Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kocam şimdi Allah var beni mutfakta bırakmaz asla oda sandalyede oturur , tuavelt yıkıyor olurum taburede oturur hakkını yemıyım sımdı herıfın :KK49:

Ama mail atıp marul doğrarken bana öpücük atmadın demiyor değil mi :KK1:

Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.

hindii bi cvp yazacamda doktor diilim diye müallaktayım :KK37:

bence sizdede böyle bi eşe sahip olmanın şımarıklıgı var.
yada şöylemi desek... ben koşum o peşimde koşsun :KK51:
yuvasını kurtarmak için cabalayan bi karşı cins:KK14:

Arkadaşlar neden bu kadar ön yargılıyız? Yani ben burda kaç tane konu gördüm polis eşleri toplanalım, eşi bu olanlar bakabilir mi falan diye. Yani birinden birine de neden sadece polis eşleri? Sadece polisler mi öyle çalışıyor falan diyeni görmedim. Konu doktor olunca ne biliyim öğretmen olunca bir tınaklarımızı çıkarıyoruz. Konu sahibi kaç kere derdim büyüklük taslamak falan değil, çalışma saatleri bakımından öyle dedim diye anlatmaya çalışmış. Nedir sıkıntı anlamadım? Yani biri içinde doktor kelimesi geçen bir başlık açınca ben geriliyorum valla.
o başlıklar bdvde değildir.sohbet edilir oralarda. daha çok geyikte yada ilişkilerde yer alır ve dert için açılmaz.

Merhaba,
forumda yeniyim ama yıllardır hep okurdum.bir problemim var severek evlendik, 15 yıldır birbirimizi tanırız 10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz.
Ancak bir problemimiz var ki zamanımız yok.Ben doktorum eşim de yoğun çalıişan bir mühendis.
Bana bir mektup yazmış en son.aşağıda paylaşacağım lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin.Evliliğim bitsin istemiyorum ama olmuyor da.

mektup :
Bizim bazı şeyleri konuşmamız lazım, konuşamadığımız ve netleştiremediğimiz için sürekli yarıda bırakıp gidiyoruz.Muhtemelen yine konuşamayacağız o yüzden ben söyleyeceklerimi söyleyim sonrasında sen de düşün, bir adım da olsa ilerleyelim.
Çok bıktığım şeyler var, ne yapsam sana yetmiyor senin her dediğini yapsam birşeyi yapmadığımda bıktımda bıktım diye başlıyorsun.Dün kasıtlı olarak takmadım kulaklığı.Sırf sen tv izlerken 'istemediğim şeyi yapmamı isteme' dedin diye.Ben senin her dediğini ikiletmediğim için sen bana hiçbir yükün, yaptırımın, özgür hareket etmemi engellemen yokmuş gibi sanıyorsun.Ama herşeyimi senin isteğine göre şekillendiriyorum ben.Bunu gör.Buna karşın sen evde ben yokmuşum gibi davandın.Tek basınaymıssın gibi.Sürekli hayatının dışında olmaktan rahatsızım.Bende yatakta tek basımaymısım gibi izledim maçımı, sana nasıl rahatsızlık verdi.Aynısını bana yaşatıyorsun.Senin yaptıklarına senin yönteminle karşılık verdim.Bu şekilde devam ederse bu sadece bizi birbirimizden uzaklaştırır.
Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
Ben sana neden hiçbirşeye izin vermiyorum? Neden? Nereye gittiğine ne yaptığına.. Çünkü herşey benden gidiyor.Benim zamanımdan.Hep benden.İşten erken çıktığında ne yaptığına karışıyor muyum, Ne harcadığına, arkadaşlarınla yemeklere gitmene, annene gitmene hiçbirşeye müdahil olmuyorum.Ne zaman benden gidiyor ve sen benden gideni yerine koymaya da hiç uğraşmıyorsun.İşte o zaman kavga çıkıyor.Spora bile izin vermiyordum çünkü benim zamanımı kullanıyorsun.Kendin vakit yaratmıyorsun ki benim vaktimi kullanıyorsun.
Pişman mıyım evet pişmanım git dediğim için.Tam koptuk birbirimizden çünkü.Eskiden bir yemek yapardık birlikte olurduk şimdi diyet miyet dalgasına güzel yemek te yemez olduk.hayatımızın tadı tuzu kalmadı iyice.
Zaten yoğun çalışıyorsun, akşama kadar yoruluyorsun.koştur koştur spora git eve gel salata yanına bişeyler yap duş al pilin bitiyor.O kadar yorgunluktan sonra ne yapsan zoraki yapıyorsun yada hiç yapmıyorsun koltuğa sızıp kalıyorsun.

PEKİ BEN HAYATININ NERESİNDEYİM ?

Her seferinde beklentiyle eve gelip duvara toslamaktan gerçekten çok sıkıldım.Tümgün bende yoruluyorum eve geldiğimde bana bakan bir çift göz bekliyorum.Her seferinde yarısına kadar kısık, yorgun yada hasta iki göz görüyorum.Enerjimi daha da düşürüyor.
Çok sorguladım kendimi senden yada şöyle söyleyim insan eşinden bunları beklememeli mi acaba diye, çok mu şey bekliyorum diye.Çünkü ben normalde çok ilgi beklerim.Normu 100 se ben 200 beklesem bile 50 alıyorum.Bu da 300 bekleyim ki 75 alıym diye düşünmeme sebep oluyor.Ben senden her dilendiğimde daha da az almaya başlıyorum, her daha az aldığımda daha çok bağırıyorum artık duyarsız kavgalara dönüşüyor bu ve sonunda dün olduğu gibi tam iletişimimiz kopuyor.

Ben sana her müsade ettiğimde benden gidiyor.Kendimi düşündüğüm için sıkıyorum seni hep.Evlenmeden önce sondan birkaç öncedeydim çünkü dışarıda görüşmek zorundaydık, şimdi evde görüyorum nede olsa diye düşünüyorsun sanırım.En sondayım.Dinlenme zamanında görüyorsun beni.Senle görüşmek için illa dışarı mı çıkmam lazım.Yarın başka bir isteğin olacak ben yine peki diyecem üzülme diye yine yalnız kalan tek kalan ben olacam.Çocuk yapmak istemiyorum çünkü çocuk olursa ben tek yaşamaya mahkum olacam.Bu belli.Hayatının hep en son sırasındayım çünkü.Listenin üstü zamana ve duruma göre değişiyor ama benim yerim hiç değişmiyor hep en sondayım.
Hep posası kalıyor bana.

Nereye kadar diye düşünüyorum hep, bu ne kadar böyle devam eder ben ne kadar daha senden dilenirim.Bir süre sonra bunlar da fayda etmez bunlara da duyarsızlaşırız sevgi kalmaz.Ben yanlış yapmak istemiyorum.Elimden geleni yapayım sonra bana bilmiyordum neden söylemedin deme diye anlatıyorum.Sürprizlerden sıkıldım ben sana her benle ol dediğimde başka şeylerin önüme geçmesinden çok sıkıldım.

Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum.

Evde o kadar işi yapıyor olmam yardım eden eş imajı çizmek istediğimden falan değil, çamaşırı yıkıyor, asıp topluyor, yemeğe yardım ediyorsam bir an önce bitir de kendinle ilgilen instagram oyna dizi izle diye değil.Bana kal diye.Benle otur diye.Sen benle ilgilenmezsen ben de bunları tabiki yapmayacağım.Bana bahane sunma o var bu var bilmemne diye.Benle ilgilendikten sonra arta kalan vaktin neye yetiyorsa onu yap, iş bittikten sonra arta kalan vakitte bana faydalı olamıyorsun çünkü.Ben senden sürekli iş bekleyen biri değilim, yemeği zaten annemden alıyorum, temizliği kadın yapıyor, çamaşırı da hallediyorum çoğu kez.ama çiçek ekecem gel yanımda dur dediğimde de laf etme.Sana zaten iş yap demiyorum yanımda dur diyorum.Buna da kavga çıkarırsan ben ne yapayım daha.Bana bişey söyle onu yapayım.

Her türlü çözüme hazırım ama bir çözüm bulalım.Bende kendi hayatıma bakmaya başlarsam hiç toparlanmaz.Nöbet listesi bir ay önceden belli oluyor.Bene ayıracağın vakti belirle mesela on nisan akşam 7-10 benim olsun veya ikinci boş pazarın benim olsun.Benim hayatında bir yerim olsun.Bende o zamana boşboş oturacak bile olsak beklentiye girdikten sonra üzülmeyim.Benle ilgileniyor ol.
Böylece ayda bana ayırdığın vakti de görmüş oluruz ben haksız mıymışım görmüş olursun.
Ama bu kavgalar bitmezse sıkıntı büyüyecek.Sen her ben ilgi istediğimde bana bağıramazsın.Kavga çıkarıp sonra bana benle niye kavga ediyorsun diyemezsin.Bana bir çözüm bulman lazım.

Arkadaşlar mektup bu.kim haklı lütfen yardım edin

sana yemin ederim ant içerimkiii
bu mektubu ben alsaydım..şuan bile ağlamaklı oldum..
bana yazılsaydı o dakika o an istifamı verirdim
dünya bi yana bu mektubu yazan erkek bi yana
başka sözüm yok...

Bir eş üşenmeden kalkıp size mektup yazmışsa, kıymetini bilin. orta yol bulmaya çalışıyor belliki... gayretli yani... umarım bunu farkedersiniz.

Ben sağlıkçı olduğum için doktorların çok yorulduğunu görüyorum.Özellikle acilde.Ama sağlık ocağındaysa,halk sağlıığındaysa normal bir çalışma ortamı oluyor.uzamansa yine yığun yorucu oluyor.Ama yine de onda huzur bulmak istemez misniz.?mesela ben de bir dönem çok çok yoğun bir yerde çalışmıştım.Ama yine de birinde huzur bulmak istiyordum.Hatat isterdim ki sıkıntımı sevdiğim erkekle atayım,onla vakit geçireyim.O sizden ev işi istese bir nevi haksız olur,onu bile istemiyor.Sadece sizi istemesi huzur verici değil mi.Ablam öğretmen.Öğrencilerden başı şişiyordu.Ve eniştem tek bir işin ucundan tutmadığı giib ablamın ev hanımlığını beğenmiyor,hakaret ediyor bazen.Sizde o da ne güzel,adam dr olduğunuzun yorucu bir işiniz olduğunun farkında.Ama ilşikiden doyum almıyor.Yapabileceğiniz şeyleri yapmadığını söylüyor..Birşey söylemeden direk de ayrılabilirdi,aldatabilirdi.Evliliğin devamını istiyor.Davranışı çok yapıcı.İstediği karnı aç birinin aş istemesi gibi..

evet yaaa bazılarına kaşıkla bazılarına kepçeyle, böle koca az kişiye nasip olur yani

Elmayra'nın yorumuna katılıyorum..

Bu kadar hislerini ve düşüncelerini güzel aktarabilen ve onu okuyup kim hatalı diyebilen birisiniz ne yazık ki :KK51:

Evet iş saatleriniz yoğun :KK14: ama herşeye vakit ayırırken bir tek eşinize mi zaman kalmıyor :44:

Neden eşin hayatının merkezinde değil ? Sadece evde bir ses bir soluk ya da değişiklik olsun diye mi evlendiniz?

Neden .........

Herşeyiniz listeli sıralı .. Spor saatiniz belli, arkadaşlarınızla görüşme saatleriniz belli... peki ya eş? eş nerde_?

eş olmak ,candan olmak bu değil bana göre...

Burda bir çok çalışan bayan var. Ben dahil evet haşatım çıkıyor sizin kadar yoğun olmasa da ama arkadaşlarım yerine sevdiğim adamın yüzünü görmek istiyorum.. Çünkü özlüyorum..

Siz eşinizi özlüyor musunuz? Ya da akıp giden hayatınızda eşiniz sadece konu mankeni mi.:KK51:

Guzel diyorsunuz da.iki uç ayakkabısı aynı anda kapının onunde olur iceride tabiki.son zamanlarda kaldırmaya başladı giyinmediklerini ama bu sefer de kalan tek ayakkabının ucu halıya geliyor Hali kirleniyor.temizligi ben yapmıyorum ama yinede kızıyorum.
Bulaşık yıkamaz.ama yediğini toplar lavaboya koyar.
Saksıda domates biber yetiştirmeye bayılır.ama etraf hep toprak böcek oldugu icin çıldırıyorum yalnız bırakıyorum.buna kızıyor.
O cicek ekerken ben dizi izlemek istiyorum.buna kızıyor.

afedersiniz ama kızıp sinir olduğunuz şeylere bakar mısnız? bi sakince oturup düşünün..dert edilecek şeyler mi bunlar...insanlar nelerle uğraşıyor...sağlık sakatlık maddi imkansızlık...dizi elbet hakkınız ama eşiniz ilk planda olmalı..
yıllardır berabersiniz madem sevmişsiniz birbirinizi kabul etmişsiniz....bu kadar içten bi mektuba siz de harekeete geçerek yanıt verin bence...

geçen eşinin arkadaşıyla eşini altanan bi konu vardı.o paylaşılmıştı.mune yada kazen açıklama yapmıştı konu sahibinin bilgisi dahilinde diye.yani öyle hatırlıyorum
tabi yapiliyorsa izin alinip paylasilmasi gerek
iyiymis vala kazen bu gidisle bir flimde cevirir buradaki konulari birlestirip
yada teklif alir senaryo teklifi:KK1:

o başlıklar bdvde değildir.sohbet edilir oralarda. daha çok geyikte yada ilişkilerde yer alır ve dert için açılmaz.

Canım ben bdvde çok sık gördüm. Şu an en az iki tane hatırlıyorum. Ben genel olarak kk da doktorluğa karşı bir önyargı hissediyorum. Yani öyleki konuları takip etmeyi bırakıyorum, çoğuna girmiyorum. Yani gerçekten zamanınızı nasıl ayarlıyorsunuz diye sorduğuna ben inanıyorum. Yazının herhangi bir noktasında büyüklük taslama hissettin mi? Bir kibir hissettin mi? Ben göremedim. O yüzden bu kadar yüklenilmesini anlayamıyorum. Hatta seviye baya düşüyor bence. Yani mahalle gününe döndü konu.

Son düzenleme:
konu sahibi neden yorumlara cevap yazmıyorsun fake mi aceba :44::44:

Yok yazıyorum bu 6.yorumum olacak ama hastanedeyim suan cepten bakabiliyorum.aksam hepsini okuyacağım lutfen yardımcı olun ben haksız değilim oda haklı ama bende hakliyim ne biliym

Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.

yok yok bu adamda şeytan tüyü var bak sizi de istediği kıvama getirecek şuraya yazıyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

adam istediğini elde etmeye alışmış diyorsun yavv tırnaklarıyla kazıya kazıya elde ediyor

Ne harika bi eşin var başkası olsa fırsat der aldatmaya götürür ama şu belliki eşin çok seviyor seni kaybetmek istemiyo senin açından bakıldığında haklısın yoğun iş temposu dışında halin kalmıyodur haliyle ama planlu bi hayatın olsun odak merkezin eşin olsun yoksa bu böyle gitmez gibi geliyo

dertli doktor hanım :KK34:

haklı haksız davası değil ama eşinize iyi davranmıyorsunuz demek ki. ben de doğumdan sonra stresten, yorgunluktan eşime biraz sert davranır olmuştum adam da aha böyle söylenmeye başlayınca korku sardı içimi, ona yaptıklarımı düşünüp üzüldüm. şimdi daha da yorgunum ama onu üzmemeye çalışıyorum. siz de çok yoğunsunuz evet, ama ayakkabısı ortada duruyor diye, halıya değiyor diye, yer toprak oluyor diye sizden sadece ilgi bekleyen, dolup dolup bunu büyük bir duygusallıkla kağıda dökmeyi becerebilen, sizi sevdiği için, beraber yaşamayı seçtiğiniz için o azıcık vakitlerinizi de birlikte geçirmek isteyen bir eş görüyorum ben. eşim yere ne dökerse döksün kızamam ona, kıyamam. domates eksin, böyle güzel şeylerle uğraşsın ben ona dırdırlanayım, yapmayın. eşiniz bir şey istememiş ki, evet yoğunsunuz ama o da "niye yemek yapmıyosun, niye ev temiz değil" dememiş. beraber takılalım, film izleyelim, birlikte olalım demiş.

Son düzenleme:
Yok yazıyorum bu 6.yorumum olacak ama hastanedeyim suan cepten bakabiliyorum.aksam hepsini okuyacağım lutfen yardımcı olun ben haksız değilim oda haklı ama bende hakliyim ne biliym

hımm anladım , çok geç sayılmaz eşiniz ne güzel istediklerini yazmış eve gidince eşinizi karşınıza alın konuşun dikkatli davranın sizde bundan sonra daha çok ilgilenmeye çalışın :KK31:

Ne bilim demeyin..
Bakın tamam her iki taraftada vardır elbet hata..
Kimse dört dörtlük değil ama lütfen adam üşenmemiş ve
size uzunca bir mektup yazmış..
Bunu görmezden gelmeyin ve akşam eşinizi alın karşınıza konuşun..
Belliki eskisi gibi olmak istiyor sizinle..
Biraz daha fedakarlık bekliyor, ilgi bekliyor işte..
Ya biz kadınlar burda ilgisiz diye konu açıyoruzz..
Ne kadar zor bir durum olduğunu oyuzden çok iyi anlıyoruzz..
Siz ilgisiz kalmamışsınız tabi anlayamazsınızz :KK51:

Ya lütfen biraz mantıklı olsun..
Eşiniz konuşulmayacak bir adam değil..
Bunları konuşarak aşamaz mısınız sanki, aşarsınızzz elbette..
Siz iş sitresinden hiç bir şeye tahammül edemez duruma gelmişsiniz...
Ama ewliliğiniz sallantıda dewam eder böyle olursa..
Ayakkabının ucu halıya geliyor felan..
Siz kaldırın fortmantoya ne olucak yanii ??
En azından yediğini içtiğini olduğu yere bırakmıyor, lavaboya bırakıyor..
Lütfen eşinizle konuşun biran evvel ve aşın bu durumlarıı ...

Varsa yoksa tek derdi bu mu :KK53:
Allahım sana geliyorummm
:KK50:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bırakk yorulsun adam buna razıı neden engelliyosun kiiii :KK20:

Tahammül edemiyorum birden sinirleniyorum hasta yakınları tum sabrimi bitiriyor daha simdi biri geldi sen doktor degil mısın ağrısı var bunun diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X