Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sımarık koca öyle duygulu mektup yazarmı!

sen kocanı ötekıleştırmıssın..hayattakı oncelıgın ailen olmalı..

sense ben doktorum,ben doktorum dıye dolanıyosun..kalbını hangı amelıyatta kaybettın?

ıdeal kocada,kalmıs kusur aramamızı ıstıyosun..

ozaman sende bi doktorla evlenseydın..o sana derdı ben doktorum,sen ona derdın ben doktorum öptüm by..

Merhaba,sizin koşuIIrınız zor gibi gözüküyor,ama eşinize vakit ayırmaIısınız, görünen o ki sizi çok seviyor ve düzeItmek istiyor ,düşünüp çözüm yoIu buImanız için yazmış bu nedenIe üzüImeyin fakat bu duruma da bir çare buIıun,arkadaşIarınıza vakit ayırmaktansa eşinizIe pIan yapın,sakince karşınıza aıIp gözünün içine bakarak onun ne kadar değerIi oIdugunu,onu anIadığınızı hissettirin,aşıImayacak şey değiI gibi duruyor sadece biraz özenIi oIun ona karşı,çünkü anIadığım kadarıyIa tek istediği sizin sevginiz..
Bir de bu aram sizi çok seviyor,bu kadar çok seven adamı umarım iIgisizIikten doIayı kaybetmezsiniz,birşeyIer için hep bir taraf çaba sarfediyorsa karşı taraf bu defa pes ediyor ve bırakıp gidiyor,o yuzden artık eşinizi önceIiğniz yapmaIısınız..

Son düzenleme:
onlar polis eşlerine çok önemli bir şey sormak için açmış olabiilirler.
yani bu soruna cevabı herkes verir.
ama diğerlerinin konusu, lojmandı yada tayin olduğu yerdi vs ile alakalıdır genelde.

benim en yakın dostum doktor. ağabeyim ve yengemde o yüzden doktorlara ön yargılı olmam mümkün değil.
çok zor bir iş hayatı olduklarınıda biliyorum. ama böyle sadece doktorlar yazsın sadece mühendisler okusun olmuyor. herkes her konuya cevap yazabilmeli. öyle ayırım olmaz.

Son düzenleme:
Eşinizin yazdıklarının aynısını bende hayat arkadaşıma anlatmaya çalışıyorum ama o da aynı sizin gibi tepkiler veriyor
Sanırım sizde benimki de gittiğimiz zaman anlayacaksınız ne demek istediğimizi
Bir eşinizin yazdıklarına bakın, bir de kendi bahanelerinize
Allah çarpar insanı diye bir tabir vardır, etmeyin bu kadar ya
Seviliyorsunuz diye bu kadar kasmanın bir alemi yok
Sevgi paylaşıldıkça büyür, hırpalandıkça yok olur bunu hiç unutmayın
En büyük sevgiler bile usanır kayıtsızlık karşısında
İş yoğun, hayat yoğun bunu anlayabiliyorum çünkü bende çalışıyorum
Dedim ya eşinizle aynı durumdan muzdaribim bu aralar, onu çok iyi anlayabiliyorum
7/24 birlikte olmak değil isteğimiz sadece mevcut zamanları kaliteli geçirmek istiyoruz
Bu da çok bir şey değil sanırım

Tahammül edemiyorum birden sinirleniyorum hasta yakınları tum sabrimi bitiriyor daha simdi biri geldi sen doktor degil mısın ağrısı var bunun diyor.

bir süre ilaç kullan diyeceğim adım hapcıya çıkacak

Söylemleriniz gerçekten çok ilginç.. İnsanlar ne zamandır birbirlerini elde ediyor? 4-5 sene uğraştı derken ? uğraştırmak hoşunuza gitti sanırım..

Eşiniz her şeye sahip olunamayacağının farkında ki bu mektubu yazmış bence...

Ne yapsa da ilgi göremeyeceğinin farkında mesela..Ne dese de onu suçlayacak birşeyler bulacağınızın farkında....Mektup yazmasının sebebi de bu.. Söylese size neden benimle tartışıyorsun diyeceksin çünkü yine.. Mektupta eşinin yazdığı gibi..

Eşin senin tarafından,onun seni sevdiği kadar sevilmediğinin ve değer görmediğinin farkında..

Ya sen farkında mısın ?

Oglen çıkamayız ben sehirde calisiyorum o organize sanayide

biraz da sanırım yapı meselesi
bazı insanlar vıcık vıcık yaşamayı sevmez
sürekli g.tg.te mi olmak lazım
bu kadına kim ilgi göstercek
hep ilgi isteyecek adam da mektupda da hep istemiş
ben merkezci bir adam var karşımızda
kadının istekleri düşünceelri ne olacak
herkes adamın avukatlığına soyundu maşşaallaahhh

Tahammül edemiyorum birden sinirleniyorum hasta yakınları tum sabrimi bitiriyor daha simdi biri geldi sen doktor degil mısın ağrısı var bunun diyor.

Yahu tamam da bunu eşine yansıtma..
Yoksa bu adam sana bu mektubu yazdıktan sonra siz
hala aynı şekilde dawranmaya dewam ederseniz bence yalnız
yaşamaya dewam edeceksiniz.. Çünkü eşiniz ilgiyi başkasında bulucak..
Yapabilirde yapmayabilirde..
Ama bu mektuptan sonra da değişen bişi olmazsa yaparr hiç düşünmez bile,
ben elimden geleni yaptım der sen istedin bunu der...

Tamam da sadece doktor olanlar yazsım diye düşünmedim ben. Ben doktor değilim gayet de yazdım. Engel değil yani. Elli kere de ne için öyle başlık açtığını anlatmış. Ben de öyle başlıklar açtım. Dikkat çeksin diye biraz da. Ve evet konuya doktor bir kadın iyi bir yorum yapabilir. Doktor kadınlar bakar mısınız demek diğerleri okumasın demek değil ki. Konu sahibinden cidden öyle bir elektrik aldınız mı? Yorumlarından ya da konusundan sadece doktorlar baksın demiş gibi? Üzgünüm hiç bir şey konunun şu anda geldiği seviyeyi açıklayamıyor.

Son düzenleme:
her gün 24 saat çalışıyor değil ya..illa ki 24 saat çalışınca 2 gün izni vardır...

bence bu akşam eşiniz bu mektubun karşılıgını bekleyecek.ne anladıgınızı özetlemenizi bekleyecek

eşiniz sadece şunu istiyor sizden .......bir kahve yapıp hayatım bugün günün nasıl geçti.... hiç bir şey yapmasan bile bunu yap diyor kısaca.... spora değil bana gel diyor....

aslında o kadar çok şey diyor ki siz doktor olmuş anlamamışsınız ki...

Esimi okudum biran sanki oda bama böyle sayfalar dolusu mesaj atar.ama ben ev hanimiyim bebegim var yemek derdim var temizlik var bütün vaktim onlara gidiyor esimde bana boylr diyor sana yardim ediyorum bulasik makinesini yerleştiriyorum camasiri asiyorum sofrayi topluyorum banada zaman ayir diye diyor
Biraz eslerle ilgilenmek lazım galiba hep onlari hatalı goruyoruz yorgunlugumuzu onlardan cikariyoruz bizde biraz verici olalim

o değilde doktorluk filan demişssiniz
ee anne olunca bizde bu durumda değilmiyiz yani öncesi ve sonrası
benim oğlum 4 yaşında en ortlama sofradan 3 kere kesin kalkmak zorunda kalıyorum bende cocuk doktoruyum galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…