizlik yapmaya çalışıyorum.

Ama eşim beni bu temizlik konusunda o kadar kırıp döküyor ki. Kendisi çok titiz birisi. Ne biliyim kızlar sizin hiç lavaboda bulaşık bırakıp yattığınız yarın yıkadığınız olmadı mı? ya da kuruyan çamaşırların 2-3 gün katlanmak için sepette beklediği olmadı mı?. Ya da atıyorum işten gelince can havliyle bütün işleri bitirip öyle mi oturuyorsunuz. ya da pazar günleri 2-3 saat keyif yapıp işlere başlamanın kime ne zararı var ki?

Ama eşim bunların hepsini devlet meselesi haline getiriyor. Bana bağırıyor çağırıyor beni pislikle düzensizlikle eleştiriyor. Hal böyle olunca benim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. İnanın sırf inattan 15 gündür tuvalet banyo yıkamadım. Motivasyonumu enerjimi sömürüyor bu adam.

Kendi de yapar ev süpürür bulaşık yıkar. Yapmasın evi bok götürsün ama yeter ki sussun. Evimde diken üstündeyim. Bana resmen psikolojik şiddet uyguluyor.

İş varken oturulmazmış elimde telefon ne halta yarıyormuşum. Her gece yatmadan lavabo kontrol etmeler içinde bulaşık var mı diye. Yaptığım işi kontrol edip beğenmemeler daha neler neler.

Dün akşam yine benzer konuda kavga ettik. Çöpün dolu olup olmadığını kontrol etmek ve dökmek kendisinin görevi. Dün akşam bulaşıkları sıyırıcam baktım çöp ağzına kadar dolu. Kendisi de pc başında oyun oynuyor. Dedim bak hayatım çöp boşaltılmamış ama ben bi poşet açarım ne olacak ki bu saatte çıkma ufak tefek aksamalar oluyormuş di mi insanlık hali hoşgörmek falan lazım dedim. Ama sonra düşündüm aynı şeyi ben yapsam adam bana sen görevini yapma oyun oyna tembelsin şöylesin böylesin açar ağzını yumar gözünü.

Kendimi enayi gibi hissettim ben de herşeye yüzde yüz tolerans var çok büyük bir şey olmadıkça. Ama benim en ufak bir hata yapma lüksüm yok. Söyleyin bana ben mi çok düzensiz pisim yoksa eşim mi abartıyor. 6 aylık evliyim çalışıyorum elimden bunlardan geliyor.bu kadar beni kıracak üzecek sebepler mi bunlar.? Benim psikolojimi bozdu bugün boş günümdü koltuktan bile kalkmadım. Yemek dahi yapmadım. Birazdan gelince yine bir yaygara kopar. Yanında çalışanlara kardeşlerine herkese karşı böyle annesi yüzünden çok titiz takıntılı yetiştirilmiş. Ama ben dayanamam daha fazla söyleyin bana ne yapayım
5 yıllık evliyim her işi cnm ne zaman isterse o zaman yaparım yeri gelir eşimin tatil günü yaparım yardım etsin diye o zaman bile bı kere söylenmez akşama kadar yatsam uyu dinlen der yemek yapmadım desem ya çay koy hallederiz der yada dışardan bsyler söyleriz ben ne zaman yemek sorun ettim der ki ben çalışmadığım halde böyle evin düzeni temizliği erkeğin takıntı yapacağı bsy değil sizinki gerçekten sorunlu heleki elestiriyi kalp kırma boyutuna getirmesi çok yanlış gözüne batan bsy varsa ya rica etsin ya kendi yapsın yada az yiyip hizmetçi tutsun kendinize biraz kıymet verin

Back
X